جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8639

پاسخ : جــــو بــــازار

خووب یادم هست سقوط بورس در سال ۹۹. من بیش از ۲۰ ساله در بورس فعالم چنین سقوطی در تاریخ بورس نداشتیم. سهامها تا ۹۰ درصد ارزششان را از دست دادند یعنی ۱۰۰ میلیون شد ۱۰ الی ۲۰ میلیون. سال ۱۴۰۰ پیاپی اعتراض و تحسن جلوی سازمان بورس در ملاصدرا و سعادت آباد برگزار میشد. روحانی ته دیگ بورس را از جا درآورد و داد به کارمندان خودش که دولت فخیمه باشند. یک کارمند طی سالهای ۹۹ الی فروردین ۱۴۰۱ نیامد با این مالباختگان بدبخت که کل هستیشان به یغما رفته بود همدردی کند چه رسد جلوی سازمان بورس اعتراض کند! قدر مسلم اکنون یار و یاوری نخواهند داشت این قشر که در دولت روحانی بیش از ۵۰ درصد مساعده دریافت کردند اکنون بشدت معترضند. من یکی دلم براشون اصلا نمیسوزه. فعالان بازار سرمایه چه کشیدند این دو سال. یکدهمش را این کارمندان الان تجربه میکنند ببین چه بلوایی راه انداختند !!!

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

همونطوری که پیش بینی میشد خیلی از ارزهای دیجیتال دارن به کما میرن و قیمت هاشون صفر میشه و تمام،
      ولی هنوز اعداد ریاضی بیت کوینی بالای ۲۰ هزار دلار خرید فروش میشن و یکسری هنوز در حال خط و خطوط کشیدن به امید بازگشت به قله #:-S

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

بازار برای رشد به یه محرک و سوپر خبرداره با این اخبار ارزی اخیر در حد ۶ الی ۷ درصد تاثیر داره
        خبربلوک خودروسازان تنها خبری هس که میتونه مقاومت رو رد کنیم .وبه زودی با مهندسی بازاررونمایی میشه.
        در معاملات طلا و ارز هم دیروززمانی که رفاه و...صف خرید بود گفتم یه چند روزی استپ داریم.که وارد اصلاح هم شد.
        نظر فوق یه نظر فردی هس .
        لطفا مخالفان اخیر که اعتقادی به نظرات بنده ندارن لطف کنن ریپلای نکنن با خنده رد کنن بره .
        واقعا حوصله بحث ندارم.
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1468

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          خووب یادم هست سقوط بورس در سال ۹۹. من بیش از ۲۰ ساله در بورس فعالم چنین سقوطی در تاریخ بورس نداشتیم. سهامها تا ۹۰ درصد ارزششان را از دست دادند یعنی ۱۰۰ میلیون شد ۱۰ الی ۲۰ میلیون. سال ۱۴۰۰ پیاپی اعتراض و تحسن جلوی سازمان بورس در ملاصدرا و سعادت آباد برگزار میشد. روحانی ته دیگ بورس را از جا درآورد و داد به کارمندان خودش که دولت فخیمه باشند. یک کارمند طی سالهای ۹۹ الی فروردین ۱۴۰۱ نیامد با این مالباختگان بدبخت که کل هستیشان به یغما رفته بود همدردی کند چه رسد جلوی سازمان بورس اعتراض کند! قدر مسلم اکنون یار و یاوری نخواهند داشت این قشر که در دولت روحانی بیش از ۵۰ درصد مساعده دریافت کردند اکنون بشدت معترضند. من یکی دلم براشون اصلا نمیسوزه. فعالان بازار سرمایه چه کشیدند این دو سال. یکدهمش را این کارمندان الان تجربه میکنند ببین چه بلوایی راه انداختند !!!
          گالیور سال83 ازسال 99 بدتربود

50میلیون سرمایه من شد10میلیون

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

درود

بازارهای جهانی ناجور دارن میریزن

فیس بوک ...که شده متا از سقف قیمتش در چند ماه قبل...تا الان 60درصد ریخته :D

بعد از چند سال رشد مداوم بورس آمریکا به نظر اون روند صعودی درازمدت دیگه تمام شده.

