جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1780

پاسخ : جــــو بــــازار

متاسفانه بازار با یک روز مثبت و منفی به حالت رنج کشیده شده واحتمال اینکه مدتی به حالت رنج باشد بعید نیست .
    هرچند با اتمام اصلاح ۱۳۰ هزار واحد فاصله داریم

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

رانت نیسان آبی

آقای کامودیتی برای چندمین بار فرمودن نرخ کالاها نباید با دلار آزاد قیمت بخورد تا دلار زدایی کامل شود. از اینکه عدد 28500 تومن هم خود یک مبنای دلاری است بگذریم.

یک مثال مسی:

هر تن مس با دلار آزاد 460 میلیون تومان و با دلار 28500 تومان 232 میلیون تومان است. یعنی اختلاف در هر تن 222 میلیون تومان. ظرفیت یک نیسان آبی 3 تن است یعنی راننده نیسان به ازای هر سرویس تا خارج از مرز 666 میلیون تومان سود می کند. چون این رانت تحت هیچ شرایطی به نیسان های آبی نمی رسد از آنها مایه گذاشتیم. کل تولید مس کشور 300 هزار تن است که اختلاف 66 همتی ارز 28500 و 54000 تومن را خواهیم داشت.

اینکه مس با نرخ 28500 تومان به دست مصرف کننده نهایی نمی رسد چیزی نیست که ما بدانیم و آنها ندانند. همین اتفاق در انواع محصولات پتروشیمی، فلزی... خواهد افتاد.

سیاست عرضه سنگین در بورس کالا هم یک چرخه معیوب ایجاد می کند:

افزایش موجودی انبار خریداران، کاهش صادرات، افزایش نرخ ارز، آزاد سازی صادرات و فروش موجودی ارزان قیمت...

@rezayatee

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        قسمت بولد شده فکر میکنی کار کیه ؟ الان خطابتون به کیست ؟ همیشه خدا سهامدار بینوا مورد سوال است
        این رنج کشی ها کار من و شما دیگری است ؟
        نظر سنجی بگذاریم یا کاش میشد بگذاریم از اعضای این سایت و حتی مهمان ها لطف میکردند لاگین میشدند و شرکت میکردند ببینیم چند نفر در این رنج کشی ها نقش داشتند
        بگذریم ...
        اگر سال گذشته همین موقع که شاخص داشت میرفت برای 1600 ( 27 اردیبهشت ) و بعد منفی و نوسانی شد به سهامداران میگفتی نگران نباشید و از منفی ها نترسید ، شاخص اخر سال یعنی اخر سال گذشته 2 میل میشه در نگاه اول جذابیت داشت خیلی هم داشت ولی اگر میگفتی به موازاتش تورمی 70% تا 100% هم در سایر بازارهای موازی و کالائی و خوراکی و غیره در کلیت زندگی رخ میده اون وقت طرف شل میشد و میگفت ای بابا این بالا رفتن بورس که فایده نداره

حالا هم داستان 3 میل شدن است که وعده میدیم برای امسال و البته تحققش دور از ذهن نیست و عملی است
        ولی موضوع اینه چه زمانی ؟ شما شخصا چه زمانی برای 3 میل شدن در نظر گرفتی ؟

و دوم اینکه ایا این 3 میل شدن با رشد دلار و سایر بازار ها باید رخ بده و همون داستان فایده نداره رخ بده یا اگر به فرض مدتی دلار همین محدوده 50-55 موند بازم رشد بورس رخ میده ؟
        کلا در بورس زمانی از رشدها میشه خشنود شد که حداقل 50% بالاتر از تورم سود ببری تا به بدبختی هاش و استرس کشیدن هاش و همین منفی شدن هاش به قول معروف بیارزه در غیر اینصورت چه سود . مساله این است
        حتی 20-30% بالاتر از تورم هم فایده نداره و ارزش این همه خون دل خوردن و استرس تحمل کردن نداره

