جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

بر خلاف عرضه اولیه های قبلی که اکثرا کلاهبرداری بود، عرضه اولیه وکغدیر به نظر میاد با قیمت مناسب انجام دادن و هدفشون احتمالا اعتمادسازی هست. مشارکت هم انگار ۳ برابر عرضه های قبلی بوده.

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

درود
        با تشکر از دوستان و نظرات که دادند...

بی فور عزیز...و سایرین

دیدم عزیزی به حق! فرمودن که هدف در نهایت کسب سود هست. بنابراین اگر صندوقها عملکرد بهتری از سهامدار دارند ...خوب هر عقل سلیمی میگه سرمایه گذاری در صندوق عاقلانه تر هست...

ببینید دوستان!

یک خطای بزرگ را دوستان در محاسباتشان وارد نمیکنند! و این باعث گرفتاری میشود. من قبلا در مباحثی که با برخی دوستان داشتم مبنی بر اعتبار خیلی زیادی که به تکنیکال میدهند!

تکنیکال دو اصل دارد...یعنی قانون اساسی تکنیکال دو اصل است: اول اینکه همه چیز در قیمت خلاصه شده یعنی همه چیز در قیمت لحاظ شده (که من این اصلش را تاحدودی قبول دارم!)

ولی یک اصل چرندی هم دارد....اصل دوم این است که آینده در گذشته تکرار میشود!

کل تکنیکال با فرض درستی این دو اصل هست. یعنی اگر مفروضات اشکال داشته باشه نتیجه گیری ها هم قطعا اشتباه در خواهد آمد...

توضیحات زیاد از حوصله خودم و قطعا دوستان خارج است...

فقط عرضم آن خطای بزرگی است که دوستان در محاسبات وارد نمیکنند! و آن هم اینکه گذشته را معادل آینده میپندارند!

اینکه فلان صندوق تا کنون این مقدار بازدهی داشته..و فلان سهامدار کمتر از آن...به هیچ وجه دلیل بر این نیست که یک سال آتی...دو سال آتی ....یا یک بازه ای در آینده هم اوضاع همین باشد!

لزوما منظورم این نیست که همان سهامدار لابد بازدهی بیشتری خواهد داشت...حتی ممکن است یک سهامدار فرضی اگر الان 50درصد از یک صندوق عقب است...سال دیگه دویست درصد از صندوق عقب باشد....

ولی عکس اش هم محتمل است....

اصلا شما همان صندوقها رو بروید و با دقت بیشتری ارزیابی کنید...

شما بروید و صندوقها را در بازه های مثلا یک ماهه...سه ماهه....شش ماهه. و یکی دو ساله بررسی کنید! میبینید که موضوع پیچیده تر از این حرفهاست!

میبینید که در بازه های زمانی مختلف عملکردهای بسیار متفاوتی داشته اند....یعنی مثلا میبینید اگر شش ماهه را مبنا قرار بدهید یک گروه از صندوقها بالاتر قرار میگیرند...ومثلا فلان صندوق که در شش ماهه زیان ده بوده...میبینید که در یک ماهه مثلا جز چند صندوق برتر قرار گرفته!!

یا میبینید یک صندوق طی دو سال مثبت بوده...ولی در یک سال...و شش ماه عملکرد منفی هم داشته...

من البته چون سالها قبل این صندوقها را به ترتیبی که گفتم بررسی کردم این نتایج را میدیدم....جدیدا نگاه نکردم..ولی مطمئنم هم اکنون هم داستان بر همین منوال است :D

داستان به این سادگی نیست.
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

شاید لازم باشه همین ضرب المثل ساده را یکبار دیگر همچین عمقی!! بهشت توجه کنیم:

معما چو حل گشت آسان شود!!!!

عزیزان به این ضرب المثل ساده توجه نمیکنند

اینکه مثلا بیایید بگویید همین پارسال آخر سال کسانی که در بورس بودند میگفتند این بازار درست بشو نیست! و رها کردند..و رفتند حق با آنها بود

یا اینکه بگویید وای بازار خودرو را نگاه کن که تاکنون 200-300درصد اقلا بازدهی داده...پس خاک تو سر بورس!

