جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daylaq
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 292

پاسخ : جــــو بــــازار

من هم جای حقوقی بودم خرید نمیکردم. وقتی حقیقی حاضره به هر قیمتی سهمش رو بفروشه بازار وضعیتش باید اینجوری باشه!!!!
    ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      خرید خکمک در 95 توصیه میشود
      الان داره صف خرید میشه،دیروز حجم خوبی جمع کرده اند،شاید یه نوسان کوچیکی بده ولی در کل کوتاه مدتش اصلاحیه.
      اینم تا 100تومن نشکسته هر خریدی برای نوسان میتونه باشه علیرغم اینکه امرزو نزدیک صف خریده ولی یه جورایی من از روندش خوشم نمیاد مگر بالای 100 و یا حتی 115تومن بیاد .
      فکر میکنم بعد از این مثبت هوای 87-88 تومن داشته باشه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35710

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        من موندم سهام هایی مثل وبصادر انقدر فشار فروش از کجا میاد !!!
        مثلا امروز تا آخر وقت فشار فروشش کم میشه و مثبت میشه و باز میبینی فردا فشار فروش سنگین داره
        کلا روند بازار بد عجیبه
        فشار فروش از همان عرضه هایی میاد که چند صد میلیون چند صد میلیون به صف های خرید عرضه میشد ! از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی !

فشار فروش از همان جایی میاد که میگفتن به صورتهای مالی و سود و زیان کاری نداشته باشید ! بانکی بخرید و خودرویی !

تازه به شرکتهای زیرمجموعه بانک گفتن از بعد از مجمع کسی نفروشه، تا بازارگردان کمی بیاره بالا قیمت رو، بعدش بفروشن !

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

من موندم سهام هایی مثل وبصادر انقدر فشار فروش از کجا میاد !!!
          مثلا امروز تا آخر وقت فشار فروشش کم میشه و مثبت میشه و باز میبینی فردا فشار فروش سنگین داره
          کلا روند بازار بد عجیبه
          سلام

علاوه بر مواردی که خانم مینوی گفتند:
          + حقوقی قبلا یک مقدار خرید کرده بود، ممکن است بخاطر عرضه در این قیمت ها خرید کرده بوده باشد.
          + من قبلا خودم در منفی وبصادر می فروختم. (با آنکه همیشه به کسانی که در منفی و در ضرر سهمی بنیادی را می فروشند اعتراض دارم!) علتش هم این بود که سهم های دیگرم دو برابر این افت کرده بودند! و بسیار هم بنیادی بودند و این را می فروختم که آنها را بخرم. (تکنیک خوبی هم بود)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10179

بعضی از سهم ها به حمایت هایی رسیده اند و این مثبت ممکنه برای اون باشه ولی من زیاد خوشبین نیستم که بالایی بلندی داشته باشیم

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بورث
              ستاره‌دار (۶)
              • Sep 2013
              • 263

جناب اروم ننوشتيد اينها چه سهمي هست؟

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

فولای رو تو واچینگ باشه ضرر نداره........
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                  جناب اروم ننوشتيد اينها چه سهمي هست؟
                  همینجوری انتخاب کردم خواستم دلیل این نوسان مثبت رو بگم فکر کنم خکاوه و وبصادر باشه.
                  این حمایت ها ،اگر منفی دیروزی شاخص کل نبود میشد روشون حساب کرد و انتظار یه مثبت ده بیست درصدی داشت ولی دیروز شاخص خوب کار نکرد.امروز هم در منفی حمایت شده ولی من بعید میدونم بخوان بالا بکشند.
                  اوضاع اون زمان خراب میشه که این حمایت های توی نمودار شکسته بشه

نظر

• بورث
                    ستاره‌دار (۶)
                    • Sep 2013
                    • 263

راستش دوساله كه سهم دار فولاي هستم
                    احتمال صعود خيلي زياده وحجم معامله اش تو ميانگين ماهيانه پس از حذف افزايش سرمايه تقريباٌ چهار برابر شده. ولي تو مقاومته بايد ببينيم چي ميشه

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

بازار حسابی ترسیده . فروشنده در بازار زیاد نیست . ولی خریدار هم بخاطر بی اعتمادی و ترس جلو نمیاد
                      بنظر میاد در صورت تایید توافق و بهبود وضعیت اقتصاد کلا بازار از اواخر امسال و سال بعد رشد خیلی خوبه داشته باشه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

