جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط جان کافی پست شده است View Post
    رئیس سازمان بورس:
    ������ ۲۴ ساعته شدن بورس منطقی نیست
    پیشنهادهایی درباره توکنایز کردن دارایی مالی داریم

������مجید عشقی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران استانی سمنان درباره تغییر ساعات معاملات یا شبانه روز شدن بورس: ۲۴ساعته شدن بورس منطقی نیست. برخی از صندوق‌ها هستند که به صورت شبانه روز خرید و فروش می‌شوند.

������پیشنهادهایی درباره توکنایز کردن دارایی مالی داریم که به‌نوعی دیجیتال کردن سهام در بخش کالایی است. در این خصوص هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

������اگر این حوزه راه‌اندازی شود، می‌توانیم آن را به صورت ۲۴ ساعته داشته باشیم چرا که ساختارهایش با بازار سنتی کاملا متفاوت است. عجله‌ای برای این کار نداریم.
    سازمان بورس دستور داده بود
    عرضه دوبل کنید
    چیزی مثل دوبل برگر یا دبل اسپرسو

عشقی با 24 ساعته مخالفه چون میترسه حقوقیها رو بسیج کنه دوبل عرضه کنند ،ولی بعدش صبح مثل مهدی کروبی
    /:.yead.:/پاشه ببینه ملت 15 میلیاردصف خرید گذاشتن رو خساپا :D
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/11, 23:26.

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1071

رئیس سازمان بورس:
      ? دخالت دولت در بورس به‌کمترین میزان رسیده است

?مجید عشقی در نشست خبری استانداری سمنان گفت: دولت از طریق صندوق توسعه ملی و صندوق تثبیت از بازار حمایت کرد. غیر این موارد، ما در حال پیگیری حمایت از سرمایه‌گذاری از دولت هستیم. دنبال حمایت مستقیم نیستیم. معنای دیگر حمایت مستقیم دولت از بازار سرمایه همان دخالت است. در جلساتی که با مجموعه قوه مجریه دارم، همیشه می‌خواهم که در بازار دخالت نکنند.

?کمتر شدن دخالت دولت در بازار می‌تواند اوضاع بازار را بهتر کند. دولت به‌عنوان مشتری بازار سرمایه در انتشار اوراق و فروش سهام است؛ مثل بقیه مشتری‌ها. دخالت دولت در بورس هم به‌کمترین میزان رسیده است. بازار باید روی پا خودش بایستند. نهادهای مالی ما قدرتمند هستند و فعالان بازار پرتعداد هستند. بازار سرمایه با اتکا بر همین توان به فعالیت خودش ادامه خواهد داد.
      آره جون خودت

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        درود

دوست عزیز اگر بورس بده چرا این اعتیاد رو ترک نمی کنید؟

کسی ما رو مجبور نکرده تو بورس بمونیم جلو ضر رو از هر جا بگیری نفعه

یادمه دکوثر رو ۲۲۳ تومن خریدید چرا نگه نداشتید؟ یا حق شپترو و تبدیل به سهم حدود ۱۲۰ چرا باهاش نموندید؟

دکوثر ۴۰۰ درصد اومد بالا و شپترو حدود ۱۸۳ درصد

در اینکه سیستم خرابه بحثی نیست ولی خیلی جاها خودمون درست بازی نمی کنیم
        درود
        با جبهه گیری و شخصی سازی جواب دادید حالا منم مجبورم دفاعیه داشته باشم . اصلا انتظار نداشتم در برابر اون نظری که کاملا درست هم هست چنین جبهه گیری را شاهد باشم
        بازم میگم در بورس 30% سود و 70% در بازه های مختلف زیان میکنند چون به قول خودتون استراتژی ها متفاوت است . اکثرا نمیتونند بازه های بلند مدتی بمانند یا تاپ ترین ها را انتخاب و بمانند
        اینکه بازه ای چند ساله در نظر بگیریم و تاپ ترین سهام یا صندوق ها را مثال بزنیم دلیل موجهی نیست

بگذریم
        اصلا بورس همه چیش خوب ، منظورم چیز دیگری بود نه سود و زیان ها
        در ضمن وقتی نظری داده میشه سعی کنیم به نصیحت و توصیه و صحبت های پدرانه که چرا فلان نمیکنی روی نیاریم
        حرف من پیچش مو داشت ، کار ناپاکی است چون اه و ناله توش زیاد است . هر کاری اگر نفرین و ناله باشه قطعا دلزدگی ایجاد میکنه . فرض کنید در شغل شریف جراحی پزشکی که مثلا درامد خوبی داره ، صرفنظر از استرس هائی که جراح باید متحمل شود ، فرض نزدیک به محال در نظر بگیرید ، اکثر بیماران یا خانواده های انها از جراحان شاکی شوند و ناله و نفرین و ... اون وقت جراحی که خوبم درامد داره چه حسی پیدا میکنه ؟ حس بد

نمیدونم شاید مثالم زیاد قضیه را روشن نکرده باشه یا مثال خوبی نبوده ، ولی کلا میخوام اینو بگم که در هر بیزنس و فعالیتی ، نگاه عمومی و رضایت جامعه هم در اون نقش داره . اه سینه سوز نباید توش باشه ، شما فردا برو به 20 نفر اهالی محله تون از بورس بگو ... واکنش ها را هم ببین . ناپاکی را به این دلیل گفتم

نظرم هیچ ارتباطی با سود و زیان نداره ولی شما همه چیز را شخصی و بر اساس سودهای خودتون بررسی میکنید
        من نگفتم کی چقدر سود کرده ، ولی طبق معمول برخی دوستان شروع کردن به من اینقدر سود کردم و فلان ... شخصا نظرم اینه از این کار دوری کنیم

اینکه هر نقدی را بر اساس عملکرد و رفتار شخصی خودمون با درجه اعلا بررسی کنیم و بگیم نه من که فلانم و خوبه اوضاعم تداعی همان قضیه است که جامعه از تنش و گرفتاری و نارضایتی داره بالا میاره اون وقت فلانی بگه نه من که خوبم اوضاعم ، جامعه بسته است ولی من تفریحام اروپاست ، وضع مالیم هم خوبه و دخترم راحته هر جور دلش بخواد لباس میپوشه و میگرده و .... تا برسیم به اصل داستان یا همان سسیاست ، سیاست هم زیاد مهم نیست برام اصلا من سیاسی نیستم . همین جمله مسخره ای که خیلی ها به زبان میارند

خلاص شد و رفت به همین راحتی همه مسائل را جارو کنیم زیر فرش و نه خانی اومده نه خانی رفته
        بحث را شخصی سازی نباید کرد . مشکل و درد این جامعه همینه . هر کی از منظر زندگی شخصی خودش با سیاست یا اقتصاد یا مسائل اجتماعی برخورد میکنه و مقایسه میکنه . از این درد بی درمان علی بی غمی دوری کنیم که من خوبم بقیه به من چه

گفتید فلان سهم خریدید چرا فروختید . این کاری است که اکثرا میکنند و منم کردم ولی قرار نیست دو سهمی که من در کف کف قیمت معرفی کردم حالا به روی خودم بیارید . فروختم ولی هنرم این بوده که این دو سهم را وقتی اسم بردم 1 ریال دیگه پائین تر نبوده و در زمانی گفته شده که بورس هم خوب نبوده

شما زیاد خرید فروش هاتون را اینجا اعلام نکردید ولی یادمه چند بار همین خگستر را خرید فروش کردید . چرا خگستر زیر 300 را که چندین بار خرید کردید را فروختید ؟
        شما خودتون چند سهم از ابان سال گذشته خرید دارید و با اونا موندید ؟

عذر میخوام بنا بر جواب شما منم دفاعیه دادم
        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/05/12, 01:41.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

تا اونجائی که اطلاع دارم جناب طیب خودمون با صدرا سالهای سال است مونده . از ابتدای 97 تا الان مثال زدید
          ابتدای 97 صدرا 1300 بوده و الان تعدیل شده حتی با احتساب چند روز قبلش که نریخته بود برابر با 6100
          میشه کمتر از 5 برابر . این فقط یک مورد و یک مثال است

وخارزم که سهم خوبیه درسته ؟ از ابتدای 97 با قیمت چند روز قبلش که نریخته بود 15 برابر است . حالا بگیم به من چه از من که 30 برابر است ایا قضیه حله ؟

