جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4924

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    بیشتر شبیه این هست که یکی سوال کرده باشد مردم را چگونه سرکیسه کنیم بعد شما اینا بعنوان پاسخ داده باشی!!!

بدون توجه به اینکه هزینه اصلی کشور کجاها صرف میشه و درامد کشور چرا اینقدر پایین هست.............
    شما هم که مثل ایت الله حسنی هستی وقتی بند اول میگوید شفافیت دارای واموال همه از رهبری تا یک کارگر ساده همه چیز مشخص میشود معلوم میشود درامد چقدر است هزینه چقدر است

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      ایت الله حسنی شما که خیلی مطالعه داری اخر کار نوشتمد وقتی قوانین درست اجرا شود نقدینگی بسوی تولید هدایت میشود همان اخراجیهای دولتی وافراد بیکار جامعه براحتی جذب تولید بخش خصوصی میشوند البته چند سال است دارم میگویم اگر یادتان باشد در تالار بورس هم قبل از انکه بسته شود چند 100 بار همین بندها را تکرار کردم باید مرحله به مرحله اجرا شود ومطمئن باش با اجرای درست بیش از 70 درصد اقوام من وشما وضع بهتری از حالا خواهند داشت
      آخه بالاخره چیزی به اسم واقعیت هم جلوی رومون هست، این قوانین اگه اجرا بشه ۷۰ درصد جمعیت کشور تلف میشن دیگه بعدش ملت و حکومتی باقی نمیمون که بخوان حالا جذب تولید بشه یا جذب آهن ربا.

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4924

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        آخه بالاخره چیزی به اسم واقعیت هم جلوی رومون هست، این قوانین اگه اجرا بشه ۷۰ درصد جمعیت کشور تلف میشن دیگه بعدش ملت و حکومتی باقی نمیمون که بخوان حالا جذب تولید بشه یا جذب آهن ربا.
        بخشید هر شما میگویید درست است اشتباه از من است

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

بخشید هر شما میگویید درست است اشتباه از من است
          نه جون جواد فرض کن اشتباه از منه. الان طبق گفته شما برای اینکه ما هزینه های دولت رو پایین بیاریم طوری که سال اینده تورم نداشته باشیم باید حقوق کارمندان رو تقریبا یک سوم کنیم. من از شما میپرسم اگه الان پرستاری که تقریبا حدود ۷.۵ میلیون حقوق میگیره رو بهش بگیم عزیز دل از فردا بیا سر کار فقط ما حقوقت رو کردیم ۲.۵ میلیون ولی در عوض دیگه سال اینده تورم نداریم به نظرت میاد سرکار از فردا؟ خب نمیاد، معلمشم نمیاد، پلیس شم دیگه نمیاد، رفتگرشم دیگه نمیاد، کارگر کارخونه ش هم دیگه نمیاد، خود شما هم باشی دیگه نمیری.

واقعیت اینه قطع کردن این چرخه معیوب کار راحتی نیست و معمولا تو کشور هایی که این چرخه معیوب تورم و ابر تورم شکل گرفته به بحران و شورش های اجتماعی و جنگ ختم شده.

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

شما هم که مثل ایت الله حسنی هستی وقتی بند اول میگوید شفافیت دارای واموال همه از رهبری تا یک کارگر ساده همه چیز مشخص میشود معلوم میشود درامد چقدر است هزینه چقدر است
            حسنی از شما بیشتر میفهمد!!

در بند 6نوشته مالیات بر تولید 15درصد در بند 3 نوشته مالیات از افرادیکه بالای یک میلیاردتومان درامد دارند 40درصد!!! مثال من هزار میلیارد تومان بیارم یه واحد تولیدی ایجاد کنم 15درصد مالیات بدهم بعد هم درامدم میرود بالای یک میلیارد 40درصد نیز انجا بدهم!! بعد کدوم خل بچه ای میاد در تولید سرمایه گذاری کند انهم طرحهایی که دودهه سرمایه میخوابد تا راه بیفتد و اینهمه مالیات هم بدهد!!