یا اینکه بگویید همین طلا رو نگا کن! از چهار روز قبل هرکی خریده بوده الان 20 درصد توی سود بود!!!

عزیزان من! اشتباه نکنید!

چه بسا کسانی بودند که مثلا در تابستان 99 طلا و ملک و دلار و ... خریده بودند. با خود میگفتند..ای خاک بر سرما...اگر از یک سال قبل...دو سال قبل به جای اینها...بورس خریده بودیم الان 300درصد....500درصد در سود بودیم!!! آنها هم توجه نمیکردند که معما چو حل گشته و معلوم شده که بورس ترکونده ...چنین محاسباتی آسان شده!!!

کما اینکه از همین جماعت و با تصور تکرار آینده در گذشته (همان اصل کذایی) رفتند و سال 99 بورس خریدند ...و نتیجه را امروز میبینیم!

اینها همگی شامل همان ضرب المثل هستند که : معما چو حل گشت آسان شود!!

------------------------------------------------------

یک چیز فقط با احتمال بالا میتوان گفت...آن هم این است که به جای توجه به بازه کوتاه مدت.... اندکی به بازه های درازمدت تر توجه شود...

بنابراین اگر بگوییم در درازمدت فلان بازار بازدهی بیشتری از همه بازارهای دیگر داشته است....کمتر دچار خطا شده ایم!

دقت بفرمایید که عرض کردم کمتر دچار خطا شده ایم!!! نه اینکه این محاسبه هم خطا نداشته باشد!! خیر..فقط احتمال خطا کمتر است...

ما در این دنیا در بازی احتمالات بسر میبریم...و آینده که بازه های زمانی بسیار متفاوتی میتوان برای آن در نظر گرفت.....فقط در بازه ای از احتمالات قابل محاسبه است....و بعد که محقق شد دیگه کار از کار گذشته!

چه به سود ما...چه به ضرر ما..این احتمالات رخ میدهد....ولی کار از کار گذشته....

پس اینکه یک نفر بالفرض دو سال قبل...یک سال قبل...بورس را ترک کرده....لزوما شق القمر نکرده! ( دقت کنید..عرض کردم لزوما!!!!).

به طور متوسط میدانیم که همه کالاهای سرمایه ای در نهایت خود را با تورم عمومی ست میکنند....

وبورس در درازمدت حساب کنیم تا حدودی از تورم عمومی عقب است (البته خیلی هم عقب نیست...چون میبینم برخی اعداد پرتی اشاره میکنند که مثلا بورس با دلار ده بیست هزار تومنی هنوز قیمت میخورد..خیر اینقدرا هم عقب نیست اگر بازه محاسبات را چند سال عقب تر ببرید!!!)

ولی با همه این حرفها....و در حال حاضر....با محاسبه همه شرایط و احتمالات ...به نظر این مخلص کمترین ...برای سرمایه گذاری در بازه درازمدت...کماکان عرض میکنم بهترین بازار بورس است!!!

اگر شش ماه...یک سال....دو سال هم بگذرد...و قیمتها همین باشد که هست(بعیده ولی احتمالش کماکان هست!)...باز هم خللی به این اعتقاد من در حال حاضر محتمل ترین بازاری که مناسب سرمایه گذاری است بورس هست وارد نمیکند!
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

و اینم بگم که ته دلم نمونه :D

اینها که عرض کردم و میکنم...تجربه ای است که بعد از سالها و با دادن هزینه های زیاد! به آن رسیده ام....و در طبق اخلاص....عرض میکنم

دیدم گاها! عرایض ناچیز مخلص را خیلی طولانی ...و بیهوده میپندارند..

و البته که برای برخی که جان مطلب مخلص را نمیفهمند...لابد چرند است... و گاها بدهکار برخی عزیزان هم میشوم که تحلیلی ...حرفی..که زده ام را کامل درک نمیفرمایند....طلبکار میشوند که چرا گفتی اینگونه میشه و نشد پس!

