جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط گنجشک پست شده است View Postدرود
فردا بازار در نقطه حساسی قرار دارد
وضعیت طبیعی و نرمال بازار فردا اینه که سرخ بشه ! ( اگر بازار فردا سرخ نشد بنظرم باید خرید )
حالت دوم بازار فردا سبز سبز نباشه ! اون وقت چیزی مشخص نیست ! معلوم نیست خرید درسته یا فروش
============
بازار فردا اگر بعد از ساعت 12 سبز بود ، دوران فروختن تمام شده ، دوران بورس خریدن آغاز شده !
با سلام ...@};-
دوستان نوسانگیر...
فردا نیمه دوم ، اکه شاخص نتونه ۲/۰۰۳/۰۰۰ رو رد کنه باید سیو کرد (مگه اینکه رد کنه که میمونیم دوباره یک روز دیگه )
اگه رد کرد ، نقطه خروج بعدی میشه ۲/۰۸۰/۰۰۰ الی ۲/۱۲۰/۰۰۰
نظر
-
در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postوزیر اقتصاد : منتظر اخبار خوب باشید??
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر آنکه وعده ترمیم بازار بورس در دولت سیزدهم به کجا رسید؟ و چرا همچنان بازار شاهد نوساناتی است پاسخ داد: تا روز یکشنبه اخبار خوبی که برای صنایع بورسی کشور وجود دارد را ارائه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر جمعبندی نهایی بین وزارت خانههای (نفت، صمت و ...) که با صنایع بورسی مرتبط هستند انجام شده است و وضعیت فولادیها و پتروشمیها بررسی شد. اتفاق نظر روی یک بسته پیشنهادی است که من به شخصه خوشبین هستم تا روز یکشنبه اخبار خوب آن ارائه خواهد شد.
بااین خبر روزهای آینده کمی محتاط باشیم..:D
نظر
-
فردا کرم نوسان ممکنه وول وول کنه! از دوستان تحلیلگر و حرفه ای سئوالی دارم اجازه هست ما یه پله فروش بزنیم و نوسانی گرفته و کمی از اعتبار را با سیو سودی معقول صاف کنیم!! یا دست نگه داریم!!؟
نظر
-
در اصل توسط جان کافی پست شده است View Postبا سلام ...@};-
دوستان نوسانگیر...
فردا نیمه دوم ، اکه شاخص نتونه ۲/۰۰۳/۰۰۰ رو رد کنه باید سیو کرد (مگه اینکه رد کنه که میمونیم دوباره یک روز دیگه )
اگه رد کرد ، نقطه خروج بعدی میشه ۲/۰۸۰/۰۰۰ الی ۲/۱۲۰/۰۰۰
ببین بازار به چه روزی افتاده
نظر
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postفردا کرم نوسان ممکنه وول وول کنه! از دوستان تحلیلگر و حرفه ای سئوالی دارم اجازه هست ما یه پله فروش بزنیم و نوسانی گرفته و کمی از اعتبار را با سیو سودی معقول صاف کنیم!! یا دست نگه داریم!!؟
انشا الله همچین جا بمونید تا حالتون جا بیاد.
نظر
-
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postفردا کرم نوسان ممکنه وول وول کنه! از دوستان تحلیلگر و حرفه ای سئوالی دارم اجازه هست ما یه پله فروش بزنیم و نوسانی گرفته و کمی از اعتبار را با سیو سودی معقول صاف کنیم!! یا دست نگه داریم!!؟
صاحب اختیارید . اجازه برای این کار معنائی نداره هر چند شما هم منتظر اجازه کسی نیستید
دوست خوب و باصفا سوالی بپرسم جسارت نیست ؟
ایا خرید جدید داشتید یا همون قبلی ها بوده ؟
طبق فرموده خودتون شما مدتها قبل خریدهاتون تکمیل شد و بصورت پله ای ، تمام شده تون در اکثر خریدها بالاست هنوز
در کدام مورد به سود رسیدید یا فردا میرسید ؟
سوال دوم ، ایا اعتبار با سود ماهانه گرفتید ؟
ایا کارگزاری شما این امکان را داره که با گردش زدن ، اعتبار بدون سود براتون در بیاد ؟
بنده تا به حال 1 ریال سود بابت اعتبار ندادم . با گردش زدن ، سود اعتبار را صفر میکنم چون این امکان در کارگزاری هست ، حتی کارگزاری یه چیزی به من بدهکار هم هست که اونو دیگه نمیشه ازش گرفت /:.yead.:/
سود دادن به کارگزاری ها کار بیهوده ای است مگر بازاری صعودی و مطمئن در کار باشد
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postبفرما نوسانگیرها آماده و دست به ماشه
ببین بازار به چه روزی افتاده
با سلام وشب خوش ...@};-
گالیور داداش این متن صرفا جهت اطلاع دوستان بود
قصد و غرض و ناراحت کردن دوستان عزیز رو نداشتیم و
نداریم امیدوارم بورس هر چه زودتر رو به رشد باشه واین روزهای سخت فراموش بشه ...
معذرت از این بابت ....@};-
نظر
-
دنياياقتصاد : در روزهای گذشته خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ در گزارشی از یک توافق نانوشته میان ایران و آمریکا بر سر فروش نفت سخن گفت. در این گزارش ضمن اشاره بر تداوم یافتن دیپلماسی محرمانه میان این دو کشور از آزادسازی منابع بلوکه شده ارزی ایران در ازای تبادل زندانی با غرب به عنوان نشانههای این دیپلماسی سخن به میان آورده شده است. اما موضوع مهمتر، سیگنال نفتی این گزارش است. به عقیده نگارنده گزارش شرایط بازار جهانی نفت نوعی ترتیبات غیررسمی دوجانبه بین دو طرف را ایجاد کرده است.
در بخشی از این گزارش آمده است: «مقامات آمریکایی بهطور خصوصی اعتراف کردهاند که به تدریج تحریم نفتی ایران را کاهش دادهاند که نتیجه آن افزایش فروش نفت ایران به بالاترین سطح از زمان بازگشت تحریمها در پنج سال پیش و بیشترین میزان فروش نفت به چین بوده است.»
بلومبرگ در ادامه مینویسد: «سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنان تاکید دارد که ایالاتمتحده به اجرای تحریمهای نفتی و غیرنفتی ادامه میدهد و به نظر میرسد که این تحریمها در مورد واردات نفتی توسط کرهجنوبی، ژاپن و کشورهای دیگر اعمال میشود، اما در مورد چین، نوعی نرمش مشاهده میشود. چین نیز با استفاده از تخفیف قابل توجه قیمت نفت ایران، به ذخیرهسازی نفت ادامه میدهد.»
نظر
-
پله اول شاخص 2 میلیون را پس میگیریم.
قیمت سهام را خودتون میدونید از مفت هم مفت تره.
نظر
-
-
نوسان گیران آماده جا ماندن باشند.
نظر
نظر