جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
    جناب پرواز از بیت کوین زیر ۲۰۰۰۰ چه خبر هنوز از بین نرفته؟!
    درود، اون زمانی که صحبت از بیت ۲۰ هزاری میکردم هر کس خروج زد برد کرد و یه نوسان میانمدت تووپ گرفت. الانم دوباره به نظر میاد باید تارگت ۲۰۰۰۰ را فعال کنیم. اگر بخوایم طمع نکنیم زمان خروج داره میرسه !
    البته صحبت هایی هم از بیت کوین ۱۰۰ هزاری هم داره میشه و تکنیکالم میگه سقف قبلی بشکنه محتمل هست ولی من به شخصه یه تله میدونم ! شاید هم واقعا در بازار رمز ارز نتونن تله بزارن نمیدونم.
    در مورد مسابقات هم بگم که اکثر مواقع ته لیست هستم ولی این هفته و داستان شاخص ۲/۰۵۴ جالب بود :D
    ما اگه بورس باز بودیم بیشتر سرمایه مون را از ترس نمیکشیدیم بیرون.
    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2024/02/28, 23:24.

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      یه چیزی داریم به اسم ناظر
      در نماد سمگا روزانه 1 یا 2 حقوقی ده ها میلیون فروش دارند و در رنج های پائین هم چنین کاری میکنند
      دیروز دو حقوقی 67 میلیون
      امروز یک حقوقی یه تنه بیش از 50 میلیون . اگر اینجا صاحب داشت که این حجم ها را باید یکجا بلوکی بفروشه . یا در روندهای مثبت قوی بفروشه نه در روندی جانگاه

روزهای قبل هم به همین منوال و کمتر

به نظر میاد از این مثبت الکی ها را امروز تجربه میکنیم . امیدوارم چنین نباشد

دیروز غروب یه بنده خدائی در زمینه این کازینو کمی درد دل داشت
      خون گریه میکرد ... خون

میگفت اواخر 98 اومدم اینجا . دقیقا 4 سال قبل و شاخث حدود 450 هزار
      پولی که اورده به میزان اپارتمان کوچک تک خوابه بوده با شاخص 450 هزار واحد

الان میگه با شاخص 2 میلیونی پولم رسیده به رهن کامل همون خونه . یعنی اپارتمانی که سال 98 و شاخص 450 هزاری را میتونسته بخره الان با شاخص 2 میلیونی فقط میتونه رهنش کنه
      سپردن پول به دست گربه های گوشت دزد و ربات و الگوریتم ... عاقبت نتیجه اش شد این
      منم نمیدونم به اینطور افراد بینوا چی بگم . دلداری بدم . سرزنش کنم ؟
      فقط بیشتر اوقات و اعصاب خودم خرد میشه چون مشاهده درد دیگران برام عذاب اور است

سلام بر دوست توانا
      من حقیقتش ابتدا خاستم در پیام خصوصی این مطلب را برای شما بفرستم اما با خود گفتم در عمومی بنویسم شاید خوش قلب دیگری هم ببیند ویاری رسانی به هم نوع باشد
      شما خوب میدانی آن دوستمان با صبر و جابجایی های درست میتواند هم آن آپارتمان را از همین بورس پس بگیرد و هم بیشتر!
      بسیار سخت و دشوار است اما شدنی است
      چرا که سالها قبل برای من چنین رخ داده است
      با عمل و نیت سپنتا مینو نهالی از مهربانی از خود در این دنیا بکاریم تا درختی تناور از ما یادگار بماند
      برای مطالب پر مغزی که مینویسید از شما ممنونم@};-

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

سلام بر دوست توانا
        من حقیقتش ابتدا خاستم در پیام خصوصی این مطلب را برای شما بفرستم اما با خود گفتم در عمومی بنویسم شاید خوش قلب دیگری هم ببیند ویاری رسانی به هم نوع باشد
        شما خوب میدانی آن دوستمان با صبر و جابجایی های درست میتواند هم آن آپارتمان را از همین بورس پس بگیرد و هم بیشتر!
        بسیار سخت و دشوار است اما شدنی است
        چرا که سالها قبل برای من چنین رخ داده است
        با عمل و نیت سپنتا مینو نهالی از مهربانی از خود در این دنیا بکاریم تا درختی تناور از ما یادگار بماند
        برای مطالب پر مغزی که مینویسید از شما ممنونم@};-
        درود بر شما

