جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 4188

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

من چی میگم تو چی میگی.
    من میگم دلار یا هر کوفته زهرماری ارزونه ،داد نزنید این ارزونه ،هیزم به این آتش نیاندازید.
    قبول میکنی بکن نمیکنی هم نکن.وسلام
    سراخر ایرانی فقط بفکر منفعت خودشه.

متاسفم ...ما حرف همو متوجه نمیشیم مثل اینکه ...ادامه این بحث هم فایده ای نداره ...شماهم ایرانی نباش و منفعت بقیه رو به منفعت خودت ترجیح بده ...فقط شعار نده ...

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1192

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post

متاسفم ...ما حرف همو متوجه نمیشیم مثل اینکه ...ادامه این بحث هم فایده ای نداره ...شماهم ایرانی نباش و منفعت بقیه رو به منفعت خودت ترجیح بده ...فقط شعار نده ...
      یه عده از کاربرا مثل کاربر شاهان نظرش اینه که ایرا خراب هم بشه شده ولی بورس و سهماش بره بالا همین
      نظراتشم برخلاف اسمش ....نس
      وطن پرستی اینا در این حد

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10243

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post

افرین دقیقا میخواستم به این جا برسم که بحث منطقی نباید بکنی وقتی عملت غیرمنطقی هست(خرید ارز کشور دیگه و تضعیف ارز کشور خودت).
        وقتی میای ارز کشور خودت رو در مقابل یه کشور دیگه می کوبی و التهاب اقتصاد فعلی رو بیشتر میکنی و تاثیر مستقیم بر اقتصاد هر ایرانی میذاری نباید بحث منطقی بکنی چون عملت غیرمنطقیه.
        در مورد قیمت دلار هم بگم که یکی دو تا کارشناس خائنی که رسانه دارند به دلار جهت دهنی و هدف تعیین میکنند وگرنه مردم کوچه و بازار از کجا میدونند دلار قیمتش الان چنده؟این از اون میشنوه اون از این میشنوه دهن به دهن میگرده خود شما هم فرمول محاسبه دلار رو نمیدونید که ،از یه جایی یا کسی شنیدین ،اونو اعلم کردین.
        همین الان رژیم تغییر کنه همون کارشناسی که میگفت دلار 235 هزار تومنه،میاد میگه نه ارزش دلار زیر 100 هزار تومنه.در واقع اقتصاد ایران برای تغییر رژیم بازیچه شده.
        اگر مردم ایران دنبال منفعت شخصی نبودند از جمله خرید دلار و ثبت نام خودرو و هزار چیز دیگه الان وضعیت اقتصاد به این آشفتگی نبود.
        من سعی میکنم از خودم شروع کنم ،با وجود اینکه اندازه سه چهار تا ماشین بنیه مالی داشتم هیچ وقت برای ثبت نام خودرو اقدام نکردم با وجود اینکه میتونستم چند صد هزار دلار خرید بزنم ولی اینکار رو نکردم ،عقب افتادم ولی همیشه احساس راحتی میکنم که بازیچه کسانی که میخواند اقتصاد مملکت رو فلج کنند، نشدم.
        وسلام بحث تمام

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2026/04/29, 03:50.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5318

امروز خواندم جهش قیمت کود !

پهن حیوان هم علاقه ای به هیچ کفی نداره ، فقط سقف را میشکافد ولی تنها جایی که فعالانش انتظار کف اندر کف را میکشند و می بیینند و برخوردار میشوند بورس خراب شده جمهوری اسلامی است و بس 💩
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1913

کارشناس و استاد بورس و مدیر کانال ما رو باش تو رو حضرت عباس

در دهن مردم کوچه بازارو ببندید که دلار بالا نره چون اینا از این و اون میشنون قیمتشو میبرن بالا!!!! ......حالا چرا الان دوماهه اونم تو جنگ نرفته بالا چون نه مردم شنیدن قیمتو نه جایی میگن که نتیجه ش شده بود ثبات قیمت دلار !!!!!!
            ولی از دیروز باز ملت گفتن و شنیدن و دمیدن دلار کشید بالا

تن و بدن همتی رو لرزوندی اوروم

ای تو روحت اوروم🤣

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1913

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              امروز خواندم جهش قیمت کود !