آن هم در این مملکت وانفسا که اصلا محاسبه اقتصادی....برآورد برگشت سرمایه گذاری و این مباحث ولو در وجه بسیار جدی آن کماکان بی معنی است!!!

بیخود نیست که طرف میره در بورس آمریکا با پی بر ای بالای 50-60 سهم میخره سرمایه گذاری میکنه....

ولی بورس کوفیته ما با پی بر ای های 4 و 5 هم برای کسی جذاب نیست!

و خلاصه اینکه در این وانفسا هیچکس پیشگو نیست...بجز کذابان

.اینجوریه دیگه.....

در ضمن... در هیچ کلاس آموزشی با گرفتن مقادیر متنابعی پول....چنین چیزهایی به شما نمیگویند :D

نظر

• Omid_Khan
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 714

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

اختیار داری
              خرید پسته و آجیل !
              مثلا میتونیم 1000 تا سهم شبندر بفروشیم یه مقداری هم دستی بذاریم روش 1 کیلو پسته خریداری نماییم1.1 میلیون تومان !!
              قیمت جهانی 10 دلار، پسته افلاتوکسینی سمی ایران 22 دلار ناقابل !!
              مافیای پسته کاری مشترک از حسین مرعشی (دایی گرامی اقا محسن رفسنجانی) و برادران قاچاقچی خودمون !!
              البته من اصلا نمیدونم قیمت یک کیلو پسته در کشورهای خارجی مثلا آمریکا یا اروپا چنده! یعنی وقتی میری تو مغازه و میخوای بخری!
              ولی من برای نمونه در سایت زیر دیدم، قیمت 13 دلار برای یک بسته یک پوندی (450 گرمی) یعنی تقریبا میشه 29 دلار برای هر یک کیلو!

Raw Pistachios (In Shell) - By the Pound - Nuts.com

نظر

• Omid_Khan
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 714

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                سلام و درود جناب بیفور سیتی
                این صندوقهای طلا از همشون بهتره...کارمزدشون حدود 0.02% هست. نیازی هم به رفت و آمد فیزیکی نیست.
                هر موقع هم بفروشی تقاضای وجه بدی فرداش پول تو حسابته(یک روز زودتر از سهام).
                تنها اشکالش سندرم دست بیقرار هست که با کمی سود میفروشی میری سهم میخری بعد میبینی سهمت تا خشتک میره تو ضرر ولی اون همچنان داره بالا میره.
                درستش اینه البته: کارمزدشون حدودا 0.23 درصد (0.23%) است!
                ولی یه سوال مهم: تا جایی که من میدونم عمده پورتفوق صندوقهای طلا، سکه طلا است و میدونیم که سکه حباب زیادی داره. حالا آیا قیمت NAV و در واقع قیمت تابلوی این صندوقها هم حباب داره؟! یعنی اگه حباب سکه خالی بشه، قیمت اینها هم سقوط میکنه، حتی اگه قیمت جهانی طلا و قیمت داخلی دلار ثابت بمونه؟!

نظر

• امیر محمد ۲
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 789

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                  ولی یه سوال مهم: تا جایی که من میدونم عمده پورتفوق صندوقهای طلا، سکه طلا است و میدونیم که سکه حباب زیادی داره. حالا آیا قیمت NAV و در واقع قیمت تابلوی این صندوقها هم حباب داره؟! یعنی اگه حباب سکه خالی بشه، قیمت اینها هم سقوط میکنه، حتی اگه قیمت جهانی طلا و قیمت داخلی دلار ثابت بمونه؟!
                  بله سقوط میکنه
                  یه نگاه به سابقه چند روز صندوقهای طلا بیاندازید
                  دقیقا از روزی که دلار 60 بود و ریخت
                  پشت بندش سکه و گرم طلا از 3000 به زیر 2000 تومان ریخت
                  بعضی از این صندوقها بعضا 30 درصد خوشگل ریختند

