جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
و این یک حقیقت هست مثل گفتگوی بورسی.
تا زمانی که با هم دوست هستید بازار پیشرفت داره .
پس دوست گرامی من تاج سر من . با هم دوست باشین و این دوستی را در خانواده و کل ایران عزیز گسترش بدید.
دوست داشتن . فرهنگ مثبت از فناوری روز دنیا . ببخشید و ببخشای بی دریغ. احترام به اول جوان بعد بزرگترها.
حرمت نان و نمک غذای سفره اقامون مرتضی علی بوده. من از شما اینها رو میخوام بطرف این ارزش ها حرکت کنیم.
خداوند میفرماید دو رکعت نماز عشق بخوان باقیش در دل جامعه هست. خداونداترا به آبروی پیامبرت کمک کن تا به این هدف برسیم.
محمد حسین. همیشه نصیحت نیست.آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/08, 14:18.
نظر
-
۱۳۹۴/۱۱/۱۹, ۱۲:۰۹ #11705
ایرانی
عضو فعالتاریخ عضویتتیر ۱۳۹۰ارسال778تشکر121تشکر شده 1,580 بار در 602 ارسال
در حق خساپا ظلم کردن
فقط برای بقیه بازار و بقیه سهم ها خوب شد
باید میگذاشتن که بدون محدودیت باز بشه تا حداقل 50 درصد بالاتر عرضه و تقاضا صورت میگرفت
خساپا در این مدت از رشد بازار جا مانده بود و حالا با این محدودیت بازگشایی برای سایر شركتها خوب شد که بقیه سهم ها را صف خرید کرد
سایپا درست است که شده لیدر بازار اما خودش هیچ نفع و سودی از این لیدری و اخبار مثبت مجمع و تصمیمات شركت تا الان نبرده.
در واقع خساپا قربانی بقیه بازار شد
.................
هیچ دری شکسته نمیشود. هیچ خانه ای خراب نمیشود. هیچ ظلمی پایدار نمی ماند.
نظر
-
قرار نیست کسی به عقب برگرده. قرار که همه رو به جلو باشیم.
الان این ظلم را کی میکنه . با پرچم داعش بزرگترین جنایت دنیا را میبینیم.
چه خانه هایی که خراب کرده . چه کودکانی که بدون پدر مادر شدند. اینهمه جنایت اینها همه ظلم هست.
جایی که آبروی پیامبر عزیز ما را از بین می برند. خدا ساکت نمیشیند. خدا با ماست .
امیرالمونین علی ع با ماست . مهربانی سالار شهیدان با ماست. یا علی بفریاد ما برس. یا علی بیار ان شمشیر عدل و اعدالتت را.
بیار. من دیگه طاقت ندارم. به خداوندی خدا ندارم. دارم میسوزم.
بیار آن ذولجنا را.
نظر
-
در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
ضمن اینکه شادی به صرف ثروت نیست جه بسا کسانی هستند که ثروت ندارند و شاد هستند و بر عکس کسانی ثروت دارند ولی ناشاد هستند. آنجه مهم است تامین اجتماعی است که جامعه باید برایش تلاش کند.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
دیروز خدمتتون عرض کردم دوستان پالایشی ها رو دریابید
بزودی صفهای میلیونی برای سهمهای این گروه چیده میشه
اخبار خوبی که حول حوش این گروه است چندین برابر حتی خودرویی هستش.
از عرضه های احتمالی نهایت استفاده را ببرید
احتمالا از هفته آینده پالایشی ها در صف خرید قفل شوند
......
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
براساس همین تشخیص روند، دو سهم شتران و شپنا رو خریدم
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
نفت مگه شده 150 دلار یا دارین بنزین و فراورده نفتی صادر میکنید
صف 1.2 بیلیونی سایپا نشون داد پول کجاست
اصلا این صف در تاریخ بورس بی سابقه است
سهامداران عمده سایپا کل سهمشون از سایپا نهایت 1 بی است
یعنی هیچ حقوقی نمیتونست امروز صف رو عرضه کنهپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
"انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام
نظر
-
قابل توجه مسئولان و مدیران سازمان بورس و ناظر بازار
امروز در بازگشایی ســایـپـا ظلمی بزرگ صورت گرفت و حتی کار به نامه نگاری اعتراضی به ناظر بازار و مسئولان بورس انجامید.
امروز خساپا قربانی رفتار سلیقه ای مسئولان بازار شد.
واقعاً با این شیوه بازگشایی با روح و روان و اعصاب سهامداران بازی کردن.~X(
خساپا را با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی کردن تا با اینكار و صف خرید میلیاردی سهم ، باعث تحرک و رشد بازار و گروههای مربوطه شوند.
یعنی سایپا قربانی و پاسوز کلیت بازار و بقیه سهم ها شد.
باید ناظر بازار اجازه میداد که سهم بدون محدودیت باز بشود تا حداقل 50 و 70 درصد بالاتر عرضه و تقاضا صورت میگرفت.
خساپا در این مدت از رشد بازار جا مانده بود و حالا با این محدودیت بازگشایی، بقیه سهم ها و بازار را صف خرید کرد.