پهن حیوان هم علاقه ای به هیچ کفی نداره ، فقط سقف را میشکافد ولی تنها جایی که فعالانش انتظار کف اندر کف را میکشند و می بیینند و برخوردار میشوند بورس خراب شده جمهوری اسلامی است و بس 💩
              قیمت اینم یه سری کارشناس خائن که رسانه دارن بالا میبرن و میندازن تو دهن. مردم والا که ملت کود حیوانیکه نمیخورن،😅😂

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1192

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post

در دهن مردم کوچه بازارو ببندید که دلار بالا نره چون اینا از این و اون میشنون قیمتشو میبرن بالا!!!! ......حالا چرا الان دوماهه اونم تو جنگ نرفته بالا چون نه مردم شنیدن قیمتو نه جایی میگن که نتیجه ش شده بود ثبات قیمت دلار !!!!!!

ای تو روحت اوروم🤣
                بیا الان حرفشو زدیم گرون شد

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14930

فعلا خونه خره
                  هرکی هرچی داره را برای محکم کاری دوبرابر کرده تا یه وقت از قافله جا نمونه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10243

ای تو روحت اوروم🤣
                    مگه من گفتم قیمت دلار با حرف مردم کوچه بازار تعیین میشه؟!
                    دوباره بخوان این دفعه با عینک!
                    نوشتم حرف اون کارشناس دهن به دهن نقل قول میشه.
                    .

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2026/04/29, 05:48.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3652

مرجع تخصصی خرید انواع موتور سیکلت با شرایط ویژه | فروش نقدی و اقساطی، خدمات پس از فروش گسترده، تعمیرگاه‌های مجاز و پشتیبانی حرفه‌ای

در ایران هرکسی ریال نگه داری کنه این سرنوشتش میشه:

طرح تبدیل هواپیما به هلیکوپتر
                      هلیکوپتر به ملک
                      ملک به ماشین
                      ماشین به موتور سیکلت
                      موتور سیکلت به دوچرخه
                      دوچرخه به پیاده روی
                      پیاده روی به قبرستان

نظر

• Ali5559
                        عضو عادی
                        • Apr 2025
                        • 288

افرین دقیقا میخواستم به این جا برسم که بحث منطقی نباید بکنی وقتی عملت غیرمنطقی هست(خرید ارز کشور دیگه و تضعیف ارز کشور خودت).
                        وقتی میای ارز کشور خودت رو در مقابل یه کشور دیگه می کوبی و التهاب اقتصاد فعلی رو بیشتر میکنی و تاثیر مستقیم بر اقتصاد هر ایرانی میذاری نباید بحث منطقی بکنی چون عملت غیرمنطقیه.
                        در مورد قیمت دلار هم بگم که یکی دو تا کارشناس خائنی که رسانه دارند به دلار جهت دهنی و هدف تعیین میکنند وگرنه مردم کوچه و بازار از کجا میدونند دلار قیمتش الان چنده؟این از اون میشنوه اون از این میشنوه دهن به دهن میگرده خود شما هم فرمول محاسبه دلار رو نمیدونید که ،از یه جایی یا کسی شنیدین ،اونو اعلم کردین.
                        همین الان رژیم تغییر کنه همون کارشناسی که میگفت دلار 235 هزار تومنه،میاد میگه نه ارزش دلار زیر 100 هزار تومنه.در واقع اقتصاد ایران برای تغییر رژیم بازیچه شده.
                        اگر مردم ایران دنبال منفعت شخصی نبودند از جمله خرید دلار و ثبت نام خودرو و هزار چیز دیگه الان وضعیت اقتصاد به این آشفتگی نبود.
                        من سعی میکنم از خودم شروع کنم ،با وجود اینکه اندازه سه چهار تا ماشین بنیه مالی داشتم هیچ وقت برای ثبت نام خودرو اقدام نکردم با وجود اینکه میتونستم چند صد هزار دلار خرید بزنم ولی اینکار رو نکردم ،عقب افتادم ولی همیشه احساس راحتی میکنم که بازیچه کسانی که میخواند اقتصاد مملکت رو فلج کنند، نشدم.
                        وسلام بحث تمام

مایی که این تفکر رو داشتیم از وقتی دلار ۱۰۰۰ تومن رو زمان مموتی رد کرد بر این تفکر ، متکبرانه و وطن پرستانه ایستادبم و آلترناتیوش را بورسی دیدیم که هیچ دولتی به آن اعتقاد نداشت و سوختیم و سوزاندیم سرمایه و خویش و آینده خانواده مان را ....
                        آخرین ویرایش توسط Ali5559؛ 2026/04/29, 09:52.

