کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
mey سلام.....تو محدوده 240 تا 245 خچرخش اضافه بکنم یا صبر کنم ؟
دادا... به نظرم صبر کنی شاید پایین تر بتونی بخری.....فروشنده خل چل زیاد داره....دیروز طرف درصد مثبت نفروخت....اخر وقت منفی 3 رنج کشید.....ولی بازم تو واچ داشته باش...من خودم چون به دید مجمع جمع میکنم...5 یا 10 بالا پایین فرقی برام نداره...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
درود من تمام بانکی ها را سیو سود کردم بجز صادرات، و سنگین وبملت خریدم تا ببینیم چه می شود. آیا دود از کنده بلند خواهد شد یا حقوقی نخواهد گذاشت . امید به خدا
ضمنا دی هم دارم که بسته است اونم تو بانکی ها گزینه خوبی است
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
من هم بانک دی دارم البته نمادش بسته هست ولی نظرم رو بر اساس نوع بازار میگم،البته به دوستانی که دیگه به همه بد بین شده اند هم حق میدم
تو این بازار تشخیص آدما و اغراضشون خیلی سخت شده
ولی خدایی به نظر شما این بازار با این جو عرضه شدید توان بالا رفتن زیاد رو داره؟؟؟
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
امروز دقیقا شده مصداق همون مثل معروف باور کردن قسم حضرت عباس یا دم خروس!!
امروز اکثر سهم ها به مقاومت رسیدن و از طرفی گویا جمعه لغو تحریمهاست حال تمام سهم ها بین دوراهی قرار گرفتن ...ببینیم کدوم سمت بازار میل میکنه
درود من تمام بانکی ها را سیو سود کردم بجز صادرات، و سنگین وبملت خریدم تا ببینیم چه می شود. آیا دود از کنده بلند خواهد شد یا حقوقی نخواهد گذاشت . امید به خدا
ضمنا دی هم دارم که بسته است اونم تو بانکی ها گزینه خوبی است
قبلا هم نوشتم در اینجا، در بانک ملت صبا تامین فروشنده هست !
یه مدت هم دنبال مشتری بودند که بلوکی جابجا کنند ! اما کسی پیدا نشد !
اینکه یک نفر سهم نیست و نقد هست بگه بازار بالا نداره....نمیشه گفت مغرضانه حرف میزنه...خوب بر اساس یک تحلیلی نقد شده....و عقیده اش این است که بازار بالا نداره....البته عکس این مطلب هم هست..یکنفر سهم میخره چون فکر میکنه بالا میره...
بهر حال من فکر میکنم در بعضی از سهمها تا اخر سال رشد داریم...بیشتر سهمها هم یا رشد چندانی ندارند و یا حتی ممکنه قیمتشون افت هم بکنه.
دادا... به نظرم صبر کنی شاید پایین تر بتونی بخری.....فروشنده خل چل زیاد داره....دیروز طرف درصد مثبت نفروخت....اخر وقت منفی 3 رنج کشید.....ولی بازم تو واچ داشته باش...من خودم چون به دید مجمع جمع میکنم...5 یا 10 بالا پایین فرقی برام نداره...
اه کی تو این ریت 25 به بالا داره رنج + میکشه؟؟؟ داشتم زیر 250 میخریدم 5000 تا 244 گرفتم حالا صبر میکنم تا اخر وقت
من هم بانک دی دارم البته نمادش بسته هست ولی نظرم رو بر اساس نوع بازار میگم،البته به دوستانی که دیگه به همه بد بین شده اند هم حق میدم
تو این بازار تشخیص آدما و اغراضشون خیلی سخت شده
ولی خدایی به نظر شما این بازار با این جو عرضه شدید توان بالا رفتن زیاد رو داره؟؟؟
ببینید بازار رو به رشد خواهد بود برخی سهم ها بالا رفتند ممکنه اصلاح داشته باشند.برخی دیگر ممکنه بالا برند. اما اینکه چقدر نقدینگی وارد بشه بحث دیگری است
مثلا من تو بانکی ها حکمت رو تو سود بودم چون در هفته های قبل بالا رفته فروختم، خوب اگر روند افزایشی باشه اونم بالا میره. ولی سودش برای من کافی بود. خدا کنه بعد از این هم برای سهامدار سود کنه.
اما می بینم ملت بالا نرفته خوب می خرم حالا حقوقی نمیذاره بالا بره ولی ملت چون بنیادی هست نمی ترسم حاضرم صبر کنم. ولی ممکنه عمل حقوقی رو نفهمم یه احتمال اینه که ملت شارپ بالا بره در هر صورت سرمایه گذاری ریسک داره
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
ببینید بازار رو به رشد خواهد بود برخی سهم ها بالا رفتند ممکنه اصلاح داشته باشند.برخی دیگر ممکنه بالا برند. اما اینکه چقدر نقدینگی وارد بشه بحث دیگری است
مثلا من تو بانکی ها حکمت رو تو سود بودم چون در هفته های قبل بالا رفته فروختم، خوب اگر روند افزایشی باشه اونم بالا میره. ولی سودش برای من کافی بود. خدا کنه بعد از این هم برای سهامدار سود کنه.
اما می بینم ملت بالا نرفته خوب می خرم حالا حقوقی نمیذاره بالا بره ولی ملت چون بنیادی هست نمی ترسم حاضرم صبر کنم. ولی ممکنه عمل حقوقی رو نفهمم یه احتمال اینه که ملت شارپ بالا بره در هر صورت سرمایه گذاری ریسک داره
دوست عزیز من نوع نگاه شما به بازار رو تحسین میکنم
اما یک تجربه خیلی تلخی از بازار دارم اونم این هست که هر سهمی وقتی تو جو هیجانی و مثبت همراهی نمیکنه،معمولا سهامدارش رو نا امید میکنه!!
بانک ملت یکی از اون سهم هاست
اگر خدایی نکرده بعد از اعلام لغو تحریم ها بازار ببینه آبی قرار نیست برای سهامدار گرم بشه همین بانک ملت اولین سهمی هست که شروع به منفی شدید میکنه
تو مجمع هم که دیدی !!!سود سهامدار جز رو ندادند و با اون پول الان دارن سهم رو کنترل میکنند!!
اگر هم با بازار شارپ قرار باشه سهم های دیگه 100%بازدهی بدن بانک ملت 30 درصد بازدهی داره!!
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
جناب آباد عزیز همین که من مطلب قبلی رو درباره بانک ملت زدم داره میره بالا !!!!!!!
شما به حرف من توجه نکن برادر
هرچند ممکنه دوباره سهامدار عمده اش دست بکار بشه! موفق باشی
نظر