یا شاید منظورتان این هست که من چون کارخانه دارم مالیات بر درامد 40درصدی دیگه شاملم نمیشه!!! که اگر اینطوره دیگه شامل هیچکی نمیشه چون یکی هتل داره مالیات میده یکی رستوران داره یکی......... از دلال هم که نمیشه مالیات گرفت استاد فرار مالیاتی هستند اینا

مگه کشور حالا از نگرفتن مالیات ضربه خورده؟؟ مردمی که دارند یک بیستم دستمزد جهانی حقوق میگیرند چگونه میتوانند اینا پرداخت کنند اصلا فعلا میشه با این تحریمها تکنولوژی جدید برای احداث کارخانه مدرن وارد کرد؟

این جفنگیات نیست و اینهمه خروج سرمایه از کشور داریم به اینا هم فکر کردی که سرمایه داری نمیماند که اصلا بخواهد به تولید فکر کند

بعد فکر کردی دولت خودش اقتصاد دان و تئوریسین کم داره؟ اتاق فکر نداره؟؟

جالبه بدانید حتی بدترین دولتها نیز توسط روشنفکران و نخبه گان پشت پرده خود اداره میشوند و خط و مشی میگیرند

اگر طیف روشنفکر و نخبه اینا را همراهی نکند برای چگونه ماندن که سریع از هم پاشیده میشوند
            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/06/04, 00:31.
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

دکتر همتی :

اگر مسئولیت اجرایی داشته باشم حتما تعداد کشته شدگان ابان را اعلام کرده و دیه‌های آنها پرداخت می شود. مخالف مخفی کاری هستم. اگر اشتباه کرده باشیم اعلام می‌کنم اشتباه است و کسی که اشتباه کرده وظیفه همدردی با خانواده‌های آنها را دارد.
              .

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                دکتر همتی :

اگر مسئولیت اجرایی داشته باشم حتما تعداد کشته شدگان ابان را اعلام کرده و دیه‌های آنها پرداخت می شود. مخالف مخفی کاری هستم. اگر اشتباه کرده باشیم اعلام می‌کنم اشتباه است و کسی که اشتباه کرده وظیفه همدردی با خانواده‌های آنها را دارد.
                تا همتی داغه قول کنسرت لیدی گاگا تو برج میلاد رو هم ازش بگیرین.

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4924

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                  حسنی از شما بیشتر میفهمد!!

در بند 6نوشته مالیات بر تولید 15درصد در بند 3 نوشته مالیات از افرادیکه بالای یک میلیاردتومان درامد دارند 40درصد!!! مثال من هزار میلیارد تومان بیارم یه واحد تولیدی ایجاد کنم 15درصد مالیات بدهم بعد هم درامدم میرود بالای یک میلیارد 40درصد نیز انجا بدهم!! بعد کدوم خل بچه ای میاد در تولید سرمایه گذاری کند انهم طرحهایی که دودهه سرمایه میخوابد تا راه بیفتد و اینهمه مالیات هم بدهد!!

یا شاید منظورتان این هست که من چون کارخانه دارم مالیات بر درامد 40درصدی دیگه شاملم نمیشه!!! که اگر اینطوره دیگه شامل هیچکی نمیشه چون یکی هتل داره مالیات میده یکی رستوران داره یکی......... از دلال هم که نمیشه مالیات گرفت استاد فرار مالیاتی هستند اینا

مگه کشور حالا از نگرفتن مالیات ضربه خورده؟؟ مردمی که دارند یک بیستم دستمزد جهانی حقوق میگیرند چگونه میتوانند اینا پرداخت کنند اصلا فعلا میشه با این تحریمها تکنولوژی جدید برای احداث کارخانه مدرن وارد کرد؟

