جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    مرده شور این خچرخش انگار نه انگار کل بازار +5 +4 این داره ما رو دق مرگ میکنه با پس پس کردن رو 255!!!
    سناتور جان دادا کی وارد شدی....میتونی پایین تر هم بخری....البته به دید مجمع...وگرنه اعصابت را میریزه به هم......حد اکثر 15 تا 20 درصد سبد...اونم پله ایی تو منفی.....اگر میبینی تمرکزت را تو بازار به هم میریزه...اصلا روندش را دنبال نکن
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

تا بازار به این باور برسه که دیگه دلیلی برای سهام مرتبط با تحریم (بانک،خودرو،لیزینگ،و حمل ونقلی)مشکلی وجود نداره

نوسان خیلی زیاد و پرهیجان و دست به دست شدن خیلی زیاد خواهیم داشت

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

40 تا قشیر میانگین 2875 افزوده شد .

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام
          حقوقی ها دارند نفس سهم ها را می گیرند.
          همه ی سهم ها را.
          آیا این بار هم می خواهند مثل یکی دو دفعه ی گذشته کنند؟
          یا اینکه می خواهند کد های شخصی را سیراب کنند؟
          یا اینکه اصلا مهم نیست اینها چه بخواهند، به زودی آن قدر پول حقیقی و حقوقی های جدید وارد بازار می شود که اینها را در هم خواهد شکست؟

به شخصه فکر می کنم احتمال اول صحیح است.
          ولی فروشنده نیستم. چون سهم هایی که گرفته ام سهم های خاصی است و زیاد به جو بازار مربوط نیست (خنصیر و وساخت و تاپیکو و ومعادن و فولادح که بسته و بساماح که کم است و این را پس فردا می فروشم)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

فملی صف شد .

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دی را در بهترین زمان های بازار باز نکردند...
              حتما منتظر هستند بازار به بدترین حال خودش برسد بعد بازش کنند...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1839

به نظر من که بازار تا اینجا خوب عمل کرده
                افزایش عرضه در این شرایط طبیعی هست،من فکر میکنم با
                سخنرانی روحانی و بعد سفرش به ایتالیا و فرانسه و بستن قرارداهای جدید کل بازار کم کم باور خواهد کرد که :

زمانه دگر گشت و ما نیز دگر گشتیم

البته احتمال برگشتهای منفی موقتی هست من کلیت جو را عرض کردم

بالاخره دو سال به جو منفی هر روزه خو گرفته ایم!!!تغییر عادت اولش سخت هست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  دی را در بهترین زمان های بازار باز نکردند...
                  حتما منتظر هستند بازار به بدترین حال خودش برسد بعد بازش کنند...
                  جناب داغ من را تازه کردی،امیدوارم تو اوج بازار باز بشه

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام
                    حقوقی ها دارند نفس سهم ها را می گیرند.
                    همه ی سهم ها را.
                    آیا این بار هم می خواهند مثل یکی دو دفعه ی گذشته کنند؟
                    یا اینکه می خواهند کد های شخصی را سیراب کنند؟
                    یا اینکه اصلا مهم نیست اینها چه بخواهند، به زودی آن قدر پول حقیقی و حقوقی های جدید وارد بازار می شود که اینها را در هم خواهد شکست؟

به شخصه فکر می کنم احتمال اول صحیح است.
                    ولی فروشنده نیستم. چون سهم هایی که گرفته ام سهم های خاصی است و زیاد به جو بازار مربوط نیست (خنصیر و وساخت و تاپیکو و ومعادن و فولادح که بسته و بساماح که کم است و این را پس فردا می فروشم)
                    مردم بیخودی این دولت را دولت نیرنگ و فریب نامگذاری نکرده اند !

بعد از 2 سال معطل کردن تکلیف نرخ خوراک ! وقتی دیدند در آستانه اجرایی شدن برجام !! بازار حتی 2-3 روز هم نمی تواند صف خرید شود ! و رشد شاخص هم از 300-400 واحد فراتر نمی رود !!!

تصمیم گرفتند نرخ خوراک را اعلام کنند ! با اینهمه ادعای شفافیت اقتصادی !! بعد از 2 سال جوری اعلام کردند که نه فرمولش مشخص است ! نه جزییات آن !!!

زنگنه که هر روز مصاحبه میکرد ! و خط و نشان می کشید برای پتروشیمی ها و پالایشی ها ! حالا هرگونه توضیح درباره نرخ خوراک را به بعد از اجرایی شدن برجام موکول می کند !

حالا با این شرایط چرا بازار باید به این ها اعتماد کند !!!؟؟؟ حقوقی ها هم که اکثرا فروشنده هستند !

