جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1071

پاسخ : جــــو بــــازار

ما جمعیت سهامدار را بازی داده اند.بورس الاکلنگی نشانه ضعف مدیریت و ضعف بنیان اقتصاد است.سازمان بورس باید تغییر رویه دهد.بورسی که بازدهی به سهامدار ندهد به چه درد مملکت میخورد؟نوسانگیری روزانه هم شد کار؟نوسانگیری از دزدی و جیب بری بدتر است.
    جناب آقای وزیر اقتصاد،جناب ریاست سازمان بورس،گناه سهامدار که 3سال است در باتلاق این بورس نکبت بار دست و پا میزند تا غرق نشود،چیست؟چرا انبوه جمعیت سهامدار متضرر را از غرق شدن نجات نمی دهید؟اگه دستور صعود بورس را بدهید،چه آسیبی به اقتصاد ایران وارد می شود؟اقتصاد یک کشور،بدون رشد بورس،چه رشد و توسعه ای می تواند داشته باشد؟

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2437

#شاخص_بورس_ترکیه
      در یک سال گذشته ارزش لیر ترکیه در مقابل دلار نصف شده اما در مدت مشابه شاخص بورس استانبول 3.5 برابر شده و دارایی سهامداران شرکتها به دلار در این مدت بیش از 1.5 برابر شده است .
      قیمت گذاری دستوری ، فروش شرکتهای صادرات محور با نرخ دلار غیر واقعی نیما ، کنترل بورس برای عدم تظاهر تورم ،دست اندازی در سود شرکتها ،دستکاری قیمتها ،عدم امکان جذب سرمایه گذار و ... احتمالا در آنجا بسیار کم رنگ است.

? ۱۶۵۹
      ➖➖➖➖
      ? telegram (https://t.me/saham_barez) - instagram (https://www.instagram.com/saham_barez/)

بخش نقدی بزرگترین مزایده تاریخ، واریز شد

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت:
      ?۳۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان حصه نقدی بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی توسط شرکت خریدار به حساب سپرده گذاری مرکزی واریز و بدین ترتیب معامله بلوک ۱۲ درصدی شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس قطعی شد.

?درباره آنچه طی دو سال سقوط بورس بر جامعه گذشت

با گذشت دو سال، زخم سقوط #بورس در سال 99 تازه است. تیغ تیز #تورم این زخم را تازه نگه می‌دارد. بسیاری تا از باتلاق بورس بیرون بیایند همه چیز دو برابر شد.
      ?قیمت #دلار در روز 19مرداد سال 99 حدود 22 هزار و 500 تومان بود، اما این روزها دلار در بازار آزاد فردوسی 35 هزار تومان معامله می‌شود.
      ?براساس گزارش‌ بانک مرکزی، متوسط قیمت #مسکن تهران در مردادماه سال 99 حدود 23 میلیون تومان بود اما حالا متوسط قیمت مسکن در تهران به 43 میلیون تومان رسیده است.
      ?مرداد سال 99 قیمت #سکه امامی 10میلیون و 30 هزار تومان بود. حالا سکه امامی در بازار 16 میلیون و 500 هزار تومان معامله می‌شود.
      ?پراید در سال 99 حدود 94 میلیون تومان قیمت داشت، اما همان #پراید حالا در بازار حدود 180 میلیون تومان معامله می‌شود.
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2437

بهره بدون ریسک در سقف ۴ ساله

میانگین نرخ بازده تا سررسید اوراق (YTM) در بازار اوراق (اسناد خزانه اسلامی و اوراق گام) از ۲۶ درصد فراتر رفته تا این نرخ به بالاترین سطح از مهر سال ۹۷ صعود کند.

این روند افزایشی که‌از اواسط شهریورماه سال جاری شکلی جدی‌تر به خود گرفت، پس از رسیدن به اوج ۱۰ ماهه در روزهای نخست آبان‌ماه حالا با عبور از مرز ۲۶ درصد به قله ۴ ساله صعود کرده است.

به گفته کارشناسان انتشار اوراق گام جدید در بازار بدهی در کنار افزایش تخصیص اخزا به پیمانکاران، روند افزایشی انتظارات تورمی، تداوم ابهامات در فضای تصمیم‌گیری و نیاز به نقدینگی صندوق‌ها از دلایل اصلی کاهش قیمت اوراق و به تبع آن افزایش نرخ سود در بازار بدهی است.