مرد حساب مجبوری چرند مینویسی وقتی هیچی حالیت نیست؟؟؟

این جفنگیات نیسته و اینهمه خروج سرمایه از کشور داریم به اینا هم فکر کردی که سرمایه داری نمیماند که اصلا بخواهد به تولید فکر کند

بعد فکر کردی دولت خودش اقتصاد دان و تئوریسین کم داره؟ اتاق فکر نداره؟؟

جالبه بدانید حتی بدترین دولتها نیز توسط روشنفکران و نخبه گان پشت پرده خود اداره میشوند و خط و مشی میگیرند

اگر طیف روشنفکر و نخبه اینا را همراهی نکند برای چگونه ماندن که سریع از هم پاشیده میشوند
                  این ماکیاولی میدونی کارش چی بوده؟؟
                  در کشورهای پیشرفته پولت را ببری در کارهای کاذب و یا در بانک ذخیره کنی این پول مالیات بیشتری دارد ولی اگر سودت را ببری در تولید بیشتر تخفیف مالیاتی بیشتر نسیبت میشود وبرای همین در کشورهای که در تولید حرفی برای گفتن دارند شرکتها هر روز بزرگ وبزرگتر میشوند
                  در مورد مردم گفتی من که برایت گفتم در بحث مالیاتهای پلکانی ان مردمی که شما میگویید ندارد مثلا درامد 10 میلیون در ماه دارد 1درصد مالیات بدهد ولی ان پولدار مثل وکیل دکتر تاجر که درامد مثلا 1میلیارد در ماه دارد 40 درصد مالیات بدهد اینکه ان کسی که حقوقش به قول شما پایینتر از جهانی است میشود تقریبا معاف از مالیات وچه تضادی به افراد با درامد پایین دارد؟
                  در مورد ضربه خوردن ویا نخوردن کشوور از مالیات بله بیشترین ضربه را کشور از مالیات خورده است چون دلال وزمین خوار هیچگونه مالیاتی نمیدهد ولی یک تولید کنند از سود 30 درصد سالیانه خود باید 25درصد مالیات بدهد نتیجه اش میشود نابودی تولید و رونق دلالی مثل الان کشور ما
                  در مورد اینکه دلال زرنگ است وباز در میرود شما مثل اینکه با سیستم اقتصادی اشنا نیستی جایگاه پول بالاخره در بانک است مثلا اگر شما با گونی پول بروی خانه بخری بالاخره کسی که حانه را به شما میفروشد ان پول را میبرد بانک وهمه خسابهای بانکی بر اساس کد ملی است وظیفه بانکی این است که منشا پول را معلوم کند که البته الان در ایران با مبالغ بالای 200 میلیون دارند همین کار را میکنند ولی باید این عدد به سطح کمتر از 10 میلیون برسد پس چرخش پولی افراد با توجه به کد ملی معلوم است ان کسی هم که خانه خریده ویا فروخته بر اساس کد ملی سندش تک برگ کاداستر میشود که ان هم قابل شناسایی ورد یابی است اینکه شما میگویید دلال در میرود این گفته بریا بچه های دبستانی است با سیستم کد ملی افراد وقوانی درست خیلی راحت همه چیز قابل رد یابی است همان کاری که دارد در کشورهای پیشرفته از لحاظ اقتصاد اجرا میشود
                  در مورد اقتصاد دان داریم ویا نداریم اگر داشتیم حال روز کشور این نبود پس نتیجه میگیریم ان نخبه هایی که شما میگویید نخبه نیستند ویا اصلا نداریم ویا داریم اصلا از انها مشاوره نمیگیرند در مورد پاشیده شدن کشور این نخبه ها شما دقیقا دارن کشور را به پاشیدن از هم میبرند و انشالله با همین سرعت وقوانین پوسیده 150 سال پیش نهایت تا چند سال دیگر این پاسیدن را میبینیم مگر اینکه قوانین واجرا ان درست شود

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

رسانه‌های اسرائیلی بعدازظهر پنج‌شنبه گزارش دادند که آتش سوزی مهیبی منطقه «کریات بیالیک» در شمال فلسطین اشغالی را در خود فرو برده است.