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1949

آقا بالاخره نتیجه گرفتیم از این همه بحث که فلان کارشناس خائن که رسانه داره...قیمت دلارو برده بالا...دیگه هی گردن حکومت ومسئولان خدوم نندازین...سپاه ورهبری مملکت...که تقصیری نداشتند...تازه اون کارشناس خائن هم زیاد تقصیری نداشته...مردم که دهن به دهن میگفتند...بدبخت شدیم دلار گرون شده مقصراصلی هستند.....البته منظور اون شیرخر خورده هایی نیستند که میله پرچم دستشون گرفتن وتومیدونا عرعر میکنند....همین مردم عادی هستند.....ای خدا ریشه ظلم و درجه اول...وریشه خریت وجهل رو درجه دوم...بسوزونه....
                          یه بار دیگه نتیجه ۴صفحه تاپیک رو مرور کنیم....
                          کارشناس فلان رسانه خائن...گفته دلار گرون میشه...مردم دهن به دهن چرخوندن این حرفهارو...حالا دلار گرون شد....عراعره میل پرچم در دهان...ازاین گناه کبیره مستثنی هستند....
                          خدایا با کیا مارو هم کلام کردی...با کیا مارو یه جا نشوندی....با کیا مجبورمون کردی زندگی کنیم....آخه مگه ما ملت ایرانی چه گناهی به درگاهت کردیم که مستوجب چنین ظلم و چنین جماعت جاهلی شدیم؟؟؟؟....ماچی میگیم...اونا چی میگن....

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10243

یک ایرانی عشق مسخره کردن داره،عشق اینو داره که یه چیزی برای مسخره کردن پیدا کنه.
                            وای خدا مردم از خنده.
                            دقیقا دیدید تا یه مشکل بزرگ پیش میاد اولین کاری که توی ایران میکنند چیه؟سریع یه جوک مرتبط با اون می سازند.
                            خصلت ایرانی همینه.به دنبال رفع مشکل نیست که، دبنال حاشیه درست کردن دنبال لوث کردن خودش هست.
                            انگار اینایی که این میگه فقط خودش میبینه بقیه چشم ندارند ببینند.
                            چشاتو خوب باز کنند ببین چی می نویسم در تمامی کشورهای دیگه چاپ پول هست ولی توی ایران زیادتر از بقیه کشورها،حتی تو خود امریکا هم چاپ پول هست ولی چرا توی اون کشورها اینقدر تورم بالا نمیره چون قصد بر اینه که اقتصاد ایران به مرز فروپاشی برسه زیرا امریکا و اسراییل این دفعه با ابزار اقتصاد میخواند جمهوری اسلامی رو یا پای میز مذاکره بیارند یا اینکه در مرحله دوم جنگ که هر لحظه احتمال اتفاق افتادنش هست میخوان کار رژیم رو تموم کنند و دنبال اینند که مردم به وقت فراخوان در خیابان ها باشند

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10243

ای تو روحت اوروم🤣
                              دیشب خواب الود بودم نتونستم جوابت روبدهم الان میدهم.
                              دنبال غلط گرفتن از دیگران نباش از صبح تا شب توی تایپک ها گشتن و دنبال جمله ای برای مسخره کردن دیگران گشتن نشون دهنده اینه که شخصیت قویی نداره.به چه حقی در یک فضای عمومی یه نفر رو مسخره میکنی؟
                              اینجا همه ازادند نظر خودشون رو بگند شما موافق نظر من نیستی حق مسخره کردن نداری،دفعه دیگه با لحن خودت جوابت رو میدم.