از 4 روز پیش هم هر کی خرید گل و زد

در طول روز نوسان میدهدبشرطی که سکه وطلا مثبت باشن
                  یعنی شما باید یک چشمت به سکه های 1 روزه حالا رفاه .سامان.صادرات . سلف مرکزی باشه از یه طرف فاصله ناو با صندوق کمترینش رو حواست باشه مثلا گنج شنبه 10 درصد زیر ناو معامله میشد

طلا خوب نوسان میده طلا لوتوس

من امروز نشستم مثل یک پسر خوب:.thumbsupsmileyanim
                  17650 تومان حقوقی عزیز داد
                  آخر وقت باز حقوقی محترم 19000 تومان ازم برداشت که تو صف نمونم وقتم گرفته نشه

من میگم پول ریخته کسی نیس جمع کنه/:.Heart.:/ دوستان میگن بابا ولمون کن

البته باید دایم ورود پول حقیقی چک بشه

امروز در مقطعی بیش از 160 ملیارد ورود پول به این صندوقها داشتیم
                  ودر مقطعی بیش از 120 ملیارد فقط طلا لوتوس
                  سامانه ترید آزنا ...دوست بسیار عزیز عادل عطایی واقعا محشره خدا براش بسازه
                  قسمت صندوقهای کالایی ثانیه به ثانیه آپدیت میکنه

داش مهدی اینا هم تو دانشگاهها تدریس نمیشه ها@};-

موفق باشید
                  آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/03/15, 01:06.

نظر

• Omid_Khan
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 714

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                    بله سقوط میکنه
                    یه نگاه به سابقه چند روز صندوقهای طلا بیاندازید
                    دقیقا از روزی که دلار 60 بود و ریخت
                    پشت بندش سکه و گرم طلا از 3000 به زیر 2000 تومان ریخت
                    بعضی از این صندوقها بعضا 30 درصد خوشگل ریختند

طلا خوب نوسان میده طلا لوتوس

من امروز نشستم مثل یک پسر خوب:.thumbsupsmileyanim
                    17650 تومان حقوقی عزیز داد
                    آخر وقت باز حقوقی محترم 19000 تومان ازم برداشت که تو صف نمونم وقتم گرفته نشه

موفق باشید
                    شما به حرف من دقت نکردید!
                    اگه قیمت دلار یا قیمت طلای جهانی افت کنه، بدیهی و روشنه که NAV و قیمت این صندوقها هم افت میکنه! در این موضوع که اصلا شکی نیست و خیلی واضحه!
                    مثل همین مدت که قیمت دلار 20-30% سقوط کرد و صندوقها هم افت کردن!!

من میگم اگه حباب قیمتی سکه کم بشه یا کاملا از بین بره (دقت کنید میگم حباب قیمت سکه نه قیمت واقعی و ذاتی سکه که از روی دلار و طلای جهانی محاسبه میشه)، آیا این صندوقها هم قیمتشون کم میشه! یعنی آیا این صندوقها هم حباب دارن و مثل خرید سکه حبابی، آیا خرید صندوقها هم خطر خریدن حباب داره؟!

نکته: افزایش قیمتی هم که شما تو صندوق طلای لوتوس گرفتید، بخاطر افزایش قیمت دلار در طول روز بوده! هرچند قیمت 19000 که نوشتید اشتباهه، چنین قیمتی نداره اصلا!

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

یک موضوعی که هست اینکه دوستان که فروم نویسی و فروم خوانی میکنند
                      نباید خیلی این نظرات که دوستان زحمت میکشند و مرقوم میکنند ...وزن زیادی بهشون بدیم و تو معاملاتمون به صرف اینکه طرف گفته این سهم طلاست و از شنبه میترکونه این بماند به یادگار پست رو بعدأمیارم بالا

مثال دوستی که صحبت از دلار 8000 تومانی میکرد با جدیت تمام
                      یا اینکه پرواز داریم علامت دو تا موشک هم میازره
                      البته دوستانی هستند که واقعا بی هیچ غرضی مینویسند و دمشون هم گرم