البته نمیخوام بگم خودم شامل این داستان نمیشم یا هنرم خیلی است و بالاتر از تورم .خیر اصلا اینطور نیست منم اندر خم کوچه هستم . کلی گفتم
        سلام
        در مورد سهام ذکر شده به هر صورت افرادی دخیل در خرید وفروش بودن و ممکنه یک نفر هم تو این سایت در مورد سهام مذکور معامله نداشته باشه. بر فرض من نوعی پریروز خاور خریدم و امروز تو سقف فروختم و تنها معامله گر این سهم ممکنه تو این سایت در روز اعلامی دو سه نفر بودن که خرید داشتن یا وسپهر که فقط نمیدونم کی بود خرید داشت و اعلام کرد یا برکت .
        پس ارجاع به نظر سنجی در مورد سهام مذکور شاید یک دست هم بالا نره و اعضا در دیگر سهام بازار فعالیت داشته باشن.
        در مورد شاخص ۳ میلیونی :
        همه میدونن که من تا اواخر بهمن اصلا به بورس اعتقادی نداشتم وبروز جنگ یا اوج گیری اغتشاشات رو خیلی محتمل میدونستم و حتی اینجا گفتم سهام قفل در صف فروش خواهد شد.حتی با جناب طیب هم بحثی در این مورد داشتم اون زمان فول تتر بودم ولی با دیپلماسی و تغییر چرخش در سیاست ها علی الخصوص با عربستان اعلام کردم که خروج زدم و سهام میخرم چون ریسک سیستماتیک کاسته شده بود.
        با رویه فعلی حتی با وجود تورم سنگین نهایت دلار تا آخر سال ۶۰ باشه
        و کنترل شدیدی در بازارها خواهیم داشت و تنها بازاری که رو به بالا هست بورس هس فقط فقط فقط به خاطر انتخابات .
        به دلایلی
        یک ایجاد رضایت عمومی در سطح جامعه
        درآمد تبلیغات انتخاباتی
        سوم سهام عدالتی ها
        به هر حال ترید استرس داره مثل خرید کالای فیزیکی نیس. اگه روح و روان درگیره و صرفه نداره بی درسر برید صندوق طلا یا پیشرو یا کالای فیزیکی بخرید تا از تورم عقب نیفتید. تا الان تا اینجای کار همینا خودشون رو با تورم حفظ کردن یا بالاتر بودن.فقط برید بازدهی پیشرو یا پیشتاز رو ببینید تو این چند سال.
        نفس ترید برای درآمد بیشتر هس واقعا اگه کسی نمیتونه عمر و سرمایه ش رو تلف نکنه اونم تو بورس ایران که دیمی تخیلیه.بره سراغ یه کارو بار دیگه.

ببخشید طولانی شد و از حوصله خوانندگان خارج.
        بحث وسخن دیگه ای بود باشما یا دیگران در خدمتم.
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
          بعد این مدت همه ما فهمیدیم که شرایط بورس و مختصات اون همینه که هست و متاسفانه به ریتم آرمانی مد نظر ما تبدیل نمی شود این حقیقت است هر چند تلخ

متاسفانه در این دنیا خیلی چیزها عادلانه نیست و بورس نیز یکی از آنها

یا بپذیریم با همین ریتم داغون اگر اصولی را رعایت کنیم گین های توپ میشه ازش،گرفت و باهاش کنار بیایم یا جون مون رو برداریم و در بریم و بذاریمش کنار
          بسیار عالی و دقیق و مختصر.
          با تشکر.
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

دو سه هفته قبل پول لازم بودم مقداری از بورس خارج کردم. البته در قیمتهای تقریبا فعلی بازار بود

بقیه پول رو هم به تدریج خارج خواهم کرد و وارد ارز و سکه میکنم برای کمک به شعار سال " مهار تورم، رشد تولید "!!!!

