کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمودارها میگند با توجه به اینکه بازار دیروز به حمایت هایی رسیده احتمال اینکه امروز بازار واکنش مثبتی نشون بده وجود داره ولی با توجه به تعطیلی روز سه شنبه ممکنه این مثبت یا زیاد قوی نباشه یا اصلا حاصل نشه،باید دید در بازار امروز خریداران و فروشندگان در کدام قسمت های بازار زورآزمایی میکنند،من که زیاد خوشبین نیستم.
البته مثبت هم باشه فعلا بالایی بلندی نخواهیم داشت و میتونه در حد همون واکنش به حمایت باشه.
شاخص کل 100 واحد مثبت،بد نیست ولی من زیاد خوشبین نیستم که بالایی بلندی داشته باشیم،یه جورایی احساس میکنم اغلب سهم ها با این مثبت هماهنگ نیستند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من تعدادی استفاده نشده دارم یعنی تا دو ماه دیگر پولش را به حسابم میریزند؟
ببخشید من جواب میدم
همین امروز تکلیف حق های استفاده نشده مشخص میشه و همین امروز به حساب شما نزد شرکت واریز میشه!
اما این که چه موقع پول شما را بدن به انصاف شرکت بستگی داره!
موفق باشی
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
بازار رو خراب کردند.
همه چیز مصنوعی شده حتی حمایت و شاخص سازی هم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام
ارفع 180 تومان!!!
این سهم را چند عرضه کردند؟
===========
سپاس 1090 تومان!
بهتر از نقدینگی، بهتر از بانک.
ارفع را هرقیمتی عرضه کرده باشند اهمیتی نداره.مهم تعدیل منفی 55 درصد بود.
اگر میگذاشتند بازار مثل بچه آدم نزولش را بکند و بلوک زدن نبود الان افت بازار کامل شده بود و بقیه گروه ها قربانی این چند سهم خاص پرطرفدار یا بزرگ نمیشدند.حالا بازار تا شهریور فرسایشی هست و برخی تک سهم ها پیشرو خواهند بود جهت نوسان 10 الی 15 درصدی.
این بازار رو خیلی زیاد انگولک میکنند،نمیذارند روند طبیعی رو طی کنه.
شپنا رو بنظرم بالاتر باز کردند ،احتمالا از روزهای دیگه اصلاحی باید داشته باشه و این برای روند شاخص خوب نیست.
با این وضعیت وبملت میاد روی 202 تومن یه نوسان مثبتی میکنه بعد برمیگرده 190تومن
ارفع را هرقیمتی عرضه کرده باشند اهمیتی نداره.مهم تعدیل منفی 55 درصد بود.
اگر میگذاشتند بازار مثل بچه آدم نزولش را بکند و بلوک زدن نبود الان افت بازار کامل شده بود و بقیه گروه ها قربانی این چند سهم خاص پرطرفدار یا بزرگ نمیشدند.حالا بازار تا شهریور فرسایشی هست و برخی تک سهم ها پیشرو خواهند بود جهت نوسان 10 الی 15 درصدی.
شما می توانید دلیل قانع کننده ای بیاورید که چرا بازار فقط تا شهریور منفی و فرسایشی می باشد و بعد کم کم شروع به رشد می کند !! با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر