جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 30366

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    درود
    درمورد وضعیت امروز معاملات صندوقهای طلا و نقره که شاهد فشار فروش بودیم، کاملا قابل انتظار بود و دیروز که خبر بازگشایی صندوقها برای امروز آمد انتطاری بجز این با توجه به جمیع اوضاع نبود.

از یک طرف قیمت دلار هرچند بطور شفاف این روزها در دسترس نیست ولی از روی تتر اگر لحاظ کنیم از محدوده حدود ۱۶۸ شب قبل درگیری تا حدود ۱۴۵ کنونی رسیده هرچند نرخ دلار در روز اخر معاملات صندوقها قبل از تعطیلی کمتر از عدد ۱۶۸ بود ولی در هرحال بیش از ۱۰درصد افت کرده و انس جهانی هم به عدد کمتری نسبت به روز اخر معاملات قبل تعطیلی رسیده و در کنار این موضوع اوضاع بلاتکلیف این روزها و توقف ۲هفته ای اخیر و شب عید و... از عوامل دیگر تشدید فشار فروش بودند که قابل انتظار بود.

معمولا صندوقهای طلا تقریبا نزدیک ناو خود معامله میشوند که تحت شرایط بازار و انتظارات چه در داخل و چه درمورد انس و... نهایتا حباب منفی/مثبت ۲ ۳ درصدی میگیرند و درواقع اگر برای مثال عیار فلان میزان طی این یکی دوسال اخیر رشد کرده نه بخاطر حمایت یا بالا بردن صندوق ها و... بلکه بعلت رشد دلار و انس بوده و این صندوقها هم تابع اون بودند و همواره نزدیک به ناو معامله شدند.

درمورد خرید یا فروش هم معمولاً تصمیم گیریم نگاه به انس و دلار و البته برخی اوضاع و شرایط دیگر است و این معیارها باعث میشود که فارغ از نحوه معاملات این صندوقها و احیانا صفوف خرید یا فروش تصمیم درست تر رو گرفت که گاهی از هیجانات تابلو میتوان با این معیارها استفاده کرد و بالاتر فروخت یا پایینتر خرید.

اگر تا فردا قیمت دلار تقریبا ثابت بماند و انس جهانی هم که امشب یا بعبارتی بامداد فردا شروع هفته جدید است افت نکند، فردا حجم معاملات عیار بالا خواهد بود و میتونن به تعادل برسند و فروش در صف فروش هیجانی و غیر منطقیه. اگر هم یکی یا هردو پارامتر فوق صعودی شوند چه بسا رو به بالا شوند.
    البته خودم درصورت منفی بودن صندوقهای نقره را در اولویت دارم.

درمورد نگهداری هم طبیعتا باتوجه به رشد تند و تیز این یکی دوسال مطلوبیت کمتر شده اما نباید درگیر هیجان شد. چندماه قبل موقع رشد تند و تیز دلار برخی صحبت از دلار ۲میلیون تومانی سال بعد میکردند! و در آن جو رشد کسی ایرادی هم نمیگرفت!
    در نهایت مطابق معمول توصیه ای به خرید یا فروش نیست.
    فعلا وضعیت صندوقهای طلا و نقره طبق انتظار پیش رفته و موردی غیرمنتظره پیش نیومده چه اون فشار فروش سنگین روز اول و چه تعادل دیروز و همچنین مثبت امروز

درحال حاضر صندوقهای طلا عمدتا نزدیک به ناو خودشون درحال معامله هستند و به روال همیشه حداکثر دو سه درصد حباب مثبت/منفی دارند که به اقتضا شرایط است.

هرچند نمیتوان گفت اصلاح بطور قطعی تمام شده اما درهرحال خریداران دیروز در نزدیک منفی کامل ریسک پایینی رو کردند هم از بابت وضعیت نرخ فعلی ارز و هم قیمت انس جهانی.

خودم در بین صندوقهای طلا "کهربا" رو نزدیک منفی کامل و در بین نقره ها "نقران" دیروز خرید شدند.

امتیاز صندوقها علاوه بر کارمزد پایین و حجم و ارزش بالای معاملات، دامنه 10درصدیه که در کمترین زمان به تعادل میرسند و خودشون رو با ناو هماهنگ میکنن.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• HapuKumar
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 211

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
      بعد از خبر کشته شدن علی لاریجانی تتر 2 هزار بالا رفت . البته اینترنشنال تایید کرده و ایران طبق معمول میگه نه !!!
      ب طبع اون طلا و ....
      متاسفانه کل پول رو کردم تو سهام
      واگرنه دیروز ده درصد منفی صندوق های طلا عالی بودن
      3 درصد ک دیروز بالای پایانی بستن و امروز هم 8 درصد . میشه 11 درصد سود
      پول و عمرم تو این بورس ب ... رفت و فقط اعصاب خوردی داشت
      بله متاسفانه تو 2-3 سال گذشته واقعا بورس فایده و سود مناسبی برای بیشتر سهامدارها نداشت! یا ضرر زد به سهامدار یا اگر سودی هم داد، عملا بی فایده بود! چون بیشتر مواقع سودش حتی از رشد دلار کمتر بود! از رشد طلا هم که تقریبا همیشه کمتر بود! و از رشد قیمت برنج-نخود-لوبیا-پنیر-...-پهن-پشکل-عنبرنسا هم که خیلی خیلی پایینتر بود!
      خود من هم مقدار کمی سرمایه در بورس داشتم که قبل از شروع جنگ فروختم و پولش را از بورس بیرون آوردم چون به اون نیاز داشتم! متاسفانه پول دیگه ای هم نداشتم که دیروز طلا بخرم و از این سود 10 درصدی استفاده کنم!
      ولی این را میخوام بگم، هم به شما و هم به خودم! در این شرایط سخت و جنگی، که انسانهای زیادی بی دلیل و بخاطر وحشیگری دو طرف این جنگ کشته شدن و فرصت ادامه زندگی را از دست دادن، باز هم باید خدا را شکر کرد که هنوز به ما فرصت داده زندگی کنیم تا شاید بتونیم کاری بکنیم و آینده بهتری بسازیم! من و شما هم میتونستیم جزء همین کشته شده ها باشیم و دیگه نه زندگی بود و نه بورسی و نه سود و نه ضرری! فعلا نباید از این سود سوزی ها و یا ضررها خیلی ناراحت بود تا ببینیم کی جنگ تمام میشه! 🙂🙂

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1958

سال مالی ۱۴۰۴ نیز به پایان رسید. در این سال، طلای ۱۸ عیار با توجه به رشد هم‌زمان طلای جهانی و نرخ دلار، به‌عنوان برنده اصلی بازارها شناخته شد و پس از آن، بورس و صندوق‌های درآمد ثابت در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
        در سال ۱۴۰۴، تقریباً هر اتفاق منفی که می‌توانست برای بازار بورس رخ دهد، به وقوع پیوست. دو جنگ مهم را پشت سر گذاشتیم و متأسفانه جمعی از سران، مردم و عزیزانمان به شهادت رسیدند. با این شرایط، می‌توان گفت بازار بورس تا حد زیادی تمامی ریسک‌ها را پیش‌خور کرده و عملاً سورپرایز جدیدی برای ریزش ندارد. بر همین اساس، سال ۱۴۰۵ می‌تواند سال شکوفایی بورس باشد 👌
        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5318

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
          سال مالی ۱۴۰۴ نیز به پایان رسید. در این سال، طلای ۱۸ عیار با توجه به رشد هم‌زمان طلای جهانی و نرخ دلار، به‌عنوان برنده اصلی بازارها شناخته شد و پس از آن، بورس و صندوق‌های درآمد ثابت در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
          در سال ۱۴۰۴، تقریباً هر اتفاق منفی که می‌توانست برای بازار بورس رخ دهد، به وقوع پیوست. دو جنگ مهم را پشت سر گذاشتیم و متأسفانه جمعی از سران، مردم و عزیزانمان به شهادت رسیدند. با این شرایط، می‌توان گفت بازار بورس تا حد زیادی تمامی ریسک‌ها را پیش‌خور کرده و عملاً سورپرایز جدیدی برای ریزش ندارد. بر همین اساس، سال ۱۴۰۵ می‌تواند سال شکوفایی بورس باشد 👌
          🤨😖😒
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 2020

سالی ک داره تموم میشه سال مار بود
            من بشخصه خیلی ب این چیزا اعتقاد دارم
            خصلت مار 2 چیزه
            اول اینکه پوست میندازه و دومی گزنده هست
            پوست اندازی تشبیه شد ب جابجایی مهره های نظام و کشته شدن خیلی ها و نفرات جدید
            گزندگی هم ناشی از جالب نبودن سال بود ک واقعا بدترین سال بود ک 2 جنگ شدید رو گذروندیم و هنوزم ادامه داره

سال 1405 سال اسب هست . اسب حیوان خوب و نجیب و دونده ای هست و انشا الله سال جدید سال خیلی خوبی باشه

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10245

اونس طلا 4600 دلار!!!
              دو روز پیش بالای 5000 دلار بود.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ali141
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 469

طلا باید موج c باشه که شاید اگه کشیده باشه بره زیر 4000

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10245

من فکر میکنم احتمال اینکه اونس طلا یه موج صعودی قوی بنام سه رو تمام کرده و وارد یک موج اصلاحی پرنوسان بنام 4 شده باشه ،زیاده.
                  اگر تحلیل درست باشه احتمال اینکه تا یک سال سقف 5600 دلار رو نتونه بشکنه،کم نیست.
                  هدف اصلاحی حتی 3600 دلار هم میتونه باشه.البته همانطور که گفتم این موج پرنوسان خواهد بود و ممکنه بین 4200 تا 5000 بارها نوسان ده بیست درصدی داشته باشه.
                  این نظر من برای اونس طلاست ممکنه اشتباه هم باشه.لطفا ملاک تصمیم گیری برای خرید یا فروش قرار داده نشود.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• moh51mah29
                    عضو عادی
                    • Jan 2022
                    • 209

مقایسه بازدهی دارایی‌ها در بازارهای مختلف در سال ۱۴۰۴
                    bazar.jpg
                    [B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
                    [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• azad22
                      عضو عادی
                      • Dec 2016
                      • 80

You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 1 photos.

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 507

درود
                        جناب اروم بورس چارتی که ازانس گذاشتید رو توکدوم سایت میشه دید؟ آیا سایتی میشناسید که با این اوضاع اینترنت به جفت ارزهای فارکس هم دسترسی داشت؟
                        سپاس

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10245

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                          درود
                          جناب اروم بورس چارتی که ازانس گذاشتید رو توکدوم سایت میشه دید؟ آیا سایتی میشناسید که با این اوضاع اینترنت به جفت ارزهای فارکس هم دسترسی داشت؟
                          سپاس
                          درود بر شما
                          نمودار اونس طلا رو من از این سایت(لینک زیر) دید میزنم.
                          متاسفانه فارکس نداره ولی قیمت طلا و نقره و ارز و بیت کویین و فلزات پایه رو داره.کلا برای ما بورس بازهای تهران سایت کارآمدیه.

https://servatmandi.com/Entity/Summary/10000000001901

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 507

سپاسگزارم
                            با آرزوی موفقیت برای شما وسایرکاربران این انجمن
                            به امید ایران آباد وآزاد وتحقق آرزوی اکثریت مردم ایران

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3656

بیشترین بازدهی مربوط به عیار بوده 144 درصد

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2976

درود
                                نوروزتان پیروز
                                با آرزوی آزادی ایران عزیز

پربازده ترین های سال ۱۴۰۴

آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2026/03/21, 08:39.

نظر

در حال کار...
                                X