شک نکنید
            در فضای حقیقی صد برابر سرمایه خودم هم دیگران رو تشویق و ترغیب خواهم کرد به این کار

سالها گفتیم راهی پول دربیاریم به کارگر فشار نیاد

ولی پول خیلی ها که از راه دلالی درمیاد ، بذار ازین به بعد هم پول ما حرام باشه

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/10, 21:33.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              دو سه هفته قبل پول لازم بودم مقداری از بورس خارج کردم. البته در قیمتهای تقریبا فعلی بازار بود

بقیه پول رو هم به تدریج خارج خواهم کرد و وارد ارز و سکه میکنم برای کمک به شعار سال " مهار تورم، رشد تولید "!!!!

شک نکنید
              در فضای حقیقی صد برابر سرمایه خودم هم دیگران رو تشویق و ترغیب خواهم کرد به این کار

شاهد از غیب رسید !!

وزیر رشوه ده شد ناظر تولید !!! تولید چی ؟!؟!لابد رشوه !!

فاطمی‌امین، مشاور رئیسی شد

▫️ابراهیم رئیسی در حکمی سیدرضا فاطمی‌امین را به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهور در نظارت بر روند اجرای طرح‌های تولیدی منصوب کرد./ تسنیم

نظر

• کیمیاگر
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 298

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                دوستان چند بار تماس گرفتم با کارگزاری مفید جهت رفع مشکل سرورای نرم افزار تحلیل مفید تریدر (متا5)ولی به طور غیر رسمی گفتن که قراره دیگه پشتیبانی نشه متاسفانه ....کسی از دوستان اطلاعی داره در این مورد ؟؟؟؟
                ممنون میشم اگر خبری دارید اطلاع رسانی کنید
                کارگزاری های دیگه میگفت پشتیبانی نمیکنن از متا 5
                دیتا میشه روی این نرم افزار از جای دیگه گرفت ؟؟؟؟
                من چند سال روی این نرم افزار کار کرده بودم و این چند ماه اخیر تازه داشتم نتیجه مد نظرمو میدیدم .......چندتا ابزار عالی برای تحلیل رو شخصی سازی کرده بودم که تو سامانه های دیگه تو کل ایران وجود نداره متاسفانه ...حیف اون همه وقت و انرژی که همش به باد رفت
                سلام. من البته با متاتریدر مفید کار نکرده ام و نمیدانم چیدمان اطلاعات ورودی اش به چه شکل است. اگر اطلاعات یک نماد را بخواهد میتوان از همان صفحه نماد در تی اس ای بگیرید. یک آیکنی دارد سمت چپ و بالا، کنار آیکن نمودارهای سهم و آیکن شبیه علامت + ، به نام تهیه خروجی . به شکل csv میدهد خروجی را و البته تارخ هایش میلادی است. منتهی مشکل اینجاست که به احتمال زیاد باید جانمایی و ترتیب ستونهای این فایل را بعد از هربار گرفتن اطلاعات، به صورت دستی متناسب با متاتریدر خودتان تنظیم کنید.
                برای دیتای همه نمادها یکجا و یا دیتای شاخص کل، سورسش را دقیق نمیدانم کجاست.
                اما شما اگر از هرجایی هم فایل اطلاعات رو پیدا کردید، چه به صورت تکست باشه چه csv ، میتونید در اکسل بازش کنید و مطابق تنظیمات متای خودتان، تغییرات رو رویش اعمال کنید (جانمایی و ترتیب ستونها) و بعد دوباره روی متا import اش کنید.

من قبلا از متاتریدر رسا استفاده میکردم. دیتا ها رو ریل تایم آپدیت میکرد. الان مدت زیادیه باهاش کار نکرده ام و نمیدانم اصلا فعال هستند همچنان یا نه. شاید بتوانند در زمینه گرفتن فایل دیتا از روی سرورشان شما را راهنمایی کنند.

