جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدارعمده
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1198

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
    به نظر شما سهمهای کوچک با p/e بالاتر بهتر است یا سهمهای بزرگتر با p/e کمتر؟
    من تو پرتفوی خودم هم سهام بنیادی دبالک و مینو و هم بنیاد ضعیف دارم چون هر کدام روبر اساس فرضیات ذهنی خودم خریدم . به نظر من برای افراد کم ریسک وقانع سهام بزرگ و با پی به ای پایین
    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• shdoosti
      عضو فعال
      • Aug 2022
      • 351

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
      با سلام

افرادی که سالیان متمادی در بورس فعالیت دارندروند معاملاتی که اخیرا بورس در پیش گرفته رو 180 درجه متمایز با قبل درک میکنن وباید خودشون رو با رویه فعلی با دورنمای سهام خود وفق بدن.

بر فرض مثال اخیرا شما کمتر صف خرید و صف فروشی میبینی وهر هیجانی در سمت خریدبا عرضه پرحجم و بالعکس رو شاهد هستیم.

به نظر من به مرحله ای رسیدیم که معامله گر به این نتیجه رسیده که بر اساس بنیاد سهم و تورم پیش رو تاپ ترین سهام رو برای سهامداری ونه نوسانگیری برای بازده مدنظر انتخاب کند.

هر چند از لحاظ سیاسی همچنان در شرایط ریسکی هستیم وبا توجه به ابهام آینده یه عده از جمله خودم گاهی نوسانگیری رو پیشه کارم قرار میدم ولی باید بگم این گزینه دیگه من بعد

نمیشه به عنوان یه رویه معاملاتی خوب در نظر گرفت.

به جایی و شرایطی رسیدیم که یا با توجه شرایط سیاسی و تورم و سود بانکی بالا برای در امان ماندن از این ابرتورم یا بایدبری سمت دلار(صرفا برای افراد کم ریسک و فاقد ریسک) و یا

حتماسهامداری کنی .

من شخصا 60درصد برای سهام (سهام داری)در وساپا اوان تلیسه دبالک و چند سهم دیگه و سی درصد رو برای دارایی امن درنظر گرفتم. وده درصد دیگه برای نوسانگیری و اعتیاد به خرید وفروش وتخلیه هیجان .
      اگر پول بخواد واقعا وارد بازار سرمایه شود، احتمالا سهمهای بزرگ تا p/e حدود 8 و سهمهای کوچک تا p/e حدود 20 رشد کنند.

نظر

• b1saeed
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 303

آمریکا تحریم نفت ونزوئلا را کاهش داد
        شرون مجاز به صادرات نفت ونزوئلا شد

#مهم

?دولت آمریکا بخش عمده ای از تحریم نفت ونزوئلا را لغو کرده و به شرکت شورون Chevron اجازه تولید نفت در آن کشور و صادرات آن به آمریکا را داده است.

⚡️این موضوع می تواند عامل فشار بر بازار نفت در روز دوشنبه شود و بخشی از تنش ناشی از تحریم نفت روسیه را مهار کند.
        آخرین ویرایش توسط b1saeed؛ 2022/11/26, 23:14.

نظر

• شاهان
          ستاره دار (1)
          • Aug 2022
          • 1758

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
          آمریکا تحریم نفت ونزوئلا را کاهش داد
          شرون مجاز به صادرات نفت ونزوئلا شد
          ذخایر آمریکا این مدت کاهش شدیدی داشت . اینا هم زرنگی کردن و تحریم رو لغو کردن و با قیمت پایین ازشون نفت میخرن و ذخایر رو پر میکنن
          احتمالا دوشنبه ی شک منفی ب بازار جهانی نفت بده . نفت 78 دلاری

نظر

• b1saeed
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 303

آمریکا ذخایر را بالا فروخت
            پایین سر جایش می گذارد و میخرد
            ابر سفته باز
            آخرین ویرایش توسط b1saeed؛ 2022/11/26, 23:31.

