کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فرض کنید قیمت روز قبل مجمع Po ريال
و قیمت تئوریک بازگشایی باشد Pt ريال
فرض کنید در مجمع مبلغ D ريال سود نقدی تقسیم شده
همچنین افزایش سرمایه از محل آورده a %
و برای هر حق تقدم 1000 ریال واریز کنیم
و افزایش سرمایه از محل انباشته B % صورت گرفته است.
فرمول متداول محاسبه قیمت تئوریک بازگشایی
(یعنی همان قیمت پایانی دیروزِ تعدیل شده) به صورت زیر است :
حالا سوال بنده اینه که :
اگر بین مجمع تقسیم سود و مجمع افزایش سرمایه فاصله باشد و در این مدت معامله صورت گرفته باشد ، چطوری محاسبه میشه ؟
بعد من اگر بخواهم قیمت خرید تعدیل شده سهم خودم را که چند ماه قبل مجمع به قیمت X ريال خریده ام را به دست بیارم چطور محاسبه میشه ؟
با تشکر
به نظرم با ارزش بازار شرکت کل محاسبات رو انجام بدین راحتتر باشه.
ضمنا اینکه دلار داره سقف میزنه ..انتظار داشته باشید سهام دلاری بیشتر رشد کنند ...
حساب کتاب چندان دقیقی نیست!
عملا همه بورس دلاری است .
سهام دلاری غیر دلاری چندان تفاوتی ندارند.
هرچند خودم ظاهرا سبدم بیشتر دلاری است...چون بالاخره شاید اینها بهتر عمل کنند
ولی گوش شیطان کر! همه شرکتهای بورسی ما تقریبا یک پخ هستند..خیلی خودتونرو خسته نکنید :D عامل رشدشون ذاتاً! تورم یعنی همون قمیت دلار هست D
و تورم! یعنی عامل اصلیه محرک سهام و سازنده روند غالب صعودی در بورس و در همه بقیه بازارهای مملکت:D
اینجوریه که میگیم همه سهام دلاری محسوب میشن...و دلار هم که میبیند وضعش رو...
سلام
شرکتهای بورسی تا اونجاییکه من می دونم همگی ارز حاصل از صادرات خودشون رو در سامانه نیما عرضه میکنن. این روزها هم اسکناس دلار در بازار ازاد به حدود 32 تومن رسیده ولی دلار نیمایی ثابت و یا کاهشی بوده. جدای از رانت موجود در این مورد، مسیله اینه که سودی از افرایش نرخ اسکناس در بازار ازاد به شرکتهای صادرات محور بورس نمیرسه. در کنار تنش های سیاسی موجود در روزهای اخیر، این موردی هم که گفتم در سردرگمی و کم رونقی بازار این روزها بی تاثیر نیست.
این بازار بورس هم که کلا معلوم نیست فازش چیه. حالا احیانا چند روز دیگه نرخ دلار تو بازار با دخالت بانک مرکزی مثلا یه مقدار کاهش پیدا کنه، نگاه میکنی یه دفعه ممکنه بازار بورس هم منفی بشه!
در حالیکه همشون نیمایی میفروشن.
تو بورس شاخص کلی تحویل اقتصاد ایران داد که تا ابد مستفیذ خواهیم شد
تو بانک مرکزی هم همین روند رو داره پیش میره. براش مهم نیست عدد واقعی دلار چند هست. دلار رو به بالا باشه نرخ نیمایی رو میاره پایین و امار سازی میکنه. آخرشم میاد میگه دلار کاهشی بود
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در توییتی نوشت: پس از دو سال و صد روز مقابله ملت قدرتمند ایران با کرونا و درحالی که در آمریکا و اروپا آمار تلفات بالایی گزارش می شود، ایران نخستین روز بدون فوت کرونا را تجربه کرد.
