کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مثلا امروز بفروشن و پول رو بگیرن باهاش چیکار کنن ؟
برای ارقام خرد هم که با مفید کارت میشه در لحظه برداشت کرد
این موضوع یه جو روانی است بیشتر وگرنه کی روز اخر سال پول میخاد به حسابش بیاد که به قول شما چی بشه ؟
خونه تکونی هم از 20 روز قبل انجام میشه چه برسد به لزوم به پول . یا مثلا خرید برای سفره و این چیزا یا لباس و ... روز اخر ؟؟؟؟!!!
اصلا بگو کدوم عید ؟ مگر مردم عید دارند ؟ سالهای سال است عید ندارند و امسال دیگه بدترین نوروز پیش رو است با هزار ماتم
یه مسافرت احتمالی می مونه که اینم میل و رغبتی با این گرانی ها نیست و اونم اگر باشد طرف از روزهای قبلش فکرش را میکنه
مثلا امروز بفروشن و پول رو بگیرن باهاش چیکار کنن ؟
برای ارقام خرد هم که با مفید کارت میشه در لحظه برداشت کرد
اختیار داری
خرید پسته و آجیل !
مثلا میتونیم 1000 تا سهم شبندر بفروشیم یه مقداری هم دستی بذاریم روش 1 کیلو پسته خریداری نماییم1.1 میلیون تومان !!
قیمت جهانی 10 دلار، پسته افلاتوکسینی سمی ایران 22 دلار ناقابل !!
مافیای پسته کاری مشترک از حسین مرعشی (دایی گرامی اقا محسن رفسنجانی) و برادران قاچاقچی خودمون !!
سکه در 3 روز گذشته 22% اومد بالا
از زیر 25 اومد بالای 30
خدائیش بیخود نیست پول فقط این چیزارو میشناسه . خیانتی در کارش نیست
تازه خالص میخری و خالص میفروشی
اینجا هر 100 میلیون خریدت در لحظه 1.3 میلیونش نیست باید به نمیدونم چه دلیلی باید بریزی حلقوم کارگزار و دولت تا برات رنج منفی بکشند
خوش به حال کسانی که اعتمادشون فقط به ارز و طلا بود
درود سکه راهم موقع خرید درلحظه اراده به نقد کردنش کنید... 1-1.5درصد پایین تر باید بدید . دلار به مراتب نرخ خریدش توسط واسط ها در شرایط هیجانی پایین ترهست برا اشخاص عادی...
اختیار داری
خرید پسته و آجیل !
مثلا میتونیم 1000 تا سهم شبندر بفروشیم یه مقداری هم دستی بذاریم روش 1 کیلو پسته خریداری نماییم1.1 میلیون تومان !! قیمت جهانی 10 دلار، پسته افلاتوکسینی سمی ایران 22 دلار ناقابل !!
مافیای پسته کاری مشترک از حسین مرعشی (دایی گرامی اقا محسن رفسنجانی) و برادران قاچاقچی خودمون !!
درود
واقعا قیمت جهانی پسته 10 دلار است ؟ چقدر ارزون نسبت به درامد دلاری کشورهای غربی
پس چرا به مردم خودمون میدن 22 دلار ؟ تازه مردم بدبخت که درامدشون به دلار نیست
حالا از یه منظر دیگه حساب کنیم . اگر 10 دلار باشه معادل قیمت یه نهار یا شام است در جهان غرب است !!!!! یه کیلو پسته قیمت یه شام یا نهار
مشکل اینه که مردم ایران در سرزمینی زندگی میکنند که پاک ترین خدایگان بر زمین در حال اداره کردنش هستند . عوضش اخرت خوبی برای مردم رقم زدند تا مستقیم با قطار سریع السیر راهی بهشت شوند . باغ های پسته مافیای رفسنجانی را بیخیال ، اخرت را بچسب /:.zzzzzz.:/
درود سکه راهم موقع خرید درلحظه اراده به نقد کردنش کنید... 1-1.5درصد پایین تر باید بدید . دلار به مراتب نرخ خریدش توسط واسط ها در شرایط هیجانی پایین ترهست برا اشخاص عادی...
درود محسن خان
خبر نداشتم چون به عمرم فقط 3 ربع سکه داشتم سالها قبل که اونم هدیه بود و خرید فروش نکردم . پس سکه هم کارمزد داره !!
