جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
    من که با تمام صبوری که داشتم بریدم اگر سبدم دوتا مثبت کامل بخوره که سر به سر بشه میرم بیرون
    دیگه اعصابم نمیکشه فکرشو کن یه سبد 200 میلیونی دوسال هیچ سودی نده کلی در ضرر هم باشه
    این بازار مثل این دولت شده اشغال
    سهام اشغال و بورس اشغال دونی دولت هم شده شهردار سهامدار هم شده رفته گر
    حالا باز ای کاش به پول 2 سال پیش برمیگشتیم !!!! سود پیشکش
    2 سال پیش پول رو گذاشته بودیم بانک هم کمتر مو سفید میکردیم و 40 درصد هم اومده بود رو پولمون

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

94/06/14 - 17:08

معاون اول رئیس جمهور:
      سال ۹۵ یکی از بهترین سال‌های رونق اقتصاد خواهد بود : ما امیدواریم حرکت رو به رشد اقتصاد سال آینده بهبود یابد، سال 95 یکی از بهترین سال‌های رونق اقتصادی خواهد بود.

سال رونق اقتصادی هم حداقل اثری بر بازار بورس داره چون سال 96 سال سر نوشت دولته !!!
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

همه باید رفتارهای خودمون رو باز نگری کنیم تا دیروز یه مثبت خورد چندتا از دوستان به خانم میناوی تاختند
        خوب امروز که منفی شده چی؟؟؟ چیزهایی که به هم ارتباطی نداره رو به هم میدوزیم و زود در مورد دیگران قضاوت میکنیم

نظر

• amostafa
          عضو عادی
          • Aug 2015
          • 235

در اصل توسط دزد پست شده است View Post
          فکرشو که میکنم میبینم تو حق داری که ناامید باشی/:.yead.:/
          دزد عزیز نظر شما درباره بازار چیست؟

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

همه باید رفتارهای خودمون رو باز نگری کنیم تا دیروز یه مثبت خورد چندتا از دوستان به خانم میناوی تاختند
            خوب امروز که منفی شده چی؟؟؟ چیزهایی که به هم ارتباطی نداره رو به هم میدوزیم و زود در مورد دیگران قضاوت میکنیم
            /:.sadsmiley.:/

نظر

• daylaq
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 292

من که با تمام صبوری که داشتم بریدم اگر سبدم دوتا مثبت کامل بخوره که سر به سر بشه میرم بیرون
              دیگه اعصابم نمیکشه فکرشو کن یه سبد 200 میلیونی دوسال هیچ سودی نده کلی در ضرر هم باشه
              این بازار مثل این دولت شده اشغال
              سهام اشغال و بورس اشغال دونی دولت هم شده شهردار سهامدار هم شده رفته گر
              همه هم دردیم. زندگی و سلامتی مون به خطر افتاد. حیف عمر ما که به نگریستن به صفحه کامپیوتر و آب شدن سرمایه گذشت!!!!!!!!!!
              ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• محمد3
                عضو فعال
                • Aug 2014
                • 458

اتفاقا انتقاد من به همين ارتباط دادن هاي بي ربط هست! مثلا اينكه در زمان احمدي نژاد شاخص مثبت ميخورد نميشه نتيجه گيري كرد كه اقتصاد خوب بود چون علتش اين بود كه ارزش ريال يك سوم شده بود! اگه شاخص رو با توجه به ارزش نسبت روزانه دلار-ريال از ريال به دلار تبديل ميكرديد ميديد كه در زمان ا. ن شاخص سقوط سنگين داشته ولي بعضيا متوجه نبودن!!!

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35710

من قبلا هم گفتم تا وقتی وضعیت نقدینگی بازار اینجوره و دولت با دروغ هایی مثل رشد 3 درصدی و کاهش تورم بیشتر به رکود دامن میزنه و از هر فرصتی مثل بیانه و توافق و لوزان و برجام و کنگره و انتخابات بعدی آمریکا و ... برای هیجانی کردن و شرطی کردن بازار و به تله انداختن پول حقیقی ها نهایت سوء استفاده رو میکنه ! هر مثبتی فقط میشه فرصت خروج و سهامداران با توجه به میزان خوش بینی و بدبینی دیر و یا زود به این نتیجه میرسن !

دوستان یادشون هست که سال 88 رهبری گفت : نظر من در اداره امور کشور به نظر احمدی نژاد نزدیکتره تا نظر هاشمی !

خوب این شیوه اداره کشور به سبک هاشمی و یارانش هست !

نظر

• mba
                    عضو عادی
                    • Nov 2014
                    • 266

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    من قبلا هم گفتم تا وقتی وضعیت نقدینگی بازار اینجوره و دولت با دروغ هایی مثل رشد 3 درصدی و کاهش تورم بیشتر به رکود دامن میزنه و از هر فرصتی مثل بیانه و توافق و لوزان و برجام و کنگره و انتخابات بعدی آمریکا و ... برای هیجانی کردن و شرطی کردن بازار و به تله انداختن پول حقیقی ها نهایت سوء استفاده رو میکنه ! هر مثبتی فقط میشه فرصت خروج و سهامداران با توجه به میزان خوش بینی و بدبینی دیر و یا زود به این نتیجه میرسن !