ملت همیشه در صحنه اینبار بدون رشد دلار جوری قیمتها رو بالا بردن که روی دلار سفید شد و به نظر میرسه فعلا وابستگی دلار به رشد قیمتها یکم کم رنگ شده
خیلی راحت میشه دید با مقایسه قیمت خوراکی و پوشاک و ... تو ایران با کشوری مثل آمریکا که
قیمت خوراکی و ... داشته با دلار 35-40 هزار تومانی قیمت گذاری میشده
مشخص بود دلار بسیار ارزان هست. تو همین تاپیک هم قبلا نوشتم یا باید لوازم خوراکی و مصرفی و ... ارزان بشود. یا دلار گران. که نظرم هم روی گران شدن دلار بود که شد
البته استاد شهرام، سوپر پیشگوی اعظم، با قطعیت خبر از دلار 19 هزار تومانی داده بود
سلام
شرکتهای بورسی تا اونجاییکه من می دونم همگی ارز حاصل از صادرات خودشون رو در سامانه نیما عرضه میکنن. این روزها هم اسکناس دلار در بازار ازاد به حدود 32 تومن رسیده ولی دلار نیمایی ثابت و یا کاهشی بوده. جدای از رانت موجود در این مورد، مسیله اینه که سودی از افرایش نرخ اسکناس در بازار ازاد به شرکتهای صادرات محور بورس نمیرسه. در کنار تنش های سیاسی موجود در روزهای اخیر، این موردی هم که گفتم در سردرگمی و کم رونقی بازار این روزها بی تاثیر نیست.
این بازار بورس هم که کلا معلوم نیست فازش چیه. حالا احیانا چند روز دیگه نرخ دلار تو بازار با دخالت بانک مرکزی مثلا یه مقدار کاهش پیدا کنه، نگاه میکنی یه دفعه ممکنه بازار بورس هم منفی بشه!
در حالیکه همشون نیمایی میفروشن.
بجز نکات اشاره شده برای کم اثر بودن قیمت دلار در سهام ، مهم ترین عاملی که نمیشه به سود دلاری ها دل بست دخالت دولت هست!
یعنی تا بیاد افزایش قیمت دلار در محصولات صادراتی ها اثرش رو نشون بده باید هزار تا مسخره بازیه دولت رو پشت سر بزاره. از اجبار شرکتها به عرضه دلارشون در نیما گرفته ....تا قیمت گذاری دستوری صادراتی ها.. تا عوارض بستن و گمرک و ....
بنابراین اثر قیمت دلار بر روی سهام رو باید از دیدگاه تورم فقط محاسبه کرد..و نه اثر مستقیم قیمت دلار بر سودآوری شرکتها!!!
----------------------------
این نکته هم تقریبا درسته که طی ماه های اخیر قیمت دلار واقعا نسبت به کالاهای دیگه عقب ماندگی داره
دلیل اصلی این عقب ماندگی هم صرفاً اجبار دولت به شرکتها برای پایین فروختن دلارهاشون نیست! بالاخره بازار یکپارچه عرضه کنندگان میان دلارشون رو به یک قیمت عرضه میکنند...واردکنندگان هم سمت تقاضا قیمت میزنند. عین همین بورس...و قیمت دلار نیما از عرضه و تقاضا مشخص میشه
پس عامل عدم رشد دلار بنیادی تر هست.
مهم ترین دلیلش به نظرم دو عامل هست :
اول : حذف ارز ترجیجی که باعث شده بانک مرکزی دلار بیشتری برای عرضه داشته باشه
دوم: مدتهاست که آمریکا تحریمها را اجرایی نمیکنه و قیمت نفت هم رشد خوبی داشته و دولت نسبتا خوب نفت میفروشه و درحال حاضر درآمدهای ارزی دولت نسبت به قبل بسیار بهبود داشته
پس عامل اصلی این دو مورد هست.
و نکته اش هم این هست که این دو عامل که باعث کندی رشد قیمت دلار بوده، پایدار نخواهد بود!