مثال گدنای بی فور خودمون که دیروز گفت از نظر من انسان صادقی هست و رویا پردازی نمیکنه

دوست دیگری در تایپیک دیگر که اتفاقا کارش درسته ابزار کار هم داره یک شنبه اعلام کرد اینای گه امروز طلا خریدن قطعا میرن تو ضرر

این واژه ها ..قطعا...حتما..بدون شک

تو بورس ما کارایی نداره
                      زیاد وقت خودتونو تو این اطاقها ی گفتگو هدر ندید
                      بجاش بشینید ببینید داستان چیه
                      حالا برا زنگ تفریح سری هم به این اطاقها بزنید
                      واقعا بعضی نوشته ها انسان رو نا خودا گاه میبره سمت خرید که جز پشیمانی چیزی نداره
                      اگرم اعتراضی به نگارنده بکنی میگه میخواستی بری آموزش ببینی و از رو دست کسی سهم نخری ضرر نوش جونت

خلاصه که امسال هم گذشت
                      البته بنده این دوسال گذشته مطابق تورم که چه عرض کنم مطابق سود بانکی هم نگرفتم

ولی این اعتیاد به بورس نمیذاره شما بری تو صندوق سهامی و این داستانها

ودر آخر این جمله خیلی مهمه

دور از جون دوستان

هیچ گربه ایی بدون رضای خدا موش نمیگیره

یا علی
                      آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/03/15, 01:37.

نظر

• امیر محمد ۲
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 789

شما به حرف من دقت نکردید!
                        اگه قیمت دلار یا قیمت طلای جهانی افت کنه، بدیهی و روشنه که NAV و قیمت این صندوقها هم افت میکنه! در این موضوع که اصلا شکی نیست و خیلی واضحه!
                        مثل همین مدت که قیمت دلار 20-30% سقوط کرد و صندوقها هم افت کردن!!

من میگم اگه حباب قیمتی سکه کم بشه یا کاملا از بین بره (دقت کنید میگم حباب قیمت سکه نه قیمت واقعی و ذاتی سکه که از روی دلار و طلای جهانی محاسبه میشه)، آیا این صندوقها هم قیمتشون کم میشه! یعنی آیا این صندوقها هم حباب دارن و مثل خرید سکه حبابی، آیا خرید صندوقها هم خطر خریدن حباب داره؟!

نکته: افزایش قیمتی هم که شما تو صندوق طلای لوتوس گرفتید، بخاطر افزایش قیمت دلار در طول روز بوده! هرچند قیمت 19000 که نوشتید اشتباهه، چنین قیمتی نداره اصلا!
                        منظور 17900 تومان بود اشتباه لپی بود

من در حد سوادم براتون نوشتم بیشتر از این باید از جناب محسن هو بپرسید ایشان استاد این کارند
                        یادش بخیر در تالار بورس دوستی بود بنام وحید از بازار تهران اگر یادم باشه همیشه راجب طلا و سکه مینوشت

نظر

• مایکل داگلاس
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 378

درود
                          بله حق با شماست. همون 0.23 درصد یا 0.0023 درست هست.
                          در مورد ناوشون صد البته با خالی شدن حباب سکه پایین میاد( با همین قیمت اونس و دلار). چون فرض میشه که این صندوقها فلان تعداد سکه دارند. البته فکر کنم جایی خوندم که درصد کوچکی هم اوراق دارند.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4094

در ارتباط با کامنتهای پر بار داش مهدی نقد و بررسی هست ولی حس و وقتش نیست ، بیرون بودم و خسته ولی چند سطری مینگاریم
                            به قول طرف که گفت دارم میرم تهران بورس بخرم /.:biggrinsmiley.:/ بورس بهتر است ولی نه برای هر نمادی . بستگی زیاد داره
                            بله سهم خوب بخری و استخوان دار که هر سال یه سازی برات کوک نکنه ، یهو از سود به زیان سازی نره و ده ها ریسک غیر قابل پیش بینی دیگر ، بورس بهتر از همه است به شرطی که 12 ماه سال و سالهای متوالی اینجا پلاس نباشی . شیفت ورود خروج داشته باشی