تماس با ما

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

جناب اقای عشقی بازار دوسویه چیز خوبیست بله !
                  در ظاهر مسئله نقدشوندگی را بالا میبره
                  قدرت تحلیل را بالا میبره
                  از ایجاد حباب جلوگیری میکنه و بازار رو به سمت یک تعادل همیشگی پیش میبره
                  ولی عزیز دل فکر میکنید ما اینجا شرایط یک بازار دوطرفه رو داریم؟
                  وقتی کل قدرت دست حقوقیها و صندوق های گردن گلفت خودتونه و به بخش خصوصی جرات ورود به بازار را به دلیل نداشتن شفافیت و نظارت نمیدید دوطرفه کردن کار درستیه؟
                  وقتی الگوریتم میبندید به بازار
                  ابلاغیه میدید که فلانی نخر، فلانی بفروش
                  این کار شدنیه؟
                  با کدوم زیرساخت اصلا دوسویه بشه؟ همینطوری زیرساخت های کارگزاری ها زیر یک بازار یک طرفه زاییده!
                  وقتی هزار و یک تخلف تو تابلو دیده میشه و خودتون مسببش هستید و هر زمان دلتون بخاد قانون وضع میکنید و دخالت در خرید و فروش کدها و بازارگردان و بازیگرهای بازار میکنید این دو طرفه کردن گردن کیو کلفت تر میکنه؟
                  وقتی ما نمیدونیم صندوق تثبیت بازار چی میخره چی میفروشه و شفاف نیست میشه اعتماد کرد به تنها ابزار خودمون یعنی تحلیل که قراره در بازار دو طرفه کاراتر بشه؟
                  وقتی کل بازار در عرض چند دقیقه که چه عرض کنم چند ثانیه دست جمعی میره تو صف فروش (قطعا با الگوریتم ها و دخالت های دستوری خودتون وگرنه کار مردم عادی نیست اینجوری رنج کشیدن) این دو طرفه کردن بازار جز اینکه مردم نگون بخت رو بیشتر متضرر میکنه چاره دیگه ای هم داره؟
                  دوطرفه کردن بازار خوبه ولی وقتی که بازار ما خیلی خیلی عمیق بشه و وقتی دخالت نباشه داخلش نه الان و از همه مهم تر وقتی مدیران کار بلد در راس باشند !

A.Nazokkar
                  --------------------
                  خلاصه اش اینه که الان روزهای خیلی خوبمونه
                  بازار دو طرفه بیاد دیگه پدرخوانده ها توف هم کف دست سهامدار بدون رانت مثل من ، که با داده ها و دانش محدودش فقط تحلیل بنیادی میکنه ، نخواهند انداخت !!

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1709

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
                    سلام. من البته با متاتریدر مفید کار نکرده ام و نمیدانم چیدمان اطلاعات ورودی اش به چه شکل است. اگر اطلاعات یک نماد را بخواهد میتوان از همان صفحه نماد در تی اس ای بگیرید. یک آیکنی دارد سمت چپ و بالا، کنار آیکن نمودارهای سهم و آیکن شبیه علامت + ، به نام تهیه خروجی . به شکل csv میدهد خروجی را و البته تارخ هایش میلادی است. منتهی مشکل اینجاست که به احتمال زیاد باید جانمایی و ترتیب ستونهای این فایل را بعد از هربار گرفتن اطلاعات، به صورت دستی متناسب با متاتریدر خودتان تنظیم کنید.
                    برای دیتای همه نمادها یکجا و یا دیتای شاخص کل، سورسش را دقیق نمیدانم کجاست.
                    اما شما اگر از هرجایی هم فایل اطلاعات رو پیدا کردید، چه به صورت تکست باشه چه csv ، میتونید در اکسل بازش کنید و مطابق تنظیمات متای خودتان، تغییرات رو رویش اعمال کنید (جانمایی و ترتیب ستونها) و بعد دوباره روی متا import اش کنید.

من قبلا از متاتریدر رسا استفاده میکردم. دیتا ها رو ریل تایم آپدیت میکرد. الان مدت زیادیه باهاش کار نکرده ام و نمیدانم اصلا فعال هستند همچنان یا نه. شاید بتوانند در زمینه گرفتن فایل دیتا از روی سرورشان شما را راهنمایی کنند.

