جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10169

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    ارومبورس خان عزیز
    پس کف این کانال کجاست؟ میترسم خیلی گود کنده باشن همه غرق بشویم.اینها چاه کنهای خوبی هستن.
    وقتی میگم بفروشید یعنی اونقدر احساس خطر کرده ام که تحلیل زده ام.شما باید فارغ از پنچ شش درصد نوسان مثبت اون ،سریع بفروشید.
    من فکر میکنم ما یه صعود خیلی کوچیک که حوالی 60650 باشه داریم سپس با اومدن گزارشات شش ماه ادامه نزول رو به زیر 60 تا باید داشته باشیم.
    من اینطور فکر میکنم ولی اگه میخواهید خیلی دقیق عدد بدهم باید اون نوسان کوچیک عملی بشه تا با محاسبه و سنجش توان اون یه عدد بگم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

حال این روزای بورس................
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

خوب توافق شد ........مردم هم به درررررررررررک

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          فکر میکنم این پست مربوط به شما باشه در تاریخ 30 مرداد ماه.
          اینو رو بالا نیاوردم که بگم خدای نکرده شما و یا دوستمون مسلم که اتفاقا ایشون رو جزوه تکنکیالیست های ماهر میدونم ،اشتباه کردین.صرفا برای پست شما بالا اوردم.
          ضمن اینکه توی پست قبلی من ننوشته ام که گفته اند در دو ماه شاخص تا 80 هزار تا میره گفته ام نوشته اند شاخص تا 80 هزار تا میره ،زمانی من نداده ام

این تحلیل تکنیکال آقای مسلم را بنده در سایت بورسی انتقال دادم همین!!!

نظر بنده هیچ تغییری در مورد روند بازار نکرده همچنان باز هم تکرار می کنم که اگر بازار از شروع سال 95 تا انتهای سال 95 هیچ حرکتی قوی نداشته باشه این بازاردیگه رفته تا 4 سال بعد به خاطر اینکه این دولت مخالف نظر دولت قبلی حرکت می کند همین !!!!!! اگر در جای دیدید نظر بنده فقط تغییر کرده بیاید و اعلام کنید که اکبری نظر شما تغییر کرده
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amostafa
            عضو عادی
            • Aug 2015
            • 235

دوستان زیاد ذهن خود را با اعداد شاخص مشغول نکنید کجای مملکت با علم اداره می شود که بورس هم با علم اداره شود.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

ظاهرا دیروز جلسه ای بوده که در اون نماینده بانک مرکزی در پاسخ به اعتراض مدیران درباره سیاستهای پولی و مالی و خسارتهای وارد شده به بورس و سهامداران گفته "در دولت قبل پولهای زیادی وارد بورس شده و تا این پولها تخلیه نشه سیاستها تغییری نخواهد کرد "!!!

البته میگن نماینده بورس هم در جلسه بوده و هیچ واکنشی هم نشون نداده به این توجیه!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10169

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                این تحلیل تکنیکال آقای مسلم را بنده در سایت بورسی انتقال دادم همین!!!

نظر بنده هیچ تغییری در مورد روند بازار نکرده همچنان باز هم تکرار می کنم که اگر بازار از شروع سال 95 تا انتهای سال 95 هیچ حرکتی قوی نداشته باشه این بازاردیگه رفته تا 4 سال بعد به خاطر اینکه این دولت مخالف نظر دولت قبلی حرکت می کند همین !!!!!! اگر در جای دیدید نظر بنده فقط تغییر کرده بیاید و اعلام کنید که اکبری نظر شما تغییر کرده
                من نگفتم شما گفته اید،در پست اول ،شما طوری مطلب زدید که دیگران فکر کنند که من از خودم 80 هزار تا رو درآوردم،بخاطر همون پست شما رو نقل قول کردم وگرنه علاقه ای به زیر سوال کشیدن دوستان خودم ندارم
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  ظاهرا دیروز جلسه ای بوده که در اون نماینده بانک مرکزی در پاسخ به اعتراض مدیران درباره سیاستهای پولی و مالی و خسارتهای وارد شده به بورس و سهامداران گفته "در دولت قبل پولهای زیادی وارد بورس شده و تا این پولها تخلیه نشه سیاستها تغییری نخواهد کرد "!!!

البته میگن نماینده بورس هم در جلسه بوده و هیچ واکنشی هم نشون نداده به این توجیه!
                  اولا خودت میگویی ظاهرا دوما از آب گل آلود ماهی گرفتن را همه بلدن سوما اگر گفته باشد باز هم ملت چوب دولت محمود را میخورن
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

وساپا در روی حمایت خیلی مهم 96 تومن صف فروش بسته با این تفاسیر رسیدن به 70 تومن دور از انتظار نیست.البته این مورد با نوسانات خیلی زیاد میتونه حاصل بشه.
                    حالا دیگه حساب بقیه با خودتون

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

من نگفتم شما گفته اید،در پست اول ،شما طوری مطلب زدید که دیگران فکر کنند که من از خودم 80 هزار تا رو درآوردم،بخاطر همون پست شما رو نقل قول کردم وگرنه علاقه ای به زیر سوال کشیدن دوستان خودم ندارم

نه اینطور نیست که بنده فکر کردم شما شاخص 80 هزار واحدی را درست کردید دوستان هم چنین فکری نمی کنند روند بازار کاملا معلومه هیچ خبری نیست تا بودجه سال اینده بیاید و خیال همه راحت بشه با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                        اولا خودت میگویی ظاهرا دوما از آب گل آلود ماهی گرفتن را همه بلدن سوما اگر گفته باشد باز هم ملت چوب دولت محمود را میخورن
                        این چوب تدبیره که ملت دارن میخورن ! مخصوصا سهامداران بورس !

ظاهرا رو برای این نوشتم که این جلسات خبری نمیشه، وگرنه من از کسی شنیدم که خودش در جلسه حضور داشته

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

اگر بازار از شروع سال 95 تا انتهای سال 95 هیچ حرکتی قوی نداشته باشهاین بازاردیگه رفته تا 4 سال بعد به خاطر اینکه این دولت مخالف نظر دولت قبلی حرکت می کند همین !!!!!!

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

این چوب تدبیره که ملت دارن میخورن ! مخصوصا سهامداران بورس !

خوبه چوب تدبیر رو خوردیم چوب پاک دستی رو مردم...........که هنوز جاش.........
                            زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

وساپا در روی حمایت خیلی مهم 96 تومن صف فروش بسته با این تفاسیر رسیدن به 70 تومن دور از انتظار نیست.البته این مورد با نوسانات خیلی زیاد میتونه حاصل بشه.
                              حالا دیگه حساب بقیه با خودتون
                              شاوان را میخواهن باز کنند.خدا به سهامدارانش رحم کند.
                              ارومبورس خان عزیز فولاد مبارکه کجا میرود؟ کفش کجاست؟برای خرید خوب است؟
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X