این 12 ماه سال و برای سالهای سال یه جا موندن درد بی درمان است

فولاد از 6 سال پیش تا کنون با سود مجامعش الان 50 برابر است ولی اینم قبول کنیم که کم نماد درپیت و وقت تلف کنی نداریم که فقط برای سرگرمی دولت و تامین مالی شرکت های تابعه اوردن اینجا که فقط باید چشم به سفته بازی های موقتی دوخت تا یه چیزی توشون در بیاد
                            اینجا دو تا باشگاه سرخابی را اوردند که از اولش هم مشخص بود داستانشون چیه و چیز پنهانی هم نبود

رسما و علنی جیب بری بود
                            داش مهدی داستان همونی است که گفتی ، طرف حاضره حتی سهم گران در بازارهای جهانی معتبر و دارای حساب کتاب بخره ولی بورس تهران نخره

جناب امیر محمد عزیز
                            ممنون از لطفتون به این حقیر

گفتید در دو سال گذشته سود بانکی هم کسب نکردید
                            برادر عزیزم کی وضعش از شما بهتر است ؟

اکثر دوستان اینجا هنوز سقف 99 را هم پس نگرفتند مگر اینمه نقد و سهم های متوالی و استفاده از نوسان های بازار چنین کرده باشد وگرنه سکانی که سهامدار مانده اند و سبد ترکیبی داشتند به احتمال بسیار بالا هنوز درصد زیادی با سقف 32 ماه پیش فاصله دارند اونوقت شما از سود بانکی حرف میزنید و میگید اندازه اونم کسب نکردید ؟ اگر قرار بود سود بانکی کسب کنیم که الان باید 50-60% بالاتر از سقف مرداد 99 باشیم و کلاهمون را به درازای برج خلیفه مینداختیم بالا

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4094

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              شاید لازم باشه همین ضرب المثل ساده را یکبار دیگر همچین عمقی!! بهشت توجه کنیم:

معما چو حل گشت آسان شود!!!!

عزیزان به این ضرب المثل ساده توجه نمیکنند

اینکه مثلا بیایید بگویید همین پارسال آخر سال کسانی که در بورس بودند میگفتند این بازار درست بشو نیست! و رها کردند..و رفتند حق با آنها بود

یا اینکه بگویید وای بازار خودرو را نگاه کن که تاکنون 200-300درصد اقلا بازدهی داده...پس خاک تو سر بورس!

یا اینکه بگویید همین طلا رو نگا کن! از چهار روز قبل هرکی خریده بوده الان 20 درصد توی سود بود!!!

عزیزان من! اشتباه نکنید!

چه بسا کسانی بودند که مثلا در تابستان 99 طلا و ملک و دلار و ... خریده بودند. با خود میگفتند..ای خاک بر سرما...اگر از یک سال قبل...دو سال قبل به جای اینها...بورس خریده بودیم الان 300درصد....500درصد در سود بودیم!!! آنها هم توجه نمیکردند که معما چو حل گشته و معلوم شده که بورس ترکونده ...چنین محاسباتی آسان شده!!!

کما اینکه از همین جماعت و با تصور تکرار آینده در گذشته (همان اصل کذایی) رفتند و سال 99 بورس خریدند ...و نتیجه را امروز میبینیم!

اینها همگی شامل همان ضرب المثل هستند که : معما چو حل گشت آسان شود!!

------------------------------------------------------

یک چیز فقط با احتمال بالا میتوان گفت...آن هم این است که به جای توجه به بازه کوتاه مدت.... اندکی به بازه های درازمدت تر توجه شود...

بنابراین اگر بگوییم در درازمدت فلان بازار بازدهی بیشتری از همه بازارهای دیگر داشته است....کمتر دچار خطا شده ایم!

دقت بفرمایید که عرض کردم کمتر دچار خطا شده ایم!!! نه اینکه این محاسبه هم خطا نداشته باشد!! خیر..فقط احتمال خطا کمتر است...