دقیقا همینطوره بنده نیز همین موارد را میخواستم بگم که با مغلطه بحث را چند بار عوض کرد!!! پستی که بخودش مربوط نبوده نقل و قول کرده و از افرادی که میگن با زیان نقد شوید طرفداری کرده که کاش نقد شده بودم!!!

اگر میخواست منصفانه بنویسد باید میگفت در همین بازار نزولی ما انبوه سازی داشتیم که سود چند برابری دادند یا تک سهام دیگه باز زیاد بوده

کاربران را به نقد شدن تشویق میکند بعد که پاسخش میدهی بحث عوض کرده که تالار خلوت شده !! در حالیکه دقیقا خودش داره تالار را خلوت میکند که میگه نقد شویم با زیان و برویم!!!

عزیزم اگر کسی هم داره مینویسد بخاطر من نوعی هست که سهامدار ماندم و هستم نه افرادی که رفتند و ماهی یه پست مخرب میزنند و جنابعالی که همیشه مصیبت میخوانی !!!

واضحه که هرکه نقد شود باید برود و رفته و رو اعصاب بقیه نباشد تا زمانیکه سهامدار شود و باز برگردد و افراد سهامدار باید بنویسند تا تالار رونق بگیرد نه برعکس!!!

یکی شاید نخواهد نقد کند سهمش رو دوست داشته باشد شما میای یه پستی که در راستای طرفداری از سهامدار بلند مدت هست بر میداری و معنی برعکس بهش میدی؟!!!!

مگه ما سهام بدون نام نیز داریم؟؟ هرکه فروخته همان لحظه یکی دیگه خریده بنابراین بازار همیشه دست سهامداران هست که تعداد انها کم و زیاد میشود معمولا کدهای بزرگتر در بازار نزولی پر میشود و تعداد کدهای خرد کمتر میشود و کمتر مینویسند بعد در صعود مجددا روند تغییر میکند.......
        آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/29, 14:46.
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

عزم جدی دولت سیزدهم برای بازگشت رونق به بورس

?وزارت اقتصاد اعلام کرد: تلاش دولت همواره در راستای رونق بورس و بازار سرمایه بوده و از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی در بازار سرمایه صورت گرفته است که تا پایان سال به ۷۵۰ هزار میلیارد تومان نیز خواهد رسید.

?بازار سرمایه کشورمان پس از ریزش تاریخی سال ۱۳۹۹، با مشکل عدم اعتماد مردم و سرمایه‌گذاران مواجه شده که تمام تلاش دولت سیزدهم همواره بر این هدف متمرکز شده که اعتماد از دست رفته مردم به بورس به‌واسطه اقدامات غیرمنطقی دولت قبل بازگردد.

?اکنون بازار سرمایه ظرفیت بسیار خوب و بالایی برای رشد دارد و سهام بورس اکنون تقریباً یک‌سوم تا دوسوم ارزش واقعی خودشان را دارند. به همین دلیل بازار سرمایه اکنون یکی از بازارهای با ظرفیت بسیار بالا برای سرمایه‌گذاری است.

.........................

حقیقت را وارونه جلوه ندهیم اتفاقا در دولت قبل مردم به بازار سرمایه اعتماد کردند انها نیز سودسازی و تخفیف پالایشیها و افزایش نرخ به شرکتها میدادند و سود سازی انها را بالا بردند

بعد بازار فهمید قرار شده شما بیایید نزولی شد امسال ثابت کردید که نظر بازار درست بوده سود همه شرکتها را برداشتید برخی صنایع را زیانساز کردید برخی دیگه افزایش نرخ ندادید خوراک و مالیات بر صادرات رو افزایش دادید و بازار را نزولی کردید

3 سال گذشته الان ارزش دلاری بازار کمتر از دولت قبلی هست!! اگر اینطور هست که میفرمایید باید چندماه پس از شما بازار صعودی میشد و این شاخص قلابی بالای 5میلیون واحد بود!!

