جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
    بنده خدا مثلا من یک خانه دارم 1میلیارد تومان میخواهم 2برابر بفروشم اگر مالیات 90 درصد روی ان ببندن چگونه من میتوان 1میلیار تومانم را بکنم 2میلیارد تومان اگر بخواهم اینکار را بکنم باید خانه ام را 11میلیارد بفروشم تا بشود 2برابر گیرم بیاید ان کسی هم که از من بخرد اگر بخواهد 2 برابر سود کند باید 110 میلیار بفروشد تا بتواند 2برابر سود کند که اصلا شدنی نیست
    شما که نابغه هستی
    دوست عزیز چون شما خونه نداری بیان مالیات ۹۰ درصدی رو ملک ببندن که شما ذوق کنی؟ ۹۰ درصد مالیات؟ خوب یه خونه میخریدی که کارت به این تشنجات روحی نرسه.

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4924

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      دوست عزیز چون شما خونه نداری بیان مالیات ۹۰ درصدی رو ملک ببندن؟ ۹۰ درصد مالیات؟ خوب یه خونه میخریدی که کارت به این تشنجات روحی نرسه.
      من یک ساختمان برای زندگی دارم وکاری هم به زیاد کردن ان ندارم بقیه پولم هم مقداریش در بورس است وبقیه ان را قصد سرمایه گذاری در تولید دارم ومنتظر اصلاح قوانین در ضمن اول برو از اول مطلب را بخوان ببین از کجا شروع شد وبه اینجا ختم شده بعد بیا نظر بده جناب استاد حسنی البته ما تا ابد باید شاگردیت را بکنم وخیلی چیزها از شما یاد بگیریم

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

من یک ساختمان برای زندگی دارم وکاری هم به زیاد کردن ان ندارم بقیه پولم هم مقداریش در بورس است وبقیه ان را قصد سرمایه گذاری در تولید دارم ومنتظر اصلاح قوانین
        پس منتظر بمان پس که اصلاح کنن. البته میتونی واسه زندگی کوبا رو هم انتخاب کنی چون فکر کنم الان تنها کشوری که کمونیستی مونده و با روحیات شما سازگار کوبا باشه که البته اونم بعید میدونم.

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1712

بنده خدا مثلا من یک خانه دارم 1میلیارد تومان میخواهم 2برابر بفروشم اگر مالیات 90 درصد روی ان ببندن چگونه من میتوان 1میلیار تومانم را بکنم 2میلیارد تومان اگر بخواهم اینکار را بکنم باید خانه ام را 11میلیارد بفروشم تا بشود 2برابر گیرم بیاید ان کسی هم که از من بخرد اگر بخواهد 2 برابر سود کند باید 110 میلیار بفروشد تا بتواند 2برابر سود کند که اصلا شدنی نیست
          همین فردا این کار بکنند مسکن 1میلیاردی را مطمئن باش تا 100 میلیون سقوط میکند فقط بحث سر این است که حکومت و دولت چون در تولید کاره ای نیستند وهیچ دانشی در تولید ندارند مدل 150 سال پیش فقط ربا خواری وزمین خواری بلد هستند و نمیخواهند اجرا کنند حداقل تا امروز اجرا نکرده اند
          پس بانکها و خود دولت و افراد متصل به دولت و ملاکین چطوری سود کنن ؟؟
          نمیخوان بشه اگر بخوان به راحتی اب خوردن میشه همون طور که ماشین اشغال تولید داخل رو دارن با قیمت بهترین ماشین های تولید خارج میفروشن و میشه
          اون خونه های خالی اگر همه شون قرار باشه با یه قانون خوب فروشنده باشن با این تقاضای فعلی ایا بازم میتونن بکشن رو قیمتها ؟؟؟
          ولی نمیخوان که بشه والا میشه

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4924

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

omo
            مخفف
            open market operation
            به معنای عملیات بازار باز هست که تو کامنت قبلی که ظهر نوشتم ذکر شد
            نمیدونم چرا نویسنده اصرار به انگلیسی اون هم مخفف داشته !!!
            البته میشه دلیلش رو حدس زد
            دو گانگی و ریا کاری نویسنده در ماله کشی برای همتی ، دلیل این مخفف نویسی هم هست!!!از یه طرف میگه تقصیر وزارت اقتصاد بود بعد میاد میگه OMO که یعنی بانک مرکزی به راحتی میتونه با این ابزار نرخ بهره رو بالا و پایین کنه
            یاد حکایت عبید زاکانی افتادم
            من ندیم توام نه ندیم بادنجان !!اونم در عرض چند دقیقه مطلب مثل حکایت عبید زاکانی دقیقا
            :D