گزارش کامل را در فردای اقتصاد بخوانید (https://www.fardayeeghtesad.com/news...edium=telegram)

@Feghtesad
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2170

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          #شاخص_بورس_ترکیه
          در یک سال گذشته ارزش لیر ترکیه در مقابل دلار نصف شده اما در مدت مشابه شاخص بورس استانبول 3.5 برابر شده و دارایی سهامداران شرکتها به دلار در این مدت بیش از 1.5 برابر شده است .
          قیمت گذاری دستوری ، فروش شرکتهای صادرات محور با نرخ دلار غیر واقعی نیما ، کنترل بورس برای عدم تظاهر تورم ،دست اندازی در سود شرکتها ،دستکاری قیمتها ،عدم امکان جذب سرمایه گذار و ... احتمالا در آنجا بسیار کم رنگ است.

احتراما

ترکیه یک کشور به شدت بدهکار و ورشکسته بود پاندمی کرونا هم که برای این کشور توریستی قوز بالا قوزش شده بود.

زمانی که افسار تورم و نرخ ارز در ترکیه پاره شد پروفسورهای اقتصادخوانشان نرخ بهره بالا نبردند ؛
          شیلنگ اوراق قرضه با نرخ بالا باز نکردند صنایع و کسب و کارها فلج کنند.

نتیجه شهامت و شجاعت و کارآمدی دولت ترکیه چی شد ؟
          کشوری که باید ورشکسته و به سرنوشت یونان دچار می شد ظرف سه ماه رکورد تاریخی صداراتش را زد .
          در ادامه دستمزدها هم در ترکیه بالا رفت .
          الان هم یک کوله باری از تجربه در تولید و صادرات به ذخایر قبلیشون اضافه کرده اند و احتمالا آماده می شوند برای یک جهش بزرگ در فرصتهای آتی

نرم افزار های نصب شده در کشور ما به شدت ناکارآمد و ویروسی اند.
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/11/27, 11:36.

نظر

• liverno
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1742

بنده کیسون را فرصت خرید میدانم تا فروش
            نظر کاملا شخصی
            توصیه به خرید و فروش نیست
            شیوه معاملات و اخبار سهم را پیگیر باشید:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

نظر

• امیر محمد ۲
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 789

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
              ما جمعیت سهامدار را بازی داده اند.بورس الاکلنگی نشانه ضعف مدیریت و ضعف بنیان اقتصاد است.سازمان بورس باید تغییر رویه دهد.بورسی که بازدهی به سهامدار ندهد به چه درد مملکت میخورد؟نوسانگیری روزانه هم شد کار؟نوسانگیری از دزدی و جیب بری بدتر است.
              جناب آقای وزیر اقتصاد،جناب ریاست سازمان بورس،گناه سهامدار که 3سال است در باتلاق این بورس نکبت بار دست و پا میزند تا غرق نشود،چیست؟چرا انبوه جمعیت سهامدار متضرر را از غرق شدن نجات نمی دهید؟اگه دستور صعود بورس را بدهید،چه آسیبی به اقتصاد ایران وارد می شود؟اقتصاد یک کشور،بدون رشد بورس،چه رشد و توسعه ای می تواند داشته باشد؟
              سلام
              چه کسی گفته نوسانگیری از دزدی و جیب بری بدتر است ؟

چرا شما به جای اینکه سازمان بورس تغییر رویه دهد.....خودتان تغییر رویه نمیدهید!!

من مطالبتونو میخونم ناراحت میشم بیشتر به خاطر اینکه پول پدر تان هم درگیر کردید

شما بیا دنبال ورود پول تو سهم بگرد

نسبتها ؛ سرانه خرید و فروش

با قسمتی از سرمایه اینکار رو. انجام بده

وگرنه با تماشا کردن پرتفوی فقط وقت وانرژی از دست میدی

برای مثال امروز راحت میتونستی رتاب بخری

دلیل خرید ۱۸ ملیارد ورود پول و قدرت خرید ۷ برابر

قاسم بخری

ورود پول ۱۵.۵ ملیارد ...قدرت خرید۳ برابر

وصنا...وملی...دپارس...خرینگ ... سمگا

همگی ورود پول داشتند ونسبت. خریدار بیش از فروشنده بود

اینها همه مثال است ونمونه که میتونی فردا با سود بفروشی

هیچ توصیه ای به خرید این سهمها ندارم فقط خواستم با زدن مثال کمی واضحتر گفته باشم

نوسانگیری هنر است

امیدوارم موفق باشی

ودر آینده تریدر موفقی

یا علی
              آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2022/11/27, 11:50.