نظر

• شاهان
              ستاره دار (1)
              • Aug 2022
              • 1758

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
              آمریکا ذخایر را بالا فروخت
              پایین سر جایش می گذارد و میخرد
              الکی نیست تو دنبا حرف اول رو میزنه
              اینجا تو ایران چی میگذره . بعد اون مغزهای آمریکایی دارن چیکار میکنن !!!
              واقعا ک اندازه 50 سال از آمریکا عقب هستیم .

نظر

• b1saeed
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 303

آن موقع که آمریکا ذخایر را بالا فروخت
                سیگنال فروش نفت بود

نظر

• mossafer
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 86

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                  ذخایر آمریکا این مدت کاهش شدیدی داشت . اینا هم زرنگی کردن و تحریم رو لغو کردن و با قیمت پایین ازشون نفت میخرن و ذخایر رو پر میکنن
                  احتمالا دوشنبه ی شک منفی ب بازار جهانی نفت بده . نفت 78 دلاری
                  کاهش قیمت جهانی نفت باعث افزایش قیمت فلزات اساسی خواهد شد چون علت اصلی کاهش قیمت فلزات، رکود اقتصادی در اروپا بخاطر افزایش شدید قیمت نفت و بنزین بود.

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1758

در اصل توسط mossafer پست شده است View Post
                    کاهش قیمت جهانی نفت باعث افزایش قیمت فلزات اساسی خواهد شد چون علت اصلی کاهش قیمت فلزات، رکود اقتصادی در اروپا بخاطر افزایش شدید قیمت نفت و بنزین بود.
                    بخشی هم بخاطر شروع کرونا در چین و باز رکود اقتصاد چین هست

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1071

گ..ه تو این بورس.لعنت به این بورس.لعنت به عواملی که بورس تهران را به این باتلاق گند کشاندند.
                      تو این مملکت سرمایه گذاری در تولید و بورس تاوان داره.تاوانش هم به یغما رفتن دارایی مان است.همه را تشویق میکنند که از تولید بیرون بیاید و پول را بگذارید تو حساب سودی،ماهیانه نزول پولتان را دریافت کنید
                      خسته شدیم.داغون شدیم.روزها و ماهها همچنان داره میگذره و ما هنوز به نصف مبلغ دارایی ریالی خودمان در سال99 که الان 400درصد از تورم عقبتره،نرسیدیم.یعنی درواقع پولمان یک دهم شده است.
                      بعد یکی میاد اینجا از آرزوهاش داستان می بافه واسه ما و از خوبی های بورس نکبت بار ما مدح و ستایش می خواند و با استیکر خنده به همه ما می خندد.
                      هرموقع از دارویی تعریف میکنه،دارویی ها استارت ریزش میزنند.هرموقع از سیمانی ها تعریف میکنه،سیمانی ها یکی یکی منفی میخورند.
                      یکی دیگه میاد با خوش بینی مفرط هربار میگه از فردا صف های خرید میلیاردی واسه سهام چیده میشه و از این داستانهای تخیلی.
                      این چیزی که ما داریم می بینیم،این بورس هرلحظه میخواد سبز بشه،بلافاصله توسط اردرچینی عوامل بالادستی سرکوب میشه.
                      این بورس فقط به درد ی آدم سرخوش میخوره که هیچی حالیش نباشه و نفهمه چه بلایی داره سر داراییش میاد.بریزه تو بورس و هر روز فقط بخنده و استیکر خنده بذاره.

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2170

سوال :

فرض کنید خودروسازها همه محصولاتشون در بورس کالا بفروشند.
                        با توجه به اختلاف قیمتی نسبتا بالای این خودرو ها در داخل با مشابه خارجی ( اگر با این سطح کیفیت در برخی از کشورهایی مثل هند و ... پیدا بشود ) ؛

سهم دولت از این رانت انحصار و گران فروشی = ؟
                        سهم خودروساز =؟

بعد از واگذاری تا چه زمانی تضمین این انحصار و رانت فروش لگن در قیمتهای بالای 15 و بیست هزار دلار برقرار خواهد بود ؟

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1585

مچددا تکرار می کنم که از نظر مسئولین این مملکت تنها سود حلال و مجاز ربای بانکی است.