البته قبول داریم که با 3سال تلاش شما قیمتها یکسوم شده!!!!! و اماده صعود هست اگر نماینده شما رییس سازمان و خودتان و بقیه اجازه دهید!!!
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/29, 21:45.
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1129

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            درود، اون زمانی که صحبت از بیت ۲۰ هزاری میکردم هر کس خروج زد برد کرد و یه نوسان میانمدت تووپ گرفت. الانم دوباره به نظر میاد باید تارگت ۲۰۰۰۰ را فعال کنیم. اگر بخوایم طمع نکنیم زمان خروج داره میرسه !
            البته صحبت هایی هم از بیت کوین ۱۰۰ هزاری هم داره میشه و تکنیکالم میگه سقف قبلی بشکنه محتمل هست ولی من به شخصه یه تله میدونم ! شاید هم واقعا در بازار رمز ارز نتونن تله بزارن نمیدونم.
            در مورد مسابقات هم بگم که اکثر مواقع ته لیست هستم ولی این هفته و داستان شاخص ۲/۰۵۴ جالب بود :D
            ما اگه بورس باز بودیم بیشتر سرمایه مون را از ترس نمیکشیدیم بیرون.
            امیدوارم ناراحت نشید ولی شما همیشه تو ضرر هستید و مثل اون دوستی به اسم طیب که تو‌ اوج سهام می‌گفت بخرید نگران نباشید و عین‌خیالشم نبود حرفاش سرمایه مردم بدبخت بی خبر
            از بین می‌بره
            البته بازم میاد میگه آره بورس می‌ره بله ساعت خراب هم تو 24ساعت 2 دقیق زمان درست نشون میده
            البته خوبیه شما اینه سهم معرفی نمیکنی و فقط بخودت ضرر میزنی البته اگه بیت کوین فاکتور بگیریم
            و مطمئنا کسی به حرفهای شما گوش نمی‌ده چون همیشه ضرر بودید ایشالا ب سود برسید

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
              امیدوارم ناراحت نشید ولی شما همیشه تو ضرر هستید و مثل اون دوستی به اسم طیب که تو‌ اوج سهام می‌گفت بخرید نگران نباشید و عین‌خیالشم نبود حرفاش سرمایه مردم بدبخت بی خبر
              از بین می‌بره
              البته بازم میاد میگه آره بورس می‌ره بله ساعت خراب هم تو 24ساعت 2 دقیق زمان درست نشون میده
              البته خوبیه شما اینه سهم معرفی نمیکنی و فقط بخودت ضرر میزنی البته اگه بیت کوین فاکتور بگیریم
              و مطمئنا کسی به حرفهای شما گوش نمی‌ده چون همیشه ضرر بودید ایشالا ب سود برسید
              امیدوارم همینطور که میگید باشه و کسی به حرف های من گوش نداده باشه و هیچ خرید و فروشی را بر مبنای چرت و پرت های من انجام نداده باشه.
              سال ۹۹ دیر جنبیدم و ضرر کردم ولی خدا را شکر امسال فروردین بیشتر سرمایه را خارج کردم و الان بورس تقریبا شده شغل سوم چهارم و حتی از زندگیم حذف هم بشه مشکلی برام پیش نمیاد.
              باید اعتراف کنم که گول مقام ها و مسئول ها و … خوردم. فکر میکردیم بازار سرمایه که تا این سطح بالاترین مقامات اومدن پشتش و مردم را تشویق به ورود میکنن قرار هست واقعا محور اصلی اقتصاد کشور قرار بگیره و اقتصاد کشور از دلال محوری به تولید محوری تغییر کنه. ولی بجاش بزرگترین دلالان و سفته بازان را شناختیم که حتی صدا و سیما و تریبون های دولتی را هم به خدمت گرفتن.

