جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1949

دادا اروم....شما درست میگین...یادش به شر...انگار دیروز بود چماق دستتون گرفته بودین کردا رو میزدین برا..نمیدونم چی...اصلا اون قضیه میگیم حق باشمابود..اصلا کردها هموطن نبودند..دنبال تجزیه بودند...شما طرف حق...
    چرا وقتی بچه های مردم رو توخیابون کشتند...چرا اون موقع رگ غیرتت نزد بیرون.؟؟.....حالا چماق نمیخواست بکشی...یه همدردی متنی که هزینه ای هم نداشت میکردی لااقل...چرا وقتی قرار بود جنگ بشه رگ غیرتتون کلفت نشد....چرا وقتی جمهوری اسلامیتون با همه دنیا سرشاخ شد فکر این مردم بدبخت...نبودین؟....چرا وقتی خزر رو بخشیدین به روسیه چیزی نگفتی...چرا وقتی دریاچه ارومیه خشکید چیزی نگفتی....چرا وقتی...میدونستین مملکت بازیچه قدرت طلبی یه عده از خدا بیخبر شده...چماق نکشیدی....چرا وقتی مهسارو کشتن...اینجا چیزی ننوشتی؟؟؟؟
    ممنون از اینکه گفتی یه ایرانی اهل شوخی ومسخره کردنه...اینجوری اعتراف کردی که من ایرانیم....اما توچی هستس؟؟؟واقعا خودتو ایرانی میدونی؟؟؟شرم نمیکنی؟؟؟...یه کشور رو با۹۰ میلیون نفر به خاک سیاه نشوندین حالا انداختین گردن امریکا واسراییل؟؟؟...اخه ادم باشرف....اگه کاری به اسراییل نداشتی...الآن اونا براچی باید چوب توآستین حکومت میکردن؟؟؟....حالا رفتی...اسراییلو نابود کردی مثلا یا هموطنهای خودتو سوزوندی؟؟؟؟توروخدا...به همون خدایی که اعتقاد داری...یه دقیقه فقط...به کثافتکاریهایی که در طول این ۴۷سال کردین....فکر کنید ببینید از کجا به کجا رسیدیم....
    ول کن دادا.....حیف وقت وانرژی...وقتی بدبختی هموطناتو نمیبینی...از حرفهای من هم چیزی متوجه نمیشی.....که اگه میشدی....الآن تواین وضع نبودیم...تو که این قدر به قول خودت پولداری....تاحالا فقرای اطرافتو دیدی؟؟؟...نمیگم بری لقمه نون جلوشون بندازی....میگم ببین که افکار پوسیده ت...باعث این فلاکت شده....
    خدا جای حق نشسته...اگه اون دنیایی باشه(که نیست)...که کاش بود...جهنم...کمترین عذاب امثال شما باید میبود...

نظر

• زار عی
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 461

در تایید فرمایش جناب اوروم بورس بنده هم دنبال خرید دلار نرفتم و نمی روم اما حقیقت این هست تا زمانی که تحریمها برداشته نشود ،نمی توان سقفی برای دلار متصور شد

یکی از فرمایشات گهر بار احمدی نژاد،
      اینقدر تحریم کنید تا تحریم دانتان پا ره می شود دلار زمان احمدی نژاد هزار تومان بود الان 170 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!
      خدا این سیاستمداران رو از ما نگیره
      آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2026/04/29, 13:47.
      هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1913

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

دیشب خواب الود بودم نتونستم جوابت روبدهم الان میدهم.
        دنبال غلط گرفتن از دیگران نباش از صبح تا شب توی تایپک ها گشتن و دنبال جمله ای برای مسخره کردن دیگران گشتن نشون دهنده اینه که شخصیت قویی نداره.به چه حقی در یک فضای عمومی یه نفر رو مسخره میکنی؟
        اینجا همه ازادند نظر خودشون رو بگند شما موافق نظر من نیستی حق مسخره کردن نداری،دفعه دیگه با لحن خودت جوابت رو میدم.
        عزیز جان من ادعا و کانال تلگرامی ندارم که
        حرفم اینه با این سطح سواد و نگرش بهتره ملتم به اشتباه نندازی
        جناب امید خیلی خلاصه و ساده نوشته شما رو نقد کرد و درستم بود نیازی نمیبینم با شما بحث کنم

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10243

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          عزیز جان من ادعا و کانال تلگرامی ندارم که
          حرفم اینه با این سطح سواد و نگرش بهتره ملتم به اشتباه نندازی
          جناب امید خیلی خلاصه و ساده نوشته شما رو نقد کرد و درستم بود نیازی نمیبینم با شما بحث کنم
          مگه من کانال تلگرامی دارم؟!!!!
          چطوره خودم بی اطلاعم.
          هیچ وقت نداشتم.
          جایی دیدید من بگم من استادم من فلانم بهمانم.
          نه من بی سوادم.
          امید یا هر کسی میتونه نظرش رو بگه منم آزادم نظرم رو بگم ولی هیچ کس حق تمسخر نداره.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10243

