جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رگنار
    عضو فعال
    • Feb 2014
    • 390

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    بیا اینم کرسی آزاد اندیشی توی دانشگاه
    بسه دیگه چی میخوایید؟؟ برید خونه هاتونن شلوغ نکنید
    درود جناب کسروی

خانه از پای بست ویران است/ خواجه در بند نقش ایوان است

همه مون توی همین اجتماع هستیم، مشکلات رو میدونیم. راه حل رو هم میدونیم. هرگر و تحت شرایطی جز تغییر حکومت راه حلی وجود نخواهد داشت!

سالها مردم گول سیاه بازی خاتمی و سایر استمرار طلبها رو خوردن، الان شما دیدی کسی شعاری علیه مجلس و دولت و.. بده؟ خیر.. مردم میدونن مشکل از لایه بالاتر از اینها است..

تو این چند روزه یکسری اقدامات آرایشی بهداشتی رو انجام دادن مثل افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان دولت، همین کرسی آزاد اندیشی و یه مقداری هم برای حجاب شل گرفتن و...
    حتی از ترس جلوگیری از اعتصاب کامیون داران اومدن کرایه یزد تا مرز عراق که 16 میلیون بوده رو کردن 28 میلیون! خود کامبوندار(پسر عمو) بهم گفت یارو بهمون گفته اینم موقتی هست و اعتراضات بخوابه اینم تمام میشه(در این شرایط برای حکومت مهم نیست سود این ماه کارخونه ها زیاد بشه یا کم بلکه کامیوندارها اعتصاب نکنن مهمه)!

یا همین افزایش حقوق کارمندان،دولت مگه درآمدی داره که بخواد از این حرکات بکنه؟! اگر واقعا میتونست چرا 20 درصد، اصلا یه دفعه ای 100 درصد اضافه کنن ملت هم راضی بشن دیگه ! همه میدونیم که اینها از سر ناچاری میان این کارها رو میکنن تا این تظاهرات به حق مردم رو بخوابونن.. به قول خودشون از این پیچ تاریخی هم با هر حیله و نیرنگی شده رد بشن... حالا اگر این دفعه هم بخوابه همین خلق نقدینگی ها و تورم حاصل از اون باعث میشه همین کارمندان برای تظاهرات بعدی درعمل دستشون اومده باشه که اگر اومدن قول افزایش حقوق دادن اون افزایش هم دردی رو دوا نمیکنه...

با این اوضاع سیاسی، اقتصادی، ساختار جمعیتی، و سرمایه اجتماعی بسیار اندکی که حکومت نزد مردم داره هر کسی فکر کنه این بساط اعتراضات جمع میشه
    عذرخواهی میکنم ولی به نظرم یه احمق به تمام معنا است!
    امسال هم بخوابونن سال بعد با شدت بیشتری شروع میشه..
    اگر سال 98 اینها 1500 نفر از مردم رو کشتن و زیر 10 تا سرکوبگر کشته شد اما امسال شما بگیر 300 هم از مردم کشته شده باشه حداقل 25 نفر هم نیروی سرکوبگر کشته شدن. همین آمار نشون میده رویکرد مردم به چه سمتی رفته و خواهد رفت...

سبز باشید

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

سلام و عرض ادب خدمت اعضای سایت
      روزی اینجا هشدار ریزش بورس داده شد چقدر با مقاومت سرسختانه روبرو شدیم .تو اسفند تو اوج نا امیدی خرید کردم و گفتم بازار یه برگشت داره و اکثر سهم ها از سی تا صد درصد بالا رفتن و مجدد با رصد نقدینگی هشدار ریزش کلیت بازار به جز تک سهام خاص دادم دوباره با هجوم کامنت های ملت سرخوش از بازار سرتاسر مثبت مواجه شدم. ویه تایمی نفت بالای صدو ده دلار و فلزات رو هشدار ریزش دادم و بازم ....
      در حال حاضر در اوج منفی بازار مجدد میگم بازار به خصوص در سهام با گزارشات خوب اصلاح چندانی نداره بنده از چهار شنبه شروع به خرید کردم و همچنان امروز. منفی شدید امروز هم به خاطر جو16 آذر بود. اعظم خرید بنده هم فقط در یکی دو نماد هس. گروه غذایی و در گام بعد در چند ماه آتی گروه دارویی در اولویت خرید هس. در گروه پتروشیمی و فلزات فعلا ضرر و خواب پول هس .تو خودرویی ها و قطعه سازها و فراکاب همچنان و گاها طبق معمول بازی و نوسانات رو در پیش خواهیم داشت. گروه پالایش هم با توجه به‌ گزارشات بسیار خوب محکم ایستاده ولی در این گروه باید منتظر ورود پول زیاد بود.
      17/7/01
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

دوستان چند تا سهم که فکر میکنید با توجه به هیجانات بازار بیش از حد افت کرده را نام ببرید بررسی کنیم.
        ترجیها کف خودش از سال ۹۸ را سوراخ کرده باشه و در حال کف سازی های جدید باشه
        مرسی

نظر

• seraj
          ستاره دار(2)
          • Feb 2012
          • 2064

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          درود

صد در صد.