ما در این دنیا در بازی احتمالات بسر میبریم...و آینده که بازه های زمانی بسیار متفاوتی میتوان برای آن در نظر گرفت.....فقط در بازه ای از احتمالات قابل محاسبه است....و بعد که محقق شد دیگه کار از کار گذشته!

چه به سود ما...چه به ضرر ما..این احتمالات رخ میدهد....ولی کار از کار گذشته....

پس اینکه یک نفر بالفرض دو سال قبل...یک سال قبل...بورس را ترک کرده....لزوما شق القمر نکرده! ( دقت کنید..عرض کردم لزوما!!!!).

به طور متوسط میدانیم که همه کالاهای سرمایه ای در نهایت خود را با تورم عمومی ست میکنند....

وبورس در درازمدت حساب کنیم تا حدودی از تورم عمومی عقب است (البته خیلی هم عقب نیست...چون میبینم برخی اعداد پرتی اشاره میکنند که مثلا بورس با دلار ده بیست هزار تومنی هنوز قیمت میخورد..خیر اینقدرا هم عقب نیست اگر بازه محاسبات را چند سال عقب تر ببرید!!!)

ولی با همه این حرفها....و در حال حاضر....با محاسبه همه شرایط و احتمالات ...به نظر این مخلص کمترین ...برای سرمایه گذاری در بازه درازمدت...کماکان عرض میکنم بهترین بازار بورس است!!!

اگر شش ماه...یک سال....دو سال هم بگذرد...و قیمتها همین باشد که هست(بعیده ولی احتمالش کماکان هست!)...باز هم خللی به این اعتقاد من در حال حاضر محتمل ترین بازاری که مناسب سرمایه گذاری است بورس هست وارد نمیکند!
                              میخواستم زیاد حرف نزم ولی خستگیم کمی بهتر شد و حسش اومد /:.yead.:/

معما حل شده ولی زیادم این معما غیر قابل حل نبود و میشد پیش بینی کنی . حسنی خودمون پیش بینی کرده بود /:.rolleyessmileyani

به قول امید ازاد عزیز که نمیدونم هنوزم در بند است یا نه چندی قبل گفت ما بورسی ها بعضی وقتها خوب تشخیص میدیم ولی نمیدونم چرا خودمون عمل نمیکنیم

حمل بر خودستائی نباشه من اندکی بعد از مرداد 99 که بوی پکیدن اینجا بلند شده بود به دوستی حقیق و همشهری خودم که اونم همه تخم مرغهاش مثل من و شما در این بازار نهاده شده و اون موقع 8 میلیارد پرتفوی داشت گفتم من فکر میکنم بورس میریزه و سایر بازار ها نم نم میاد بالا و همسان سازی صورت میگیره . اون گفت من تا 20 میلیارد می مونم که سال بعد رسید به 3 /.:biggrinsmiley.:/

اقا همون شد . بورس پکید و بقیه نم نم و بعضی وقتها تند تند اومدند بالا و دقیقا همسان سازی صورت گرفت . معما چندان پیچیده هم نیست

اونائی که تابستان 99 ملک و ... خریده بودند و حسرت میخوردند کاش سال قبل اومده بودند بورس خریده بودند موافقم ولی این یک استثنا بود و فقط همین یک بار حسرت است و تکرار شدنی نیست تا زمانی که هستی و کائینات پابرجاست و این حکومت هم سر جاش هست این استثا و حسرت دیگر تکرار نمیشود

بلود قرمز اخر ...
                              بله منم موافقم بورس همچین عقبم نیست و من نوعی بارها گفتم بورس فعلی با دلار فعلی تازه داره میخونه و مچ شده و اون سقف قبلی دلار 60-70 بود و پیشخور
                              اینکه ما مینالیم ( یکیش خودم ) مبنی بر این است که چرا خارج نشدیم و چرا از تورم جا موندیم و چراهای دیگر بر این اساس که میشد سود خوب اون سالها را حفظ کرد و چرا نشد حفظ کنی . حفظ نشدن اون سود باعث ناله است وگرنه منم معتقدم بورس از بیقه بازار ها عقب نیست . تازه همسان سازی شده

