کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر پول مازاد دارید و مجبور به فروش شب عیدی نیستید فقط جمع کنید سهم های بنیادی که اصلاح زیاد داشتند.
این فرصت های خرید چند سال یه بار پیش میاد.
حیف به خاطر ضررهای مکرر ترسو شدم و قدرت ریسکم پایین اومده وگرنه فول سهم میشدم.
از مهم ترین پالس هایی که منتظرش هستم شکست محدوده 22600 ریال در اهرم هست .
دیگه این بازار رو خوب شناختیم باید صبر کنیم مقاومت شکسته شود ، باید حد ضرر رو رعایت کنیم ، باید به ارزش معاملات وزن زیادی بدیم ... باید مدیرت سرمایه رو به شدت رعایت کنیم ...
دنبال کف خریدن و سقف فروختن نیستیم ...
فعلا تا تایید گرفتن فقط با همون 30% ادامه میدیم ...
همچنان نظرم اینه بخش درشتی از سبد (بیش از 70%) رو سمت صندوقها ببرم ...
اگر پول مازاد دارید و مجبور به فروش شب عیدی نیستید فقط جمع کنید سهم های بنیادی که اصلاح زیاد داشتند.
این فرصت های خرید چند سال یه بار پیش میاد.
حیف به خاطر ضررهای مکرر ترسو شدم و قدرت ریسکم پایین اومده وگرنه فول سهم میشدم.
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است
View Post
از علامت برگشت بازار چه به صورت موقت چه به صورت پولبک این هست که در اخرین روز منفی ان که همه نا امید هستند یه چند تا ایدی که اتفاقا خودشان نیز تازه با ضرر فروختند!! میایند و میگن سریعتر بفروشید دیدی من درست گفته بودم!!!!!!!!!!
حافظه ها را قوی کنیم برای بخاطر سپردن اینا...........
از گیر دادن به این و اون حاصل چه بوده برای من یا شما یا دیگری ؟ گیر اقتصادی و سیاسی بگیر تا هر انچه فکرشو بکنیم
کلا فضای مجازی برای ایرانی ها از اینجاش بگیر تا شبکه های اجتماعیش و ... نیاز به یک بازنگری در رفتارها دارد . شاید ایرانی ها فضای مجازی را با میدان جنگ اشتباه گرفتند و شاید عقده های انباشت را به دلائل مختلف در زندگی که عمده انها حاصل حکومتی است که برامون رقم زده ، در فضای مجازی به نحوی رفع و رجوع میکنیم . زورمون وقتی به جائی نمیرسه باید بپریم به همدیگه و این شده فرهنگ ایرانی جماعت در فضای مجازی
به جناب عالی منظورم نیست . به خود نگیرید . کلیت این موضوع حقیقت است
چرا نگر ها را تغئیر نمیدیم ؟ صاحب این کازینو بمیره که با حرف چند تا ایدی بخواد بالا پائین شود والا حق با همون چند ایدی بود که از چند ماه قبل پیشنهاد فروش میدادند . خدا پدر مادرشون را بیامرزه یا سال های سال براشون نگهدارد
مصیب بیا قهر نکن حالا میبینی که من داشتم نرم حرف میزدم و میگی با خودت کاش نهیب تند تری داده بودی!!!
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نمی خوام بگم من خبره هستم یا چیزی بلدم ! چون دراین بازار هم زیان سنگین دیدم و هم سود سنگین بردم . اما به جرات میتونم بگم برگشتم به بازار دربهترین زمان ممکن بود! من هفته قبل کل اعتبارم از کارگزاری را هم خرید کردم.
می خواهم بگویم کسانی که سهامدار هستند فعلا زمان فروش نیست! بازار یک رشد خوب بدهکار است و این اتفاق به لحاظ زمانی دور نیست ! قیمت سهام بسیار مفت است.
این قیمتا و خود بازار با این شرایط بیرون از بازار مشکلی نداره ولی...
احتمالا این بی شرفا از زمان جنگ لبنان و اسرائیل خبر دارن قبلش میبرن بالا سرملت خالی میکنن
امیدوارم بیشتر از این جلو نرن چوبشو ما میخوریم
نظر