مگنسون نظرت رو نخوندم چون با تمسخر وارد گود شدی.
            اینایی که دوستان میگند فکر میکنید به چشم و گوش من نخورده؟
            چرا خورده زیاد هم خورده.
            دولت کسری بودجه داره اونم زیاد،دلیل عمده اش هم سازمان های ریز و درشتی هست که در ردیف بودجه اومده و یا بودجه نهادهای نظامی که خیلی افزایش یافته و چون نفت رو نمیتونه بفروشه طبیعیه که کسری بودجه زیادی میاره و بخاطر اون چاپ پول میکنه پارسال 41 درصد تا آخر اسفند در یک سال رشد نقدینگی بوده همین الان 13 هزار همت نقدینگی در کشور هست چیزی حدود 800 میلیارد دلار!!! و مطمئنا این نقدینگی تورم ایجاد خواهد شد.
            ولی اینجا یه چیزی هست که از نظرها پنهان مونده اونم اینه که قیمت ها میتونه تدریجی بالا بره ولی نه اینکه یه خودرو در یک روز 100 درصد قیمتش بالا بره یا قیمت ملک در عرض چند ساعت سر به فلک بکشه اینجا مشخص میشه دستی در کاره تا اوضاع بسرعت به وضعیت بحرانی برسه.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1949

احتمال زیاد امروز عیار با ۱۰درصد باز بشه...واحتمالا حتی حباب مثبت بگیره...صف خرید

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1949

بعید میدونم علیرغم صحبتها...بورس سهام از شنبه بتونه باز بشه...باور کنید یکی از راههای جلوگیری از افزایش دلار...همین بازشدن بازار سهامه....دوتا منفی اوپن...قیمتارو برای خرید سهم جذاب میکنه....پول میاد طرف بازار...

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 4188

امروز و فرداس که پلتفرم های اگهی رو از اعلام قیمتا منع کنن....مملکتی که اقتصادش رو بخواد بر اساس توهم توطئه اداره کنه و یه عده نخبه اقتصادیش چشمشون رو واقعیات ببندن ..و اشتباهاتشون رو گردن دشمن فرضی بندازن ..نتیجه اش همون میشه که سال های قبل شد...

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 4188

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    بعید میدونم علیرغم صحبتها...بورس سهام از شنبه بتونه باز بشه...باور کنید یکی از راههای جلوگیری از افزایش دلار...همین بازشدن بازار سهامه....دوتا منفی اوپن...قیمتارو برای خرید سهم جذاب میکنه....پول میاد طرف بازار...
                    سرمو بشکن اما نرخمو نشکن!!!!
                    نظام برا اینکه صف فروش های قفلی بورس و قرمزی شاخصش دشمن شاد نشه..این همه گفت که امریکا و اسراییل شکست خوردن و بازار سرمایه امریکا و اسراییل سقوط کرد ...الان که خودشو پیروز میدان معرفی کرده ..میترسه بازار رو باز کنه و شاخص و صف های فروش بازار رو تو خون خودش غرق کنه و روایت های پیروزیش رنگ ببازه

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3652

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      سینرژی الگوی کنج صعودی در تایم D

Rsi میگه 54 اما بنظرم رو 53 واگرایی منفی بده و صف فروش بشه

اینم ازین 53 واگرایی منفی

نظر

• شاهان
                        ستاره دار (1)
                        • Aug 2022
                        • 2016

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                        بازار ک اعلام شد شنبه باز نمیشه
                        بازگشایی ب احتمال خیلی بالا از 19 ام باشه
                        این بازار ی رشد 5 برابر بدهکاره تا اخر سال

نظر

• همیشه گمراه
                          ستاره‌دار(11)
                          • Oct 2020
                          • 573

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post

بازار ک اعلام شد شنبه باز نمیشه
                          بازگشایی ب احتمال خیلی بالا از 19 ام باشه
                          این بازار ی رشد 5 برابر بدهکاره تا اخر سال
                          5 برابر؟؟؟؟

حداقل حداقل 50 برابر باید بشه

7 ساله کوبوندن

پراید 20 میلیون بوده الان چنده

چرا ایرانخودرو زو نزدن
                          https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 30322

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            درود
                            درمورد وضعیت امروز معاملات صندوقهای طلا و نقره که شاهد فشار فروش بودیم، کاملا قابل انتظار بود و دیروز که خبر بازگشایی صندوقها برای امروز آمد انتطاری بجز این با توجه به جمیع اوضاع نبود.

از یک طرف قیمت دلار هرچند بطور شفاف این روزها در دسترس نیست ولی از روی تتر اگر لحاظ کنیم از محدوده حدود ۱۶۸ شب قبل درگیری تا حدود ۱۴۵ کنونی رسیده هرچند نرخ دلار در روز اخر معاملات صندوقها قبل از تعطیلی کمتر از عدد ۱۶۸ بود ولی در هرحال بیش از ۱۰درصد افت کرده و انس جهانی هم به عدد کمتری نسبت به روز اخر معاملات قبل تعطیلی رسیده و در کنار این موضوع اوضاع بلاتکلیف این روزها و توقف ۲هفته ای اخیر و شب عید و... از عوامل دیگر تشدید فشار فروش بودند که قابل انتظار بود.