با این اوصاف ریزش های سنگین رمزارزها فقط هم به خاطر بنیاد خودشون نیست... همه چی در حال ریزش هست در دنیا:D

حتی اونس طلا هم 50دلار ریخته یه روزه...که رکورد محسوب میشه!

-------------------------------------

بورس ما هم این هفته اگر مثبت باشه ولو اینکه متعادل هم باشه....به نظرم میریم برای سقف جدید. البته مثل همیشه بازه میان مدت مدنظرم هست

کوتاه مدت گول زننده است!!!

کوتاه مدت گولمان نزند!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

یه زمانی پول نفت بود بهشون می دادن بالاخره یه توجیهی داشت. هر چند اون هم اشتباه بود اما دلمون نمی سوخت.
              از همون سال 99 شروع کردن از محل مالیات ها بشون حقوق دادن.
              وقتی مالیات ها کفاف نمی ده میان از بورس می دزدن بهشون می دن.
              فکر کن در شرایطی که من و شما توی این بازار داریم غارت می شیم رییس جمهور میاد در تلویزیون می گه ما دولت رو نه با نفت اداره کردیم نه از طریق استقراض از بانک مرکزی بلکه "از یک طریق دیگه" و هیچ وقت نمی گه اون طریق دیگه چیه؟ معلومه که بورسه.
              اصلا علت این که همه ی ارکان نظام در مورد این غارت وحشتناک که حتی از حمله ی مغول هم زیان بار تر بود خفه خون گرفتن و لال شدن همین بود که حقوق خودشون هم از همین طریق تامین می شد.
              حرومشون باشه.
              قشرکارمند بدونن که من راضی نیستم حتی یک ریال از ارزش دارایی م کم بشه و ازش دزدیده بشه و به عنوان حقوق (اون هم بعضا نجومی) به شما داده بشه. اصلا نجومی و غیر نجومی نداره. حتی یک ریالش هم من راضی نیستم. نظر سایر سهامدارا رو نمی دونم.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3098

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                درود

بازارهای جهانی ناجور دارن میریزن

فیس بوک ...که شده متا از سقف قیمتش در چند ماه قبل...تا الان 60درصد ریخته :D

بعد از چند سال رشد مداوم بورس آمریکا به نظر اون روند صعودی درازمدت دیگه تمام شده.

با این اوصاف ریزش های سنگین رمزارزها فقط هم به خاطر بنیاد خودشون نیست... همه چی در حال ریزش هست در دنیا:D

حتی اونس طلا هم 50دلار ریخته یه روزه...که رکورد محسوب میشه!

-------------------------------------

بورس ما هم این هفته اگر مثبت باشه ولو اینکه متعادل هم باشه....به نظرم میریم برای سقف جدید. البته مثل همیشه بازه میان مدت مدنظرم هست

کوتاه مدت گول زننده است!!!

کوتاه مدت گولمان نزند!
                شاید خیلیها در مورد حباب بازار رمزارزها صحبت کرده باشند

اما این بار میخوام در مورد حباب شرکت های بورسی آمریکا صحبت کنم:

ایلان ماسک استاد حباب سازیه.

من لقب بزرگترین رؤیا فروش تاریخو توی بازارهای مالی بهش میدم .

کار به رؤیای سفر به مریخش و تبدیل مریخ به سیاره ایده آل بشر ندارم

فقط یه بررسی میخوام داشته باشم روی تسلا ، شرکت خودروسازیش.

تسلا در اوج فروشش سالانه کمتر از ۱ میلیون دستگاه خودرو تولید کرده

و با اینکه از لحاظ درآمد رتبه ۸م در بین خودروسازیهای دنیا رو داره

از لحاظ ارزش بازار (market cap) با سه برابر بزرگترین خودروساز جهان یعنی تویوتا در رتبه اوله.