حالا بر فرض ایشون ( جناب طیب ) بیاد نقدی داشته باشه باید بهش بگیم خب تو نباید با این می موندی و با خودمون مقایسه کنیم ؟ هر چند اگر بگیم نباید با این می موندی حرفمون درسته ولی معمای حل شده را نمیشه زیاد روش مانور داد
          ضمن اینکه بازم میگم نقد من از بازار مالی ایران اصلا بر اساس سود و زیان شخصی نبود

به قول جناب انصاری این حضرات اینجا را برای سود بردن ما اداره نمیکنند
          اینجا را محلی برای تامین مالی شرکت هاشون میدونند از جیب من و شما

و شگفت زده شدم دوست خوبمون جناب mnb که از دیگران نقد میکنه و معتقد است دیگران سودهای رویائی اعلام میکنند ( البته اینو بر اساس گفته های غیر مستقیم نتیجه گیری کردند ) ولی ایشون هم به همان روش روی میاره و از سودشون گفتند !!! دقیقا مطابق با همان نقدی که داری اعلام موضع کنی !!!
          بر این نظر است که خب دولت هم باید به فکر جیبش باشه . چرا ما هستیم و اون نباشه

برادر عزیز دولت اینجا را محل تامین مالیش کرده و از انواع و اقسام مختلف خورده تا بالا اورده از جمله مالیات خرید فروش و کوفت و زهرمارهای دیگر . شرکت هاش را تامین مالی کرده
          سرخابی های فوتبال را اورد کرد تو پاچه ملت
          بگذریم ...

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4093

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
            سلام
            در مورد سهام ذکر شده به هر صورت افرادی دخیل در خرید وفروش بودن و ممکنه یک نفر هم تو این سایت در مورد سهام مذکور معامله نداشته باشه. بر فرض من نوعی پریروز خاور خریدم و امروز تو سقف فروختم و تنها معامله گر این سهم ممکنه تو این سایت در روز اعلامی دو سه نفر بودن که خرید داشتن یا وسپهر که فقط نمیدونم کی بود خرید داشت و اعلام کرد یا برکت .
            پس ارجاع به نظر سنجی در مورد سهام مذکور شاید یک دست هم بالا نره و اعضا در دیگر سهام بازار فعالیت داشته باشن.
            در مورد شاخص ۳ میلیونی :
            همه میدونن که من تا اواخر بهمن اصلا به بورس اعتقادی نداشتم وبروز جنگ یا اوج گیری اغتشاشات رو خیلی محتمل میدونستم و حتی اینجا گفتم سهام قفل در صف فروش خواهد شد.حتی با جناب طیب هم بحثی در این مورد داشتم اون زمان فول تتر بودم ولی با دیپلماسی و تغییر چرخش در سیاست ها علی الخصوص با عربستان اعلام کردم که خروج زدم و سهام میخرم چون ریسک سیستماتیک کاسته شده بود.
            با رویه فعلی حتی با وجود تورم سنگین نهایت دلار تا آخر سال ۶۰ باشه
            و کنترل شدیدی در بازارها خواهیم داشت و تنها بازاری که رو به بالا هست بورس هس فقط فقط فقط به خاطر انتخابات .
            به دلایلی
            یک ایجاد رضایت عمومی در سطح جامعه
            درآمد تبلیغات انتخاباتی
            سوم سهام عدالتی ها
            به هر حال ترید استرس داره مثل خرید کالای فیزیکی نیس. اگه روح و روان درگیره و صرفه نداره بی درسر برید صندوق طلا یا پیشرو یا کالای فیزیکی بخرید تا از تورم عقب نیفتید. تا الان تا اینجای کار همینا خودشون رو با تورم حفظ کردن یا بالاتر بودن.فقط برید بازدهی پیشرو یا پیشتاز رو ببینید تو این چند سال.
            نفس ترید برای درآمد بیشتر هس واقعا اگه کسی نمیتونه عمر و سرمایه ش رو تلف نکنه اونم تو بورس ایران که دیمی تخیلیه.بره سراغ یه کارو بار دیگه.