دوستان یادشون هست که سال 88 رهبری گفت : نظر من در اداره امور کشور به نظر احمدی نژاد نزدیکتره تا نظر هاشمی !

دروغی مثل کاهش تورم ؟!!!

یک طوری صحبت میکنید انگار ما شیوه اداره کشور به سبک احمدی نژادو ندیدیم یا یادمون رفته !!!! بهترین سالهای عمرمون به پای شیوه اداره کشور به دست نادان ها گذشت ! بعد میگید سال 88 رهبر گفت نظر من به اینا نزدیکتره ؟! فک میکنی هنوزم نزدیکتره ؟!! هنوز که هنوزه بعد از دو سال هر روز یه فساد جدید رونمایی میشه از دله دزدهای دولت قبل ....

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                      اتفاقا انتقاد من به همين ارتباط دادن هاي بي ربط هست! مثلا اينكه در زمان احمدي نژاد شاخص مثبت ميخورد نميشه نتيجه گيري كرد كه اقتصاد خوب بود چون علتش اين بود كه ارزش ريال يك سوم شده بود! اگه شاخص رو با توجه به ارزش نسبت روزانه دلار-ريال از ريال به دلار تبديل ميكرديد ميديد كه در زمان ا. ن شاخص سقوط سنگين داشته ولي بعضيا متوجه نبودن!!!
                      منظورم اخه محمد جان این بود که دیروز خانم میناوی کمی با تاخیر وارد تالار گفتگو شدن و از شانس ایشان بازار یه مثبت نصف و نیمه خورد
                      اون هم بعد از این ایام منفی
                      و احتمالا امروز که ایشان بدون تاخیر وارد شدن بازار منفی خورده ؟؟؟

نظر

• daylaq
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 292

نظر من به نظر نگار خانم اصلاً نزدیک نیست.
                        ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

دیگه تو این مملکت همه متوجه شدن اشخاص فقط برای خودشون مهم هستند نه برای سیاست خارجی
                          هر روز یک حرف جدید میزنند و قبلی هارو یادشون میره
                          چون دیگه تو سیاست جهانی برای کنترل منطقه نیستند
                          اونایی که زرنگتر هستند و نون به نرخ روز میخورن در حاشیه امنیتند

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

دزد باش دلیر باش!!!

یعنی واقعا من موندم به این روحیه!!

هر چی هم جواب شما رو میدن باز ...........

این روحیه بر خلاف اب شنا کردن شما و توهمات فانتزی من رو متحیر کرده!!!
                            زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

نظر رهبری یعنی نظر کل نظام و فصل الخطاب پس چرا نظر رهبری برگشت و با توافق هسته ای موافقت کرده و به راه و روش تامل هاشمی با جهان رسیده !!!! و اگر نظر رهبری مثل دوران ریاست احمدی نژاد بود چه بلای سر کشور می امد !!!
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35710

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                کاربر گرامی خانم نگار میناوی گویا از این مملکت خسته و نا امید شدند خوب بهتره از این کشور به یکی از ممالک آبادی مثل کشورهای که دکتر احمدی نژاد کشف کردند مهاجرت کنند تا طعم مدیریت جهانی رو بهتر درک کنند.!

امیدوارم به جای ایدی با اسم یک خانم ایشون خیلی منطقی تر با ایدی بدون اسم فردی وارد میشدند و نقد و انتقاد میکردند هر چند خودم با 80% حرف های ایشون موافق هستم !!!

در پایان بدترین چیز زندگی کردن در کنار دالتون ها و تمساح ها و زامبی های چسبیده به صندلی قدرتی هست که با نقاب برابری برادری انسانیت و مهدویت بر سر کار امدند تا عدالت و اسایش رو در کشور گسترش بدهند ولی در اخر چیزی جز جنگ جنگ تا انقلاب مهدی و تهدید دنیا و مردم فریبی حاصل نشد.........با بهترین ارزوها بدترین جنایت ها رو در تاریخ این کشور مرتکب شدیم
                                از زندگی در کشورم نا امیدم
                                شما خودت ناامید شدی چرا به من نسبت میدی !

من هیچ امیدی به این دولت نداشتم که الان ناامید شده باشم !

برعکس برخی دوستان اینجا هستن که فریب آقایون بی تدبیر رو خوردن و به اونها امید زیادی داشتن ! الان 2 سال هست که چشم بر همه چیز بستن و میگن فردا، پس فردا، بیانیه فلان بیاد، بودجه بهمان بیاد، انتخابات فلان بشه ، فلان هیات خارجی بیاد ، و ....

نظر

در حال کار...
                                X