جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 694

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

مشکل بورس بازار سرمایه ایران چند عامل مهم هستند که سازمان بورس در تغییر در آنها نمی تواند کار موثری انجام دهد
    /.:blinksmiley.:/
    میفرمایند "مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان"
    حکایت ما و سازمان مفسد بورس است
    کسی انتظار دستگیری و حمایت از قیمت یا ریش سفیدی برای تغییر متغیرهای بنیادی شرکتها توسط سازمان عریض و طویل و بدخاصیت بورس را ندارد
    همین که دست از سرکوب اجباری قیمتها و ظن هایی برای دستکاری بردارند کافیست
    البته گاهی به نظارت بر حسن افشای اطلاعات در کدال که برایش پول میگیرند هم بپردازند دعاگو خواهیم بود
    (مثلا اول اطلاعات در کدال افشا شود و سپس در صفحه اینستای شرکتها/:.yead.:/ )

جوری آدرس اشتباه دادید که خودمان هم باورمان شد چنان توقعات گزافی از سازمان داشتیم!

Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط vion پست شده است View Post
      درود
      حضرت استاد دکتر عشقی معنی حرف شون اینه که یه مدت سهام جمع کنیم.. البته از نوسان گیری از ملت.. بعد ارو اروم سود شرکت ها را بهبود میدیم .. بعد در 2 سال پایانی از دوره 8 ساله شرکتها احیا شدن و اون وقت انفجار بزرگ..دولت بعدی که میاد چون کار بلد نیست بورس افت میکنه..
      به همین سادگی
      نوسانگیری از ملت خیلی سریع و انقلابی شده، دوره های ۸ ساله به دوره های ۸ ماهه و کمتر کاهش پیدا کرده است /:.yead.:/

نظر

• 2FAN
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 1051

سلام ببخشید اینجا منویسم چون شلوغترین هست شاید کسی پیدا شه جواب بده
        سوالم اما
        از صبح 20 رقم تلگرام نصب کردم همه عین هم طراحی شده و هیچکدوم کار نمیکنه موندم یه چیز میخوام بدون فیللتر باشه راحت برم وبیام مرسی
        https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

رونمایی آمریکا از موشک نسخه جدید هل فایر که کارش رنده کردن هست نه انفجار

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8721

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
            سلام ببخشید اینجا منویسم چون شلوغترین هست شاید کسی پیدا شه جواب بده
            سوالم اما
            از صبح 20 رقم تلگرام نصب کردم همه عین هم طراحی شده و هیچکدوم کار نمیکنه موندم یه چیز میخوام بدون فیللتر باشه راحت برم وبیام مرسی

باید حتماً فیلتر شکن داشته باشی تا کار کند.

یا پراسی بگذاری و تیک پراسی را در تلگرامت فعال کنی

به غیر این دو کار نمیکند.

نظر

• بورس باز قهار
              عضو فعال
              • May 2020
              • 1979

تقریبا ریزش ۱۲ دلاری نفت در محدوده ۹۳ دلار
              پالایشی ها فعلا با نفت ۱۰۵ دلاری معامله میشوند
              البته کرک اسپرد مهم هست ولی موجودی هم ملاکه ...
              در کل چهارشنبه خروج پول هوشمند در شتران و شبندر داشتیم

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                /.:blinksmiley.:/
                جوری آدرس اشتباه دادید که خودمان هم باورمان شد چنان توقعات گزافی از سازمان داشتیم!
                =D>=D>=D>=D>@};-@};-@};-@};-

نظر

• aminian
                  كاربر فعال
                  • Oct 2012
                  • 663

کلا من روحیه مشارکتی ندارم و بیشتر خواننده مطالب هستم

دوستان با یه سری مفروضاتی در حال حاضر سهام میخرند که ممکن است در آینده ، فرضها همه از بین بروند
                  بحث رکود جهانی رو جدیتر بگیرید که ممکن است این شروع یه موج بزرگ باشه

از این دولت شلم شوربا هم همه چی برمیاد
                  پس بیخود نیست سهام با پ ی پایین معامله میشن
                  فولاد مبارکه 500 تومنی 92 شد حدود 200 تومن
                  در طی یک فرایند چند ساله

پس ممکنه آینده از الان بدتر باشه

مخلص کلام
                  تا زمانی که یه نفری نیاد از شما سهم بخره سهم بالا نمیره
                  پس اینو بخاطر بسپارید که روز به روز قدرت خریداران در حال کاهشه

