جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3041

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    مثبت امروز سهام بخاطر سفر پوتین بوده

سلام وعرض ادب واحترام

ببخشید کدام مثبت ؟!

ارادت

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4105

بعد از شاوان با گزارش 3 ماهه ای که شتران داد مشخص شد که پالایشی ها همگی سود خوبی در 3 ماهه امسال ساختند . تا امروز تردید بود که ایا بقیه هم چنین گزارشی روانه کدال میکنند یا خیر ولی الان تردید ها برطرف شد
      شبریز شبندر و شپنا هم احتمال زیاد به همین منوال خواهند بود
      در اینکه ایا این سود قابل تکرار برای فصول مابقی سال است یا خیر میشه بحث داشت ولی خب به نظر میاد بازگشائی پالایشی ها بعد تقسیم سود مثبت های خوبی همراه داشته باشند و کل سود یا بخش زیادی از سود مجمع را در بازگشائی برگشت دهند
      شاخص با پالایشی ها میتونه همین حدود را حفظ کند . حداقل امیدوارم که دیگه بیشتر نریزه

در بازگشائی بعد از مجمع ، کل بنیادی های شاخص ساز و کوچک های غیر شاخص ساز با منفی در بازگشائی همراه بوده اند ولی پالایشی ها با مثبت باز خواهند شد . رفتن به مجمع پالایشی ها خالی از لطف نبود

نظر

• Hssn_mohammadi
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 220

.
        آخرین ویرایش توسط Hssn_mohammadi؛ 2022/07/20, 06:02.

نظر

• Ahmad.A
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 27

سلام بر همگی ، صبح به خیر ... دوستان لطفاً راهنمایی کنید
          سهم گروه پالایش در سبدم زیاد است و قصد دارم در صورت بازگشایی خوب پالایشیها ، مقداری را خالی کنم اما هیچ ایده ای برای پول آن ندارم . به نظر میرسد ریسک نگهداری ، از ریسک فروش یا تعویض با گروه دیگر کمتر باشد .

همیشه ملزم به رعایت اصول هستم ، اینکه هیچ سهمی بیش از 35% و هیچ گروهی بیش از 65% سبد نباید باشد. میترسم چند روز بعد از بازگشایی، گروه پالایش متاثر از جو کلی بازار ، منفی شود یا سازمان یا دولت سنگ اندازی کند. یا افراد دیگری با همین طرز فکر ، فروشنده زیاد باشد...

به هرحال باید واقع بین بود ! گروه پالایش هم در کلییت روند بازار و اقتصاد ما ، یک تافته جدا بافته نیست همانطور که دیدیم گروه فلزات اساسی با آن عظمت به چه روزی افتاده است.

ممنون میشوم اگر نظری دارید ، بیان بفرمایید.
          ارادتمند

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            شاید فردا یه ۴ شنبه سبز خفیف داشته باشیم.
            درود

جو غذایی ها خوب البته حقوقی ها به نسبت فروشنده بودن.

یعنی میشه امیدوار بود استارت بازار با گروه غذایی خورده باشد! سری قبل که خوب عمل کردند.

البته باید دید هفته آینده نهنگ های بازار چگونه باز میشوند.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4105

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              درود

جو غذایی ها خوب البته حقوقی ها به نسبت فروشنده بودن.

یعنی میشه امیدوار بود استارت بازار با گروه غذایی خورده باشد! سری قبل که خوب عمل کردند.

البته باید دید هفته آینده نهنگ های بازار چگونه باز میشوند.
              گزارش 3 ماهه غپینو و غمینو عالی بود و به گروه جو داد . البته باید دید این گزارش قابل تکرار تا اخر سال هست یا نه
              ممکنه موارد اولیه با خرید قبلی را تبدیل به شکلات و ویفر و چیپس و پفک ... کردند و از اینجور چیزا سوبله فروختند به ملت و گزارش 3 ماهه خوب اومد بیرون

در ادامه باید دید
              به نظرم استارتی در کار نیست . هر چند خودم امروز 3 تا غذائی خریدم . غپینو و غویتا و غشاذر که البته غشاذر خوب نیست فعلا تا گزارشش بیاد

نظر

• بورس باز قهار
                عضو فعال
                • May 2020
                • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                درود به نظرم غذایی ها اکثرا گزارش 3 ماهه خوبی ارسال کنند و نیمه دوم سال بهتر هم خواهد بود
                در میان مدت رشد خوبی میکنند کسانی که ریسک میکنند و پله ای خرید میکنند امسال حداقل در بدترین حالت 30 درصد در بدترین حالت بازدهی خواهند داشت 26 تیر
                فعلا گزارش های غذایی ها قابل توجه بود و اگر ادامه دار باشه حاشیه سود و فروش ها میشه گفت شرابط بهتری دارند نسبت به سهام بزرگ

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  گزارش 3 ماهه غپینو و غمینو عالی بود و به گروه جو داد . البته باید دید این گزارش قابل تکرار تا اخر سال هست یا نه
                  ممکنه موارد اولیه با خرید قبلی را تبدیل به شکلات و ویفر و چیپس و پفک ... کردند و از اینجور چیزا سوبله فروختند به ملت و گزارش 3 ماهه خوب اومد بیرون

در ادامه باید دید
                  به نظرم استارتی در کار نیست . هر چند خودم امروز 3 تا غذائی خریدم . غپینو و غویتا و غشاذر که البته غشاذر خوب نیست فعلا تا گزارشش بیاد
                  درود
                  فکر نکنم کسی اینجا علنی کند. یکی از علل گزارش خوب غمینو موجودی مواد اولیه ارزان قیمت که به نرخ بالا بیسکوییت کردن.