ببخشید طولانی شد و از حوصله خوانندگان خارج.
            بحث وسخن دیگه ای بود باشما یا دیگران در خدمتم.
            درود ممنون از پاسخ شفاف و بدون جبهه گیری
            در مورد دوستان سایت در ابتدای سخنتون ، منظورم به خرید فروش در کف و سقف نبود نبود . رنج کشی ها که شما به اون اشاره داشتید بود
            فکر نمیکنم بر کسی پوشیده باشد که رنج کشی های سریع السیر یکشنبه صبح کار کیا بود و با چه هدف و دستوری بود ؟

عشقعلی خان هم امروز غیر مستقیم و لفافه اعتراف کرد کار و دستور خودم و عوامل بادمجان اطرافم بود

در ارتباط با سایر موارد مطرح شده در ادامه کامنتتون نظری ندارم و بحثی نیست

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14627

‏رئیس سازمان بورس:
              ? عرضه اولیه‌های هفتگی در راهند.
              امسال عرضه اولیه‌های زیادی داریم.

در اصلاح چند روزه اخیر بورس، پول آنچنانی از بازار خارج نشده و بورس جای نگرانی ندارد.
              بورس با تعادل به کار خود ادامه می‌دهد.
              شرکت‌های بورسی سودآوری نسبتا خوبی داشتند.
              چه زمان بدی قصد خارج کردن نقدینگی از بازار دارن
              طی 4 روز گذشته حدود 14 همت از بازار خارج شد
              و این درحالی بود که از اول سال تا امروز مجموعا اینقدر پول وارد بازار نشده بود
              عشقی بدجور عشقی رفتار کرد
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1586

هر چند این ریزش برای کسی اعصاب باقی نگذاشت و همه را شوکه کرد و دست کم 90 درصد از اهالی بازار در تله ی حضرات گیر افتادند و بین 10 تا 20 درصد از سرمایه سهامداران آب شد، اما به نظر بنده یک نکته مثبت هم در این قضیه وجود داره که برای ادامه ی کار، قدری باعث دلگرمی خواهد بود
                سال 99 که با تبلیغات گسترده، بسیاری از مردم رو به این بازار کشاندند ، باعث شدند که بازار سرمایه برای مدت 2/5 سال بدون بازدهی واقعی باشه و بسیاری از افراد هم دچار زیان های سنگین بشن.
                این قضیه برای امثال ما که به قول معروف اهالی بازار و بچه های این بازار به حساب می آییم و کل سرمایه یا قسمت مهمی از سرمایه خودمون رو در این بازار گذاشتیم، اصلا خوشایند نبود و هر کسی در این 2/5 سال سهامدار بود، آزار دید و احساس جا ماندن از سایر بازارها رو داشت.
                اما با این اقدامی که کردند و اصلاح سنگین رو برای بازار سرمایه رقم زدند، به نوعی جلوی ورود افراد ناشی و کم تجربه رو به بازار سرمایه گرفتند و این برای بلند مدت بازار ، خوبه یعنی با ورود افراد ناشی و تازه کار، بازار دوباره دچار حباب بیهوده نمیشه و بعد از مدتی دوباره به روال خودش برخواهد گشت و این بار با روندی منطقی تر و بدون عجله جلو خواهد رفت و این برای همه ی ما که قصد ادامه ی حضور در بازار سرمایه را داریم در دراز مدت خوب و خوشایند خواهد بود.

ضمن این که اصلاح سنگین و پر سرعت بازار، خیلی بهتر از اصلاح فرسایشی و اعصاب خرد کننده بود و میشه امیدوار بود که بعد از مدت نسبتا کوتاهی،به مرور این قضیه اصلاح هم کمرنگ بشه و بهبود شرایط بنیادی بازار، دوباره باعث رشد سهام خوب بازار بشه.

بنده از هیچ تحلیلگر مطرحی نشنیدم که از ادامه و آینده بازار ، بعد از این اصلاح ، نا امید باشه...
                بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 910

پس از چنین ریزش سنگینی مدتی زمان میبره تا به روند صعودی برگرده بازار. از طرفی امیدوارم ریزش قیمتهای جهانی کالا ادامه دار نباشه و رکودی در بازارهای جهانی در پیش نباشه.علی رغم اینکه تورم داخلی کماکان خواهیم داشت، حداقل برای مدتی نقدینگی داشتن یک ضرورت هست.
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1925

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                    پس از چنین ریزش سنگینی مدتی زمان میبره تا به روند صعودی برگرده بازار. از طرفی امیدوارم ریزش قیمتهای جهانی کالا ادامه دار نباشه و رکودی در بازارهای جهانی در پیش نباشه.علی رغم اینکه تورم داخلی کماکان خواهیم داشت، حداقل برای مدتی نقدینگی داشتن یک ضرورت هست.
                    گزارشات سالانه شاخص سازها و توزیع سودهای سنگین در تیر همه را به پای این سهام خواهد آورد - با درجا زدن در پاییز و زمستان موافقم.
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1775

از نظر بنده از ای پس با شرایط متفاوتی در بازار بورس مواجه خواهیم شد که آن را به فال نیک می گیرم .
                      رشد گله ای متوقف و بازار براساس تحلیل پیش خواهد رفت و روی تک سهم ها متمرکز خواهد شد .

