جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : جــــو بــــازار

‏سناریو این است:دولت و مجلس با ‎#برجام مخالفت می‌کنند و خواهان پایان مذاکرات می‌شوند اما در آخرین لحظه ‎#آن_دیگری مثل سوپرمن می‌پرد وسط و با ژست فرزانه و بصیر و جام زهر و شاید هم کمی چاشنی گریه و جان ناقابل و جسم ناسالم، قضیه را فیصله می‌دهد و خلاص؛ همان برجام که خسارت محض بود!
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• کریشنا
      عضو فعال
      • Dec 2015
      • 1097

ثبهساز

بدون شرحححح

در گروه ساختمانی بعد از ثفارس نوبت به ثالوند و ثبهساز رسید...

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

‏شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه 2624 را تصویب کرد که شبه نظامیان حوثی در یمن را یک گروه تروریستی می داند و آنها را در لیست تحریم ها قرار می دهد.

به به
        چه خبر عالی
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

.

نظر

• ali1380
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 373

مطالب ارایه شده نظر شخصی می باشدو هیچگونه پیشنهادوسیگنال خرید یا فروش نمیباشد

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

میلگرد در بازار در آستانه ورود به کانال کیلویی 17 هزار تومان

---

احتملا ساخت ساختمان های کم کیفیت افزایش میابد و شاید خدا به داد خریداران مسکن های جدید مهر رئیسی برسه

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                قیمت گندم در بازار جهانی امروز با افزایش حدود 6 درصدی، با دلار 25 هزار تومانی به حدود کیلویی 8500 تومان رسیده است. ------ مجلس در ایران نرخ خرید تضمینی گندم در سال آینده را کیلویی 9500 تومان در نظر گرفته است.

هفته ی قبل گندم آزاد خریدم، 10.000 تومان.
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

میگن اگر برجام امضا بشه بازار منفی میشه به دلایل مختلف
                  برجام امضا نشه باز بازار منفی میشه به دلایل مختلف
                  این نشون میده بورس دیگه تحلیل پذیر نیست و تناقضات رفتاری توش خیلی زیاد شده
                  دلیلش هم این هست که بورس ایران دستوری هست، ریزش های ۸۰ درصدی دستوری هست، مافیایی و سازمان یافته بالا پایین میره.
                  حدس و گمان من از چند ماه پیش این هست که ممکنه بخوان فنر بورس هرچه بیشتر فشرده بمونه که در صورت خروج از برجام رهایش کنن و شکوفایی اقتصاد را به نمایش بگذارند. اگرچه امیدوارم برجام امضا بشه و این فنر رها بشه.
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/03/01, 08:40.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    میگن اگر برجام امضا بشه بازار منفی میشه به دلایل مختلف
                    برجام امضا نشه باز بازار منفی میشه به دلایل مختلف
                    این نشون میده بورس دیگه تحلیل پذیر نیست و تناقضات رفتاری توش خیلی زیاد شده
                    دلیلش هم این هست که بورس ایران دستوری هست، ریزش های ۸۰ درصدی دستوری هست، مافیایی و سازمان یافته بالا پایین میره.
                    حدس و گمان من از چند ماه پیش این هست که ممکنه بخوان فنر بورس هرچه بیشتر فشرده بمونه که در صورت خروج از برجام رهایش کنن و شکوفایی اقتصاد را به نمایش بگذارند. اگه چه امیدوارم برجام امضا بشه و این فنر رها بشه.
                    واقعا الان کسی نمیدونه باید دعا کنه برجام تصویب بشه یا کلا توافق نشه
                    این میشه برزخ کامل بازار
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

مملکت تو هواست چه برسه به بورسش

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2133

در اصل توسط مسعود. پست شده است View Post

س: بعد از ملاقات اول با مقامات چگونه از آنها اطلاعات به دست می آوردید؟ ج: بعد از ملاقات و پیشنهاد صیغه از طرف من دیگر بقیه کار آسان بود و چون یک اعتمادی بین ما شکل گرفته بود خود آنها در زمان ملاقاتهای حضوری کلی مطلب و اطلاعات به من میدادند بدون اینکه نیاز باشد بپرسم

س:کمی بیشتر توضیح میدهیدج: مثلا من با یک نماینده مجلس رابطه داشتم که آخوند هم بود و خودش کل مطالب جلسه غیرعلنی مجلس را که محرمانه است برای من تعریف میکرد و حتی در حین رابطه و توی تخت هم داشت اسرار مملکتی را فاش میکرد برای اینکه من هرکاری بخواهد برایش انجام بدهم

س:چگونه با افرادی مانند ابراهیم رییسی داشتید؟ ج: در ایران جمله ای است که میگویند برای دیدن مدیرکل اول باید آبدارچی را ببینید من هم برای ملاقات با افراد مهم با اطرافیان آنها رابطه برقرار کردم مثلا با آقای غلامحسین اسماعیلی رابطه برقرار کردم اون هم قرار ملاقات من را با رییسی گذاشت
                        واقعاً متاسفم :.thumbsdownsmileyan
                        من نمیدونم واقعاً توی کشور خودمون هیچ زن و دختری خوشگلتر این خانم نبود که نیاز مقامات عالی رتبه رو ارضا کنه که در دام پرستوهای اطلاعاتی خارجی نیفتند و اسرار مملکت رو به باد ندهند؟!