ولی به قول شما دلار کارمزدش جزئی است
درود محسن خان
خبر نداشتم چون به عمرم فقط 3 ربع سکه داشتم سالها قبل که اونم هدیه بود و خرید فروش نکردم . پس سکه هم کارمزد داره !!
ولی به قول شما دلار کارمزدش جزئی است
سلام و درود جناب بیفور سیتی
این صندوقهای طلا از همشون بهتره...کارمزدشون حدود 0.02% هست. نیازی هم به رفت و آمد فیزیکی نیست.
هر موقع هم بفروشی تقاضای وجه بدی فرداش پول تو حسابته(یک روز زودتر از سهام).
تنها اشکالش سندرم دست بیقرار هست که با کمی سود میفروشی میری سهم میخری بعد میبینی سهمت تا خشتک میره تو ضرر ولی اون همچنان داره بالا میره.
از اون حرفا بودا /:.negaran.:/
داریم از خطای شاخص هم وزن حرف میزنی شما عملکرد صندوق ها را کشیدی وسط واوووووو چه ربطی داشت ؟ بازدهی صندوق ها بالا بوده یعنی هم وزن درست است ؟
و اما در مورد عملکرد بازدهی ...
صندوقی که اسیابش همه چی خرد میکنه و پول کلان دستش است که مانورش بالاست را با سبد سهام مقایسه میکنی ؟
از 99 تا الان سهامدار خانه خراب شده و هنوز به سقف 99 کلی بدهکار است و کاملا طبیعی هم هست ، انتظار داری سهامدار مطابق با صندوق در این بازار 50% اومده باشه بالا ؟
از 99 تا الان اونی که فولاد تاپ تاپ بازار را داشته الان تازه رو سقف 99 است چطور باید 50% بالا باشه ؟
به افق خیره شدم با این استدلال ها
با این حساب که باید همین امروز همه فعالان همین سایت بروس را بذارند کنار
من نمیفهمم خودت سهامدار نیستی ؟ خودت چه شق القمری کردی ؟ اول باید خودت بورس را بذاری کنار
حامیان حکومت رو هیچ منطقی نیستند چرا عایا ؟ از بورسش هم همه جانبه دفاع میکنند چرا عایا ؟
یک ساله صندوق 50% بازدهی داشته ؟ اون وقت تورم این یک سال چقدر بوده ؟
سلام و ارادت ، مخلصیم
عرض کنم من اومدم تو بورس با هدف سود
نظر من فقط نظر شخصی هست و اهمیت خاصی نداره
ارتباط بحث رو با حکومت متوجه نشدم کاری به حکومت ندارم
در بورس از هر ابزاری برای رسیدن به بازدهی بالاتر استفاده میکنم
شاخص کل رو میبینم اما برام اهمیتی نداره اینکه خطا داره ربطی به من نداره
شاخص هم وزن رو جدی تر میبینم این فعلا ابزار بهتری هست البته عالی نیست البته این هم چندان برام مهم نیست که مقداری خطا داره فقط یک عدد و شاخص هست اگه هر عدد و شاخصی که بهتره و در بورس های معتبر استفاده میشه پیشنهاد بشه اینقدر بنویسیم و در موردش بگیم چهار نفر اون بالا ببینن اونم بزارن کنار بقیه شاخص ها البته وجود اون هم برام اهمیتی نداره
بهترین ابزار برای من دیدن بازدهی دیگران هست دسترسی به بازدهی اشخاص و حقیقی ها ندارم پس میرم سراغ بازدهی صندوق ها که شناسنامه دارند و حساب و کتاب دارند و کارشون مشخصه
با اینکه کار صندوق به مراتب مشکل تر از سرمایه های پایین هست دیگه ابزاری ندارم که بفهمم این وسط چکاره هستم
به هر حال اگر صندوقی باشه که از خودم بهتر کار کنه با کله میرم سراغش
دوباره تاکید میکنم من اومدم تو بورس برای سود و بازدهی
اگر بورس بدتر از بقیه بازارها بود اینجا نبودم
چرا بورس رو کنار بزارم من همیشه ۹۰ تا ۱۰۰ درصد سهام هستم
دوباره میگم اینها نظر شخصی هست
من بازارهای دیگه نمیرم اونا برای فعالان همان بازارها است
بحث شخصی نبود اما اگه لازمه بازدهی خودم رو هم از ۸ ۹ سال گذشته بزارم که اتفاقا از ۹۹ و ۴۰۰ صفر هستم و برام اهمیتی نداره سایر بازارها چقدر بازدهی داشتن و چون هنوز عقب هستن
نظر