مشکل عمده ای که خود من دارم.

تا الان هم نتونستم راه کاری پیدا کنم.

لاکردار سهمی برای شکار مناسب میبینم خرید نمیکنم موشک میشه.

نوبت بعد چند سهم زیر نظر میگیرم برای خرید. نزدیک کف احتمالی که میرسد میبینم بازار چون گروه خودرو مثبت شده اینام مثبت شدن

از ترس جا موندن میپرم تو مثبت میخرم و متاسفانه بدون استثنا تمام خریدهای مثبت این دو ماهم منجر به زیان شده.

دوستان اگر سهم رانتی تو مثبت میخرید که داستانش جداست. خدا وکیلی تو این دو سه ماه گذشته اگر سهم تو مثبت خریدید آیا براتون منجر به سود شده است؟

من ۵۰ ۵۰ بودم دیروز نقدینگی وارد بازار کردم امروز باز با ضرر خارج کردم (خریدای آخرم که از قبل تو ضرر هستم هنوز نگهداشتم)

با اون که این هفته رو پیش بینی میکردم نزولی باشد ولی این اما و اگر های فکری در ذهنم مثل اینکه خب اینا میخوان اوضاع مملکت آروم نشون بدن و موارد دیگر پس بورس مثبت

میکنن باعث میشه در روزهای هیجانی و سبز مقطعی خرید کنم و دچار زیان شوم.
          درود
          راهکارش اینه :
          زمانی که شما فقط و فقط بدون هیچ چون و چرایی مجری سیستم معاملاتی خود شدید و چشم بسته آنرا اجرا کردید اونوقت میشه گفت موضوع حل شده .
          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8574

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
            درود
            راهکارش اینه :
            زمانی که شما فقط و فقط بدون هیچ چون و چرایی مجری سیستم معاملاتی خود شدید و چشم بسته آنرا اجرا کردید اونوقت میشه گفت موضوع حل شده .

خو ایی که نوشتی یعنی چه !؟

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2439

[Forwarded from Kian Digital]
              [ Video ]
              سود مهرماه صندوق ندای ثابت کیان واریز شد.

از تاریخ ۱۶ شهریور ‌ماه ۱۴۰۱ تا تاریخ ۱۵ مهر ‌ماه ۱۴۰۱ (معادل ۳۱ روز)، با نرخ ۲۳.۹۴ درصد سود موثر سالانه محاسبه و واریز شد.
              ‌‌‌

بورس درست میشه

? @kiandigitalofficial
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                درود

بیشتر بدرد بازار فارکس میخورد این نظریه و تریدری که تکنیکال محض باشد با نرم افزارش مثل یه ربات معامله کند بدون توجه به خبرها و ارزش واقعی سهام و...

بدرد افرادی که بازار نمیشناسند و نمیتوانند انرا ارزشیابی کنند هم میخورد هر جا حمایت شکست میفروشد هرجا مقاومت شکست میخرد طبق سیستم معاملاتی و الگوها و ....

اما اینجا ادم دلش نمیاد برخی سهام بفروشد حتی دنبال پول هستیم که بخریم و اضافه کنیم.......رو سهام بی سر و ته و گمنام و شرکتهای در پیت و....بنظرم باید همینکار رو کرد
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• شاهپور
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 173

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب خدمت اعضای سایت
                  روزی اینجا هشدار ریزش بورس داده شد چقدر با مقاومت سرسختانه روبرو شدیم .تو اسفند تو اوج نا امیدی خرید کردم و گفتم بازار یه برگشت داره و اکثر سهم ها از سی تا صد درصد بالا رفتن و مجدد با رصد نقدینگی هشدار ریزش کلیت بازار به جز تک سهام خاص دادم دوباره با هجوم کامنت های ملت سرخوش از بازار سرتاسر مثبت مواجه شدم. ویه تایمی نفت بالای صدو ده دلار و فلزات رو هشدار ریزش دادم و بازم ....
                  در حال حاضر در اوج منفی بازار مجدد میگم بازار به خصوص در سهام با گزارشات خوب اصلاح چندانی نداره بنده از چهار شنبه شروع به خرید کردم و همچنان امروز. منفی شدید امروز هم به خاطر جو16 آذر بود. اعظم خرید بنده هم فقط در یکی دو نماد هس. گروه غذایی و در گام بعد در چند ماه آتی گروه دارویی در اولویت خرید هس. در گروه پتروشیمی و فلزات فعلا ضرر و خواب پول هس .تو خودرویی ها و قطعه سازها و فراکاب همچنان و گاها طبق معمول بازی و نوسانات رو در پیش خواهیم داشت. گروه پالایش هم با توجه به‌ گزارشات بسیار خوب محکم ایستاده ولی در این گروه باید منتظر ورود پول زیاد بود.
                  17/7/01
                  خروج پول از بازار بورس در این روز ها تکنیکال نیست صد درصد تاکتیکی میباشد بدلیل نوع شغلم شاهدخروج پول نقد از بانکها هستم احتمال اینکه دامنه اعتراضات گسترش یابد بسیار زیاد است و به دنبال آن اعتصابات وتعطیلی ادارات وبانک ها هست به همین دلیل مردم از بانکها پول نقد میگیرند تا در شرایط تعطیلی ویا اعتصاب بانکها لنگ نمانند
                  آخرین ویرایش توسط شاهپور؛ 2022/10/09, 23:36.