بازار حسابی ترسیده . فروشنده در بازار زیاد نیست . ولی خریدار هم بخاطر بی اعتمادی و ترس جلو نمیاد
                        بنظر میاد در صورت تایید توافق و بهبود وضعیت اقتصاد کلا بازار از اواخر امسال و سال بعد رشد خیلی خوبه داشته باشه
                        این یه واقعیته ،فروشنده زیاد نیست.اینو من قبول میکنم.
                        ولی بحث اصلی من اینه اگر ما مثلا میگفتیم که بازار تا سه چهار روز دیگه با اومدن فلان خبر خوب بالا میره میشد این روزها رو میشد با این فروشنده های اندک تحمل کرد ولی نزدیکترین خبر خوب یه چیزی حدود 35 -40روز دیگه هست و تو این مدت ممکنه خیلی اتفاق ها بیفته،ممکنه سهامدارها خسته بشند ممکنه پول لازمشون بشه ممکنه قیمت های سهم های دیگه براشون جذاب بشند و بخوان تعویض کنند.
                        و هزار اتفاق دیگه.از نظر من 35-40 روز زمان کمی نیست

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

شکست 103تومن در خکاوه میتونه یه اخطار باشه و شکست 98 تومن جدیت این اخطار.

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            این یه واقعیته ،فروشنده زیاد نیست.اینو من قبول میکنم.
                            ولی بحث اصلی من اینه اگر ما مثلا میگفتیم که بازار تا سه چهار روز دیگه با اومدن فلان خبر خوب بالا میره میشد این روزها رو میشد با این فروشنده های اندک تحمل کرد ولی نزدیکترین خبر خوب یه چیزی حدود 35 -40روز دیگه هست و تو این مدت ممکنه خیلی اتفاق ها بیفته،ممکنه سهامدارها خسته بشند ممکنه پول لازمشون بشه ممکنه قیمت های سهم های دیگه براشون جذاب بشند و بخوان تعویض کنند.
                            و هزار اتفاق دیگه.از نظر من 35-40 روز زمان کمی نیست
                            بله کاملا درسته
                            اواخر ماه دیگه بحث کنگره را داریم . ولی بارها مثبت شدن بازار زودتر از اخبار بوده .
                            قبل از توافق لوزان بازار 2 هفته قبل استارت زد
                            قبل از توافق ژنو هم بازار 3 هفته قبل استارت زد
                            درسته این حرف استدلال خوبی نیست ، ولی سابقه نشون داده چیزی که همه فکرش را میکنن اتفاق نمیفته .
                            (اکثریت نظرشون رو مثبت شدن بازار در مهر هست )

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

دیروز تا این لحظه فکر کنم شاخص یه 250 تا منفی خورده بود ولی امروز بسختی 6 واحد مثبت.
                              من نمیدونم چرا با فملی نمیخوان یه چند واحد شاخص رو مثبت نگه دارند فملی توان صعود تا ده درصد رو داره یعنی 165 تومن.یه ذره تا صف خرید همراهیش کنند رفته

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                دیروز تا این لحظه فکر کنم شاخص یه 250 تا منفی خورده بود ولی امروز بسختی 6 واحد مثبت.
                                من نمیدونم چرا با فملی نمیخوان یه چند واحد شاخص رو مثبت نگه دارند فملی توان صعود تا ده درصد رو داره یعنی 165 تومن.یه ذره تا صف خرید همراهیش کنند رفته
                                دلیلش بنظر من بخاطر این هست که فعلا تا امروز تصمیم ندارن بازار رشد کنه
                                کافیه چند روز از چند تا سهم رو مثبت حمایت کنن ، خریدار زیاد میشه
                                قبل از توافق ژنو ( حدود 3 هفته قبلش ) آقا سامان گفتن وزیر نامه ای به فطانت راجب بورس داده ولی محتوای اون مشخص نیست . (بازار را بردن بالا و خالی کردن و نوسان گرفتن )
                                حالا مجدد کی تصمیم بگیرن مشخص نیست
                                بازار میتونه بعد از بازگشایی پالایشگاه ها روند بهتری بگیره که احتمالا اواخر هفته دیگه باشه . 3 شنبه دیگه هم شورای رقابت جلسه تصمیم سود بانک ها را داره و میتونه خبری از این جلسه بیرون بیاد که خوب باشه .

نظر

در حال کار...
                                X