نظر

• مرشد
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 682

آخه چرا دارین منو بازی می‌دین شما؟
                چرا می‌خواین شما همه چی رو عادی جلوه بدین. چرا دارین منو صحنه‌سازی درست می‌کنین. من باختم، بدم باختم، من آبروی شهر منو بردم، سقف من رو سر من خراب شده، خرج منو زن من داره می‌ده، من در منزل داماد من سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگ‌تر از این نیست! هیچ ننگی از این بزرگ‌تر نیست، من دارم به قهقرا می‌رم؛ فقط بذارید «برررررم» من!

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                  اگر همین چهار تا نوسانگیر هم نبودند که بورس در حال حاضر صحرای برهوت بود

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 398

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post

آتش به جان روستای بورسی
                    حال و روز روستای «مال ملا» دو سال پس از سقوط بورس
                    دو سال بعد از سقوط بورس سبد سهام مردم مال‌ملا، معروف به «مال‌استریت» هنوز در ضرر است. مردان مال‌باخته به شهرهای دیگر رفتند تا کارگری کنند. دیگر در مال‌ملا کاری نیست که انجام دهند. دام‌ها فروخته شد و ماشین‌های کشاورزی تبدیل به ریال شد و به بورس رفت، اما زیان بزرگی برای اهالی روستا به ارمغان آورد. ارزش سهام مردم مال‌ملا هیچ‌گاه بازنگشت و انگار آنها هنوز دارند خون‌بهای سرمایه‌گذاری در بورس را می‌پردازند.

از اول ماجرا...
                    تیرماه سال 99 حدودا 20روز قبل از سقوط تاریخی بورس، خبرنگار صداوسیما به مال‌ملا، روستایی در 4 کیلومتری شهرستان لنده رفت. همان روزها که بورس گل کاشته بود و همه تحلیل‌گر بودند. صداوسیما در گزارش خود از سود سرمایه‌گذاری اهالی روستا می‌گفت و مردم را به این سرمایه‌گذاری تشویق می‌کرد. مال‌ملا همان روستایی است که مردم درخت کنار پیری را «تالار بورس» خود معرفی می‌کردند. «تنها روستای بورسی ایران» همان «مال‌استریت». پیر و جوان نداشت، هرکسی در این خاک زندگی می‌کرد، سهام بورس خریده بود. حتی پیرمردهای روستا سرمایه خود را دست جوانان سپرده بودند. به قول خودشان دقیقا همان زمان که بالا و پایین تمام زندگی برایشان بالا و پایین شاخص کل شد. دقیقا همان زمان که دام‌دارها آنقدر گوسفند و گاو فروخته بودند که چوپان روستا بیکار شد. به فاصله کمتر از یک ماه از پخش گزارش صداوسیما، سقوط بورس آغاز شد و زیان پشت زیان به سراغ اهالی مال‌ملا آمد.
                    از 19 مرداد سال 99 بورس دیگر روی خوش ندید. مردم روستا از ریزش بورس ضربه سنگینی خوردند و حالا بعد از گذشت دو سال و 4ماه از سقوط بورس، پرتفوی مال‌استریتی‌ها هنوز در ضرر است.
                    مال‌ملا اینترنت نداشت. مردم هر روز صبح به لنده می‌رفتند. بعضی در خانه اقوام و بعضی جلوی مغازه هم‌ولایتی‌های خود می‌نشستند و کارهای اینترنتی خود را انجام می‌دادند. خبرنگار برای تکمیل گزارش خود سراغ بالاترین مقام مخابرات استان رفت و او قول داد تا 15مرداد اینترنت پرسرعت در مال‌ملا راه‌اندازی شود، اما مال‌ملا هنوز اینترنت ندارد.
                    مردم مال‌استریت زمانی بدون دغدغه مالی با کشاورزی و دام‌پروری زندگی می‌کردند اما بورس آتش به خرمن آن‌ها زد. با گذشت بیش از دو سال از سقوط بورس مردم مال‌استریت هنوز قرض‌های خود را صاف نکرده‌اند. مال‌استریت نمونه کوچکی از فاجعه سقوط بورس در سال 99 است.