معمولا صندوقهای طلا تقریبا نزدیک ناو خود معامله میشوند که تحت شرایط بازار و انتظارات چه در داخل و چه درمورد انس و... نهایتا حباب منفی/مثبت ۲ ۳ درصدی میگیرند و درواقع اگر برای مثال عیار فلان میزان طی این یکی دوسال اخیر رشد کرده نه بخاطر حمایت یا بالا بردن صندوق ها و... بلکه بعلت رشد دلار و انس بوده و این صندوقها هم تابع اون بودند و همواره نزدیک به ناو معامله شدند.

درمورد خرید یا فروش هم معمولاً تصمیم گیریم نگاه به انس و دلار و البته برخی اوضاع و شرایط دیگر است و این معیارها باعث میشود که فارغ از نحوه معاملات این صندوقها و احیانا صفوف خرید یا فروش تصمیم درست تر رو گرفت که گاهی از هیجانات تابلو میتوان با این معیارها استفاده کرد و بالاتر فروخت یا پایینتر خرید.

اگر تا فردا قیمت دلار تقریبا ثابت بماند و انس جهانی هم که امشب یا بعبارتی بامداد فردا شروع هفته جدید است افت نکند، فردا حجم معاملات عیار بالا خواهد بود و میتونن به تعادل برسند و فروش در صف فروش هیجانی و غیر منطقیه. اگر هم یکی یا هردو پارامتر فوق صعودی شوند چه بسا رو به بالا شوند.
                            البته خودم درصورت منفی بودن صندوقهای نقره را در اولویت دارم.

درمورد نگهداری هم طبیعتا باتوجه به رشد تند و تیز این یکی دوسال مطلوبیت کمتر شده اما نباید درگیر هیجان شد. چندماه قبل موقع رشد تند و تیز دلار برخی صحبت از دلار ۲میلیون تومانی سال بعد میکردند! و در آن جو رشد کسی ایرادی هم نمیگرفت!
                            در نهایت مطابق معمول توصیه ای به خرید یا فروش نیست.
                            امروز صندوقهای طلا سقف قیمت تاریخ خودشون رو زدند و به بالاترین قیمت خود از زمان حضور در بازار رسیدند.اتفاقی که انتظار میرفت دیر یا زود رخ بده و درواقع وقتی عامل رشد پابرجاست هرگونه تحلیل مبنی بر اصلاح چه تکنیکالی چه غیر آن بدون توجه به عوامل و دلایل رشد، نمیتونه کارساز باشه مگر درخصوص وضعیت حرکتهای مقطعی و اصلاحات که طبیعیه

خودم بخش بلند مدت صندوق طلا را که کهربا بود در پیشگشایش باوجود صف خرید،بجای اینکه مثبت کامل برای فروش قرار بدم در 20000 ارسال کردم تا در اولویت فروش قرار بگیره و در نزدیک مثبت 10(202755) که بالاترین قیمت امروز بود فروش رفت که این هم روشیه که در پیشگشایش اولویت در فروش قرار بگیریم و درواقع مثبت 10 را کمی برای امروز هیجانی میدانستم. بعد از فروش هم مجدد خریدم در حدود مثبت7.3 و از انجاییکه کارمزد معاملات بسیار پایینه تقریبا کل این اختلاف شد سود.
                            البته بخش اصلی سرمایه در بورس است ولی در هرحال داشتن صندوق طلا و نقره منافاتی با حضور در بورس ندارد کما اینکه صندوقهای مختلفی وجود دارد که به فراخور شرایط میشه استفاده کرد مثل همین صندوقهای زعفران و...
                            علاقه ای به نوشتن معاملات نیست وفرصتی هم وجود نداره و گاهی بجهت مثال و درحد زمان مطالبی نوشته میشه.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• AIDIN90
                              ستاره‌دار (21)
                              • May 2011
                              • 1210

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                              خرید سنگین عیار ۴۲۱۰۰ با حد ضرر ۴۰ نگهداری خواهم کرد
                              توصیه بخرید و فروش نیست
                              از صفحه ۵۸۷۳ بیاد بالا تو اوج منفی و صف فروش و بدببینی خریدم جالبه خیلی ها دیس لایک زدن....
                              امروز مثبت ۹ نصف فروختم...
                              کلا خالی کردم بقیه سود واس خریدار....
                              توصیه بخرید و فروش نیست

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10243

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post

از صفحه ۵۸۷۳ بیاد بالا تو اوج منفی و صف فروش و بدببینی خریدم جالبه خیلی ها دیس لایک زدن....
                                امروز مثبت ۹ نصف فروختم...
                                کلا خالی کردم بقیه سود واس خریدار....
                                توصیه بخرید و فروش نیست
                                کاملا درسته ،خرید خوبی کردید.
                                اون زمان من خودم فکر میکردم باز هم بیاد پایین ولی خوب بالا رفت.
                                پرسود باشید

نظر

در حال کار...
                                X