در چهار سال گذشته هم طبق آماری که دیدم سالی 10 میلیارد دلار پول از کشور خارج شده
                  پس واقعا پولی برای سرمایه گذاری وجود نداره
                  محتاط بودن رمز بقا است

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

سهام دلار و بازهای جهانی که بازار نزولی نکرده اتفاقا اینا بازار را نگه داشتند و برگشت بازار هم باید با همین شرکتها انجام شود

شاخص گروه خودرو و سهم خودرو و سایپا بازار را اوردند پایین!! و به سهامدارانش اسیب زده اند بازار منفی این صنعت باعث شده بقیه سهام درپیت و پی به ای بالا نیز ریزش شدید کنند

این تحلیلها را من نمیدونم چگونه انجام میدهند احتمالا اصلا بقیه نمودارها را باز نمیکنند یا مجامع سود نقدی شرکتها را نمی بینند یا دیده بان را اصلا نگاه نمیکنند

عامل بعدی هم سازمان بورس هست که دوست نداره بازار صعود کند بعدی وزیر صمت که افزایش نرخ به شرکتها بخصوص خودروییها نداده و زیان انها را بزرگتر کرده بعدی وزیر اقتصاد و دولت و نماینده های مجلس که برای بودجه امسال سود شرکتها را کشیدند بالا و..........
                    آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/04, 21:14.
                    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• azad.60
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 347

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                      درود
                      حضرتعالی چن ساله در بورس فعالیت میکنین؟
                      عرض ادب

از سال 92 در اوج خوش، خوشان آمدیم ولی چه آمدنی....

ارادت

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                      دوست عزیز،

من از ضرر و زیان هیچ احدی خوشحال نمیشم، برای کسی که انسان باشد، رنج و ناراحتی یک هم وطن که اتفاقا با تبلیغ حاکمیت هم به این بازار دعوت شده، دردی است جانکاه.

برای خوشحالی شما و دوستان دیگر عرض می کنم، من در سال ۹۲ در اوج بازار وارد شدم و زیانی که از اصل سرمایه کردم بیش از ۷۰% بود، پس با غم و اندوه از دست دادن سرمایه ای که با خون دل کسب شده، نا آشنا نیستم، اتفاقا در آن سال ها من بدتر از شما به زمین و زمان ناسزا گفتم ولی نه تنها بهتر نشدم بلکه روز به روز وضعیتم بدتر شد، تا اینکه از یه مدت به بعد به خودم گفتم، “این جا ایران است، جایی که ممکن است در یک روز نرخ خوراک پتروشیمی ها ۵ برابر شود!” پس به جای تمرکز روی چیزی که قدرت تغییرش رو نداری(رفتار دولت)، ببین میتونی به دانش و مهارت خودت اضافه کنی، میتونی در این بازار مکاره تحلیل کنی و کمتر ضرر کنی….

نظر

• azad.60
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 347

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                        ضمن تشکر از نظرات جنابعالی در مباحث کلان
                        بنده پیگیر نظرات شما هستم ان شاالله موفق باشید.
                        اگه براتون مقدور هس در مورد صرف سهام و گروه سهام بورسی هم مطلب بزارید استفاده بکنیم.
                        ممنون از محبت و لطف شما دوست عزیز @};-

بنده هم، نظرات شما رو دنبال می کنم و باید اذعان کنم، مهارت شما در تابلو خوانی و فهم نبض بازار فوق العاده است

در تاپیک "تاثیر متغیرهای اقتصاد کلان بر بازار سرمایه"، بیشتر مطلب میزارم ولی خوب خیلی از اوقات بحث ها به حاشیه میره

ارادت

نظر

• azad.60
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 347

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          با سلام و احترام

ضمن تایید کامل صحبتهای شما ، دقیقا مصداق این جمله قرمز رنگ شما این بود که نفر اول کشور چند وقت پیش از کیفیت و شرکتهای خودرویی ها بد گفت ، همه تصور می کردند که خودرویی ها روز بعد صف فروش خواهند شد ! در حالیکه صف خرید شدند ... پس همانطور که عرض کردید بازار به سخن احدالناسی اعتنا نخواهد کرد .