نظر

• مرشد
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 682

آتش به جان روستای بورسی
                            حال و روز روستای «مال ملا» دو سال پس از سقوط بورس
                            دو سال بعد از سقوط بورس سبد سهام مردم مال‌ملا، معروف به «مال‌استریت» هنوز در ضرر است. مردان مال‌باخته به شهرهای دیگر رفتند تا کارگری کنند. دیگر در مال‌ملا کاری نیست که انجام دهند. دام‌ها فروخته شد و ماشین‌های کشاورزی تبدیل به ریال شد و به بورس رفت، اما زیان بزرگی برای اهالی روستا به ارمغان آورد. ارزش سهام مردم مال‌ملا هیچ‌گاه بازنگشت و انگار آنها هنوز دارند خون‌بهای سرمایه‌گذاری در بورس را می‌پردازند.

از اول ماجرا...
                            تیرماه سال 99 حدودا 20روز قبل از سقوط تاریخی بورس، خبرنگار صداوسیما به مال‌ملا، روستایی در 4 کیلومتری شهرستان لنده رفت. همان روزها که بورس گل کاشته بود و همه تحلیل‌گر بودند. صداوسیما در گزارش خود از سود سرمایه‌گذاری اهالی روستا می‌گفت و مردم را به این سرمایه‌گذاری تشویق می‌کرد. مال‌ملا همان روستایی است که مردم درخت کنار پیری را «تالار بورس» خود معرفی می‌کردند. «تنها روستای بورسی ایران» همان «مال‌استریت». پیر و جوان نداشت، هرکسی در این خاک زندگی می‌کرد، سهام بورس خریده بود. حتی پیرمردهای روستا سرمایه خود را دست جوانان سپرده بودند. به قول خودشان دقیقا همان زمان که بالا و پایین تمام زندگی برایشان بالا و پایین شاخص کل شد. دقیقا همان زمان که دام‌دارها آنقدر گوسفند و گاو فروخته بودند که چوپان روستا بیکار شد. به فاصله کمتر از یک ماه از پخش گزارش صداوسیما، سقوط بورس آغاز شد و زیان پشت زیان به سراغ اهالی مال‌ملا آمد.
                            از 19 مرداد سال 99 بورس دیگر روی خوش ندید. مردم روستا از ریزش بورس ضربه سنگینی خوردند و حالا بعد از گذشت دو سال و 4ماه از سقوط بورس، پرتفوی مال‌استریتی‌ها هنوز در ضرر است.
                            مال‌ملا اینترنت نداشت. مردم هر روز صبح به لنده می‌رفتند. بعضی در خانه اقوام و بعضی جلوی مغازه هم‌ولایتی‌های خود می‌نشستند و کارهای اینترنتی خود را انجام می‌دادند. خبرنگار برای تکمیل گزارش خود سراغ بالاترین مقام مخابرات استان رفت و او قول داد تا 15مرداد اینترنت پرسرعت در مال‌ملا راه‌اندازی شود، اما مال‌ملا هنوز اینترنت ندارد.
                            مردم مال‌استریت زمانی بدون دغدغه مالی با کشاورزی و دام‌پروری زندگی می‌کردند اما بورس آتش به خرمن آن‌ها زد. با گذشت بیش از دو سال از سقوط بورس مردم مال‌استریت هنوز قرض‌های خود را صاف نکرده‌اند. مال‌استریت نمونه کوچکی از فاجعه سقوط بورس در سال 99 است.

در مال‌ملا همه مردند!
                            یوسف غلامی‌پور، 43ساله، کاسب بود و سه دهانه مغازه در روستا داشت. یک میلیارد تومان پول وارد بورس کرد و بعد از سقوط بورس حالا همه چیز را از دست داده و در بوشهر کارگری می‌کند. تلفن را که برداشت بعد از سلام و احوال‌پرسی، پرسیدم از مال‌ملا چه خبر؟ بلافاصله گفت: در مال‌ملا همه مردند! همه نابود شدند.