تماس با ما
                    واقعا ممنون از توضیحات و کمکتون
                    ببینم میتونم طبق گفته شما وارد کنم اطلاعات رو یا نه
                    نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

#بخش_اول

چند خط مینویسم، بدونیم وقتی میگیم حقوقی یعنی چی!!!

حقوقی ها
                      حقوقی های درجه دو و سه که چند ده یا چند صد میلیارد سرمایه دارند را در نظر نگیریم.
                      برویم مستقیم سراغ دانه درشت ها.

این حقوقی ها ، عموما توسط کسانی اداره میشوند که به نوعی به سرچشمه های قدرت و ثروت انصال دارند، به نوعی با همه ی ارکان ارتباطات خوب و مستحکمی دارند، بین خودشان جابجا میشوند، ترفیع میگیرند، بازنشسته شده و میمیرند!!!

مهم نیست رئیس سازمان عشقی باشد من باشم یا شما، رئیس باید با حقوقی های درشت در تعامل باشد، چرا که در بین انها هم دولت هست، هم نظام ، هم یزرگترین منابع مالی و از آن مهمتر، در بین حقوقی ها بازیگرانی اصلی خط دهنده به بازار بدون هیچ هیاهوی خبری به کار خود مشغولند.

مثالی برایتان بزنم
                      چند روز مانده بود به سقوط وحشتناک بورس در سال ۹۹ ، آقای همتی طی نامه ای به رهبر، در مورد شرایط پیچیده و خطرناک بورس میگوید.... دقیقا همان روزهایی که صدا و سیما همه را دعوت به سرمایه گذاری در بورس میکرد.
                      سوال اینجاست
                      از متن نامه همتی به رهبر چه کسانی اطلاع داشتند، طی آن ده روز ( زمان نگارش نامه تا ریزش بازار) چه کسانی سهام فروختند!
                      حقوقی های که حجم مبنای شستا را هم نمیدادند، به ناگهان شروع به فروش کردند، دیوانه وار ، همچو سیل.

فاجعه شروع شده بود!

ادامه....

@hajme_sabzzz

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

نامه سازمان حمایت به سایت‌های فروش خودرو

"تا اطلاع ثانوی قیمت نزنید"

خلاصه اینه که گفته: چون اختلاف قیمت بین کارخانه و کف بازار زیاده قیمت نزنید درست میشه !

یعنی گوه کاری لغو توزیع خودرو در بورس کالا رو باید عامل گرونی خودرو دونست یا دیوار و شیپور رو؟

مریدان هر یک چاکی از تخته پاره ای گرفته و بر سیل روان بودند
                        که ناگهان
                        مریدی، خسته فریاد براورد: پیر، پیرمان درآمد از این ریزش باران، دعایی کن، مصلحتی بی اندیش ، چاره ای کن، سقف بر سر مان خراب گشت و سیل رمه را برده و محصول را نابود کرد.

پیر به افق خیره شد، جهان گویی سراسر موج آب بود، عصایش را در آسمان چرخاند سپس به ابر فرمان داد که : مریز
                        ابر مریض‌، ریخت حتی بیش

سپس به رود نگریست و گفت ببلع آب را!
                        رود ، آروغی کفتری زود و گفت، پاره شدم پیر، ببین که همی در پیچ و تابم و دیگر توانم نیست.
                        پیر با صدایی رسا دریا را ندا داد که: در میان خود بنه این رود و سیل خروشان را، دریا نیز پیر را به شخم گرفته بود اما.

پیر است ،نوح که نیس
                        رو به مریدان کرد و گفت: به دستور سازمان حمایت، اگهی های فروش چتر را بدون قیمت کنید ، آسمان بفهمد شرایط ما عادیست!