----------------------

اوه اوه الان یادم افتاد این کیه !!ساندیس خور ابله هم شده کارشناس اقتصادی
            این هم یه اظهار نظر بیربط متاثر از ضایعه مغزی در اثر مصرف ساندیس
            (یعنی واقعا نمی فهمه سهام دست شبه دولتی هاست و اصلا براشون قیمتش مهم نیست )

اینم یه هذیان دیگه
            مجید شاکری: FATF هزینه‌های قطعی و دستاوردهای احتمالی دارد/ در برجام تحریم‌ها رفع نشد، شکل تحریم‌ها عوض شد

گروه اقتصادی الف، ۷ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵ 3981007071
            ۲۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار
            مجید شاکری کارشناس اقتصادی می‌گوید: اینکه بعضی می‌گویند روسیه در یک خط و بدون هیچ جزئیات دیگری گفته به کنوانسیون‌ها ملحق بشید تا بتوانیم با هم کار کنیم دروغ است.

تحریمها رو با باربا پاپا اشتباه گرفته ، شکلش عوض شده
            /:.yead.:/
            /:.yead.:/

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4924

در جواب این خپله باید گفت نمیخواهد 50 نفر اقتصاد دان نامه بنویسند در مورد بازار مسکن فقط یک اقتصاد دادن نامه بنویسد درمورد مسکن وبگوید مالیات 90 درصد بر عایدی مسکن را برای جلو گیری از تورم اجرا کند فردا هم دولت ان را اجرا کند ببیند قیمتها تا 1دهم سقوط میکند ویا نه ؟
              اینکه 25اقتصاددان نامه بزنند واز فردایش دولت شروع به عرضه های گسترده سهام در اختبار خودشان کنند باعث ریزش شاخص شد
              /:.yead.://:.yead.:/

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

من اقتصاد نخوندم و شاید به اندازه خیلی از دوستان حاضر در تاپیک اطلاعات اقتصادی و..نداشته باشم ولی تاریخ نشون داده که علم و اقتصاد و....همه بر اساس ریاضیات میچرخه و 2+2همیشه 4 بوده وهست و خواهد بود
                سیستم اگر درست نباشه بالاخره یه جایی از هم میپاشه
                اینا فقط کشش میدن که متاسفانه این کش دادن افتاده به زمان ما
                با بیشترین مصرف انرژی تو صنایع و بیشترین اتلاف وقت و انرژی و.. کمترین بازدهی رو داریم تو کشور تو اکثر صنایع .....اخرش کاملا مشخصه چی میشه فقط زمان دقیقش مشخص نیست
                امیدوارم این تلخی تمام بشه نشه تلخی بی پایان

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4924

پس منتظر بمان پس که اصلاح کنن. البته میتونی واسه زندگی کوبا رو هم انتخاب کنی چون فکر کنم الان تنها کشوری که کمونیستی مونده و با روحیات شما سازگار کوبا باشه که البته اونم بعید میدونم.
                  ایت الله حسنی در کشورهای غربی مثل امریکا قانون مالیات بر عایدی تاریخ 100 ساله دارد اتفاقا در کشوورهای کمونیستی اصلا اجرا نشده است

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

ایت الله حسنی در کشورهای غربی مثل امریکا قانون مالیات بر عایدی تاریخ 100 ساله دارد اتفاقا در کشوورهای کمونیستی اصلا اجرا نشده است
                    اون مالیات بر عایدی سرمایه هست نه مالیات بر تورم. امروز دلار ۲۴ هزار تومن هست شما یک ملک ۱ میلیاردی بخری، سال دیگه اگه دلار بشه ۴۸ هزار تومن و شما ملکت رو ۲ میلیارد بفروشی در واقع سودی نکردی، حالا فکر کن از این ۱ میلیارد ۴۰ درصدش رو هم به اسم عایدی ازت مالیات بگیرن یعنی شما ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون واست میمونه و حتی همون ملک قبلی خودت رو هم دیگه نمیتونی بخری.

مالیات بر عایدی واسه کشورهایی هست که تورم زیر ۲، ۳ درصدی دارن نه کشور ما که تورم ۵۰ درصدی داشته در سال ۹۹.

وقتی شما به این شکل مالیات میگیری تنها نتیجش اینه که دیگه هیچکی ملکش رو نمیفروشه و دیگه هیچ سازنده ای سراغ ساخت مسکن نمیره و اقتصاد در این بخش قفل میشه.

خب واسه نابود کردن اقتصاد راه های سریع تر و اسون تر دیگه ای هم هست

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1712

اون مالیات بر عایدی سرمایه هست نه مالیات بر تورم. امروز دلار ۲۴ هزار تومن هست شما یک ملک ۱ میلیاردی بخری، سال دیگه اگه دلار بشه ۴۸ هزار تومن و شما ملکت رو ۲ میلیارد بفروشی در واقع سودی نکردی، حالا فکر کن از این ۱ میلیارد ۴۰ درصدش رو هم به اسم عایدی ازت مالیات بگیرن یعنی شما ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون واست میمونه و حتی همون ملک قبلی خودت رو هم دیگه نمیتونی بخری.