در مال‌ملا همه مردند!
                    یوسف غلامی‌پور، 43ساله، کاسب بود و سه دهانه مغازه در روستا داشت. یک میلیارد تومان پول وارد بورس کرد و بعد از سقوط بورس حالا همه چیز را از دست داده و در بوشهر کارگری می‌کند. تلفن را که برداشت بعد از سلام و احوال‌پرسی، پرسیدم از مال‌ملا چه خبر؟ بلافاصله گفت: در مال‌ملا همه مردند! همه نابود شدند.

ریزش بورس چه مشکلاتی در روستا ایجاد کرد؟
                    ناامیدی تمام وجود جوانان مال‌ملا را فراگرفته و به همه ابعاد زندگی آن‌ها رسوخ کرده است. کسانی بودند که وام ازدواج‌شان را در بورس گذاشته بودند تا مدتی بعد بروند سر خانه و زندگی‌شان اما بعد از ریزش بورس هیچ‌کدام سر و خانه و زندگی خود نرفتند. بسیاری هم طلاق گرفتند. آن‌ها که طلاق نگرفتند هم در زندگی خود به اختلاف خوردند. گاهی خانواده عروس گلایه می‌کنند که چه شد و پس کی می‌خواهید عروسی کنید؟ اما چه کنیم، مگر می‌شود با جیب خالی دختر مردم را برد خانه بخت؟ بسیاری از کسانی که می‌خواستند ازدواج کنند دیگر نتوانستند و بسیاری هم در زندگی مشترک خود با مشکل مواجه شدند.
                    ‌کار دامداری و کشاورزی در روستا چگونه پیش می‌رود؟
                    همه جا خوابیده. هیچ‌کس کار نمی‌کند. کار کجا بود! جوانان همه بیکارند و افسردگی گرفتند. دیگر کسی دامداری نمی‌کند. یعنی اصلا پول ندارد که گوسفند بخرد و کارش را شروع کند. کشاورزی هم که دیگر سودی ندارد.
                    غلامی‌پور پرسید: می‌دانی من کجا هستم؟ و بلافاصله خودش جواب داد.
                    من بوشهرم. اینجا جوشکاری سیار می‌کنم. قبلا سه دهانه مغازه داشتم که چهار نفر در آن کار می‌کردند اما حالا بوشهر کار می‌کنم و باید قرض‌هایم را صاف کنم. با زنم به اختلاف خوردیم و رفت دادگاه تا از من طلاق بگیرد اما فعلا راضی‌اش کردم این کار را نکند. قول دادم کار کنم و قرض‌ها را صاف کنم. پسرم بعد از ریزش بورس عصبی شده و با 23سال سن قرص اعصاب می‌خورد.
                    از وقتی به بوشهر آمدم شب‌ها در خیابان و بعضی وقتا در پارک می‌خوابم. برای حمام کردن به خانه همکاران می‌روم و دوباره می‌روم و در خیابان می‌خوابم.
                    ‌در گزارش صداوسیما، خبرنگار با دوربین به نزد بالاترین مقام مسئول مخابرات استان رفت و او قول داد تا 20 روز بعد اینترنت پرسرعت برای روستا تامین کند. روستا اینترنت‌دار شد؟
                    اینترنت چی هست؟ ما در مال‌ملا اصلا اینترنت نداریم. فقط قولش را دادند. می‌خواهم این‌سری که رفتم مال‌ملا درخت کنار را ببرم یا نفت بریزم و آتش‌اش بزنم چون فیلم منتشرشده آنجا گرفته شده است. دیوار معروف که رویش نوشته شده بود تنها روستای بورسی ایران هم دیگر طرفدار ندارد. شعارهای زیادی روی دیوارهای دیگر نوشته‌اند.
                    ‌هنوز سهام داری یا همه سهام‌ خود را فروختی؟
                    هنوز حدود 70 تومان سهام و نفت دارم. یک میلیارد تومان در بورس داشتم که بخش زیادی از آن قرض بود. کلی سهام فروختم تا قرض‌هایم را بدهم، اما هنوز بدهکارم، دارم کار می‌کنم تا بدهی‌هایم را بدهم. این و نفت را هم برای اینکه خیلی ریزش کرده نگه داشتم. حدود 300 میلیون تومان بود، اما حالا شده 70 تومان.
                    در پایان آقای غلامی‌پور شماره فردی به نام علی امامی را فرستاد و گفت: او هم در ماجرای مال‌استریت زیان کرد. به او هم زنگ بزن.