ریزش بورس چه مشکلاتی در روستا ایجاد کرد؟
                            ناامیدی تمام وجود جوانان مال‌ملا را فراگرفته و به همه ابعاد زندگی آن‌ها رسوخ کرده است. کسانی بودند که وام ازدواج‌شان را در بورس گذاشته بودند تا مدتی بعد بروند سر خانه و زندگی‌شان اما بعد از ریزش بورس هیچ‌کدام سر و خانه و زندگی خود نرفتند. بسیاری هم طلاق گرفتند. آن‌ها که طلاق نگرفتند هم در زندگی خود به اختلاف خوردند. گاهی خانواده عروس گلایه می‌کنند که چه شد و پس کی می‌خواهید عروسی کنید؟ اما چه کنیم، مگر می‌شود با جیب خالی دختر مردم را برد خانه بخت؟ بسیاری از کسانی که می‌خواستند ازدواج کنند دیگر نتوانستند و بسیاری هم در زندگی مشترک خود با مشکل مواجه شدند.
                            ‌کار دامداری و کشاورزی در روستا چگونه پیش می‌رود؟
                            همه جا خوابیده. هیچ‌کس کار نمی‌کند. کار کجا بود! جوانان همه بیکارند و افسردگی گرفتند. دیگر کسی دامداری نمی‌کند. یعنی اصلا پول ندارد که گوسفند بخرد و کارش را شروع کند. کشاورزی هم که دیگر سودی ندارد.
                            غلامی‌پور پرسید: می‌دانی من کجا هستم؟ و بلافاصله خودش جواب داد.
                            من بوشهرم. اینجا جوشکاری سیار می‌کنم. قبلا سه دهانه مغازه داشتم که چهار نفر در آن کار می‌کردند اما حالا بوشهر کار می‌کنم و باید قرض‌هایم را صاف کنم. با زنم به اختلاف خوردیم و رفت دادگاه تا از من طلاق بگیرد اما فعلا راضی‌اش کردم این کار را نکند. قول دادم کار کنم و قرض‌ها را صاف کنم. پسرم بعد از ریزش بورس عصبی شده و با 23سال سن قرص اعصاب می‌خورد.
                            از وقتی به بوشهر آمدم شب‌ها در خیابان و بعضی وقتا در پارک می‌خوابم. برای حمام کردن به خانه همکاران می‌روم و دوباره می‌روم و در خیابان می‌خوابم.
                            ‌در گزارش صداوسیما، خبرنگار با دوربین به نزد بالاترین مقام مسئول مخابرات استان رفت و او قول داد تا 20 روز بعد اینترنت پرسرعت برای روستا تامین کند. روستا اینترنت‌دار شد؟
                            اینترنت چی هست؟ ما در مال‌ملا اصلا اینترنت نداریم. فقط قولش را دادند. می‌خواهم این‌سری که رفتم مال‌ملا درخت کنار را ببرم یا نفت بریزم و آتش‌اش بزنم چون فیلم منتشرشده آنجا گرفته شده است. دیوار معروف که رویش نوشته شده بود تنها روستای بورسی ایران هم دیگر طرفدار ندارد. شعارهای زیادی روی دیوارهای دیگر نوشته‌اند.
                            ‌هنوز سهام داری یا همه سهام‌ خود را فروختی؟
                            هنوز حدود 70 تومان سهام و نفت دارم. یک میلیارد تومان در بورس داشتم که بخش زیادی از آن قرض بود. کلی سهام فروختم تا قرض‌هایم را بدهم، اما هنوز بدهکارم، دارم کار می‌کنم تا بدهی‌هایم را بدهم. این و نفت را هم برای اینکه خیلی ریزش کرده نگه داشتم. حدود 300 میلیون تومان بود، اما حالا شده 70 تومان.
                            در پایان آقای غلامی‌پور شماره فردی به نام علی امامی را فرستاد و گفت: او هم در ماجرای مال‌استریت زیان کرد. به او هم زنگ بزن.

