جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

جناب اروم بورس خاور و خکمک برای یک ساله بهتر نیست بخرید بندازید کنار ؟ تارگت خکمک 200 و خاور 150 تا مهر سال دیگه

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      جناب اروم بورس خاور و خکمک برای یک ساله بهتر نیست بخرید بندازید کنار ؟ تارگت خکمک 200 و خاور 150 تا مهر سال دیگه
      چرا بهتره ،ولی وقتی قیمت میاد پایین و ما میتونم پایینتر بخریم چرا عجله کنیم.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        بله کاملا درسته
        اواخر ماه دیگه بحث کنگره را داریم . ولی بارها مثبت شدن بازار زودتر از اخبار بوده .
        قبل از توافق لوزان بازار 2 هفته قبل استارت زد
        قبل از توافق ژنو هم بازار 3 هفته قبل استارت زد
        درسته این حرف استدلال خوبی نیست ، ولی سابقه نشون داده چیزی که همه فکرش را میکنن اتفاق نمیفته .
        (اکثریت نظرشون رو مثبت شدن بازار در مهر هست )

ما هم امید واریم از مهر ماه حرکت بازار شروع بشه ولی دلیل مهمی وجود نداره حتی با تایید کنگره

اگر موارد مبهم بازار شفاف بشه بهترین دلیل برای حرکت بازار می باشد حالا رو به بالا و چه رو به پایین آن هم تا آذر ماه طول میکشه !!!

ولی سابقه نشون داده چیزی که همه فکرش را میکنن اتفاق نمیفته
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

سلام
          خرید حق تقدم چکاوه به علت فاصله ش با خود سهم
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            سلام
            خرید حق تقدم چکاوه به علت فاصله ش با خود سهم
            دادا جان....این جور تقدما خطریه به نظرم.........
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

یه فروشنده ای روی وبصادر یه چند میلیون حجم رنج به جبهه خریداران زد.
              کمی هم برای خودرویها فشار فروش اومد(نسبت به اول صبح)
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                من هم موافقم
                بازی حق ها خیلی خطری شده

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

حداقل دوستان میتونند اون سهم هایی که توی تایپک ها روشون زیاد صحبت میشه و حجم خوبی هم معاملعه میشند رو اینجا بنویسند تا ببینیم خرید میتونه خوب باشه یا نه؟

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

جناب اروم بورس من هفته پیش با یکی از روسای شعب بانک انصار صحبتی داشتم این فرد میگفت 90% درامد بانک صادرات از شعب خارجی اون بوده تا قبل تحریم ها و اینکه اموال شعب خارجی این بانک در تجدید ارزیابی ها قیمت گذاری نشده تا الان و اموال قبل انقلاب با دلار 7 تومنی هستند ! و ایشان تارگت 180 تومن برای 8 ماه دیگه روی این بانک میداد !

نظر شما چیست یا سایر دوستان؟

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

بانک دی 177 ریسک 5 درصدی داره بنظر فروش هیجانی از طرف یک سهامدار پول لازم داره این سهم
                      بنیادی بیخبرم........خرید بررسی شود

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                        حق ش خیلی خاک بر سر شده بود
                        پایینتر هم بره با این وضع اضافه میکنم باز
                        از نزدیکای 280 نا 184 اومد این حق!....تازه هم باز شده و جای رشد داره به نظرم.
                        صد البته جای افت هم داره ولی ریسکِ دیگه...با توجه به ریواردش طمع میکنه آدم:D
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

بانک دی 177 ریسک 5 درصدی داره بنظر فروش هیجانی از طرف یک سهامدار پول لازم داره این سهم
                          بنیادی بیخبرم........خرید بررسی شود
                          خیلی از سهام ها تقریبا محدوده کف هستن . مثل همین سهم با تلرانس چند درصد
                          ولی با اینکه خودم سهم هستم ، توصیه میکنم فعلا نخرید و از اوایل ماه دیگه کم کم شروع کنید

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10179

جناب اروم بورس من هفته پیش با یکی از روسای شعب بانک انصار صحبتی داشتم این فرد میگفت 90% درامد بانک صادرات از شعب خارجی اون بوده تا قبل تحریم ها و اینکه اموال شعب خارجی این بانک در تجدید ارزیابی ها قیمت گذاری نشده تا الان و اموال قبل انقلاب با دلار 7 تومنی هستند ! و ایشان تارگت 180 تومن برای 8 ماه دیگه روی این بانک میداد !

نظر شما چیست یا سایر دوستان؟
                            با 160یا 170 تومنش موافقم چون احساس میکنم میتونه یه موج صعودی داشته باشه یه جورایی حس میکنم در وبصادر توی موج 4 متوسط هستیم.
                            ولی باید کف اون رو شناسایی کنیم البته ممکنه زمان 8 ماه درست نباشه.دو تا موج صعودی قبلی یکیش مدتش دو سال بود و دیگری 6 ماه بود چون موج 5 خواهد بود قطعا نوسانی میتونه روی تابلو حرکت کنه که این میتونه زمان زیادی از 8 ماه ببره.
                            اگه زیر 86 تومن نیاد داخل روند صعودی خواهد بود اون رو بشکنه بگمانم 80 رو شاخشه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

توی تایپک فعال باشید این بنفع همه خواهد بود.
                              ممکنه برخی از دوستان اطلاعاتی داشته باشند که خودشون فکر کنند کم ارزشه ولی شاید برای سایر دوستان خیلی با ارزش باشه.

نظر

• Mahdi49
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 93

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                با 160یا 170 تومنش موافقم چون احساس میکنم میتونه یه موج صعودی داشته باشه یه جورایی حس میکنم در وبصادر توی موج 4 متوسط هستیم.
                                ولی باید کف اون رو شناسایی کنیم البته ممکنه زمان 8 ماه درست نباشه.دو تا موج صعودی قبلی یکیش مدتش دو سال بود و دیگری 6 ماه بود چون موج 5 خواهد بود قطعا نوسانی میتونه روی تابلو حرکت کنه که این میتونه زمان زیادی از 8 ماه ببره.
                                اگه زیر 86 تومن نیاد داخل روند صعودی خواهد بود اون رو بشکنه بگمانم 80 رو شاخشه.
                                باسلام اروم جان بانک صادرات رو به چه بهانه ای تحریم کردن شک دارم ولی فکرنکنم بهانه هسته ای بود اگه هسته ای نباشه رفع تحریم نمیشه-باتقدیم احترام

نظر

در حال کار...
                                X