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

من خودم ترسو شدم و نمیتونم خیلی زندگیم را به بورس وابسته کنم چون پول نیاز میشم و مجبور میشم با ضرر بفروشم ولی تقریبا ۸۰، ۹۰ درصد سهم های بازار فرصت خرید محض هستن در این چند هفته باقی مانده اسفند.
                فرصت خرید محض برای ریسک پذیر ها و چند در صد هم رشد کردن سهم ها در ۲ سال آینده باید گفت نوش جونشون. هرکی در این شرایط پرریسک و بازار خونین و ریزشی و دستوری جرات خرید میکنه مستحق بزرگترین سودها هست.
                همانطور که چند سال طول کشید تا شرایط و قیمت های ۹۹ ایجاد بشه، چند سال هم طول کشید تا شرایط و فرصت های خرید ناب فعلی ایجاد بشه.

نظر

• b1saeed
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 303

احتمالا فعلا و الان
                  خبری از افزایش قیمت دلار نیما نیست

نظر

• ashkan zandi
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1129

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    امیدوارم همینطور که میگید باشه و کسی به حرف های من گوش نداده باشه و هیچ خرید و فروشی را بر مبنای چرت و پرت های من انجام نداده باشه.
                    سال ۹۹ دیر جنبیدم و ضرر کردم ولی خدا را شکر امسال فروردین بیشتر سرمایه را خارج کردم و الان بورس تقریبا شده شغل سوم چهارم و حتی از زندگیم حذف هم بشه مشکلی برام پیش نمیاد.
                    باید اعتراف کنم که گول مقام ها و مسئول ها و … خوردم. فکر میکردیم بازار سرمایه که تا این سطح بالاترین مقامات اومدن پشتش و مردم را تشویق به ورود میکنن قرار هست واقعا محور اصلی اقتصاد کشور قرار بگیره و اقتصاد کشور از دلال محوری به تولید محوری تغییر کنه. ولی بجاش بزرگترین دلالان و سفته بازان را شناختیم که حتی صدا و سیما و تریبون های دولتی را هم به خدمت گرفتن.
                    چیزی بگید بگنجه دیگه چهار تا شغل کی‌ خواب استراحت تفریح
                    بیخیال راحت بگو ضرر دادم مثل هممون که ی دوره ای ضرر دادیم
                    ولی اینکه با این تحلیل فلان مسئول گفت منم اومدم می‌اید جو میدید خطرناکه حق الناسه نکنید اینکارو‌
                    اگه اعتقاد دارید گناهه
                    شمام خودتم باید صندوق بخرید بعد با این سطح تحلیل دستور خرید میدید
                    گول مسئولین خوردم نمی‌دونم شاید زیر۱۵ سال سن دارید

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

چند هفته پایانی سال فرصت خرید محض هست.
                      هر کس با این سیگنال سهم خرید و ضرر کرد نوش جونش تا باشه دیگه با حرف دیگران معامله نکنه.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3750