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1307

در اصل توسط Ahmad.A پست شده است View Post
                    سهم گروه پالایش در سبدم زیاد است و قصد دارم در صورت بازگشایی خوب پالایشیها ، مقداری را خالی کنم اما هیچ ایده ای برای پول آن ندارم . به نظر میرسد ریسک نگهداری ، از ریسک فروش یا تعویض با گروه دیگر کمتر باشد .

همیشه ملزم به رعایت اصول هستم ، اینکه هیچ سهمی بیش از 35% و هیچ گروهی بیش از 65% سبد نباید باشد. میترسم چند روز بعد از بازگشایی، گروه پالایش متاثر از جو کلی بازار ، منفی شود یا سازمان یا دولت سنگ اندازی کند. یا افراد دیگری با همین طرز فکر ، فروشنده زیاد باشد...

به هرحال باید واقع بین بود ! گروه پالایش هم در کلییت روند بازار و اقتصاد ما ، یک تافته جدا بافته نیست همانطور که دیدیم گروه فلزات اساسی با آن عظمت به چه روزی افتاده است.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1463&page=133

نظر

• دکترزیبایی عروق
                      ستاره‌دار(9)
                      • Sep 2020
                      • 630

با توجه به اینکه لپیام ۴۲ درصد لازما و ۵ درصد جوشکاب رو در اختیار داره و هیچ‌ زمین و‌ دارایی دیگه ای نداره پس با یه حساب کتاب ساده میشه فهمید که الان باید قیمتش ۱۳۵۰ تومن باشه نه ۲۰۷۵ تومن.
                      دوستان یه نصیحت بهتون میکنم نمودارهای تکنیکال، گذشته محور هستند نه آینده محور ینی هر چی قبلا اتفاق افتاده رو میتونن توجیه کنن و اصلا آینده رو پیش بینی نمیکنن.
                      منطق ریاضی دبستان میگه سهم تا ۱۳۵۰ تومن یه کله سقوط میکنه مگه اینکه یه چیزی یا یه دارایی ای داره که من خبر ندارم، اگه داره بگین.
                      [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• محسن کریم زاده
                        عضو عادی
                        • Jul 2022
                        • 182

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                        با توجه به اینکه لپیام ۴۲ درصد لازما و ۵ درصد جوشکاب رو در اختیار داره و هیچ‌ زمین و‌ دارایی دیگه ای نداره پس با یه حساب کتاب ساده میشه فهمید که الان باید قیمتش ۱۳۵۰ تومن باشه نه ۲۰۷۵ تومن.
                        دوستان یه نصیحت بهتون میکنم نمودارهای تکنیکال، گذشته محور هستند نه آینده محور ینی هر چی قبلا اتفاق افتاده رو میتونن توجیه کنن و اصلا آینده رو پیش بینی نمیکنن.
                        منطق ریاضی دبستان میگه سهم تا ۱۳۵۰ تومن یه کله سقوط میکنه مگه اینکه یه چیزی یا یه دارایی ای داره که من خبر ندارم، اگه داره بگین.
                        دارایی هر شرکتی نیروی انسانی آن هستند
                        باید ابتدا آماری از ارزندگی نیروی انسانی شرکت داشته باشید
                        به نظرم دست کم ۵۰۰ تومان هم نیروی انسانی در نظر بگیرید
                        [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• محسن کریم زاده
                          عضو عادی
                          • Jul 2022
                          • 182

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                          واله قیافه اردوغان که خیلی بی ریخت بود.
                          کارد میزدی خونش درنمیومد.

انشا الله الکی نباشند این قراردادها صرفاً به قید امضا !!!
                          مبهوت جاذبهٔ ولی امر مسلمین جهان بودند
                          البته از اینکه رهبر عظیم الشان انقلاب مجبور شدند آن لطف سالیان گذشته در مورد نجات حکومت اردوغان را به ایشان یادآوری کنند هم کمی شرمسار شدند
                          [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• محسن کریم زاده
                            عضو عادی
                            • Jul 2022
                            • 182

در اصل توسط Ahmad.A پست شده است View Post

من در عجبم که آنان که گل را میفروشند چه چیزی با پولش میخرند:-?

خوب است و عمری خوب خواهد ماند، به حول و قوهٔ الهی

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3752

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              واله قیافه اردوغان که خیلی بی ریخت بود.
                              کارد میزدی خونش درنمیومد.

انشا الله الکی نباشند این قراردادها صرفاً به قید امضا !!!
                              این تفاهم نامه ها ..یه چیزی در ردیف باد هوا هست ...دو پول سیاه برای مملکت عایدی نداره ...

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

کانال تحلیلی پارسیس
                                سه ماهه رازده بادرصدکاهش وافزایش خوبه
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X