جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
    البته گزينه خروج با ضرر و زيان و شيفت به بازارهاي موازي هم هست. سهام هم كه براحتي نقد ميشه. فقط ميمونه تحليل از آينده بازار بورس و مقايسه اون با ساير بازارها.
    ..
    آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2022/11/28, 12:32.

نظر

• دفتردار
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 852

هیچ سهمی هیچ جای خاصی نمیره !
      فقط چند درصد نوسان !
      اگر بلد هستید نوسانگیری کنید والا مثل من پیرمرد بروید مجمع سود سالیانه بگیرید!1401/9/7

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
        هیچ سهمی هیچ جای خاصی نمیره !
        فقط چند درصد نوسان !
        اگر بلد هستید نوسانگیری کنید والا مثل من پیرمرد بروید مجمع سود سالیانه بگیرید!1401/9/7
        بله همینطوره هر چند هم وزن چندی است هر روز مثبت است
        در یک ماه گذشته هم وزن 50 هزار واحد اومد بالا !!!
        با سقف قبلیش اخر اردیبهشت و شاخص 1600 فقط 40 هزار واحد دیگر باقیست هر چند نمادهای بسیاری هستند که تا سقف قبلیشون در شاخص 1600 قبلی فاصله زیادی دارند !!!
        مواردی که رشدهای بیشتری کردند افت های کمتری هم داشتند
        بازار جالب و کازینوی خوبی است لاذت ببرید
        ورنا وساپا تلیسه خگستر ... که بیشترین رشدها را داشتند الان کمترین افت را نسبت به 1600 قبلی دارند

نوبتی میزنند زیر این گروه و این تک سهم و غیره و هیچ حساب کتابی هم نداره دیگه شانسی باید صبر کرد و یا خرید کرد تا بزنند زیرش

جسارت نباشه شجم برای مجمع هم مالی نیست
        معاملاتش خیلی رو مخه و بسیار بد
        با این حال اگر بازار خواست شل کنه و قر بیاد هفته بعد قبل از فرار از مجمع ، فروشنده زیر 800 بیاد میصرفه بخریم و بیائیم مجمع

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4715

به نظر میاد سهامی که بالای 25 درصد رشد کردند آرام آرام در حال خالی کردن هستند و احتمالا بازار یکی دو هفته ای برگرده تو فاز اصلاح ! (البته این فقط یک پیش بینی است ممکن است درست در نیاد )!

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4093

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            به نظر میاد سهامی که بالای 25 درصد رشد کردند آرام آرام در حال خالی کردن هستند و احتمالا بازار یکی دو هفته ای برگرده تو فاز اصلاح ! (البته این فقط یک پیش بینی است ممکن است درست در نیاد )!
            رادین جان شوخی شوخی یا جدی جدی مواردی هست که 50% و بالاتر رشد دارند و باید اولویت با اونا باشه
            شاید کمتر کسی حواسش باشه که چنین رشدی هم داریم . بیخود نیست هم وزن 410 هزار شده
            دکوثر تلیسه ورنا وساپا گدنا و مواردی دیگر بالای 50% رشد هستند

گدنا از صف فروش دوباره رفت تا صف خرید
            نفهمیدیم این توزیع غذا داستانش چیه و چرا باید چنین گردش بالای مالی در این نماد به این حد و اندازه در جریان باشد !!!
            پول هنگفتی که میتونه 50 تا نماد در حال جان کندن و شناور پائین را تکون بده ولی همه یکجا ریخته تو این سهم
            در معرفی گفته توزیع غذا برای شرکت های مسافری ... والا این توزیع غذا اینقدر خوب و با کیفیت و پر سود است عایاااا ؟ یا اب طلا سرو میکنه ؟

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

گدنا دیروز 955 سه قفله صف فروش بوده بدون خریدار و امروز رفته باز بالای 1000
              گردش بسیار بالای پول بیخود و بی جهت در یک نماد مزخرف و مسخره . توزیع غذا /:.yead.:/ با 1450 همت ارزش بازاری !!!!! واقعا مسخره است
              بورسی که چنین نمادش که یکی از مسخره ترین نمادهاست باید اینقدر مورد توجه باشد و شرکت های تاپش مثل پشکل افتاده باشه یه گوشه /:.negaran.:/

نظر

• شروع مجدد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 910

بالا رفتن نرخ ارز آزاد خواهي نخواهي سياست قيمت گذاري دستوري رو به چالش ميكشه.
                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• بامبو
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 467

