کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا مسخرس!
كارگزاري رو ميخوان توي بورس بفروشن!!!!
كارگزاريها همينطوريش كلي رانت و زيرآبي رفتن دارن! حالا اين ديگه نوبرشه!
احتمالا بعدش بقاليها رو هم ميارن ميفروشن!!!
با برداشته شدنه تحريما شروع روند جديدي از "دزديهاي قانوني!" و گسترده رو در اقتصاد كشور شاهد خواهيم بود!!! مباركمون باشه!!!
به نظر من فعلا تا جلسه کذایی وین برگزار نشود و خبرش نیاد !! وضعیت رو همینطور نگه میدارند !
تا اینجا دقیقا مثل مقاطع قبلی عمل کرده اند ! رشد حجم و ارزش معاملات چند روز قبل از اتفاق سیاسی مرتبط با پرونده هسته ای !
کاهش ارزش دلار در بازار ! مثبت شدن شاخص بورس !!!
تیترهای رسانه ای با مضمون استقبال بورس از توافق هسته ای ! بیانیه لوزان ! برجام ! !!!
و متاسفانه بعدش ریزش !!!
البته امیدوارم آخرش حداقل مثل دوره های قبل نشه ! اما تا اینجا هیچ دلیلی برای اینکه سناریو مثل قبل اجرا نشه وجود نداشته متاسفانه !
بهانه و توجیه کاهش قیمت نفت برای ریزش هم که وجود داره و حتی رسانه های طرفدار دولت از همین حالا شروع کردن به بلد کردن اون !
من و شما که گرد وخاک این بازار رو خوردیم دیگه چرا؟؟
منم حرفم همین هست تا بازار جو خوبی داره باید استفاده کرد،معلومه که هیچ جو مثبتی تا ابد ادامه پیدا نمیکنه،و بر عکس!!!
این ذات بازار هست جدای از این دولت و اون دولت!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
من و شما که گرد وخاک این بازار رو خوردیم دیگه چرا؟؟
منم حرفم همین هست تا بازار جو خوبی داره باید استفاده کرد،معلومه که هیچ جو مثبتی تا ابد ادامه پیدا نمیکنه،و بر عکس!!!
این ذات بازار هست جدای از این دولت و اون دولت!
منم تا حالا نگفتم کسی استفاده نکنه !
هر کس میتونه از این فرصت ها استفاده کنه ! حداقل دوستانی که ضرر کردن میتونن کمی از ضررهاشونو جبران کنن !
اما ما نیاز به روند بلند مدتی برای کلیت بازار داریم ! که هنوز شرایطش فراهم نشده
هر کس میتونه از این فرصت ها استفاده کنه ! حداقل دوستانی که ضرر کردن میتونن کمی از ضررهاشونو جبران کنن !
اما ما نیاز به روند بلند مدتی برای کلیت بازار داریم ! که هنوز شرایطش فراهم نشده
اونم به امید خدا درست میشه
الان فقط تهدید کلی بازار فقط قیمت نفت لعنتی هست،که هر روز داره بدتر میشه. به خدا از ته قلب خوشحالم که ضرر خیلی ها داره جبران میشه،چون واقعا سهامدارا این حقشون نبود!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
درود من تمام بانکی ها را سیو سود کردم بجز صادرات، و سنگین وبملت خریدم تا ببینیم چه می شود. آیا دود از کنده بلند خواهد شد یا حقوقی نخواهد گذاشت . امید به خدا
ضمنا دی هم دارم که بسته است اونم تو بانکی ها گزینه خوبی است
نصف وبملت ها را با 10 درصد سود فروش کردم . تا ببینیم بازار فردا چطور میشود شخصا به بازار امید وارم .