فیلسوف مالباخته
                    علی امامی. اهل ایذه، 31ساله و سه بچه دارد. زمانی تاجر بوده و سفر خارجی زیاد رفته است. اولش انگار از همه چیز بی‌خبر بود، اما تا فهمید غلامی‌پور شماره او را داده تازه دوزاری‌اش افتاد.
                    خدا بگم چیکارش کنه! شما هم دنبال این آدم می‌گردید؟ کلی پول از مردم گرفت و در بورس نابود کرد. حالا فرار کرده و آواره شده است. هم‌ولایتی‌هایش می‌گویند شب‌ها در پارک یا میدان امام بوشهر می‌خوابد. من به غلامی‌پور 400 میلیون تومان پول دادم اما همه را در بورس باخت. حالا هم فرار کرده و معلوم نیست کجاست.
                    ‌شما چگونه با غلامی‌پور آشنا شدید و به او پول دادید؟
                    من اهل ایذه‌ام. از طریق یکی از آشنایان با غلامی‌پور آشنا شدم. خدا آن درخت کنار مال‌ملا را آتش بزند! همانی که تلویزیون هم نشان داد. من اصلا نمی‌دانم چه شد که وقتی آگاهی نداشتم تمام پول زندگی‌ام را سپردم دست غلامی‌پور. البته غلامی‌پور یک پراید به من داد که آن زمان قیمت پراید 50 میلیون تومان بود. آن زمان می‌گفت بقیه‌اش را هم سر ماه می‌دهم اما حالا اصلا جواب تلفن نمی‌دهد.
                    ‌چه شد به سمت بورس رفتید؟
                    می‌دانی ما ایرانی‌ها اخلاق‌های عجیب و غریب کم نداریم. تا یک شایعه در مورد چیزی پخش می‌شود، هجوم می‌بریم. بورس به کنار، همین ماجرای پراید را ببین! قرعی‌کشی می‌کردند و مردم هم برای خرید هجوم می‌بردند. یک نفر هم نمی‌گفت این ماشین اصلا استاندارد نیست. من واقعا اشتباه کردم که بدون هیچ ایده‌ و تفکری به سمت بورس رفتم و پولم را به غلامی‌پور دادم.
                    ‌گفتی بچه داری. آن‌ها پیش خودت زندگی می‌کنند؟
                    بچه‌ها را گذاشتم پیش پدر و مادرم. خودم هم بین اهواز و سربندر آواره شدم. از گناوه جنس می‌آورم و در مغازه‌های اهواز و سربندر پخش می‌کنم. شب‌ها در اهواز یا سربندر با چند نفر دیگر سوئیت اجاره می‌کنیم.
                    ‌چه مشکلاتی برای شما بعد از ریزش بورس ایجاد شد؟
                    باورت می‌شود بعد از نابود شدن پولم در بورس دیگر شب‌ها نمی‌توانم درست و حسابی بخوابم. قبلا اصلا قرص نمی‌خوردم، اما حالا بدون قرص خوابم نمی‌برد. این هم شد زندگی؟ من کل زندگی‌ام را دادم به غلامی‌پور در نهایت یک پراید 15 میلیونی را به من 50 میلیون تومان انداخت. پس 350 میلیون دیگر چه شد؟ من هرچه فکر می‌کنم نمی‌فهمم چرا در بازاری که ذره‌ای در مورد آن اطلاعات نداشتم، سرمایه‌گذاری کردم!
                    من سه بچه دارم. همسرم از من جدا شد و می‌خواستم دوباره ازدواج کنم، اما بعد از سقوط بورس دیگر نتوانستم. وقتی از این موضوعات حرف می‌زنم و یاد خاطرات می‌افتم، دوباره حالم بد می‌شود. احتمالا امشب هم نمی‌توانم بخوابم.
                    شما روزنامه‌نگارها هم می‌گویید قصد کمک دارید. چه کار برای ما انجام می‌دهید؟ به ما حقوق می‌دهید؟ شما یک گزارش از ما می‌نویسید و تیتر یک شما که درست شد، بعدش هیچ‌کس اصلا به ما فکر هم نمی‌کند.
                    ‌این موضوع ثبت می‌شود برای آیندگان، تا آن‌ها بدانند.
                    ای آقا! ما نمی‌فهمیدیم. بچه‌های ما حالا همه چیز را می‌فهمند. با اینترنت، دسترسی به همه چیز برای آن‌ها با یک کلیک مهیا می‌شود. اگر برای بچه‌های حالا می‌نویسی بهتر است این کار را نکنی، آن‌ها زودتر از ما همه چیز را فهمیدند. مگر سواد به خواندن و نوشتن است؟ نخیر آقا سواد آگاهی از دنیا است. بچه‌های حالا از دنیا آگاهند و اینترنت این آگاهی را به‌وجود آورده است.
                    ‌غلامی‌پور پولت را پس می‌دهد؟
                    غلامی‌پور کارتن‌خواب شده و پول صابون زدن تنش را هم ندارد. من که دیگر قید پولم را زدم و تازه برگشتم سرکارم و می‌خواهم دوباره زندگی را شروع کنم.