پایگاه اطلاع رسانی یانت وابسته به روزنامه یدیعوت احارانوت دقایقی پیش خبرداد، آتش سوزی بزرگی در این منطقه واقع در نزدیکی حیفا رخ داده است و تا کنون هشت ایستگاه آتش نشانی برای اطفای حریق به این منطقه اعزام شده‌اند.

گستردگی آتش سوزی به حدی است که نیروهای امدادی مجبور شدند تمامی راه‌های منتهی به این منطقه را بسته و از ایستگاه‌های آتش نشانی در حیفا و الخضیره هم درخواست کمک کنند.

مسئولین آتش نشانی در گزار ش‌های اولیه خود اعلام کردند برای جلوگیری از سرایت آتش به مناطق مسکونی اطراف محل آتش سوزی از طریق هوا در حال پاشیدن فوم بر روی منازل نزدیک هستند.

رسانه‌های عبری زبان به علت وقوع این حادثه اشاره‌ای نکردند.

چند ساعت قبل از آن هم آتش سوزی در منطقه گانوت باعث از بین رفتن کابل‌های انتقال نیرو و توقف قطارها شد.

به نوشته یدیعوت احارانوت ایستگاه‌های ریشون لیستیون ، ریشونیم ، اللد ، جانی اویو ، کفر حباد ، مودعین ، مرکاز و حومه مودیعین تعطیل شده است و حرکت قطار بین اللد و فرودگاه بن گورین (به طرف جنوب) و تل‌آویو به هاگانا (به طرف شمال) تا اطلاع ثانوی متوقف است.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                      دکتر همتی :

نکبتی مخفی کاری کرد که دولت قصد داره رو 2 میلیون واحد شاخص رو پنچر کنه
                      چون قبلش حتما به ایل و تبارش دستور داده بود خالی کنید

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1468

بنده خدا مثلا من یک خانه دارم 1میلیارد تومان میخواهم 2برابر بفروشم اگر مالیات 90 درصد روی ان ببندن چگونه من میتوان 1میلیار تومانم را بکنم 2میلیارد تومان اگر بخواهم اینکار را بکنم باید خانه ام را 11میلیارد بفروشم تا بشود 2برابر گیرم بیاید ان کسی هم که از من بخرد اگر بخواهد 2 برابر سود کند باید 110 میلیار بفروشد تا بتواند 2برابر سود کند که اصلا شدنی نیست
                        همین فردا این کار بکنند مسکن 1میلیاردی را مطمئن باش تا 100 میلیون سقوط میکند فقط بحث سر این است که حکومت و دولت چون در تولید کاره ای نیستند وهیچ دانشی در تولید ندارند مدل 150 سال پیش فقط ربا خواری وزمین خواری بلد هستند و نمیخواهند اجرا کنند حداقل تا امروز اجرا نکرده اند
                        خودت فهمیدی چی گفتی

به بالا رفتن قیمت اولیه هرچیزی مانند .

ملک .دلار .سکه .ماشین ووو سود نمیگن

سود وقتی حاصل میشه که شما بافروش هریک از موارد بالا بتونی با وجهش .همون واحد کاملا مشابه رو بخری تهش هم یک مقدار پول نقد برای خرید جدید بمونه

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4924

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                          خودت فهمیدی چی گفتی

به بالا رفتن قیمت اولیه هرچیزی مانند .