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                        چیزی بگید بگنجه دیگه چهار تا شغل کی‌ خواب استراحت تفریح
                        بیخیال راحت بگو ضرر دادم مثل هممون که ی دوره ای ضرر دادیم
                        ولی اینکه با این تحلیل فلان مسئول گفت منم اومدم می‌اید جو میدید خطرناکه حق الناسه نکنید اینکارو‌
                        اگه اعتقاد دارید گناهه
                        شمام خودتم باید صندوق بخرید بعد با این سطح تحلیل دستور خرید میدید
                        گول مسئولین خوردم نمی‌دونم شاید زیر۱۵ سال سن دارید
                        یه واقعیتی هست ...در مورد این بازار ...ما فعالین بازار...با فعالین دیگر بازارها تفاوتی نداریم همه دنبال سودیم ...منت سر کسی نذاریم که دنبال رشد تولید و اقتصاد و این حرفاییم‌..یا فلانی این طور وعده داد...ماهم یه جور دلالیم فقط تو تایم فریمی دیگر ...تولید و این حرفا رو هم باید گذاشت تو کوزه ابشو خورد..این ساختار و اقتصاد از قدیم ملک محور و طلا محور و دلال محور بوده ..کسی هم بخواد جلو این ساختار دربیاد له میشه ..حالا تا صبح برا درست و غلط بودنش دلیل بیارید ...فرقی تو نتیجه نمی کنه
                        دیکه به دلایلی مثل سهولت خرید و فروش ...شناخت نسبی از بازار و تجربه سودهای گذشته ..و نوعی اعتیاد و وابستگی تو این بازار هستیم ...این بازار مثل دیگر بازارها نیست ..و میزان ریسک و سود و تناسبی باهم نداره ...وهمینم گین گرفتن از این بازار رو برای ماها با ارزش تر کرده ...مخصوصا اگر تو این مسیر متحمل ضرر و هزینه زیادی شده باشیم ..دیگه در درازمدت تقریبا بازدهی بازارها نزدیک به هم هست حالا یکی زودتر یکی زمانبرتر...
                        بهترین راهبرد برا این بازار به نظرم سرمایه گذاری تدریجی و بلند مدت هست ..جوری که بشه مدیریت سرمایه کرد و از طرفی به لحاظ روانی هم بشه اداره کرد سرمایه گذاری رو ..همون روشی که تقریبا میثم انجام میده ..
                        الانم دیگه باید مسولیت معامله وسود و زیان رو پذیرفت ..و کلا با زیان و عملکرد کنار اومد...حالا با هر دلیلی که ادم خریده باشه ..
                        همه چی با ۹۲ تا ۹۹ فرق کرده ..وممکنه یه ۹۹ دیگه تکرار نشه ..پس نباید همه تخم مرغا رو تو سبد بورس گذاشت...

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

بازار بورس یک بازار تخصصی است و علاوه بر مسلط بودن به بازار باید روی یک سری از خصوصیات فردی هم کار کرد تا بتوان موفق بود.

همیشه روال بر این بوده که اکثر افراد در این بازار یا ضرر میکنن یا بازده کمی نهایتا درحد تورم کسب میکنن و فقط درصد کمی از افراد بازده خوب کسب میکنن، شاید چیزی حدود ۵درصد افراد هم نتوانن چنین عملکردی داشته باشند.

البته گاهی در مقاطعی بازار به نحوی بوده که درصد بیشتری بازده بالا کسب کردند ولی همان ها هم بعدا بیشترشان از دست دادند و گاهی هم شده که متضررین بیشتر از حد معمول باشد.

اما در کل در اکثر دوران و مقاطع بازار اکثریت ناراضی بودند و بعد از این هم چنین است.

باید همه سعیمان این باشد که جزو ان افراد موفق در بازار باشیم و اگر سالهاست در بازاریم و نتوانستیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم باید تجدیدنظری در نگاه و رویکرد خود داشته باشیم.
                          اگر خودمان ایده ای نداریم اقلا ببینیم افراد موفق روششان چه است تا انرا برای خودمان شخصی سازی کنیم.

اینکه کارمان باشد ذکر مصیبت و بجای بهره بردن از موقعیت ها ....

همین ۲ ۳سال اخیر میشد سودهای خوبی هم با نگاه هوشمندانه کسب کرد. مقاطعی دارویی ها، مقاطعی زراعتی ، مقاطعی انبوه سازی و.... رشدهای خوبی داشتند که درصورت شناسایی اقلا از بخشی از ان با بررسی و دقت میشد بجای اه و ناله هرروزه استفاده کرد.

برای افراد کاربلد هیچ بازاری به اندازه بورس در بلند مدت بازده ندارد.
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

بازار ساز این همه مدت بازار را نگه داشته بود و اجازه رشد به بازار نمیداد! فقط برای چنین روزی... که مثلآ این القا به مردم بشه بعد از انتخابات همه چی داره گل و بلبل میشه و مردم هم از رشد شاخص جعلی کیفور بشن

نظر

• کریشنا
                              عضو فعال
                              • Dec 2015
                              • 1097

خگستر داره صف خرید میبنده!!

نظر

• danielbarooni
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 325