فیلسوف مالباخته
                            علی امامی. اهل ایذه، 31ساله و سه بچه دارد. زمانی تاجر بوده و سفر خارجی زیاد رفته است. اولش انگار از همه چیز بی‌خبر بود، اما تا فهمید غلامی‌پور شماره او را داده تازه دوزاری‌اش افتاد.
                            خدا بگم چیکارش کنه! شما هم دنبال این آدم می‌گردید؟ کلی پول از مردم گرفت و در بورس نابود کرد. حالا فرار کرده و آواره شده است. هم‌ولایتی‌هایش می‌گویند شب‌ها در پارک یا میدان امام بوشهر می‌خوابد. من به غلامی‌پور 400 میلیون تومان پول دادم اما همه را در بورس باخت. حالا هم فرار کرده و معلوم نیست کجاست.
                            ‌شما چگونه با غلامی‌پور آشنا شدید و به او پول دادید؟
                            من اهل ایذه‌ام. از طریق یکی از آشنایان با غلامی‌پور آشنا شدم. خدا آن درخت کنار مال‌ملا را آتش بزند! همانی که تلویزیون هم نشان داد. من اصلا نمی‌دانم چه شد که وقتی آگاهی نداشتم تمام پول زندگی‌ام را سپردم دست غلامی‌پور. البته غلامی‌پور یک پراید به من داد که آن زمان قیمت پراید 50 میلیون تومان بود. آن زمان می‌گفت بقیه‌اش را هم سر ماه می‌دهم اما حالا اصلا جواب تلفن نمی‌دهد.
                            ‌چه شد به سمت بورس رفتید؟
                            می‌دانی ما ایرانی‌ها اخلاق‌های عجیب و غریب کم نداریم. تا یک شایعه در مورد چیزی پخش می‌شود، هجوم می‌بریم. بورس به کنار، همین ماجرای پراید را ببین! قرعی‌کشی می‌کردند و مردم هم برای خرید هجوم می‌بردند. یک نفر هم نمی‌گفت این ماشین اصلا استاندارد نیست. من واقعا اشتباه کردم که بدون هیچ ایده‌ و تفکری به سمت بورس رفتم و پولم را به غلامی‌پور دادم.
                            ‌گفتی بچه داری. آن‌ها پیش خودت زندگی می‌کنند؟
                            بچه‌ها را گذاشتم پیش پدر و مادرم. خودم هم بین اهواز و سربندر آواره شدم. از گناوه جنس می‌آورم و در مغازه‌های اهواز و سربندر پخش می‌کنم. شب‌ها در اهواز یا سربندر با چند نفر دیگر سوئیت اجاره می‌کنیم.
                            ‌چه مشکلاتی برای شما بعد از ریزش بورس ایجاد شد؟
                            باورت می‌شود بعد از نابود شدن پولم در بورس دیگر شب‌ها نمی‌توانم درست و حسابی بخوابم. قبلا اصلا قرص نمی‌خوردم، اما حالا بدون قرص خوابم نمی‌برد. این هم شد زندگی؟ من کل زندگی‌ام را دادم به غلامی‌پور در نهایت یک پراید 15 میلیونی را به من 50 میلیون تومان انداخت. پس 350 میلیون دیگر چه شد؟ من هرچه فکر می‌کنم نمی‌فهمم چرا در بازاری که ذره‌ای در مورد آن اطلاعات نداشتم، سرمایه‌گذاری کردم!
                            من سه بچه دارم. همسرم از من جدا شد و می‌خواستم دوباره ازدواج کنم، اما بعد از سقوط بورس دیگر نتوانستم. وقتی از این موضوعات حرف می‌زنم و یاد خاطرات می‌افتم، دوباره حالم بد می‌شود. احتمالا امشب هم نمی‌توانم بخوابم.
                            شما روزنامه‌نگارها هم می‌گویید قصد کمک دارید. چه کار برای ما انجام می‌دهید؟ به ما حقوق می‌دهید؟ شما یک گزارش از ما می‌نویسید و تیتر یک شما که درست شد، بعدش هیچ‌کس اصلا به ما فکر هم نمی‌کند.
                            ‌این موضوع ثبت می‌شود برای آیندگان، تا آن‌ها بدانند.
                            ای آقا! ما نمی‌فهمیدیم. بچه‌های ما حالا همه چیز را می‌فهمند. با اینترنت، دسترسی به همه چیز برای آن‌ها با یک کلیک مهیا می‌شود. اگر برای بچه‌های حالا می‌نویسی بهتر است این کار را نکنی، آن‌ها زودتر از ما همه چیز را فهمیدند. مگر سواد به خواندن و نوشتن است؟ نخیر آقا سواد آگاهی از دنیا است. بچه‌های حالا از دنیا آگاهند و اینترنت این آگاهی را به‌وجود آورده است.
                            ‌غلامی‌پور پولت را پس می‌دهد؟
                            غلامی‌پور کارتن‌خواب شده و پول صابون زدن تنش را هم ندارد. من که دیگر قید پولم را زدم و تازه برگشتم سرکارم و می‌خواهم دوباره زندگی را شروع کنم.