مالیات بر عایدی واسه کشورهایی هست که تورم زیر ۲، ۳ درصدی دارن نه کشور ما که تورم ۵۰ درصدی داشته در سال ۹۹.

وقتی شما به این شکل مالیات میگیری تنها نتیجش اینه مه دیگه هیچکی ملکش رو نمیفروشه و دیگه هیچ سازنده ای سراغ ساخت مسکن نمیره.

وقتی قانون درست اجرا بشه کسری بودجه نباشه دولت چاپ پول نکنه دیگه چه تورمی که به قول شما 48 درصد باشه یا نه ؟؟؟
                      اینا این کارو میکنن تورم نشه دیگه چرا شم نه به خاطر ما به خاطر خودشونه چون میدونن حکومت دیگه نمیتونه با این چاپ پول و تورم و رشد دلار سرپا بمونه

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4924

اون مالیات بر عایدی سرمایه هست نه مالیات بر تورم. امروز دلار ۲۴ هزار تومن هست شما یک میلیاردی بخری، سال دیگه اگه دلار بشه ۴۸ هزار تومن و شما ملکت رو ۲ میلیارد بفروشی در واقع سودی نکردی، حالا فکر کن از این ۱ میلیارد ۴۰ درصدش رو هم به اسم عایدی ازت مالیات بگیرن یعنی شما ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون واست میمونه و حتی همون قبلی خودت رو هم دیگه نمیتونی بخری.

وقتی شما به این شکل مالیات میگیری تنها نتیجش اینه مه دیگه هیچکی ملکش رو نمیفروشه و دیگه هیچ سازنده ای سراغ ساخت مسکن نمیره.

اول باید دید تورم چگونه درست میشود ؟
                        بعد باید دید برای این هجوم زیاد به ان کالا مثل دلار ویا زمین که باعث تورم میشود را چگونه باید مهار کرد؟
                        مالیاتها متفاوت مثل مالیاتهای پلکانی بر مجموع درامدها مالیات بر عایدی یکی از راهای مهار تورم است
                        این را هم بدان این کشور با این قوانین پوسیده 150 سال پیش راهی جز نابودی ندارد مگر اینکه با اجرای درست قوانین نه اجرا ناقص جلوی این نابودی که از رگ گردن هم نزدیکتر است را بگیرند

1- شفافیت دارای واموال همه از رهبری تا یک کارگر ساده بر اساس کد ملی شفاف شد ودر دسترس همه قرار گرفتن
                        2-گرفتن مالیات بر عایدی سرمایه از کارهای دلالی وزمین خواری از 70 درصد به بالا بر اساس کد ملی
                        3-گرفتن مالیاتهای پلکانی نسبت به درامد ودارای افراد مثلا کسی که درامد 10 میلیون دارد 1درصد مالیات وکسی که درامد 1میلیارد دارد 40 درصد مالیات
                        4-پایین اوردن سود بانکی به زیر 5درصد
                        5- پایین اوردن هزینه جاری دولت حداقل 50 درصد ان هم یا با کم کردن هزینه جاری ویا با اخراج
                        6- پایین اوردن مالیات بر تولید به زیر 15درصد
                        با اجرای قوانین بالا خودبخود پولهای سر گردان بسوی تولید هدایت میشود که هم باعث رفع بیکاری جوانان میشود و هم باعث تولید بیشتر ورقابت در جهت بالا بردن کفیت و پایین اوردن قیمت میشود راهی که کشورهای پیشرفته رفته اند وهم در تکنولوژی پیشرفت کرده اند وهم در تولید

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                          وقتی قانون درست اجرا بشه کسری بودجه نباشه دولت چاپ پول نکنه دیگه چه تورمی که به قول شما 48 درصد باشه یا نه ؟؟؟
                          اینا این کارو میکنن تورم نشه دیگه چرا شم نه به خاطر ما به خاطر خودشونه چون میدونن حکومت دیگه نمیتونه با این چاپ پول و تورم و رشد دلار سرپا بمونه
                          مشکلی نیست نرخ تورم رو از رشد قیمت ها حذف کنن و بعد ازش مالیات بگیرن، کسی مخالفتی با این مالیات نداره که خیلی هم منصفانه هست.

اما داستان اینه که الان ۹۰ درصد املاک و حتی خودرو همپای تورم هم حتی رشد نکرده در واقع مالکین همین الان هم همگی نه تنها سودی نکردن که در ضرر هم هستن.

