جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
    منظور از افق روشن نداشتن صنایع به دلیل کاهش نفت ،به دلیل کاهش درآمدهای کشوره که در تمام کشور اثر میذاره تو اخبار میخوندم که اگر گاز شیل آمریکا وارد بازار بشه قیمت مواد پتروشیمی یک سوم میشه
    من ادعای تحلیل گری ندارم ولی تو کشور ما اونایی که باید فکر کنن و تصمیم بگیرن واسه آینده کشور و در قبال این کارشون پول خوبی هم میگیرن افق دیدشون حداکثر 5 ساله هست مثل زمانی که نفت شد 150 ما تو فکر نفت 250 دلاری بودیم یا اینکه نفت ارزش داره واسه آیندگانه غافل از اینکه یه عده انور دنیا ازین افزایش قیمت واسه رشد سایز منابع انرژی مثل شیل یا انرژی تجدید پذیر استفاده کردن و الان دست ما مونده تو حنا
    ولی یه نکته الان کل اقتصاد جهان بهم ریخته چرا؟؟ مگه کاهش قیمت مواد اولیه نباید واسه کشورهای وارد کننده خوب باشه پس چرا اینجوری نشده؟؟
    مطالب زیادی مطرح کردید که شاید بحث روی اون تو چند سطر امکان نداشته باشه،.........

از ارزانی نترسید چون ارزانی مخصوصا مثل نفت همه چیز رو ارزان می کنه ، اگر در ایران تاثیرش کمتره به دلیل کاهش مداوم ارزش پوله، چین گام های بلندی در ارزانی در 15 سال اخیر برداشته ، بنابراین طی احتمالا 5 سال آینده اقتصاد اول یا دوم دنیا خواهد بود. پتروشیمی دارای ارزش افزده است و تقاضای بالایی در جهان داره، ظرفیت فعلی شرکت های ما به دلیل تحریم کم استفاده مونده ، افزایش تولید موجب کاهش هزینه های ثابت(TFC) میشه و صادرات با قیمت ارزانتر فروش بیشتر و افزایش درآمد رو ایجاد می کنه، فراموش نکنید تبدیل مواد خام(نفت و گاز) به محصولات بالاتر ارزش افزده 10 برابری و بیشتر ایجاد می کنه برای همین هم خیلی کشور ها حاضرند در این تبدیل سرمایه گذاری کنند. درود
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

نايب رئيس انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي:
      فرمول جديد قيمت خوراك پتروشيمي فقط جلوي ضرر را مي گيرد

تعيين قيمت 8.5 سنت براي هر متر مكعب گاز طبيعي فقط مانع از ضرر و زيان اين واحدها مي شود

نايب رئيس انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي گفت : تعيين قيمت 8.5 سنت براي هر متر مكعب گاز طبيعي به عنوان خوراك واحدهاي پتروشيمي فقط مانع از ضرر و زيان اين واحدها مي شود .فرمول جديد قيمت خوراك پتروشيمي فقط جلوي ضرر را مي گيرد

محمدعلي رجالي در گفتگوي تلفني با خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما افزود : هرچند قيمت جديد گاز طبيعي براي واحدهاي پتروشيمي هرچند نسبت به قبل بهتر است اما براي جذب سرمايه گذاران خارجي کافي نيست .

وي گفت : زماني که قيمت هر بشكه نفت 120 دلار بود خوراك پتروشيمي ها 13 سنت بود ، حالا كه قيمت نفت به 30 دلار رسيده حدود 5 سنت نرخ خوراك پتروشيمي ها را كم كرده اند .

رجالي با بيان اينكه نرخ خوراك پتروشيمي ها هنوز با قيمت نفت همخواني ندارد افزود : رقباي خارجي ما جايي سرمايه گذاري مي کنند كه هم فضاي کسب و كار هم قيمت تمام شده پروژه از ايران باشد بنابراين با اين تغيير قيمت نمي توانيم بگوييم كه كار ما صد درصد درست شد .

وي با مقايسه بهره پولي در ايران و برخي کشورهاي منطقه گفت : در اينجا صندوق توسعه 8 درصد ، بانك هم 2 درصد روي هم 10 درصد از سرمايه گذار بهره دريافت مي کنند در حاليكه نرخ بهره 1 تا 2 درصد است و اين يعني اينكه طرح براي من بسيار گران تر از خارجي تمام مي شود .

رجالي افزود : بهره بانكي در ايران 24 تا 30 درصد است در حالي كه در كل دنيا 2 تا 3 درصد است و بنابراين سرمايه گذار خارجي با اين شرايط نمي آيد ، بايد فضاي کسب و كار را به دور از شعار و با تدوين قوانيني در مجلس كه كارافرين داخلي معادل سرمايه گذاران ديگر كشورها امنيت ، جذابيت و معافيت داشته باشد اماده كنيم .