@hajme_sabzzz

--

خدا نکشدت سید مهدی طباطبایی :D:D

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

سال ها از نوسان سازی و سفته بازی های سازمان یافته گفتیم و حالا رسما وارد ادبیات اقتصاد دستوری شده:

کارشناسان بازار سرمایه معتقدند جلوگیری از نوسان‌سازی از وظایف ناظر بازار است و این امر با استفاده از نرم‌افزارهای نظارتی باید رصد شود.
                          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/05/10, 22:26.

نظر

• Omid_Khan
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 714

شک نکنید

میشه بگید دقیقا چطور میخواید در بازار ارز و سکه درآمد کسب کنید؟ آیا میخواید ارز و سکه بخرید و بزارید کنار تا گرون بشه؟ که البته این تقریبا میشه تورم و سود واقعی چندانی نداره!
                            یا اینکه میخواید از نوسانات ارز و سکه استفاده کنید؟ و آیا استفاده از نوسانات ارز و سکه ساده تر از بهره بردن از نوسانات بورس است؟!
                            یا اینکه صرفا میخواید دلالی ارز و سکه کنید مثل صرافی ها یا دلالهای آزاد یعنی با قیمت پایین از فروشنده بخرید و کمی بالاتر به خریدار بفروشید؟

نظر

• عباس انصاری
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1780

بورس از منظر آقایان محلی برای تامین مالی هست!
                              این مطلب بسیار پرمعناست برای اهل فنش!
                              ما فریب ظاهر بازار خوش خط و خال بازار را می خوریم در حالیکه گرگهای در کمین نشسته برای اندک سرمایه ما نقشه ها کشیده اند تنها جاییکه بدون هیچ بازخواستی می توان ثروت افراد را به یغما برد!

نظر

• Madeiniran
                                Banned
                                • Dec 2022
                                • 390

#بخش_اول

چند خط مینویسم، بدونیم وقتی میگیم حقوقی یعنی چی!!!

حقوقی ها
                                حقوقی های درجه دو و سه که چند ده یا چند صد میلیارد سرمایه دارند را در نظر نگیریم.
                                برویم مستقیم سراغ دانه درشت ها.

این حقوقی ها ، عموما توسط کسانی اداره میشوند که به نوعی به سرچشمه های قدرت و ثروت انصال دارند، به نوعی با همه ی ارکان ارتباطات خوب و مستحکمی دارند، بین خودشان جابجا میشوند، ترفیع میگیرند، بازنشسته شده و میمیرند!!!

مهم نیست رئیس سازمان عشقی باشد من باشم یا شما، رئیس باید با حقوقی های درشت در تعامل باشد، چرا که در بین انها هم دولت هست، هم نظام ، هم یزرگترین منابع مالی و از آن مهمتر، در بین حقوقی ها بازیگرانی اصلی خط دهنده به بازار بدون هیچ هیاهوی خبری به کار خود مشغولند.

مثالی برایتان بزنم
                                چند روز مانده بود به سقوط وحشتناک بورس در سال ۹۹ ، آقای همتی طی نامه ای به رهبر، در مورد شرایط پیچیده و خطرناک بورس میگوید.... دقیقا همان روزهایی که صدا و سیما همه را دعوت به سرمایه گذاری در بورس میکرد.
                                سوال اینجاست
                                از متن نامه همتی به رهبر چه کسانی اطلاع داشتند، طی آن ده روز ( زمان نگارش نامه تا ریزش بازار) چه کسانی سهام فروختند!
                                حقوقی های که حجم مبنای شستا را هم نمیدادند، به ناگهان شروع به فروش کردند، دیوانه وار ، همچو سیل.

فاجعه شروع شده بود!

ادامه....

@hajme_sabzzz
                                میشه بگید دانستن وجود این مناسبات و روابط فرضی که به شکل های مختلف در همه بورس ها و در تمام بیزینس ها وجود داره چه کمکی میکنه به من سهامدار عادی ؟
                                اگر بورس را شبیه میدان مین بدانم باید از بورس بروم

نظر

در حال کار...
                                X