در اصل توسط شهباز پست شده است
View Post
اگه کسی به حرف من خرید و فروش میکرد که همه رو تشویق به خریدن فولاد تا 1000 تومن میکردم ما اینجا صرفا نظرمون رو میگیم بعضی از نظرا یه روز بیش تر دوام نداره بعضی هاشون یه هفته و بعضی هاشون تا یک سال قابل اعتنا هستند
اینی که اسم اصلاح و استراحت میاریم منظورمون نهایتش تا یه هفته است چون تعدیلایی که تو راهه قطعا بازار رو به حرکت در میاره
من سه تا پست زدم و گفتم که تنش سیاسی رو بازار اثر میزاره و شروع تنش سیاسی هم از مجلس شروع میشه و نماینده ها بابت موضوع عزل وزیر اعتراض می کنند و کم کم بر تعدادشون زیاد میشه شروعش با نماینده ملایر بوده نه اینکه با حرف نماینده ملایر شاخص اصلاح میشه اگه متن رو کامل میخوندی منظورم رو میفهمیدی
ما تو برهه ی جدیدی از حرکت بازار هستیم صبر می کنیم تا ببینیم بازتاب این عزل چیه و باز هم صبر می کنیم ببینیم اگه تنش ایجاد شد که به اعتقاد من ایجاد میشه چه تاثیری رو بازار میزاره اگر که بازار نسبت به این عزل بی اعتنا بود که خدا رو شکر یه مدینه فاضله توی بازار داریم
ما طبق روند قبل بازار که نسبت به اتفاقات سیاسی واکنش نشون میده از نمادهای بزرگ میایم رو کوچیکا و تا شنبه صبر می کنیم ببینیم چی میشه اونوقت تصمیم قطعی رو می گیریم
نظر