با 6 کلاس سواد هر روز میاد تو تلویزیون میگه ما پبشرفت کردیم و دشمن از پیشرفت ما ناراحت است.البته اینکه با 6 کلاس سواد رئیس جمهور شده خوب پیشرفته خیلیم پیشرفته ولی زندگی میلیونها نفرو یا نابود کردید یا با مشکلات فراوان مواجه کردید پول ملی رو نابود کردید تولید و اشتغال نابود شده یا در حال نابود شدنه سرمایه میلیونها نفر از مردمو تو بورس بردن و خوردن کسی کاری نکرد همش وعده وعید که حمایت میشود .شاخص واقعی الان حدود 300 تا 350.000 واحده با این سقوطی که سهام دارن بعضا تا یک دهم قیمت قبل سقوط کردن از اون طرف تورم چند صد درصدی در ارز طلا ماشین مسکن و دیگر کالاها اتفاق افتاده. داستان اون روستای بورسی نمونه ای است برای دهها و صدها هزار سهامدار خرد که به دعوت خود شماها پس انداز یک عمرشان را وارد بورس کردند که هم سودی ببرند هم به تولید و اقتصاد کشور کمک کنند ولی با بی شرمی تمام پولهای مردمو مال خود کردند
                    .

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو جدید
                      • Sep 2020
                      • 812

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                      آخه چرا دارین منو بازی می‌دین شما؟
                      چرا می‌خواین شما همه چی رو عادی جلوه بدین. چرا دارین منو صحنه‌سازی درست می‌کنین. من باختم، بدم باختم، من آبروی شهر منو بردم، سقف من رو سر من خراب شده، خرج منو زن من داره می‌ده، من در منزل داماد من سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگ‌تر از این نیست! هیچ ننگی از این بزرگ‌تر نیست، من دارم به قهقرا می‌رم؛ فقط بذارید «برررررم» من!
                      ازماست که برماست
                      سلام
                      تاعلم ودانش وتعقل وتفکردرمانباشد!
                      واستفاده ازعقل دیگران می شود اینی که می فرمایید!؟

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1585

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                        با 6 کلاس سواد هر روز میاد تو تلویزیون میگه ما پبشرفت کردیم و دشمن از پیشرفت ما ناراحت است.البته اینکه با 6 کلاس سواد رئیس جمهور شده خوب پیشرفته خیلیم پیشرفته ولی زندگی میلیونها نفرو یا نابود کردید یا با مشکلات فراوان مواجه کردید پول ملی رو نابود کردید تولید و اشتغال نابود شده یا در حال نابود شدنه سرمایه میلیونها نفر از مردمو تو بورس بردن و خوردن کسی کاری نکرد همش وعده وعید که حمایت میشود .شاخص واقعی الان حدود 300 تا 350.000 واحده با این سقوطی که سهام دارن بعضا تا یک دهم قیمت قبل سقوط کردن از اون طرف تورم چند صد درصدی در ارز طلا ماشین مسکن و دیگر کالاها اتفاق افتاده. داستان اون روستای بورسی نمونه ای است برای دهها و صدها هزار سهامدار خرد که به دعوت خود شماها پس انداز یک عمرشان را وارد بورس کردند که هم سودی ببرند هم به تولید و اقتصاد کشور کمک کنند ولی با بی شرمی تمام پولهای مردمو مال خود کردند
                        .
                        و با کمال وقاحت هر بار اعتراضی شد گفتند بورس ریسک دارد . می خواستید با آموزش وارد شوید.
                        من نمی دانم در کدام دوره ی آموزشی این حجم از بی ... تدریس می شود؟؟