چون حذف ارز ترجیجی فقط یک دفعه اتفاق افتاده و از طرفی هم دورنمای درآمدهای ارزی دولت به خوبیه الان نخواهد بود. و دقیقا به همین دلیل هست که دلار بر مدار صعود شارپ قرار داره!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
ملت همیشه در صحنه اینبار بدون رشد دلار جوری قیمتها رو بالا بردن که روی دلار سفید شد و به نظر میرسه فعلا وابستگی دلار به رشد قیمتها یکم کم رنگ شده
خیلی راحت میشه دید با مقایسه قیمت خوراکی و پوشاک و ... تو ایران با کشوری مثل آمریکا که
قیمت خوراکی و ... داشته با دلار 35-40 هزار تومانی قیمت گذاری میشده
مشخص بود دلار بسیار ارزان هست. تو همین تاپیک هم قبلا نوشتم یا باید لوازم خوراکی و مصرفی و ... ارزان بشود. یا دلار گران. که نظرم هم روی گران شدن دلار بود که شد
البته استاد شهرام، سوپر پیشگوی اعظم، با قطعیت خبر از دلار 19 هزار تومانی داده بود
در شرایطی که ادعا میشه فروش نفت تحریم است و از آنطرف کشتی های نفت ایران در همه جای دنیا آماده فروش به صورت کش و یا مبادله کالا به کالا هستند ؛
بالاتر بودن قیمت کالا ها نسبت به قیمتهای جهانی فقط یک مفهوم می تونه داشته باشه : " قحطی مصنوعی "
با توجه به آنکه مجارستان کمترین قیمت بنزین در اروپا را دارد، دولت مجارستان طرحی را تصویب کرده که بر اساس آن سوخت در پمپهای بنزین مجارستان با دو قیمت متفاوت ارائه میشود.
بر اساس این تصمیم، یک قیمت برای خودروها و شهروندان مجارستان تعیین شده است که مشمول یارانه دولت هستند و یک قیمت آزاد برای دیگر خودروها و شهروندان اروپایی که به عنوان تو سیت سوخت، باکهای بنزین و یا گازوئیل خود را در این کشور پر میکنند.
----
احتمالا اگر بحران اکراین ادامه یابد، اروپا به سمت فلاکت پیش خواهد رفت. در حال حاضر نیز سرمایه گذاران در حال خروج سرمایه از اروپا به آمریکا و سایر کشورها هستند.
دلار ۴۲۰۰ تومانی بیش از سه سال اختصاص داده شد.
حالا دلار ۲۴۲۰۰ تومانی هم به خاطر جلوگیری از گرانی کالاهای اساسی میتونه بیش از دو سال ماندگار باشه و این مسئله یکی از ریسکهای بازار و سهمای شاخص ساز خواهد بود یعنی اگه دلار ۴۰۰۰۰۰ تومان هم بشه اینا مجبورن ۲۴۲۰۰ بفروشن. کهنمویی
خبر بد برای چشم انداز اقتصاد جهانی:
ایلان ماسک اعلام کرد که شرکت تسلا استخدام نیروهای جدید را متوقف کرده و 10 درصد از تعداد کارمندان حال حاضر خود را تعدیل و اخراج میکند.
پیش بینی های ابر تورمی شما در مورد آینده هم اشتباهه چون باعث فرو پاشی کشور میشه از داخل به هیچ وجه جامعه دیگه کشش تورم جدید را نداره نه از جهت افزایش قیمت کالا ونه از جهت افزایش قدرت خرید مردم اجازه تورم جدید را نمیده با رئیسی کشور 4 سال آینده به ثبات اقتصادی خواهد رسید در همین شرایط باقی خواهد ماند
بزودی شاخص بورس عدد 1900 رو میبینه
و درگام بلندتر میره بالای سه میلیون واحد
الان ارزونترین چیزی که میشه خرید سهام شرکت های بورسی در شاخص هم وزن هست
بورس 1401 شبیه بورس مدل تیر 97 هست که قیمت سهم ها زیر صد تومن شده بود
نظر