نظر

• seraj
                    ستاره دار(2)
                    • Feb 2012
                    • 2064

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                    درود
                    دوستانی که فقط و فقط با تکنیکال ترید میکنند برایشان دو حالت بیشتر وجود ندارد یا به سیستم معاملاتی خود ایمان دارند یا ندارند اگر دارند باید مجری آن باشند و اگر ندارند با آن ترید نکنند و فکر راهکار دیگری باشند .

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

سلام

اینکه خروج تاکتیکی داریم هیچ شکی نیس . ولی برعکس نظرشما به دید من به مروربه سمت جوی آرام پیش میریم. ملت ایران زیادی تو همه امور جوگیر واحساسی هستن.

به مرور شاهد رشد سهم های بنیادی بی حاشیه که حدودپانزده بیست درصد بازار روشامل میشه خواهیم بود وبعدا با شفافیت در سایر صنایع حرکت اون ها هم شروع میشه.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                        درود

بیشتر بدرد بازار فارکس میخورد این نظریه و تریدری که تکنیکال محض باشد با نرم افزارش مثل یه ربات معامله کند بدون توجه به خبرها و ارزش واقعی سهام و...

بدرد افرادی که بازار نمیشناسند و نمیتوانند انرا ارزشیابی کنند هم میخورد هر جا حمایت شکست میفروشد هرجا مقاومت شکست میخرد طبق سیستم معاملاتی و الگوها و ....

اما اینجا ادم دلش نمیاد برخی سهام بفروشد حتی دنبال پول هستیم که بخریم و اضافه کنیم.......رو سهام بی سر و ته و گمنام و شرکتهای در پیت و....بنظرم باید همینکار رو کرد
                        درود
                        کسیکه با تکنیکال کار میکند کاری به دل ندارد که بخواهد دلی معامله کند ضمن اینکه اگر به تکنیکال اعتماد داشته باشید میتوان گفت تا حدودی اخبار در دل تکنیکال نهفته است هرچند به اعتقاد بعضی ها بازار ایران تکنیکال پذیر نیست اما با اغماض درصد خطای کم آن میتوان به آن متکی بود همان طور که با آزمون و خطاهایی که انجام شده امتحان خود را پس داده است و اگر کسی زیان کرده ناشی از عدم اعتماد او به تکنیکال بوده است .

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

سلام

اینکه خروج تاکتیکی داریم هیچ شکی نیس . ولی برعکس نظرشما به دید من به مروربه سمت جوی آرام پیش میریم. ملت ایران زیادی تو همه امور جوگیر واحساسی هستن.

به مرور شاهد رشد سهم های بنیادی بی حاشیه که حدودپانزده بیست درصد بازار روشامل میشه خواهیم بود وبعدا با شفافیت در سایر صنایع حرکت اون ها هم شروع میشه.
                          درود
                          بنظرتون وقت خرید فولاد نرسیده؟

نظر

• شاهپور
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 173

سلام

کاملا با نظر شما موافقم .خودم نیز بتازگی شروع به خرید سهام بنیادی از گروه دارویی وقند کرده ام ولی شرط عقل هست که مقداری پول نقد هم داشته باشیم در حال حاضر به علت کندی اینترنت خیلی از کارتخوانهای مغازه ها عملا از کار افتاده اند

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

این بازار خیلی شبیه ماهیگیری شده است اول وقت کمی بازار سبز میشه (دارند طعمه می اندازند) بعد آروم آروم میره به سمت منفی کامل بعد آخر وقت یک رنجی به سمت بالا می زنند که باز عده ای فکر کنند فردا بازار بر می گردد و باز عده ای گرفتار بشوند . و هر روز این تکرار میشه !

نظر

• شاهان
                                ستاره دار (1)
                                • Aug 2022
                                • 1758

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                                این بازار خیلی شبیه ماهیگیری شده است اول وقت کمی بازار سبز میشه (دارند طعمه می اندازند) بعد آروم آروم میره به سمت منفی کامل بعد آخر وقت یک رنجی به سمت بالا می زنند که باز عده ای فکر کنند فردا بازار بر می گردد و باز عده ای گرفتار بشوند . و هر روز این تکرار میشه !
                                یجایی باید این سیکل تغییر کنه
                                کجا رو خودشون میدونن . ولی قطعا جایی هست ک خیلیا نمیتونن کف بخرن

نظر

در حال کار...
                                X