یعنی ارزش واقعی تسلا یه چیزی در حد شرکت هیوندای کره است

و حدود ۳۰ میلیارد دلاره در حالی که الان حدود ۷۰۰ میلیارد دلار ارزش داره.

برای مقایسه باید بگم‌ تویوتا در سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون دستگاه

و فولکس‌واگن آلمان حدود ۹ میلیون دستگاه تولید کرده.

@dr_bazad

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

سلام

بدتر از ریزش سال 99 به نظرم سقوط وحشتناک سه ماه دوم سال 1400 بود و به نظرم کمر اکثر فعالین بازار را شکست خصوصآ اونهایی که تو اعتبار سنگین رفته بودند و یقینآ اون سقوط کاملآ هماهنگ شده و دستوری بود... نظر شخصی

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

با این collapse در بازارهای جهانی شاید احتیاط ضرری نداشته باشد.

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

چطور هم صندوقهای طلا منفی هستند و هم سهام دلاری و هم سهام غیر دلاری . یعنی ریال از همه چیز ارزشمندتر شده است!!!! تا انتهای بازار باید یکی از این موارد مثبت شود.

نظر

• shabah
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 764

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        چطور هم صندوقهای طلا منفی هستند و هم سهام دلاری و هم سهام غیر دلاری . یعنی ریال از همه چیز ارزشمندتر شده است!!!! تا انتهای بازار باید یکی از این موارد مثبت شود.
                        ملت جوگیر جوری روی خط میخرن و میفروشن مثل اینکه همه متغیرها در لحظه روی سهم تاثیر میزاره

دیروز تو صف خرید فزر دست و پا میزنن. بعد از ظهر سکه منفی شده امروز میان تو -4 میفروشن!!!

خوب نه بخر نه بفروش! من درک نمیکنم این افراد رو

نظر

• سهامدارعمده
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1198

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          بازار برای رشد به یه محرک و سوپر خبرداره با این اخبار ارزی اخیر در حد ۶ الی ۷ درصد تاثیر داره
                          خبربلوک خودروسازان تنها خبری هس که میتونه مقاومت رو رد کنیم .وبه زودی با مهندسی بازاررونمایی میشه.
                          در معاملات طلا و ارز هم دیروززمانی که رفاه و...صف خرید بود گفتم یه چند روزی استپ داریم.که وارد اصلاح هم شد.
                          نظر فوق یه نظر فردی هس .
                          لطفا مخالفان اخیر که اعتقادی به نظرات بنده ندارن لطف کنن ریپلای نکنن با خنده رد کنن بره .
                          واقعا حوصله بحث ندارم.
                          خبر موثق دارم که میخان با مهندسی بازار و جلوگیری از رشد بازار ارز خبر بلوک رو اعلام کنن

نظر

• سهامدارعمده
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1198

عرض کرده بودم هیچ خبری الا خبر بلوک تاثیر گزار نیس میتونه بازار رو با خودش بکشه بالا

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3098

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                              خبر موثق دارم که میخان با مهندسی بازار و جلوگیری از رشد بازار ارز خبر بلوک رو اعلام کنن

4 مشتری عمده برای بلوک سهام مدیریتی ایران‌خودرو سایپا

1️⃣ قرار است شرکت‌های «کروز»، «آذین‌خودرو» و «سندن‌ایرانیان» برای خرید سهام این دو شرکت پیشقدم شوند.

2️⃣ بعد از کنسرسیوم قطعه‌سازان داخلی گروه مالی «پاسارگاد» نیز برای این مساله پیشقدم شده است.

3️⃣مشتری سوم سهام خودروسازان، کنسرسیوم بخش خصوصی متشکل از شرکت‌های «زر»، «میهن»، «گلرنگ» و «ماموت» است.

4️⃣ مشتری چهارم نیز شرکت «سرمایه‌گذاری‌ مهر تامین‌پارس» است که در این زمینه ورود کرده است.

روزنامه دنیای خودرو

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3441

بیچاره سهامدارانی که بخوان با اخبار و احادیث و شایعات توی این بازار مکاره ترید کنند ... نظر شخصی

نظر

در حال کار...
                                X