یه کلیپی بود ، پسره میگفت دخترهای شهر خودمون خوشگل ترند ولی داشتن دوست دختر تهرانی ، خیلی کلاس داره! ظاهراً این آقایون هم از اینکه با یک خانم انگلیسی باشند ، حس خاصی داشتند که در رابطه با زن ایرانی ولو زیباتر ، اون حس رو نداشتند ، از بس که ... هستند. (خودتون جای خالی رو پر کنید)
                        بعد میگن فلانی غربگرا و غربگدا و شیفته غرب و ... هست

...فرمودند گاهی هزینه سازش از هرینه چالش بیشتره ... پیشنهاد میگنم یک مرکز ... حلال با چیز وُرکر های گزینش شده درست بکنند برای مسئولین عالی رتبه که به اسرار مملکت دسترسی دارند، اینها هرشب بروند اونجا ، بدون اینکه تخلیه اطلاعاتی شوند ، خودشون رو تخلیه کنند تا دیگه به دام پرستوها نیفتند. هزینه معنوی اش هم برای مملکت کمتره !

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                        خوب پس صیغه بوده...مشکلی نیست...الکی به اقایون تهمت زدن....پس حله...الکی شلوغش کردن...
                        به تیغِ روسیِ دشمن قِتال می نکند
                        چنان که پرستو ، به شمشیر غمزه قتال

جماعتی که نظر را حرام میگویند
                        نظر حرام بکردند و چیز خلق حلال

غزال اگر به کمند اوفتد عجب نبود
                        عجب فتادن اِبرام است در کمند غزال

یعنی ابرام هم آره ؟! بله بله البته حلال بوده
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1641

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          واقعا الان کسی نمیدونه باید دعا کنه برجام تصویب بشه یا کلا توافق نشه
                          این میشه برزخ کامل بازار
                          شمافقط دعا کن توافق بشه....یعنی واقعا سخته که بدونین برای توافق یا عدم توافق باید دعا کرد؟

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

اتفاقات اوکراین به نفع ایران شده،
                            هرچه روسیه در دنیا به حاشیه رانده بشه استقلال ما هم از روس ها بیشتر میشه و بهتر وارد مناسبات دنیا میشیم.
                            روسیه بعد از حمله به اوکراین دیگه جایگاه قبلی را نداره و ارزش سرمایه گذاری حتی با اهداف سیاستمداران ایرانی را نداره.
                            از این دیدگاه ممکنه تاثیر گذاری روسیه بر برجام کم شده باشه و راه را برای امضای برجام بازتر کرده باشه
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/03/01, 12:36.

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1775

جالب است روسیه به اوکراین حمله کرده. حضرت آقا مقصر. را آمریکا می داند

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

⛔فرانسه می تواند عامل شکست مذاکرات باشد

⛔علی واعظ در پاسخ به رویترز :

اگر ایران فکر میکند که جنگ اوکراین آمریکا را وادار میکند در مذاکرات زمین را به هر قیمتی واگذار می کند تا به توافق برسد، آمریکا و امکاناتش را دست کم گرفته است .

⛔?⛔خبرنگار وال استریت ژورنال از تهدید ایران نسبت به ترک برجام خبر می دهد :

?فرانسه مایل نیست آژانس را وادار کند که تحقیق درباره مواد رادیواکتیو کشف‌شده در چندین مکان اعلام نشده در ایران را که تهران سه سال از پاسخگویی به سوالات درباره آن خودداری کرده پیش از موعد خاتمه دهد. ایران به خاطر آن برجام را تهدید به کشتن می کند.

بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی:
                                ?در دقیقه ۹۰ به باقری کنی گفتن برو یک خواسته دیگه را بذار رو میز: که آژانس انرژی اتمی به کل بی خیال پرسشهای بی پاسخ در مورد مواد رادیواکتیو بشه.
                                ? تقاضایی که نه تنها غرب که حتی روسیه و چین هم مخالفند چون فلسفه وجودی آژانس این است که مستقل از دعواهای سیاسی بازرسی و پیگیری کند..

نظر

در حال کار...
                                X