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2170

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                              گ..ه تو این بورس.لعنت به این بورس.لعنت به عواملی که بورس تهران را به این باتلاق گند کشاندند.
                              تو این مملکت سرمایه گذاری در تولید و بورس تاوان داره.تاوانش هم به یغما رفتن دارایی مان است.همه را تشویق میکنند که از تولید بیرون بیاید و پول را بگذارید تو حساب سودی،ماهیانه نزول پولتان را دریافت کنید
                              خسته شدیم.داغون شدیم.روزها و ماهها همچنان داره میگذره و ما هنوز به نصف مبلغ دارایی ریالی خودمان در سال99 که الان 400درصد از تورم عقبتره،نرسیدیم.یعنی درواقع پولمان یک دهم شده است.
                              بعد یکی میاد اینجا از آرزوهاش داستان می بافه واسه ما و از خوبی های بورس نکبت بار ما مدح و ستایش می خواند و با استیکر خنده به همه ما می خندد.
                              هرموقع از دارویی تعریف میکنه،دارویی ها استارت ریزش میزنند.هرموقع از سیمانی ها تعریف میکنه،سیمانی ها یکی یکی منفی میخورند.
                              یکی دیگه میاد با خوش بینی مفرط هربار میگه از فردا صف های خرید میلیاردی واسه سهام چیده میشه و از این داستانهای تخیلی.
                              این چیزی که ما داریم می بینیم،این بورس هرلحظه میخواد سبز بشه،بلافاصله توسط اردرچینی عوامل بالادستی سرکوب میشه.
                              این بورس فقط به درد ی آدم سرخوش میخوره که هیچی حالیش نباشه و نفهمه چه بلایی داره سر داراییش میاد.بریزه تو بورس و هر روز فقط بخنده و استیکر خنده بذاره.
                              عرض ادب

یک توفیق اجباری بهتون تحمیل شده تا آخر دوره این دولت نکبت و تباهی در بازار سرمایه تشریف داشته باشید.

ضمنا اگر به دور وبرتون نگاه کنید می بینید این شرایط تنها مختص بازار سرمایه نیست . همه کسب و کارها به تعطیلی و نیمه تعطیلی کشیده شده اند. دماسنج و شاخص سنجشان هم همین ویترین نمایندگانشون در بازار سرمایه است.

تنها شرکتهایی که در این شرایط سخت توان تولید با کیفیت و صادرات محصول دارند ممکن است تا اندازه ای سود سازی داشته باشند. همونها هم اگر غیر خودی باشند دولت می ره سراغشون جلوی صادراتشون می گیره یا محدود می کنه ( نمونه اش شیشه قزوین که شیشه باکیفیت اتومبیل تولید میکنه ؛ مجبوره شیشه اتومبیل در حدود قیمت شیشه ساختمانی در داخل بفروشه)

اگر این دولت مخرب موفق شد دوره اش رو تموم کنه یادتون باشه این بار حتما دستجمعی در انتخابات شرکت کنید؛‌ حتی اگر گرگ بیابون گذاشته باشند رو ویترین

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

بنظرم الان که تب وتاب اغتشاشات خوابیده باید یه تجمع خیلی آروم ومسالمت آمیز جلوی سازمان بورس برگزار کنیم
                                قطعا الان موقع جواب گرفتن هست
                                فرصت طلایی هست

نظر

در حال کار...
                                X