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
از زرتشت پرسیدند زندگی خود را بر چند اصل بنا کردی؟
فرمود چهار اصل:
دانستم رزق مرا دیگری نمی خورد پس آرام شدم
دانستم که خدا مرا می بیند پس حیا کردم
دانستم که کار مرا دیگری انجام نمی دهد پس تلاش کردم
دانستم که پایان کارم مرگ است پس مهیا شدم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
مسئولان که دلارها را میگیرند فیلمبرداری از تعداد کیسه پولها بکنند که تا به ایران میرسد آب نرود. کمتر از صد و بیست میلیارد دلار یک پاپاسی کمتر هم قبول نمیباشد و این ها چرت است که 20 تاش مال دول میباشد و الباقی اش مال بانک مرکزی. همه اش اموال ملت است و باید حساب پس داده شود برای هر یک سنت اش. نشود مثل اموال مسئولین که ما خواستاریم از اول انقلاب تا حالا بررسی شود و نشده است و اینها هم سگ خور بشود. با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
مسئولان که دلارها را میگیرند فیلمبرداری از تعداد کیسه پولها بکنند که تا به ایران میرسد آب نرود. کمتر از صد و بیست میلیارد دلار یک پاپاسی کمتر هم قبول نمیباشد و این ها چرت است که 20 تاش مال دول میباشد و الباقی اش مال بانک مرکزی. همه اش اموال ملت است و باید حساب پس داده شود برای هر یک سنت اش. نشود مثل اموال مسئولین که ما خواستاریم از اول انقلاب تا حالا بررسی شود و نشده است و اینها هم سگ خور بشود. با تشکر
به ، جناب امام قلی خان حال شما چطوره ؟ کم پیدا هستید .
به به بودن خان.سلام.حالم بد نیست بهترم خدا را شکر.فقط لاغر شده ام و از خورد و خوراک افتاده ام با این درمان.در تاپیک ارومبورس خان نوشتم که به سرطان پروستات مبتلا شده ام و البته زالوصفتان خوش خوشانشان نشود که فعلا دکترها از درمان راضی میباشند.
اتفاقا داشتم الان دنبالت میگشتم.نظری راجع به شاخص ندارم من. قبلا هم نداشتم.شما هر روز میگفتی که شاخص فردا شلوارش را بالا میکشد.حالا مثلا امده ای بگویی به حرف تو شد؟خب هرکی هر روز میگفت امروز شلوارش را بالا میکشد آخرش یک روز میشد.حالا هم من خودم سهامدار میباشم. بالا برود خوشحال میگردم اما یادت باشد شب عید قول 85 هزار داده ای. اگر حتی من مردم باید به ایرج خان جواب بدهی.و تا 85 هزارتا 20 هزار تا مانده است و تا حق فولاد تو 50 تومن هم بشود خیلی بیشتر
انشاالله خدا یک عاقبت بخیری به من و حق فولاد 50 تومانی با شما بدهد. موفق باشی
همین یک ماه قبل در همینجا گفتم خودرویی بخرید کلی متلک از جنابان اروم بورس و اما قلی خان شنیدم ، حالا ملت برای خرید خودرویی سر و دست میشکنند .
دو سه ماه پیش هم میگفتی حق فولاد بخرید که مفت میباشد و هرکه خرید بدبخت شد.یک چیزی نگو که بخواهی بگویی مثلا خیلی زبل میباشی و عقلت میرسد. بعدش هم که دبه کردی گفتی استفاده نشده اش را گفتم بالا میکشد.حالا هم اوضاع مملکت گل و بلبل شده و اعلام سود شده است که خیلی بشکن و بالا بنداز راه انداخته ای؟ روزی 100 بار اگر من هم میگفتم بورس بالا میکشد شلوارش را و حالا می آمدم میگفتم دیدید من گفتم به من میگفتند تحلیگر؟ من که ادعای بلدی نکرده ام. از اول گفته ام برای من بورس قمارخانه است و ایام نزدیک به مرگم را دارم پر میکنم. برو زود توبه کن.با تشکر
نظر