کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب وارد کانال 33
پیش بینی بنده :
در روزهای آتی به مرور کشورها هشدار خروج شهروندان از ایران رو میدن .
درگیری لفظی به اوج میرسه
مرحله دوم نیروهای نیابتی
سوم خدانکنه ونمیخام بهش فکر کنم.باورش برای خودمم سخته. وان شالله سومی هم نخواهد اومد
بعد کانادا فرانسه اعلان قرمز برای خروج از ایران به اتباع صادر کرد. هماهنگی هاو رایزنی ها برای برخورد جدی با ایران تو منطقه در حال انجامه
مرحله به مرحله پیش میریم.
بعد کانادا فرانسه اعلان قرمز برای خروج از ایران به اتباع صادر کرد. هماهنگی هاو رایزنی ها برای برخورد جدی با ایران تو منطقه در حال انجامه
به گور پدر نداشته شون می خندند
[COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]
فکر نمیکنم توان و ظرفیت جدی برای واکنش جدی بر ضد ایران داشته باشند، چون با یک ترقه در خلیج فارس، احتمالا قیمت نفت در قدم اول جهش به سمت 300 دلار در بشکه میتواند داشته باشد که دنیا توان تحمل این مورد را ندارد.
در شرایط کنونی دنیا به نظر میرسه غرب چاره ای جز کنار آمدن با ایران ندارد
بنظرم بازار بورس داره همین فاصله روند بین فروردین 97 تا مرداد 97 رو طی میکنه
بورس ایران آبستن یک صعود تماشایی است کافیه که اول بازی دلار و سکه طلا تموم بشه
بنظرم بازار بورس داره همین فاصله روند بین فروردین 97 تا مرداد 97 رو طی میکنه
بورس ایران آبستن یک صعود تماشایی است کافیه که اول بازی دلار و سکه طلا تموم بشه
فاصله فروردین 97 تا اوایل مهر 97 همزمان هم بورس شروع به حرکت در سهام دلاری کرد(ریالی کمتر)هم سکه رشد سنگین
الان فقط سکه و دلار داره رشد میکنه
شعارهای کاذب و مفت
فعلا که اونا دارن تو بازار تهران به ریش ایران میخندن.
شعارهای خودت واقعی و قیمتی هستند که به ایشان میگی شعارهای کاذب و مفت؟
سهامتو فروختی نقد شدی،دلیل میشه هرروز اینجا روضه بخوانی و سهامداران را تشویق به فروش در کف قیمت کنی؟ما دو ساله وایسادیم،بازم صبرمیکنیم.این بازی سرکوب سهام، ی جا باید تموم بشه.این استدلال های شما سهامدار خرد هم،بسیار غیرواقعی و رایگان بنظر میرسه
در محصولات ایران خودرو نیز سمند ال ایکس با قیمت ۳۰۴ میلیون تومان، سمند ال ایکس با موتورای اف سون ۳۴۹ میلیون تومان، رانا پلاس ۳۰۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دندهای ۴۰۷ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک ۵۰۹ میلیون تومان و دنا معمولی ۴۰۳ میلیون تومان مورد معامله قرار میگیرد.
اسکناس دقیقا رو 33500مقاومت داره و سر وصدا هم زیاد کرده فعلا استپ داریم.اگه این محدوده روفردا پس فردا رد کنه و خریدار پرقدرت عمل کنه به جد کنترل از دست بانک مرکزی خارج میشه رو پنجاه شصت درصد سهام بازار یه نوسان رو به بالا حداکثر 10تا15 درصد پیش بینی میشه .به هرحال صندوق توسعه سهمایی که خریده بایدیه جور بفروشه تا بعدا بتونه مجدد حمایت کنه.ممکنه دوباره باداغ کردن خبر بلوک استارت بازار زده بشه.
خودم امروز تو یه سری سهما تا سی درصدخرید داشتم امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
فکر نمیکنم توان و ظرفیت جدی برای واکنش جدی بر ضد ایران داشته باشند، چون با یک ترقه در خلیج فارس، احتمالا قیمت نفت در قدم اول جهش به سمت 300 دلار در بشکه میتواند داشته باشد که دنیا توان تحمل این مورد را ندارد.
در شرایط کنونی دنیا به نظر میرسه غرب چاره ای جز کنار آمدن با ایران ندارد
حسن خرس الله هم از این حرفا زیاد زد ، زمان ترامپ نه تنها نفت به بشکه ایی ۳۰۰ دلار نرسید بلکه به پایین ترین نرخ خود یعنی زیر ۳۰ دلار رسید/:.yead.:/
فعلا روسیه داره جای ایران رو میکیره و عدم عرضه نفت ایران تاثیری بر قیمت نفت نخواهد گذاشت خخخ
باسلام
دوستان برادرانه توصیه میکنم عمری تو اوج وفرودبورس سهامداری بلند مدتی کردید ویاخرید و فروش کوتاه مدتی کردید این یکی دوماهه رو حواس ها رو جمع کنید و بیشتر خویشتن داری کنید و اگه طمع سود دارید نهایت در حد نوسانگیری و خرید وفروش روزانه باشه تا شب حداقل راحت بخابید من از موجودی سهام صفر هستم ولی خداسرشاهده از سرخیرخواهی بیان کردم نه سوءنیت.فعلا تمرکزتون رو اخبار سیاسی باشه تا اخبار وگزارشات شرکت ها.خوددانید صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
نظر