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                  من بااینکه دیروز حتی مقداری سهام جابه جا کرده بودم،امروز به طور کامل فروختم و خارج شدم.
                  ورود پول من از اردیبهشت 99 تاکنون 2میلیاردو230میلیون تومان.خروج پول من بعد از 2سال و نیم بدبختی و زجر, 709میلیون تومان،به اضافه ی مقداری سود سهام که به پشیزی نمی ارزد.
                  فقط سخنم با وزیر اقتصاد جناب خاندوزی و جناب صالح آبادی و جناب عشقی اینه که بد کردید به ما.بد...
                  سرمایه ما دزدی نبود ولی از ما ربوده شد به ناحق و شما مسوولین هیچ کاری واسه ما نکردید.اوایل دولت آقای رییسی خوشحال شدم که این دولت از بورس حمایت می‌کنه و زیان ما جبران میشه ولی با صبر به زیان ما اضافه شد.حاصل چندین سال کار و زحمت و تلاش خودم و پدرم تو این بازار سرمایه سوخت و مهمتر از آن جوانی خودم هدر شد.
                  حالا دل اون اقتصاد نادانانی که ادعا داشتند بورس باعث تورمه،خنک خواهد شد،چون با این سرمایه باقیمانده راهی جز ورود به بازار طلا و دلار نخواهیم داشت.امیدوارم که تورم زا نباشد.
                  با آرزوی موفقیت واسه همتون حتی شما نوسانگیران روی اعصاب.خوش باشید و به نوسانگیری خود ادامه دهید.
                  خدانگهدار همه دوستان...
                  درود دوست عزیز

ازضرروزیان واین پست شما ناراحتم ولی از پستهای خشم آلود وهیجانی شما دربرابر اظهارنظردیگران معلوم بود که کنترل خودتون روازدست دادین گویی سرنوشت شاخص وکل بازارتواین فروم رقم میخوره

بعدازدیدن فرازونشیبهای این چندساله دیگه کاملا به بعضی جملات مندرج درکتابهای بورسی میرسیم که میگفتن 90درصدبرنده شدن مربوط به روانشناسیه یا با پول مازادتون واردبورس بشید چراکه وقتی به پولی احتیاج ندارید راحت تروبا روانی آرام تصمیماتی منطقی ترخواهید گرفت.

سرمایه گذاری توبورس درست مثل شطرنج بازی کردنه یه شطرنج باز ماهر هیچوقت درحین مسابقه هیجانی نمیشه عصبانی نمیشه ومدام مراقبه تا تمرکزش روازدست نده وبوضوح میبینیم حقوقیهاوبازیگران ونهنگهای بورس چطور باروح وروان ماهابازی میکنن ابزارهای مختلفی هم دستشونه با متوقف کردنهای پیاپی سهم ایجادگره معاملاتی و....

یکی از بارزترین نمونه هاش خصدراست که باید روندش رو دنبال کنی تابفهمی با سهامدارنش چیکارمیکنن

هنوزهم برای شما دیرنشده بورس درمقطع کنونی تغییرروند داده وبسیاری ازسهم ها توکف خودشون هستن ودارن اصلاح زمانی میکنن تامقاومتهاشون رو پشت سربزارن میتونید دوباره باریکاوری ذهنی خودتون این بارشما به جنگ حقوقیهای بازاربرید.

این شکستهاوضرردادن ها برای همه هست وهمه مون کم وبیش تجربه اش کردیم مهم اینه که ازش به عنوان یه دورخیز برای موفقیتهای بعدی استفاده کنیم.

سلامت وپرسود باشید

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2071

گدنا و توزیع غذا
                    یه فیلمی بود ، طرف دلیوری غذا یا پیتزا و... بود
                    بعد پلیس دستگیرش کرد معلوم شد ساقی بوده
                    در پوشش توزیع غذا ، مواد و مشروب توزیع میکرده
                    فکر کنم گدنا هم همین داستان باشه /:.yead.:/
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• سعید سعیدی
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 248

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                      من بااینکه دیروز حتی مقداری سهام جابه جا کرده بودم،امروز به طور کامل فروختم و خارج شدم.
                      ورود پول من از اردیبهشت 99 تاکنون 2میلیاردو230میلیون تومان.خروج پول من بعد از 2سال و نیم بدبختی و زجر, 709میلیون تومان،به اضافه ی مقداری سود سهام که به پشیزی نمی ارزد.
                      فقط سخنم با وزیر اقتصاد جناب خاندوزی و جناب صالح آبادی و جناب عشقی اینه که بد کردید به ما.بد...
                      سرمایه ما دزدی نبود ولی از ما ربوده شد به ناحق و شما مسوولین هیچ کاری واسه ما نکردید.اوایل دولت آقای رییسی خوشحال شدم که این دولت از بورس حمایت می‌کنه و زیان ما جبران میشه ولی با صبر به زیان ما اضافه شد.حاصل چندین سال کار و زحمت و تلاش خودم و پدرم تو این بازار سرمایه سوخت و مهمتر از آن جوانی خودم هدر شد.
                      حالا دل اون اقتصاد نادانانی که ادعا داشتند بورس باعث تورمه،خنک خواهد شد،چون با این سرمایه باقیمانده راهی جز ورود به بازار طلا و دلار نخواهیم داشت.امیدوارم که تورم زا نباشد.
                      با آرزوی موفقیت واسه همتون حتی شما نوسانگیران روی اعصاب.خوش باشید و به نوسانگیری خود ادامه دهید.
                      خدانگهدار همه دوستان...
                      سلام
                      واقعا خیلی ناراحت شدم. امیدوارم در جایی دیگه به بهترین شکل جبران بشه. امیدوارم موفق باشید.