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11247

گزارشات12ماهه شرکت طی هفته پیش رو دراکثریت بازار منتشر میشه

میشه انتظار داشت ... اون هایی که سودآوری با رشدهای اخیر تناسب داشته باشه .. یاحداقلی از بخشی رشد را کاور کرده باشه

دراواسط هفته روند متفاوتی نسبت به جو فعلی درپیش بگیرند

این گزارشات چشم انداز بنیادی بسیاری ازشرکت ها و تخمین شرکت از روند هزینه های جاری وآتی را مشخص میکنه

به نظرم بازار زین پس بیشتر بر این موارد زوم خواهد شد ....

بازدهی یکسال اخیر دلاری های کوچک وبنیادی را باسایر بازارها قیاس بزنید .... این خودش درسی است برای تریدهای آتی

باوجود تمام فراز وفرودهای اخیر.. سهامداری دراین مدل نمادها بازدهی درخور ریسک این بازار را درپی داشته ...

ومزیت اصلی اون دور بودن ازاین همه تنش های کوتاه مدتی بازار هست .....

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

امروز بازارهای جهانی مثبت هست

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            گزارشات12ماهه شرکت طی هفته پیش رو دراکثریت بازار منتشر میشه

میشه انتظار داشت ... اون هایی که سودآوری با رشدهای اخیر تناسب داشته باشه .. یاحداقلی از بخشی رشد را کاور کرده باشه

دراواسط هفته روند متفاوتی نسبت به جو فعلی درپیش بگیرند

این گزارشات چشم انداز بنیادی بسیاری ازشرکت ها و تخمین شرکت از روند هزینه های جاری وآتی را مشخص میکنه

به نظرم بازار زین پس بیشتر بر این موارد زوم خواهد شد ....

بازدهی یکسال اخیر دلاری های کوچک وبنیادی را باسایر بازارها قیاس بزنید .... این خودش درسی است برای تریدهای آتی

باوجود تمام فراز وفرودهای اخیر.. سهامداری دراین مدل نمادها بازدهی درخور ریسک این بازار را درپی داشته ...

ومزیت اصلی اون دور بودن ازاین همه تنش های کوتاه مدتی بازار هست .....
                            من با شبندر و فولاد ( بجزء سایر سهام که چند بار جابجا شدند) یک سال هست نه یک سهم اضافه کردم نه کم فقط سود مجمع و افزایش سرمایه از آنها گرفتم فقط 45 تا 50 درصد سود را پرتفوی نشان میده اگر ثفارس یا ثشاهد و سهام فرابورسی را می گرفتم شاید 150 درصد سود هم می گرفتم بجای این دو سهم. این عقب ماندگی شاخص سازها های بنیادی تا تیر جبران میشه
                            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11247

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                              من با شبندر و فولاد ( بجزء سایر سهام که چند بار جابجا شدند) یک سال هست نه یک سهم اضافه کردم نه کم فقط سود مجمع و افزایش سرمایه از آنها گرفتم فقط 45 تا 50 درصد سود را پرتفوی نشان میده اگر ثفارس یا ثشاهد و سهام فرابورسی را می گرفتم شاید 150 درصد سود هم می گرفتم بجای این دو سهم. این عقب ماندگی شاخص سازها های بنیادی تا تیر جبران میشه
                              درود

درمطلبی که عرض شد از واژه دلاری های کوچک استفاده شد ... طبیعتا غول های بزرگ روند ارام تری نسبت به بقیه بازار داشته وخواهند داشت

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

بعضی افراد پیش‌بینی می‌کنند ممکن هست که فرمان بورس در روند نزولی که هفته گذشته در دست سایر شرکت ها بوده، در هفته پیش رو به دست سهام کامودیتی محور بیوفته

نظر

در حال کار...
                                X