وي گفت : به نظر من قيمت حدودا 8.5 سنتي خوراك پتروشيمي ها به اندازه اي که از بحران عبور كنند خوب است اما براي ورود به بازارهاي رقابتي و جذب سرمايه گذاران خارجي بايد حتما قيمت خوراك پتروشيمي ها بيشتر از اين تعديل شود چون سرمايه گذار بدنبال جاي امن و جذاب براي سرمايه گذاري مي گردد .

رجالي با بيان اينكه انتظار داريم نرخ خوراك مايع هم براي جلوگيري از زيان واحدهاي مايع تعديل شود افزود : براي ساخت يك واحد متانول 1000 تا 1500 ميليارد تومان سرمايه گذاري لازم است ، باتوجه به بهره بانكي اين ميزان سرمايه گذاري هرتن متانول را بايد حداقل 300 دلار بفروشد در حاليكه اكنون متانول با قيمت 180 تا 200 دلار فروخته مي شود كه اين ضرر است .

وي در پاسخ به اين سئوال كه قيمت جديد تحركي در عرصه صادرات ايجاد مي کند گفت : قيمت كالاي ما جهاني است و با اين قيمت هم هيچ اتفاقي براي پتروشيمي ها در عرصه صادرات نمي افتد اما کاهش قيمت خوراك پتروشيمي ها حداقل جلوي ضرر را مي گيرد.
      پر..روتر ...زیاده خواه تر از این مدیران پترو ها ندیدم......13 راکردن 8 سنت بازم طلبکارن.....رو بدی استرم میخوان...روایت همیناست.......بیخود نیست روحانی میگفت...پول اسلحه وقتی دست یه گروه باشه...میخوان..از همه سواری بگیرن......سال 87 تو مجمع یه پترویی شرکت کردم....بعد مجمع از مدیر مالیش سوال کردم موردی را....فکر میکنید چی جواب داد....همینم که دادیم سهامدار... از سرتونم زیاده......باید برای اسلام خرج کرد.....ملت برای اسلام خون میدن...شما دنبال سود بیشتری.......تو دلم گفتم...اخه بیشرف...تو خون هزاران نفر را مکیدی...داره حرف از خدا پیغمبر میزنی.....به این نتیجه رسیدم...ظلم پایدار است مگر خلافش ثابت بشه

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

بسیاری از افراد خوب موفقیت را می بینند. برای من موفقیت با تکرار خطا و درون بینی آن به دست می آید. در حقیقت، موفقیت حاصل یک درصد کار است که خود از 99 درصد خطا به دست آمده است. سوشیرو هوندا
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          اما بنده با جرات در حال خرید و نگه داری سهام هستم با دید یک ساله این فرصت عالی است که می توان استفاده کرد
          خدای رو شکر با دید یک ساله خریدیم ولی کمتر از یک ماه حدود 24 در صد سود ایجاد شد ، برخی سهام رو سیو سود کردیم و با سهام های رشد نکرده عوض کردیم(از جمله بیمه پارسیان)، فردا ممکنه در برخی سهام هم سیو سود کنم و با آن خرید در شاراک رو تکمیل کنم. من به شاراک در قیمت های فعلی خیلی امید وارم . البته برخی حقوقی های پول لازم کمی قلقلک میدن سهم رو ، ولی از آن نمی ترسیم .

خرید بیمه پارسیان رو هم تکمیل کردم بازار به اون توجه نداشته اصلا مهم نیست ، چرا از بهترین گزینه گروه بیمه بترسم؟؟؟...................
          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/15, 11:35.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

فعلا بای، تا برای فردا به مطالعه بازار بپردازم

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

امروز نفت وارد کانال 20 دلار شد .

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

جــــو بــــازار

نرخ ٨.٥ تفسير است

@hd_trader
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• argo
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 745

نفت ٢٥$

@hd_trader
                  پي نوشت

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

ديد تكنيكال

@hd_trader
                    پي نوشت

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

پاى ساختمان معروف امپايراستيت که مجسمه راکفلر قرار دارد، ۳ جمله نوشته است:
                      موفقيت من به اين ۳ جمله است:
                      زودتر از ديگران مطلع شدم،
                      زودتر از ديگران تصميم گرفتم
                      و وقتى تصميم گرفتم چشمم را بستم و عمل کردم.