به نظر من اینکه عده ای انتظار دارند زمان نزول جلوی فروش گدهای حقوقی را بگیرند کاملا اشتباه هست ، این هم به نوعی یک نوع قیمت گذاری دستوری هست . حقوقی چه زمانی باید بفروشد؟ تو صف خرید می فروشه و در زمان صعودی ، میگیم چرا صف را داد و حقوقی داره خودش را خفه می کنه ، توی صف فروش بفروشه ، میگیم این حقوقی اولین نفر تو صف فروش هست !!!! حقوقی ها یک نفر دو نفر نیستند که . اینها چه زمانی باید سهام خود را بفروشند ؟

واقعا تصور کردید سازمان بورس قدرتش به برداشتن قیمت گذاری های دستوری می رسه و اصلا در این موضوع کاره ای هست ؟

اینکه شاخص قلابی هست شکی توش نیست که با یکی دو سهم مثل فارس و میدکو و فملی و فولاد و ... می توانند اگر بخواهند جلوی منفی شدن شاخص را بگیرند ..

ولی اینکه سازمان بورس بخواهد خلق نقدینگی کند و یا قیمت کامودیتی ها را افزایش دهد و نرخ بازخرید اوراق در عملیات باز را کاهش دهد و اختلاف قیمت نیما و ارز آزاد را کاهش دهد و قیمت گذاری دستوری را حذف کند و یا جام زهر نوشیده شود و توافق شود !

...، انتظار همه اینها از سازمان بورس داشتن انتظاراتی اشتباه محض هست .

مشکل بورس بازار سرمایه ایران چند عامل مهم هستند که سازمان بورس در تغییر در آنها نمی تواند کار موثری انجام دهد :

1) سیاستهای پولی بانک مرکزی ، افزایش نرخ باز خرید اوراق در بازار عملیات باز ، افزایش نرخ سپرده بین بانکی اینها موجب خروج پول از از بازار سرمایه به سمت بازارهای موازی شده است و این افزایش نرخها برای بازار سرمایه جذاب نیست و بازارهای با درآمد ثابت را جذاب کرده است.

2) افزایش قیمت ارز در بازار آزاد و همگام نبودن افزایش قیمت نیما . همین الان هم اختلاف فاحشی داریم بین دلار نیما و دلار آزاد و بورس نتوانسته است از افزایش قیمت دلار ذینفع باشه .

3) افت شدید قیمت کامودیتی ها در سطح جهان

4) دخالتهای دولت در قیمت گذاری دستوری . وقتی دولت نمی تونه تورم را توسط متغیرهای پولی کنترل کنه و دلایل ایجاد تورم را مهار بکند ، مثل همیشه با قیمت گذاری دستوری می خواد قیمتها را مهار کند !!

5) ترس سرمایه گذاران و سهامداران ناشی از تحولات دو سال گذشته 98 و 99 . با کوچکترین اصلاح قیمتی همه سرمایه ها را خارج می کنند و این ترس و بدبینی اصلاح نشده است .

6) بلاتکلیفی اقتصاد ایران شامل بازار بورس هم شده . تکلیف مذاکرات مشخص نیست و هر روز یه خبر می آید ، یک روز مثبت و یک روز منفی و تکلیف بازار مشخص نیست .

" برگرفته از صحبتهای جناب آقای دکتر سیامک قاسمی "
                          عرض ادب

ممنون از نظر لطف شما دوست بزرگوار @};-

همینطور است که می فرمایید و نکات دکتر قاسمی مهم و قابل تامل است.

پیش تر در پستی نقدم را از مطالبه غلط از سازمان عرض کرده بودم که انطباق زیادی با نکات مورد اشاره شما داره.

ارادت

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                          ...
                          همونطور که می دونید نرخ بهره، با نرخ سپرده با نرخ بهره بین بانکی همبستگی داره، لذا تغییر در هریک از اون ها تبعاتی داره. اینکه رییس سازمان بورس میره پیش رییس کل بانک مرکزی، خواهش میکنه که نرخ بالا نره! یا دلار نیما بالا بره! به خاطر اینه که رشد و افت بورس رو جامعه از رییس سازمان میبینه! البته که به غلط!

به رییس سازمان چه ربطی داره بورس سقوط میکنه! اگه نرخ بهره رفت بالا به رییس سازمان چه؟ اگه نرخ های جهانی ریخت به رییس سازمانِ بدبخت چه ارتباطی داره! اگه دلار ریخت، رییس سازمان مسئوله؟! رییس سازمان داور بازیه، داور باید نظارت کنه بازی تحت قواعد مشخص انجام بشه و کسی خطا نکنه. به داور چه ربطی داره که مسابقه پرسپولیس استقلال صفر صفر شه، کسالت کننده باشه و حوصله سربر! بعد کل جماعت استادیوم شعار بدن، “داور دقت کن!” ، به داور ربطی نداره

بعد، اساسا این ۲ تا سازمان با هم تضاد منافع شدید دارن، چطور با هم بشین موز بخورن! یکیشون از تورم سود میبره اون یکی در صورت تورم عذرش رو میخوان!