ملک .دلار .سکه .ماشین ووو سود نمیگن

سود وقتی حاصل میشه که شما بافروش هریک از موارد بالا بتونی با وجهش .همون واحد کاملا مشابه رو بخری تهش هم یک مقدار پول نقد برای خرید جدید بمونه
                          اگر اگر قانون مالیات بر عایدی ومجموع درامدها را اجرا کردن انوقت خوب متوجه میشوی من چه گفتم فعلا هر چه من ودیگران بگوییم وفایده ای ندارد چون هنوز اجرایی نشده است وقتی اجرایی شد نتیجه معلوم میشود

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1468

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            نه جون جواد فرض کن اشتباه از منه. الان طبق گفته شما برای اینکه ما هزینه های دولت رو پایین بیاریم طوری که سال اینده تورم نداشته باشیم باید حقوق کارمندان رو تقریبا یک سوم کنیم. من از شما میپرسم اگه الان پرستاری که تقریبا حدود ۷.۵ میلیون حقوق میگیره رو بهش بگیم عزیز دل از فردا بیا سر کار فقط ما حقوقت رو کردیم ۲.۵ میلیون ولی در عوض دیگه سال اینده تورم نداریم به نظرت میاد سرکار از فردا؟ خب نمیاد، معلمشم نمیاد، پلیس شم دیگه نمیاد، رفتگرشم دیگه نمیاد، کارگر کارخونه ش هم دیگه نمیاد، خود شما هم باشی دیگه نمیری.

واقعیت اینه قطع کردن این چرخه معیوب کار راحتی نیست و معمولا تو کشور هایی که این چرخه معیوب تورم و ابر تورم شکل گرفته به بحران و شورش های اجتماعی و جنگ ختم شده.
                            حسنی دولت برای اینکه جلوی این چرخ باطل روبگیره چرا باید از مردم مایه بزاره؟

دولت باید ازخودش مایه بزاره چندسال متوالی از منابع خودش (اگرنداره بره بمیره)استفاده کنه وقیمت ها رو مثل کشورهای دیگر ثابت نگهداره

هیچ کالا وخدمات وحقوقی رو بالانبره وسود بانکی رو بیاره رو2درصد بعداز یک شک اولیه بعد ازچند سال همه چیز به روال اولیه وثابت برمیگرده

خلاصه دولت اگروجودش رو داره ودولت واقعی وتوانمند ومردمیه باید اولین سوزن رو به خودش بزنه

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                              حسنی دولت برای اینکه جلوی این چرخ باطل روبگیره چرا باید از مردم مایه بزاره؟

دولت باید ازخودش مایه بزاره چندسال متوالی از منابع خودش (اگرنداره بره بمیره)استفاده کنه وقیمت ها رو مثل کشورهای دیگر ثابت نگهداره

هیچ کالا وخدمات وحقوقی رو بالانبره وسود بانکی رو بیاره رو2درصد بعداز یک شک اولیه بعد ازچند سال همه چیز به روال اولیه وثابت برمیگرده

خلاصه دولت اگروجودش رو داره ودولت واقعی وتوانمند ومردمیه باید اولین سوزن رو به خودش بزنه
                              واقعیت اینه که هیچ دولتی هم خودش رو درگیر این چیرا نمیکنه، میبینید که الان رقابت نامزدها اینه که کدوم یارانه بیشتر بدن.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

انتهای کار احمدی نژاد گفتیم صد رحمت به خاتمی، انتهای کار روحانی داریم میگیم صد رحمت به احمدی نژاد و انتهای کار نفر بعدی هم معلومه از همین الان،
                                همتی باهوش هم کاش احمق بود و برای سرمایه های مردم دام پهن نمی کرد که کسری بودجه را از جیب مردم بدزده، این شارلاتان دلار را تا مرز ۳۲ برد و الان میگه من دلار ۲۴ تومنی تحویل دادم! بازارها را متلاطم و نابود کرد این نوسانگیر دولتی،
                                همتی در جامعه سهامداران میتونست رای خوبی داشته باشه ولی به جز نفرت چیزی برای خودش بجا نگذاشته، کسی که به مردم خیانت کنه اونم در جهت خوش خدمتی دولتی سرنوشتی جز این نخواهد داشت.
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/06/04, 11:35.

نظر

در حال کار...
                                X