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      مردم بیخودی این دولت را دولت نیرنگ و فریب نامگذاری نکرده اند !

بعد از 2 سال معطل کردن تکلیف نرخ خوراک ! وقتی دیدند در آستانه اجرایی شدن برجام !! بازار حتی 2-3 روز هم نمی تواند صف خرید شود ! و رشد شاخص هم از 300-400 واحد فراتر نمی رود !!!

تصمیم گرفتند نرخ خوراک را اعلام کنند ! با اینهمه ادعای شفافیت اقتصادی !! بعد از 2 سال جوری اعلام کردند که نه فرمولش مشخص است ! نه جزییات آن !!!

زنگنه که هر روز مصاحبه میکرد ! و خط و نشان می کشید برای پتروشیمی ها و پالایشی ها ! حالا هرگونه توضیح درباره نرخ خوراک را به بعد از اجرایی شدن برجام موکول می کند !

حالا با این شرایط چرا بازار باید به این ها اعتماد کند !!!؟؟؟ حقوقی ها هم که اکثرا فروشنده هستند !
                      متاسفانه شما کلا ذهنیت منفی داری
                      بازار بیش از 1000واحد مثبت خورده اما شما از (رو) کم نمیاری!!

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                        قبلا هم از این مثبتهای 1000 واحدی زیاد خورده !!! یادتان هست که !!!!

و بعدش هم 30 هزار واحد ! سقوط !!!

من کلا ذهنیت منفی ندارم ! عملکرد دولت جوری هست که بوی فریب ازش میاد ! حتی دوستان همفکر خودتون هم در نوشته هاشون به این نکته اذعان دارن !!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

قبلا هم از این مثبتهای 1000 واحدی زیاد خورده !!! یادتان هست که !!!!

و بعدش هم 30 هزار واحد ! سقوط !!!

من کلا ذهنیت منفی ندارم ! عملکرد دولت جوری هست که بوی فریب ازش میاد ! حتی دوستان همفکر خودتون هم در نوشته هاشون به این نکته اذعان دارن !!!
                          من از این دولت دفاع نکرده و نمیکنم

برای چندمین بار!!!!!!!!!!! انتخاب ما فقط بین بد و بدتر است
                          !!!

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                            ​دادا...بیخیال این بابا شو....حیف وقتی که برای جواب دادن به برخی بذاری.....فعلا یه 30 ...40 درصدی دوستان تو سودند....ایشون باید یه 6000000 میلیون امپول تو کلینیک بزنن برسن به ما....باید حق داد به این دوستمون...رعایت حالشون را بنمایید....سخته روزی چند هزار بار...گفتن کلمه شل کنید...امپول نشکنه....
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              ​دادا...بیخیال این بابا شو....حیف وقتی که برای جواب دادن به برخی بذاری.....فعلا یه 30 ...40 درصدی دوستان تو سودند....ایشون باید یه 6000000 میلیون امپول تو کلینیک بزنن برسن به ما....باید حق داد به این دوستمون...رعایت حالشون را بنمایید....سخته روزی چند هزار بار...گفتن کلمه شل کنید...امپول نشکنه....
                              اگه شما برای این سود 30 تا 40 درصدی که نصیبت شده !!! رفتی توی شرکتهایی که سهامدارشون هستی بیل زدی و خودرو مونتاژ کردی و کارگری کردی!!!

فکر کن اونی هم که سهامدار بیمارستان خصوصی و کلینیک شده !!! برای سود کردن باید بره آمپول بزنه !!!

همیشه کار امثال شما و همفکرانتون تمسخر کردن دیگران بوده ! برای اینکه حرفی برا گفتن ندارید ! مجبورید دلقک بازی در بیارید و با تحقیر و تمسخر دیگران مورد توجه قرار بگیرید !

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

اگه شما برای این سود 30 تا 40 درصدی که نصیبت شده !!! رفتی توی شرکتهایی که سهامدارشون هستی بیل زدی و خودرو مونتاژ کردی و کارگری کردی!!!

فکر کن اونی هم که سهامدار بیمارستان خصوصی و کلینیک شده !!! برای سود کردن باید بره آمپول بزنه !!!

همیشه کار امثال شما و همفکرانتون تمسخر کردن دیگران بوده ! برای اینکه حرفی برا گفتن ندارید ! مجبورید دلقک بازی در بیارید و با تحقیر و تمسخر دیگران مورد توجه قرار بگیرید !
                                خدا بیامرز....رفیقمون یه دوست داشت میگفت دکترم.....بعد فوتش فهمیدیم...مسئول سردخانه بیمارستان بوده.....

نظر

در حال کار...
                                X