جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    پس از نظر شما تنها چیزی که در تعیین قیمت دلار نقش نداره پارامترهای اقتصادی و تراز تجاریه و فقط مهم اینه کی میخواد چی تحویل اونیکی بده

نظره دیگه

میتونه درست باشه و میتونه اشتباه باشه

مهم اینه که اگه اشتباه کردیم

اشتباه رو قبول کنیم

اینجا برای همین جمع شدیم

اگر قرار ب این بود تمام نظرات بورسی من درست باشه که

تا الان مولتی تیلیاردر شده بودم

فرق من و شما اینه حسنی جان

من اشتباه خودم در بورس قبول میکنم و با کسی کل کل نمیکنم

ولی شما قبول نمیکنی

سر همین لقب نوسان معکوس بهت میدن

تو عالم سیاست هم من احساسم میگه شاید این اتفاق بیفته

حالا ش شد ، نشد نشد

از قدیم میگن کفتری که ترس از ارتفاع داره خوراک گربه میشه

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

حسنی جان که فروپاشی ریال را پیش بینی میکنی، حذف ۴ صفر چند سال فروپاشی را به تاخیر میندازه؟
      با توجه به فاکتورهای اقتصادی منم فکر میکنم تورم شدت بگیره ولی با حذف صفر فروپاشی معنی پیدا نمیکنه تکرار گذشته میشه

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        حسنی جان که فروپاشی ریال را پیش بینی میکنی، حذف ۴ صفر چند سال فروپاشی را به تاخیر میندازه؟
        با توجه به فاکتورهای اقتصادی منم فکر میکنم تورم شدت بگیره ولی با حذف صفر فروپاشی معنی پیدا نمیکنه تکرار گذشته میشه
        حذف صفر که تاثیری نداره. والا تورم بالای ۱۰۰ درصد که از سال دیگه احتمالا به وقوع میپیونده، امسال شاید یک تورم ۷۰ درصد داشته باشیم.

بعدش کم کم تورم به شکل تصاعدی بالا میره و از یه جایی به بعد دیگه مردم ریال رو از مبادلاتشون حذف میکنن چون سرعت تغییر ارزشش دیگه روزانه و ساعتی میشه اون نقطه میشه نقطه فروپاشی ریال، نه اینکه ریال وجود نداشته باشه فقط دیگه در تبادلات غیر رسمی و بین مردم استفاده نمیشه. بالاخره یه چند سالی طول میکشه مثلا چهار پنج سال اگه اتفاقی مثل جنگ در این بین رقم نخوره.

فروپاشی ریال به منزله فروپاشی اقتصاد نیست ولی میتونه پیش زمینه ش باشه.

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1712

حذف صفر که تاثیری نداره. والا تورم بالای ۱۰۰ درصد که از سال دیگه احتمالا به وقوع میپیونده، امسال شاید یک تورم ۷۰ درصد داشته باشیم.

بعدش کم کم تورم به شکل تصاعدی بالا میره و از یه جایی به بعد دیگه مردم ریال رو از مبادلاتشون حذف میکنن چون سرعت تغییر ارزشش دیگه روزانه و ساعتی میشه اون نقطه میشه نقطه فروپاشی ریال، نه اینکه ریال وجود نداشته باشه فقط دیگه در تبادلات غیر رسمی و بین مردم استفاده نمیشه. بالاخره یه چند سالی طول میکشه مثلا چهار پنج سال اگه اتفاقی مثل جنگ در این بین رقم نخوره.

فروپاشی ریال به منزله فروپاشی اقتصاد نیست ولی میتونه پیش زمینه ش باشه.
          جناب حسنی تورم رو تقریبا همگی قبول داریم ولی کمی به اعصابت مسلط باش یه نیش ترمز بزن اروم تر عزیز
          این اخوندا رو دست کم نگیر
          شما ونزوئلایی موزامبیکی فکر میکنی ولی بدهی خارجی و قدرت اقتصادی و منابع خیلی زیاد ایران و استراتژیک بودن ایران رو زیاد تاثیر نمیدی تو حرفات
          این چیزی که شما میفرمایی چند سال تو بدترین حالت باهاش فاصله داریم حوصله کن عجله نداشته باش

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            جناب حسنی تورم رو تقریبا همگی قبول داریم ولی کمی به اعصابت مسلط باش یه نیش ترمز بزن اروم تر عزیز
            این اخوندا رو دست کم نگیر
            شما ونزوئلایی موزامبیکی فکر میکنی ولی بدهی خارجی و قدرت اقتصادی و منابع خیلی زیاد ایران و استراتژیک بودن ایران رو زیاد تاثیر نمیدی تو حرفات
            این چیزی که شما میفرمایی چند سال تو بدترین حالت باهاش فاصله داریم حوصله کن عجله نداشته باش
            به اخوند و غیر اخوند چه ربطی داره؟ به بدهی خارجی چه ربطی داره؟