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 4188

وسلام بحث تمام

رضایت نمیدی ها ...‌
                                می فرمایید نرخ دلار رو دو تا و نصفی کارشناس تو دوتا رسانه درپیت تعیین می کنن !!!وگرنه ملت از کجا میدونن قیمت و نرخ دلار چنده ؟؟همین کارشناسای از خدا بی خبر باعث گرونی دلار میشن ...ابرفضل بزنه تو کمرشون !!
                                خوب اگه به این سادگیه ..دولتم بیاد چندتا کارشناس بیاره تو رسانه ..بگه قیمت دلار ۷۰ هزارتومانه!!ماشالاه رسانه و کارشناس و آدم با سواد مثل شما تو مملکت کم نداریم دست به دست هم بدید این قیمتو جا بندازید!!دعای خیر یه ملتی بدرقه راهتون ...ما که وطن فروشیم شما که وطن دوست تشریف دارین رسالتتو انجام بده ..
                                شما هم میدونی ..ماهم میدونیم ..اون دستفروش لب پیاده رو هم میدونه ..اقتصاد چه جوری کار می کنه ..اصلا شما نرخ دلار رو از ادبیات اقتصادی و رسانه و زبان مردم پاک هم بکنی ..باز اقتصاد کارخودشو انجام میده و قیمتا راه خودشون رو پیدا می کنن...با این حرفای عامه پسند و کادوپیچ کردنش تو آموزه های اخلاقی کار مملکت پیش نمیره ..اگه شدنی بود ..الان قیمت ۲۰۰دلار یه تومان بود!!
                                راستی دلیلش چی بود با وجود ثابت موندن نرخ دلار تو دو سه ماه گذشته قیمت همه چی دوبل و سوبل شد ؟؟؟

ما نمیدونیم فرمول محاسبه نرخ دلار چنده ..شما که میدونی بیا حساب کن .....شما یا هر پروفسور دیگه که میدونه..براساس همون فرمول حاضره.‌دارایی هاشو بفروشه ؟براساس همون فرمول برو برام ملک ...ماشین ..طلا ..یا هرچی که قابل خرید فروشه بخر میتونی ؟این چه فرمولیه که در عمل کار نمی کنه و بخش واقعی اقتصاد قبولش نداره ؟مردم عادی گول میخورن و تحت تاثیر واقع میشن ...این همه بانک و کارخونه و شرکت و صادر کننده و وارد کننده و تولید کننده چی ؟؟بانک مرکزی چی ؟؟اونا هم عقلشون رو دادن دست چندتا دلال خرده پای دلار؟؟که براساس قیمتای اونا کاراشون رو انجام میدن ؟؟نفرمایید اینجوری ..والا من از شما تعجب می کنم با این سابقه بورسی ...و اقتصادی که ادعاشو می کنی
                                اگه با حلوا حلوا کردن دهن شیرین میشه ...بیایید از فردا همه با هم شروع کنیم بگیم ارزش هر سهم بانک صادرات چهار دلاره ...چه میدونم ایران خودرو یه دلاره ...همین کارشناسای قلم به مزد به قول شما رو بشون پولی بدیم بگن ارزش بازار سرمایه چارصد میلیارد دلاره..صدا و سیما و ...رو هم بسیج کنیم بگیم ...الان سهام مفته ملت .‌بیایید صف بکشین ..بخرین ۱۰۰میلیارد دلار...فرداش کسی حاضره همین ۱۰۰میلیاردو ۱۰۱میلیارد بخره؟؟؟میشه؟؟شدنیه؟؟؟
                                والا ماهم‌...پول چندتا ماشین خارجی رو تو این بورس سوزوندیم و بنا به منطق شما وارد اقتصاد کردیم و به مملکت و تولید !! کمک‌کردیم ..کسی هم ازمون تشکر نکرد ...برعکس شماهم منتی نداریم سر کسی ...
                                این که چه جوری احساس راحتی و ارامش وجدان می کنید یه مساله شخصیه ..و قابل قضاوت یا دخالت نیس ..ولی دیگه مخاطب رو با تکرار تحلیل های صدا سیمایی و فرزینی گمراه نکنید !!!

نظر

در حال کار...
                                X