سایپا درست است که شده لیدر بازار ، اما خودش هیچ نفع و سودی از این لیدری و اخبار مثبت مجمع و تصمیمات شركت تا الان نبرده.
از چند روز پیش و هفته قبل رشد بازار و رشد گروه خودرویی ، علاوه بر موضاعات پسابرجام و عقد قرارداد با شركتهای خارجی، دلیل دیگر و مهمتر داشت و آن دلیل مهم اخبار مثبت سایپا و توضیحات و شفاف سازی شركت در نامه ارسالی به بورس در خصوص افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، واگذاری و فروش املاک و دارایی ها ، افزایش سرمایه شركتهای زیرمجموعه و اخبار و تصمیمات و اتفاقات مثبت مجمع فوق العاده سایپا بود.
اما خود ساپیا که منشا و منبع این اتفاقات مثبت است از رشد و افزایش قیمت جا ماند. بقیه گروه خودرویی از کنار این موضوع سود بردن و رشد کردن.
باید قبول کنیم که در این برهه زمانی در حق سایپا ظلم شد. شركتی که بیشترین اخبار و اتفاقات مثبت در حول محور این شركت قرار است بیفتد.
مثال در مورد ظلم شدن به سایپا فراوان است: مثلاً چند روز قبل ناظر بازار سهم ورنا را با دامنه باز ، بازگشایی کرد و اجازه داد سهم با 72% قیمت بالاتر بازگشایی شود و بعد صف خرید سهم و صف خرید سنگین تر در روزهای آینده.
و یا سهم وساپا با 45% بالاتر بازگشایی شد و ادامه صف خرید
و یا همین شفارس ناظر بازار اجازه داد سهم بدون محدودیت دامنه نوسان با 106 % قیمت بالاتر باز بشود و یا کماسه بعد از مجمع با 70% قیمت بالاتر بازگشایی شد
پس چرا ناظر بازار در مورد خساپا سلیقه ای رفتار کرد و اجازه نداد سهم با دامنه باز ، بازگشایی شود.
سایپایی که همه اخبار و اتفاقات و تصمیمات مثبت و تاثیرگذار در صنعت خودرو قرار است در این شركت رخ دهد.
چرا برای رشد بازار و سایر سهم ها ، سایپا را سپر قرار دادید و از صف خرید میلیاردی خساپا برای رشد بازار استفاده میکنید.
گناه سهامداران سایپا چیست!!!!#:-S
مطمئن باشید که اگر سایپا امروز در زمان بازگشایی در تنگنا قرار نمیگرفت و ناظر بازار اجازه میداد که سهم بدون محدودیت دامنه نوسان با 50 % و 70 % بالاتر بازگشایی میشد، باز مجدداً برایش صف خرید سنگین تشکیل میدادن و همین محرک و کاتالیزور خوبی بود برای ادامه رشد بازار.
الان سایپا صف خرید بالای میلیارد دارد و اگر حقوقی روزانه عرضه نكند ، سهم در صف خرید مدتها قفل میشود و گره معاملاتی و بقیه ماجرا........
پی نوشت : پشت صف خرید میلیاردی خساپا ، بیش از دو میلیارد حجم تقاضا و دستور خرید پنهان و بالقوه وجود دارد.آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2016/02/08, 21:11.
نظر
-
بنظر من نحوه بازگشایی سایپا خیلی خوب بود و این بیشتر به نفع سهم هست!در واقع چراغ راه رو برای بازار روشن کرد
دیر یا زود به حقش میرسه
کمی صبور باشید
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط argo پست شده است View Postاصلا سایر گروهها چیزی نداره که دارین با خودرویی مقایسه میکنید در خودرویی ها تحول بنیادی اتفاق افتاده
یعنی هیچ حقوقی نمیتونست امروز صف رو عرضه کنه
Follow Your Instinct!
نظر
-
در اصل توسط frankval پست شده است View Postبانک صادرات بعد از عید امسال همین صف رو داشت و یادم نمیره که چطور در عرض چند روز نفس سهم رو گرفتند!
Follow Your Instinct!
اگر می خاستن عرضه کنند تا حالا کرده بودند،بنظر من که گروه خودرو افتان و خیزان امسال حرکت میکنه
تصمیم با خودتانآخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2016/02/08, 22:22.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط argo پست شده است View Postاصلا سایر گروهها چیزی نداره که دارین با خودرویی مقایسه میکنید در خودرویی ها تحول بنیادی اتفاق افتاده
یعنی هیچ حقوقی نمیتونست امروز صف رو عرضه کنه
آرگو جان، کجا بی سابقه است؟
من خیلی یادم هست صف های میلیاردی
اصلا همین چند وقت پیش بود اگر اشتباه نکنم ومعادن (که الان حال و روزش بر همگان مشخص است) صف خرید داشت. (از 950 میلیونش را خودم دیدم!)
صف های میلیاردی بانک صادرات را هم در ذهن دارم ...
مبین و خودرو و خساپا هم در ذهن دارم که صف میلیاردی داشته اند...
(البته حافظه من زیاد قوی نیست، شاید دارم اشتباه می کنم)
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/02/08, 22:37.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
نظر