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2437

مهم
                          عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با شهر بورس عنوان کرد؛

آخرین اخبار از بودجه 1402؛ نرخ خوراک گاز صنایع تغییر نمی‌کند/ دولت باید به حمایت از بورس ادامه بدهد + فیلم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به تشریح آخرین وضعیت بودجه 1402 پرداخت و از ثبات نرخ خوراک گاز صنایع در بودجه 1402 خبر داد.

بی زحمت به دولت بگیداوراق گام باسود30 درصدنفروشد

رقابت نابرابر اوراق گام با سهام و اثر نامطلوب سود بانکی ۳۰ درصدی بر بورس
                          کارشناس بازار سرمایه با اشاره به رقابت نابرابر اوراق گام با سهام گفت: تا زمانی‌که سود بازار پول ۲۹ تا ۳۰‌ درصد باشد نمی‌توان انتظار داشت بازار رشد ادامه‌‌‌‌‌‌‌‌ داری داشته باشد.

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1585

منطق حکم می کنه که موقع پخش بازی ژاپن و کاستاریکا بخوابیم و استراحت کنیم تا شب بتونیم بازی آلمان و اسپانیا رو بدون خواب آلودگی ببینیم و لذت ببریم.
                            وقتی این منطق رو درک کردیم متوجه می شیم که چرا ملت می رن سراغ سکه و ملک و بورس هیچ وقت در اولویتشون نیست.

نظر

• shimaalovelygirl
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2022
                              • 1071

ی خوشبین نامی بود اینجا می گفت تا پایان آذر1401 بورس سقف قبلی یعنی 2100000واحد را پس میگیرد.
                              الان چرا دیگه چیزی نمی نویسه؟
                              بیا خودتو نشون بده بگو این چه وضعی است واسه بورس ساختند.سقف قبلی تو سرش بخوره،تو 1400000واحد گیر کرده.اون سیگنال رشدی که میدادی چی شد؟

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2170

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                                مهم
                                عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با شهر بورس عنوان کرد؛

آخرین اخبار از بودجه 1402؛ نرخ خوراک گاز صنایع تغییر نمی‌کند/ دولت باید به حمایت از بورس ادامه بدهد + فیلم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به تشریح آخرین وضعیت بودجه 1402 پرداخت و از ثبات نرخ خوراک گاز صنایع در بودجه 1402 خبر داد.

بی زحمت به دولت بگیداوراق گام باسود30 درصدنفروشد

رقابت نابرابر اوراق گام با سهام و اثر نامطلوب سود بانکی ۳۰ درصدی بر بورس
                                کارشناس بازار سرمایه با اشاره به رقابت نابرابر اوراق گام با سهام گفت: تا زمانی‌که سود بازار پول ۲۹ تا ۳۰‌ درصد باشد نمی‌توان انتظار داشت بازار رشد ادامه‌‌‌‌‌‌‌‌ داری داشته باشد.

عرض ادب

باز کردن شیلنگ اوراق دولتی با نرخ بهره بالا ؛ تقریبا به همه صنایع و کسب و کارها ضربات مهلک وارد و در مسیر تعطیلی قرارمی دهد. بورس دماسنج این اوضاع است

در ضمن اون حمایتی هم که ظاهرا به بهانه حمایت از بازار سرمایه قراره از طریق نرخ خوراک از پتروشیمی ها بکنند ؛ ربطی به بازار سرمایه نداره . پوششی است برای تداوم رانت گاز و خوراک گازی به مافیای ابوب جمعی

( از سفره مردم ایران دزدیده می شود )

آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/11/27, 13:39.

نظر

در حال کار...
                                X