جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4717

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
    یجایی باید این سیکل تغییر کنه
    کجا رو خودشون میدونن . ولی قطعا جایی هست ک خیلیا نمیتونن کف بخرن
    بله این اتفاق خواهد افتاد اما یا باید با هزینه بالایی این روند را برگردونند یا با هزینه پایین ! بدون شک در حال حاضر شرایط سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی به گونه ای نیست که بشه با هزینه پایین روند را معکوس نمود . و اما با هزینه بالا ! هم فعلا در توان و قدرت دولت نیست حمایت آنچنانی داشته باشد . از چه محلی باید منابع به سمت این بازار بیاد تا بتواند عرضه های سنگین را جمع کند . بنابراین به نظر می رسد اوضاع همینه که هست و چه بسا باید منتظر اصلاح بیشتر هم بود .

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3083

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
      سلام

اینکه خروج تاکتیکی داریم هیچ شکی نیس . ولی برعکس نظرشما به دید من به مروربه سمت جوی آرام پیش میریم. ملت ایران زیادی تو همه امور جوگیر واحساسی هستن.
      به مرور شاهد رشد سهم های بنیادی بی حاشیه که حدودپانزده بیست درصد بازار روشامل میشه خواهیم بود وبعدا با شفافیت در سایر صنایع حرکت اون ها هم شروع میشه.
      درود
      اینکه فکر کنید اوضاع آروم میشه و بعد بازار راه خودش رو میره نمیتونه گزینه درستی باشه
      بازار راه خودش رو میره و اعتراضات هم ادامه پیدا میکنه
      بازار رو الان باید شبیه روخانه ای دانست که زیادی پشت سد جمع شده و داره سر ریز میشه
      میخواد بارندگی ادامه داشته باشه یا اوضاع آروم باشه ورودی سد(چاپ پول) بسته نمیشه
      در نظر بگیرید تایید لایحه دو فوریتی افزایش حقوق کامندان در مجلس.

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        درود
        اینکه فکر کنید اوضاع آروم میشه و بعد بازار راه خودش رو میره نمیتونه گزینه درستی باشه
        بازار رو الان باید شبیه روخانه ای دانست که زیادی پشت سد جمع شده و داره سر ریز میشه
        تورم چاپ پول افزایش خقوق همه به رشد بورس کمک میکنه

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4717

چرا دوستان فکر می کنند با چاپ پول ! و رشد تورم ! اون نقدینگی میاد سمت بازار بورس!

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3747

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
            تورم چاپ پول افزایش خقوق همه به رشد بورس کمک میکنه
            ..البته در زمانی که اولا ثبات سیاسی نسبی وجود داشته باشه و دوم اینکه بازارهای دیگه جذابیت نداشته باشه وسوم اینکه اراده دولت بر زمین نزدن بازار سرمایه باشه ..معلوم نیست دولت از چه محلی میخواد افزایش حقوق ها را تامین کنه ...ترس بازار ازین هست که دولت بازهم نرخ خوراک و مالیات و دیگر هزینه های شرکت های بورسی رو افزایش بده تا بتونه بخشی ازین هزینه های خودش رو پوشش بده

نظر

• amir12
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 698

افزایش حقوق کارمندان در شرایط فعلی یک نوع حق السکوت است و یک تصمیم بدون پشتوانه و عجولانه که هیچ تاثیر مثبتی برای شرکت های بورسی ندارد!!!
              آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2022/10/10, 10:44.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4094

قمار هم بهمون نمیاد در این قمار خونه
                دیروز دو سهم از ساختمانی ها خریدم
                اونی که سنگین خریدم فایده نداره

اونی که یه پله خیلی کوچک خریدم امروز اول وقت نمیدونم به چه دلیلی صف سنگین زده !!! ثعمرا
                عجب قمار خونه ای است

بازار روندش بیشتر به توهین به شعور و شخصیت ها رسیده . خودرو و خگستر را از 2 هفته پیش که رسیدند به 190 و 280 ، اجازه اصلاح نمیدند و با اندک منفی بازم بقیه کوچک ها به فنا میروند در حالی که از 16 روز پیش تا کنون که خودرو و خگستر را نکهشون داشتند ببینید مابقی این لجنزار چه بلائی سرش اومده
                نزول فرسایشی و نابودی روان دستور کار است
                بالاتر از سیاهی که نیست . مملکت رو هواست کف خیابانها ... شما هم هر کاری خواستید بکنید فعلا