اما چون معمولا افراد نرخ تورم رو از رشد ریالی دارایی کسر نمیکنن توهم سود دارن، مثل همین افرادی که در بورس توهم سود داشتن در حالی که قدرت خریدشون هر روز داره کمتر و کمتر میشه.

در کل هر قانونی میشه گذاشت میشه مثل کشورهای کمونیستی اصلا ملک و دارایی شهروندان رو دولت تصاحب کنه اما تجربه نشون داده چنین حکومت هایی خیلی دوام نخواهند آورد و جمهوری اسلامی هم هوسمندتر از اونه دم به چنین تله هایی بده.

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

بعد باید دید برای این هجوم زیاد به ان کالا مثل دلار ویا زمین که باعث تورم میشود را چگونه باید مهار کرد؟
                            مالیاتها متفاوت مثل مالیاتهای پلکانی بر مجموع درامدها مالیات بر عایدی یکی از راهای مهار تورم است
                            این را هم بدان این کشور با این قوانین پوسیده 150 سال پیش راهی جز نابودی ندارد مگر اینکه با اجرای درست قوانین نه اجرا ناقص جلوی این نابودی که از رگ گردن هم نزدیکتر است را بگیرند

1- شفافیت دارای واموال همه از رهبری تا یک کارگر ساده بر اساس کد ملی شفاف شد ودر دسترس همه قرار گرفتن
                            2-گرفتن مالیات بر عایدی سرمایه از کارهای دلالی وزمین خواری از 70 درصد به بالا بر اساس کد ملی
                            3-گرفتن مالیاتهای پلکانی نسبت به درامد ودارای افراد مثلا کسی که درامد 10 میلیون دارد 1درصد مالیات وکسی که درامد 1میلیارد دارد 40 درصد مالیات
                            5- پایین اوردن هزینه جاری دولت حداقل 50 درصد ان هم یا با کم کردن هزینه جاری ویا با اخراج
                            با اجرای قوانین بالا خودبخود پولهای سر گردان بسوی تولید هدایت میشود که هم باعث رفع بیکاری جوانان میشود و هم باعث تولید بیشتر ورقابت در جهت بالا بردن کفیت و پایین اوردن قیمت میشود راهی که کشورهای پیشرفته رفته اند وهم در تکنولوژی پیشرفت کرده اند وهم در تولید
                            همه اینهایی که شما میگی اگه اجرا بشه طی ۳ ماه آینده ۷۰ درصد از اقوام من و شما از گشنگی میمیرن.

۷۰ درصد فک و فامبل من و شما الکی دارن از دولت حقوق میگیرن و ول میچرخن.

دلیل اصلی تورم کسری بودجه ست و دلیل اصلی کسری بودجه هم حقوق کارمندان و مستمری بگیران دولت و صنددق های بازنشستگی.

بله اگه داستان به این سادگی ها بود که طرف یه دستورالعمل میداد و مشکل کشور حل میشد. نه قضیه خیلی پیچیده تر و بغرنج تر از ۴ تا دستورالعمل سادست.

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

بیشتر شبیه این هست که یکی سوال کرده باشد مردم را چگونه سرکیسه کنیم بعد شما اینا بعنوان پاسخ داده باشی!!!

بدون توجه به اینکه هزینه اصلی کشور کجاها صرف میشه و درامد کشور چرا اینقدر پایین هست.............
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4924

همه اینهایی که شما میگی اگه اجرا بشه طی ۳ ماه آینده ۷۰ درصد از اقوام من و شما از گشنگی میمیرن.

۷۰ درصد فک و فامبل من و شما الکی دارن از دولت حقوق میگیرن و ول میچرخن.

دلیل اصلی تورم کسری بودجه ست و دلیل اصلی کسری بودجه هم حقوق کارمندان و مستمری بگیران دولت و صنددق های بازنشستگی.

بله اگه داستان به این سادگی ها بود که طرف یه دستورالعمل میداد و مشکل کشور حل میشد. نه قضیه خیلی پیچیده تر و بغرنج تر از ۴ تا دستورالعمل سادست.
                                ایت الله حسنی شما که خیلی مطالعه داری اخر کار نوشتمد وقتی قوانین درست اجرا شود نقدینگی بسوی تولید هدایت میشود همان اخراجیهای دولتی وافراد بیکار جامعه براحتی جذب تولید بخش خصوصی میشوند البته چند سال است دارم میگویم اگر یادتان باشد در تالار بورس هم قبل از انکه بسته شود چند 100 بار همین بندها را تکرار کردم باید مرحله به مرحله اجرا شود ومطمئن باش با اجرای درست بیش از 70 درصد اقوام من وشما وضع بهتری از حالا خواهند داشت

نظر

در حال کار...
                                X