دلار گرون شه، بورسی ها جشن می گیرن، رییس کل فحش میخوره! ( در همین تالار صحبت های رییس کل رو کاملا وارونه منعکس می کنن که مثلا جو مثبت بدن، رییس کل در همون جلسه کذایی گفته بود نرخ آزاد رو به نیما میرسونه، اینجا جوره دیگه ای ترجمه شد!)

نرخ بهره بالا بره، تورم مهارشه، بورسی ها رییس سازمان رو مورد عنایت قرار میدن ولی رییس کل بانک مرکزی تشویق میشه!

ارادت

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3049

سلام وعرض ادب واحترام

چند مورد را جهت بررسی خدمت شما بزرگواران عرض میکنم وخواهش میکنم اشتباهات بنده را رفع فرمایید تا موجب یادگیری بنده شود

۱- عوامل موثر بر بازار سرمایه و تاثیرات رشد بازار سرمایه ویا عدم ان بر کلیت روندهای اقتصادی و اجتماعی وسیاسی

۱- نرخ تورم

۲-نرخ ارز

۳- نرخ رشد نقدینگی

۴- نرخ بهره بانکی

۵- مقدار درآمدهای نفت وگاز

آیا عوامل مذکور در بعضی مقاطع میتونه دو سویه ویا چندسویه عمل کنه ؟

آیا بدون رشد بازار سرمایه کلیت اقتصاد میتونه رشد کنه؟!

افزایش تورم موجب تسری به بازار سرمایه نمیشه و چرا؟!

بنده به هر شکلی بررسی میکنم به این نتیجه میرسم که بازار سرمایه رشد خیلی زیادی میتونه داشته باشه

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3049

در صورتیکه دوستان مشارکت در رفع اشکال فرمایند مباحث مطروحه و توضیحات مرتبط ادامه خواهد داشت

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

این مباحث که الان شده سرشاخه بحثهای استایغ بازار نشناس که این بازار اگر بخواد بریزد عمرا دولت نمیتواند جلوی ان بگیرد یا اگر بخواد صعود کند نیز حقوقیها نمیتوانند جلوی ان بگیرند اگر بفروشند نیز صرفا مالکیتها را از دست میدهد و بازار موفق میشود انها را خارج کند

این مباحث را اولین بار بشکل تکرار چندباره حتی!! همین جوگیر خان مطرح کرده اما برای زمان خودش بود که متاسفانه همانزمان نیز ما با مطرح کردن آن مظلوم واقع شدیم و کمتر کسی میگرفت

اما وضعیت بازار الان خیلی فرق داره ما در موقعیتی هستیم که برخی سرمایه گذاران عمده دچار خطای تحلیلی در روند قیمتهای جهانی سهام دلاری هستند و انرا نزولی میبینند در حالیکه بنظر بنده نزولی نیست
                                ما در موقعیت زمانی یی هستیم که سرمایه گذاران زیادی از سیاستهای غلط دولت اسیب دیده اند و از بازار خارج شده اند

عدم تعیین تکلیف مذاکرات داریم که توافق نشده اگر بشود واقعا تحلیلها بسیار متفاوت و مثبت خواهد شد بر روند بازار بورس

در این موقعیت وضعیتی حاکم نیست که ما قدرت بازار و نظر بازار را بولد کنیم و واقعا بشدت صد درصدی نیاز داریم که رییس سازمان فعالی داشته باشیم برای یک معاملات ازاد و رقابتی و و حامی گزارشهای شفاف بورسی و حامی سودسازی شرکتها

در این موقعیت نیاز شدید داریم که وزیر سمت دولت وزیر اقتصاد و....در بازار فروش شرکتها دخالت دستوری نکنند سود شرکتها را کاهش ندهند قیمت خوراک و انرژی و....را افزایش ندهند حامی طرح توسعه شرکتها و نرخ فروش ازاد انها و ایجاد بازارهای صادراتی برای انها باشند نیاز به کاهش بهره بانکی داریم برای شرکتهای زیانده و بدهکار و طرح توسعه انها و....
                                و دهها دلیل دیگه

و تاسف اور هست که باز داریم اشتباه میرویمو مطالبه گری بحق خودمان را سرکوب میکنیم تا دستهای پنهان خوب بازار را دوشخمه کنند!!! و داریم گل به خودمان میزنیم!!!
                                آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/04, 22:42.
                                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

در حال کار...
                                X