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

?بخون و آمین بگو?
                        یاذلجلال والااکرام مارا مهمان ویژه ی خودت قرار ده?
                        یاستارالعیوب عیبهای مارابپوشان?
                        یارازق؛ رزق ماراحلال وپاک وزیاد گردان?
                        وبه ما دست دهنده عنایت بفرما?
                        یاارحم الراحمین در زنده بودنمان ومرده بودنمان نیاز به رحم توداربم پس بر مارحم فرما?
                        یا عزیز دلهای مارا ازکینه پاک بفرما?
                        یالطیف مارا به لطف احسان خویش ازآتش دوزخ نجات فرما?
                        یاالله جواب وسوال ملکین منکرونکیر را برایمان آسان بفرما?
                        یاالله ماراازحوض کوثر سیراب بفرما?
                        یارب العالمین دردنیاوآخرت سعادتمندمان بفرما?
                        یاالله بردلهایمان مهر غافلین مزن?
                        یاالله به ماتوفیق ده درخدمت پدرو مادرمان واهلمان باشیم ?
                        یاالله هرچه خوبی دردنیا وآخرت است که درذهن وفکر وزبان مانیست نصیبمان گردان?
                        وازهرچی بدی وعذاب دنیا وآخرت هست به توپناه میبریم?
                        یاالله به بی اولادها؛ اولاد سالم وصالح عنایت فرما?
                        اولاد همه ی ماراسالم وصالح بگردان ونورچشممان دردنیاو آخرت قرار ده?

اللهم اجرنا من النار??
                        ودرآخر همه باهم بگیم
                        اللهم صل علی محمد وال محمد

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

عزیز من نفروش . برادر من نفروش . دوستان من نفروشید.

انجایی که احساس شکست میکنی در ست نقطه رشد تو هست پس صبور باش محکم.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط argo پست شده است View Post

ديد تكنيكال

@hd_trader
                            با اجازه تون من این مطلب رو تکمیل میکنم.
                            اما دوستانی که صرف فقط بنیادی کار میکنند اونها معمولا در ابتدای روند نزولی میخرند و روزها و ماه ها با افت قیمت سهم به زمین و زمان ناسزا میگویند و وقتی گزارشات شرکت ها در سه ماه و شش ماه میاید و خبری از تعدیل مثبت نمیشود،تازه متوجه میشوند که ممکنه هست در نه ماهه هم تعدیل مثبتی از سهم دیده نشود و ناامید از برگشت روند سهم ميشوند و با غلبه احساس خستگی از روند سهم ، اردر فروش رو پس از 40درصد افت فعال میکنند، حال آنکه تکنيکاليست ها در همان روزه ها برای سود بیست درصدی سیگنال خرید دریافت ميکنند و پس از خرید، سهم بیست بالا ميرود و دوباره بنیادی کار به زمین و زمان ناسزا میگوید که چرا بالاتر خریدم و پائینتر فروختم؟
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

یعنی همان حد ضرر .

ما حد ضرر نداریم . 8 سال خشکسالی 8 سال نعمت . فراوانی. حالا امتحان کن

نه فروش برادر من عزیز من دوست من

ارم بورس دوست من است عزیز من است برادر بزرگ من

با باقی دوستان یا علی

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

من نميدونم شما چقدر با شيوه خريد بنيادي ها اشنا هستيد
                                ولي فكر ميكنم اين اتفاقي كه كه در بالا عنوان كرديد بيشتر مربوط به افراد اماتور ميشه تا بنيادي
                                بطورمثال بنده الان متوجه شدم سهمي مانند ونيكي به راحتي ١٤٠ تومن قيمت داره و در قيمت ١٢٠ تومن وارد سهم شدم و حتي خود رو براي ١١٠ و ١٠٠ هم اماده كردم كه خوشبختانه افرادي با تفكر من در شركتهاي حقوقي سبدگردان هستند و اجازه ندادند قيمت سهم به ١١٠ برسد و روز چهارشنبه هم با صف خريد ١٣٥ تومني بسته شد
                                اما مثلا سيمان سكارون كه دوستمون در چند صفحه گذشته پيشنهاد داد و واقعا قيمت كنونيش بسيار دلفريب است بنده به دليل ابهام در صنعت سيمان و روند كند اقتصادي كشور خصوصا در بخش مسكن سراغش نرفتم
                                اما يادمه هنگامي كه شبندر ١٥٠٠ معامله ميشد من ارزش بنياديش رو ٤٠٠ حساب كردم و حتي خودم از محاسبات متعجب بودم يعني اونموقع من بايد زير ٤٠٠ سهم رو ميخريدم تا برام توجيه داشته باشه
                                بقول يكي از درستانم در ماركت دنبال بز نگرديد بز رو در بيابون بايد دنبالش گشت
                                پس وقتي بنيادي خريد ميكنه كه قيمت مفت شده و تقريبا انتهاي نزول است و نياز به سالها صبر ندارد چون سبدگردانهاي حقوقي سريعا بزها را جمع ميكنن و اجازه نزول نمي دهند
                                پس اگر ديديد سهم ريزش شديد كرده و هنوز هم به ريزش ادامه ميده بدونيد هنوز براي ريزش جا داره حتي ممكنه مانند شبندر به يكسوم قيمت هم برسه ولي از نظر بنيادي كار هنوز زيبنده نباشه

@hd_trader
                                پي نوشت

نظر

در حال کار...
                                X