تورم دلیلش کسری بودجه ست و اون بخش از کسری بودجه که نشه از طریق فروش اوراق یا فروش دارایی دولت تامین بشه ناچارا روی پایه پولی میشینه. امسال در بهترین حالت ۲۰۰ هزار میلیارد تومن از کسری بودجه قابل جبران نیست که وقتی روی پایه پولی ۴۰۰ هزار میلیارد تومنی فعلی بشینه تورم ۵۰ درصدی رو از این محل رقم میزنه، ۲۰ درصد هم تورم ساختاری بابت سود شبکه بانکی داریم پس تورم حداقل ۷۰ درصدی امسال قطعیه.

سال آینده هم انباشت بدهی ها و احتمالا با این تری که در مسابقه دادن یارانه نقدی قراره بزنن حتما ارقام بالاتری رو میبینه اما خب باید تا ارایه لایحه بودجه سال بعد منتظر بمونیم.

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1712

یکی از علتهای این ضرر هنگفت تو بورس یکیش همین نگاه بود که فکر میکردیم نمیتونن کنترلش کنن و با توجه به تورم و ونزوئلا شدن ایران سهام هم همپای این صعود قیمتها صعودیه ولی در عمل دیدیم تونستن به هر طریقی بود با پایین اوردن دلار و سود بانکی تا اینجای کار به همه رکب بزنن
              برای بلند مدت چه از روی اطلاعات اقتصادی چه از روی چارت بورس مشکلی نداره برای سهامداری ولی تا همینجاش خیلی ها رو بدبخت کرد

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

یکی از علتهای این ضرر هنگفت تو بورس یکیش همین نگاه بود که فکر میکردیم نمیتونن کنترلش کنن و با توجه به تورم و ونزوئلا شدن ایران سهام هم همپای این صعود قیمتها صعودیه ولی در عمل دیدیم تونستن به هر طریقی بود با پایین اوردن دلار و سود بانکی تا اینجای کار به همه رکب بزنن
                برای بلند مدت چه از روی اطلاعات اقتصادی چه از روی چارت بورس مشکلی نداره برای سهامداری ولی تا همینجاش خیلی ها رو بدبخت کرد
                به شما رکب زدن به من چه رکبی تونستن بزنن؟

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1712

به شما رکب زدن به من چه رکبی تونستن بزنن؟
                  شما که بابا یه چیز دیگه ای البته کلا با 5 درصد سرمایه تون که سهمه اونم تو حفاری که تو ضررید چه رکبی زدن به شما
                  والا ما هم قبل بازار دو درصدی تو سود خوبی بودیم که حتی فکرشم نمیتونی بکنی ولی خب شد دیگه دم دهقان گرم
                  خلاصه زیاد از اون ور بوم نیفت
                  اگر سهامداری که سودشو میبری خیلی بیشتر از مسکن و ماشین وطلا همون طور که این 3 سال ثابت شد به همه حتی با همین افت سنگین
                  اگرم داری بازار گرمی میکنی اینجا به نظرم جاش نیست
                  شخصا 13 ساله تو بورسم و خواهم بود چه با حرفای غیر چه بدون اون نتیجه شم دیدم
                  اگر فکر میکنی بورس بده و بیشتر از 5 درصد ارزش سرمایه گذاری نداره والابخدا حیفه وقت گران بهاتون رو بزارید اینجا صبح تا شب تا دیگران رو به راه راست هدایت کنید
                  جسارتاَ به جاش بتونید یه معامله بکنید تو بازار مسکن یا اتومبیل به نظرم خیلی بهتر باشه

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1712

جناب حسنی بالاخره کسی که هیچکاری نمیکنه شکست هم نمیخوره
                    شکست یا رکب خوردن مال کسانی هست که تلاش خودشونو کردن به هر ترتیب
                    اینکه از ترس رکب یا افت بازار یا هر چی دنبال سود خوب نباشی فکر نکنم زیاد جالب توجه باشه
                    یه عده تو بازار کریپتو میلیاردی به جیب زدن یه عده هم از ترس نرفتن دنبالش ....
                    دیدگاه فرق داره
                    مسکن و ماشین و طلا که شما خیلی قبول دارید از نظر من فقط استفاده شخصی تمام