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4715

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        رادین جان شوخی شوخی یا جدی جدی مواردی هست که 50% و بالاتر رشد دارند و باید اولویت با اونا باشه
                        شاید کمتر کسی حواسش باشه که چنین رشدی هم داریم . بیخود نیست هم وزن 410 هزار شده
                        دکوثر تلیسه ورنا وساپا گدنا و مواردی دیگر بالای 50% رشد هستند

گدنا از صف فروش دوباره رفت تا صف خرید
                        نفهمیدیم این توزیع غذا داستانش چیه و چرا باید چنین گردش بالای مالی در این نماد به این حد و اندازه در جریان باشد !!!
                        پول هنگفتی که میتونه 50 تا نماد در حال جان کندن و شناور پائین را تکون بده ولی همه یکجا ریخته تو این سهم
                        در معرفی گفته توزیع غذا برای شرکت های مسافری ... والا این توزیع غذا اینقدر خوب و با کیفیت و پر سود است عایاااا ؟ یا اب طلا سرو میکنه ؟
                        درود بر شما
                        بدون شک اونهایی که بیشتر رشد کردند احتمال اصلاحشون بیشتر است . پول زیادی تو بازار نیست که بتونه بازار را سنگین رشد بدهد . سهام کوچک داستانش جداست .
                        گدنا ما را یاد کنتورسازی می اندازد امیدوارم که سهامدارانش همه سود ببرند .

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

سقوط قیمت نفت به پایین‌ترین رکورد ۱۱ ماهه!

?قیمت نفت روز دوشنبه همزمان با اعتراض مردم چین به قوانین سخت‌گیرانه قرنطینه کووید ۱۹، بیش از دو دلار در هر بشکه سقوط کرد و شاخص نفت آمریکا به پایین‌ترین رکورد ۱۱ ماهه رسید.

?بدبینی فزاینده در بازار نفت مشاهده می‌شود و نگرانیها نسبت به تقاضا در چین و عدم وجود سیگنالهای واضح از سوی تولیدکنندگان نفت درباره کاهش بیشتر تولید، تشدید شده است. مگر این که اوپک پلاس با کاهش بیشتر سهمیه تولید موافقت کند یا آمریکا پر کردن ذخایر نفت استراتژیک خود را آغاز کند؛ در غیر این صورت نفت کاهش قیمت بیشتری پیدا خواهد کرد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                              سفر مقام سیاسی روسیه قبل مذاکرات به ایران و بالعکس سفر مقام ایرانی به روسیه بعد مذاکرات هیچ شک و شبهه ای در هماهنگی کامل دو کشورو اجرای دستورات باقی نزاشته.
                              اروپا و وآمریکا بابت جنگ اوکراین بابت تورم وتضعیف وجهه سیاسی تاوان داد البته با مدیریت بازارهای جهانی قیمت ها به مرور تقریبا به قبل جنگ برمیگردن.
                              بازی شطرنج آمریکا و غرب با روسیه در نهایت به پات ختم خواهد شد ولی می‌دانیم مهره های کلیدی تو این بازی در جهت مات نشدن شاه تاوان سنگینی می‌دن.
                              ایران تاوان سنگینی بابت حمایت ها و اطاعت محض خواهد پرداخت.
                              بله قیمت ها به قبل برگشتن .

پله بعدی 70دلار
                              چین با قرنطینه و کرونا خوب تو سر قیمتا میزنه از اونور هم رفع تحریم نفتی ونزویلا .

این وسط
                              یکی اوکراین بدبخت شد.
                              دومی هم اظهر من الشمس .

نفت پایین برابربا فشار رو دلار و گرانی های سرسام آور

پس نتیجه میگیریم ما نمیفهمیم و هر کی هم تز بده یا اعتراض کنه متصل به سرشاخه های اصلیه . پس هیس.
                              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

اقتصادی که در اون قیمت خودرو یک کالای مصرفی چند برابر قیمت بین المللی هست ولی تمام شرکت های بورسی این کشور پهناور ۸۰ میلیونی به اندازه یک شرکت معتبر دنیا هم ارزش نداره، نباید هم حال و‌ روزی بهتر از شرایط فعلی داشته باشه.
                                اگر در این اقتصاد دستوری تولید و صادرات رونق بگیره باید به علم اقتصاد شک کرد.
                                سال هاست که شعار رونق و جهش تولید داده میشه ولی قیمت دلار و سکه و خودرو و مسکن و مایحتاج مردم هست که جهش پیدا میکنه.

نظر

در حال کار...
                                X