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4094

دسانکو و ریشمک در داروئی ها ظلمی به سهامداران بلند و حتی میان مدتیش کردند که نرون و آتیلا و چنگیز خان مغول خون خوار و مابقی خوان خواران تاریخ نکردند . اینا فقط دو نمونه است
                  واقعا بسیاری از نمادهای کوچک در کل گروه ها دیگه چیزی از اخرین قطره های خون سهامدارانش باقی نگذاشتند . به اسم بازیگر و حقوقی و سایر لجن ها مکیدند و مکیدند اخرین قطره ها را
                  چرا این کشور در همه زمینه هاش فول ظلم و ستم است ؟ چرا ؟؟؟؟؟

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    چرا دوستان فکر می کنند با چاپ پول ! و رشد تورم ! اون نقدینگی میاد سمت بازار بورس!
                    سهام از نظر قیمتی بی ارزش و بی ارزشتر و درنتیجه جذاب جذابتر خواهند شد

نظر

• خوش بین
                      عضو فعال
                      • Jul 2022
                      • 337

قیمتها جوری شده که با پول فروش پاساژ علاالدین میشه مالک حداقل 30 تا شرکت بورسی شد./:.yead.:/

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

روزهای خوب بورس نیز می رسند با صبوری

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

درود

بله درست می گویید منتها برای نقدیون نه سهامدار بیچاره/:.sadsmiley.:/

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 910

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                            قیمتها جوری شده که با پول فروش پاساژ علاالدین میشه مالک حداقل 30 تا شرکت بورسی شد./:.yead.:/
                            دو سال پيش كسي تصور وضع امروز بورس رو داشت؟ نه چون خوشبيني مفرط در بازار موج ميزد الان بازار از عدم خوشبيني و حتي بدبيني مفرط رنج مي بره. ولي واقعاً نمي تونيم بگيم اين ديگه آخر ياس و بدبيني هست شايد بدترش رو هم ديديم.
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              درود
                              درود
                              من در مورد کلیت بازار فعلا نظری ندارم و همچنان در یکی دو ماه آینده هم در مورد هفتاد هشتاددرصد بازار نظری ندارم.قله و اصل برای من نوعی صرفا وصرفا ورود نقدینگی هس. اینکه من

میگم در حال خرید یکی دو سهم هستم دوستان دلیل بر رشد بازار نگیرن. با توجه به تحلیل مبتدیانه خودم پیش بینی سود حداقل دو برابری نسبت به سود بانکی رو کردم. واین هم

خوشبینانه شامل پانزده بیست درصد سهام با گزارشات خوب و تک سهام هس.

بنده هم ان موارد ذکرشده دوستان و جو امنیتی رو در خرید هام لحاظ کردم .

در مورد دوستی که در مورد فولاد پرسیده بود فعلا فلزات و پتروشیمی ممنوع حتی با پی به ای 2و3.
                              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• liverno
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1742

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                                درود
                                من در مورد کلیت بازار فعلا نظری ندارم و همچنان در یکی دو ماه آینده هم در مورد هفتاد هشتاددرصد بازار نظری ندارم.قله و اصل برای من نوعی صرفا وصرفا ورود نقدینگی هس. اینکه من

میگم در حال خرید یکی دو سهم هستم دوستان دلیل بر رشد بازار نگیرن. با توجه به تحلیل مبتدیانه خودم پیش بینی سود حداقل دو برابری نسبت به سود بانکی رو کردم. واین هم

خوشبینانه شامل پانزده بیست درصد سهام با گزارشات خوب و تک سهام هس.

بنده هم ان موارد ذکرشده دوستان و جو امنیتی رو در خرید هام لحاظ کردم .

در مورد دوستی که در مورد فولاد پرسیده بود فعلا فلزات و پتروشیمی ممنوع حتی با پی به ای 2و3.

به نظرم این اصلا دادن اطلاعات جالبی نیست...بازرار بدون این دو گروه یعنی هیچ...... نسخه من درآوردی ندیم لطفا

نظر

در حال کار...
                                X