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

جناب حسنی بالاخره کسی که هیچکاری نمیکنه شکست هم نمیخوره
                      شکست یا رکب خوردن مال کسانی هست که تلاش خودشونو کردن به هر ترتیب
                      اینکه از ترس رکب یا افت بازار یا هر چی دنبال سود خوب نباشی فکر نکنم زیاد جالب توجه باشه
                      یه عده تو بازار کریپتو میلیاردی به جیب زدن یه عده هم از ترس نرفتن دنبالش ....
                      دیدگاه فرق داره
                      مسکن و ماشین و طلا که شما خیلی قبول دارید از نظر من فقط استفاده شخصی تمام
                      البته من از بیان ضرر هام ابایی ندارم ولی من هم فعالانه تو بازارهای مختلف هستم هم خدا رو شکر تا الان رکبی نخوردم، قبل عید تو افزایش سرمایه حفاری شرکت کردم ۵۵ درصدش که همون موقع ازاد شد با سود حدود ۱۵ درصدی فروختم. ۴۵ درصدش هم هنوز ثبت نشده که از قیمت خریدم تا الان فقط ۵ درصد افت داشته. اونم هفته دیگه میره تو سود. تازه این تو مقطعی بود که ۳ ماه کل بازار صف فروش یود و خیلی ها نابود شدن.

دیگه اگه همتی به منم بتونه رکب بزنه که دیگه فرق من با نامدار چیه.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        کاهش نرخ بهره بین بانکی طی روزهای آینده

عبدالناصر همتی

رییس کل بانک مرکزی گفت: هدف ما این است که طی روزهای آینده نرخ بهره بین بانکی به ۱۸ تا ۱۸.۵ درصد کاهش یابد.

با دستکاری ها اقتصاد رو خراب کرد

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2212

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

عبدالناصر همتی

رییس کل بانک مرکزی گفت: هدف ما این است که طی روزهای آینده نرخ بهره بین بانکی به ۱۸ تا ۱۸.۵ درصد کاهش یابد.

نرخ بهره بانکی در ایران باید متناسب با بهره کسب و کارها باشد . به عبارتی چیزی حدود 2 الی 4 درصد
                          شبیه به همه کشورهای موفق دنیا

( البته در صورت اخذ قاطعانه مالیات سنگین از احتکار و سفته بازی در بازارهای مخرب زمین و املاک ؛ اتومبیل ؛ طلا و کالاهای اساسی ممکن است.
                          کار کردن در این مملکت باید بها داده شود و ارزش پیدا کند )
                          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/06/04, 20:54.

نظر

• منیب
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 2440

[ Photo ]
                            ⚛️ شورای حکام آژانس اتمی علیه ایران قطعنامه صادر نمی‌کند

?دیپلمات‌های غربی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا قصد صدور قطعنامه علیه ایران در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ندارند.

? @Mariwan_arz
                            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

همتی که نوسان ۱۰ تا ۱۹ هزار و ۲۰ تا ۳۲ هزاری در کارنامه داره را باید محاکمه کنند نه کاندیدای ریاست جمهوری،
                              اگر دلار به مرور رشد میکرد تا ۲۴ فعلی میگفتیم ناشی از تحریم و عوامل اقتصادی هست ولی نوسان های ۱۰هزار تومنی فقط با برنامه این شارلاتان اقتصادی انجام شده است.
                              کسی که از علم و هوشش برای نوسانگیری از مردم کشورش بهره ببره منفور جامعه خواهد بود.

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3763

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                همتی که نوسان ۱۰ تا ۱۹ هزار و ۲۰ تا ۳۲ هزاری در کارنامه داره را باید محاکمه کنند نه کاندیدای ریاست جمهوری،
                                اگر دلار به مرور رشد میکرد تا ۲۴ فعلی میگفتیم ناشی از تحریم و عوامل اقتصادی هست ولی نوسان های ۱۰هزار تومنی فقط با برنامه این شارلاتان اقتصادی انجام شده است.
                                کسی که از علم و هوشش برای نوسانگیری از مردم کشورش بهره ببره منفور جامعه خواهد بود.
                                ...بیشتر ما همتی را می بینیم ..ولی نظام‌را نمی بینیم ...همتی ...بخشی بود از تصمیم و اراده یک‌مجموعه ...خیلی بعید هست قربانیش کنن...حتی فرضا بر فرض محال ..بیان محاکمه اش کنن..چه چیزی عوض میشه ؟؟چه چیزی جبران میشه ؟؟؟همتی میاد و میره ولی این ساختارها...وسیاست ها و ماهیت نظام‌سرجاش هست ...

نظر

در حال کار...
                                X