در واقع زیادی جلو زده بود ، و بعد عقب افتاد که دور از ذهن نبود و نیست و چون ذات هر بازار مالی اینه که وقتی بخودی باد کنه و بخش بزرگی از فعالان متوجه این باد و حباب شوند و خارج شوند ، بدون ذره ای شک و تردید عاقبت بادش خالی میشه و هیچ گریزی از ان نیست

نظر

• TARGET
                                عضو فعال
                                • Nov 2014
                                • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                میخواستم زیاد حرف نزم ولی خستگیم کمی بهتر شد و حسش اومد /:.yead.:/

معما حل شده ولی زیادم این معما غیر قابل حل نبود و میشد پیش بینی کنی . حسنی خودمون پیش بینی کرده بود /:.rolleyessmileyani

به قول امید ازاد عزیز که نمیدونم هنوزم در بند است یا نه چندی قبل گفت ما بورسی ها بعضی وقتها خوب تشخیص میدیم ولی نمیدونم چرا خودمون عمل نمیکنیم

حمل بر خودستائی نباشه من اندکی بعد از مرداد 99 که بوی پکیدن اینجا بلند شده بود به دوستی حقیق و همشهری خودم که اونم همه تخم مرغهاش مثل من و شما در این بازار نهاده شده و اون موقع 8 میلیارد پرتفوی داشت گفتم من فکر میکنم بورس میریزه و سایر بازار ها نم نم میاد بالا و همسان سازی صورت میگیره . اون گفت من تا 20 میلیارد می مونم که سال بعد رسید به 3 /.:biggrinsmiley.:/

اقا همون شد . بورس پکید و بقیه نم نم و بعضی وقتها تند تند اومدند بالا و دقیقا همسان سازی صورت گرفت . معما چندان پیچیده هم نیست

اونائی که تابستان 99 ملک و ... خریده بودند و حسرت میخوردند کاش سال قبل اومده بودند بورس خریده بودند موافقم ولی این یک استثنا بود و فقط همین یک بار حسرت است و تکرار شدنی نیست تا زمانی که هستی و کائینات پابرجاست و این حکومت هم سر جاش هست این استثا و حسرت دیگر تکرار نمیشود

بلود قرمز اخر ...
                                بله منم موافقم بورس همچین عقبم نیست و من نوعی بارها گفتم بورس فعلی با دلار فعلی تازه داره میخونه و مچ شده و اون سقف قبلی دلار 60-70 بود و پیشخور
                                اینکه ما مینالیم ( یکیش خودم ) مبنی بر این است که چرا خارج نشدیم و چرا از تورم جا موندیم و چراهای دیگر بر این اساس که میشد سود خوب اون سالها را حفظ کرد و چرا نشد حفظ کنی . حفظ نشدن اون سود باعث ناله است وگرنه منم معتقدم بورس از بیقه بازار ها عقب نیست . تازه همسان سازی شده

در واقع زیادی جلو زده بود ، و بعد عقب افتاد که دور از ذهن نبود و نیست و چون ذات هر بازار مالی اینه که وقتی بخودی باد کنه و بخش بزرگی از فعالان متوجه این باد و حباب شوند و خارج شوند ، بدون ذره ای شک و تردید عاقبت بادش خالی میشه و هیچ گریزی از ان نیست

الانم بورس با بقیه بازار ها همسان میشه، و خودشو میکشه بالا
                                الان قیمت سهام با سکه ۱ میایون و متر خونه متوسط ۱۸ میلیون و ماشین دنا۱۸۰ تومنی قیمت خورده!
                                هر چند دلاری ها رشد خوبی کردن و تازه رسیدن به سقف ۹۹ بدون تورم
                                ریالی ها نه؛ خودرو ۹۹ بود ۸۲۰ الان ۳۰۰ و ….

نظر

در حال کار...
                                X