پاسخ : جــــو بــــازار
با عرض پوزش از زیاده گویی بنده
بنده با هیچ دوست و بزرگواری در این تاپیک و بیرون از آن دشمنی و کدورت نداشته و ندارم، اختلاف دید ممکن است باعث حرارت در بحث ها شود ولی به شخصه از نظر همه دوستان استفاده می کنم.
کسی که مرا نقد می کند، نکاتی را مورد اشاره قرار می دهد که احتمالا در اثر سوگیری دقت نکردم، یا فروض تحلیلی اشتباهی بکار بردم، در هر صورت منتقد من بزرگترین لطف را در تصحیح باورهای غلط من دارد، که شاید دوست من ندارد. لذا سپاسگزار اویم.
اما فحاشان و ناسزاگویان، که بعضا با ادبیاتی کمی غیر مودبانه بنده را می نوازند، محک و آزمونی اند برای شکستن نفس خود بزرگ بینم و تمرینی برای صبر و همدلی در مواقع سخت و ناخوشایند، پس از آن ها نیز سپاسگزارم
شنیدم که وقتی سحرگاه عید
ز گرمابه آمد برون بایزید
یکی طشت خاکسترش بیخبر
فرو ریختند از سرایی به سر
همی گفت شولیده دستار و موی
کف دست شکرانه مالان به روی
که ای نفس من در خور آتشم
به خاکستری روی در هم کشم؟
بزرگان نکردند در خود نگاه
خدابینی از خویشتن بین مخواه
بدون شک هیچ کس کامل نیست و نظر همه عزیزان محترم @};-
ارادت
با عرض پوزش از زیاده گویی بنده
بنده با هیچ دوست و بزرگواری در این تاپیک و بیرون از آن دشمنی و کدورت نداشته و ندارم، اختلاف دید ممکن است باعث حرارت در بحث ها شود ولی به شخصه از نظر همه دوستان استفاده می کنم.
کسی که مرا نقد می کند، نکاتی را مورد اشاره قرار می دهد که احتمالا در اثر سوگیری دقت نکردم، یا فروض تحلیلی اشتباهی بکار بردم، در هر صورت منتقد من بزرگترین لطف را در تصحیح باورهای غلط من دارد، که شاید دوست من ندارد. لذا سپاسگزار اویم.
اما فحاشان و ناسزاگویان، که بعضا با ادبیاتی کمی غیر مودبانه بنده را می نوازند، محک و آزمونی اند برای شکستن نفس خود بزرگ بینم و تمرینی برای صبر و همدلی در مواقع سخت و ناخوشایند، پس از آن ها نیز سپاسگزارم
شنیدم که وقتی سحرگاه عید
ز گرمابه آمد برون بایزید
یکی طشت خاکسترش بیخبر
فرو ریختند از سرایی به سر
همی گفت شولیده دستار و موی
کف دست شکرانه مالان به روی
که ای نفس من در خور آتشم
به خاکستری روی در هم کشم؟
بزرگان نکردند در خود نگاه
خدابینی از خویشتن بین مخواه
بدون شک هیچ کس کامل نیست و نظر همه عزیزان محترم @};-
ارادت