کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز ما هم سبد را تغییر دادیم فنوال را با سود و شلیا و سخوز را با زیان فروختم هر سه سهم ، سهم های خوبی هستند شلیا با مقاومت 200 تومانی درگیر است اگر با قدرت بشکند جای رشد دارد .
دیروز خیلی بین انتخاب فاراک و وتوشه تعارض داشتم ولی وتوشه رو انتخاب کردم. خرینگ رو هم خریدم تا برای اولین بار خودرویی خرید کرده باشم فنوال و بانک ملت و دی رو هم رصد می کنم . برای همه دوستان سلامتی و سود آرزو می کنم. بازار دیگه ترسی نداره . توکل به حضرت حق
بانک دی فرصت خرید نداد وبملت( 2236)خرید شد. به امید حق
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
یکی از بدی های شاخص این هستش که ذره ذره پایین میاد طوری که قسمت سهام نصف میشه و بعد یهو در چند روز ده هزار واحد میره بالا
این بدی شاخص نیست ! شیوه باد کردن آقایان اینجور است !
این هم برای این است که فریبکاری را به بهترین نحو و در کمترین زمان ممکن پیاده کنند ! قیمتها را بکشند بالا ! ملت را بریزند در صف ! بعد عرضه های پی در پی و صفهای پی در پی !
دست آخر نگاه که میکنی نقدینگی در دست آنهاست ! و در دست ملت برگه سهام ! بعد یهو می روند و پارک می کنند نقدینگی را !
بعدش شاخصی که ظرف 2-3 ماه صعود چند ده هزار واحدی داشته ! 2 سال ذره ذره با زجر و ناله سهامداران فریب خورده ! میاد پایین !
امروز هم از آن روزهایی بود که سیاست صف کن ! عرضه کن ! به وضوح در بازار دیده میشد ! مثل سال 92 !
این بدی شاخص نیست ! شیوه باد کردن آقایان اینجور است !
این هم برای این است که فریبکاری را به بهترین نحو و در کمترین زمان ممکن پیاده کنند ! قیمتها را بکشند بالا ! ملت را بریزند در صف ! بعد عرضه های پی در پی و صفهای پی در پی !
دست آخر نگاه که میکنی نقدینگی در دست آنهاست ! و در دست ملت برگه سهام ! بعد یهو می روند و پارک می کنند نقدینگی را !
بعدش شاخصی که ظرف 2-3 ماه صعود چند ده هزار واحدی داشته ! 2 سال ذره ذره با زجر و ناله سهامداران فریب خورده ! میاد پایین !
امروز هم از آن روزهایی بود که سیاست صف کن ! عرضه کن ! به وضوح در بازار دیده میشد ! مثل سال 92 !
کور شود هر ان کس نتوان دید!!
فعلا لذتشو میبریم تا وطن فروشا بترکن از حسودی!!
دوباره مثل تکست های از پیش تعیین شده اومد فضا رو مسموم کنی؟؟
تو چرا نمیتونی شادی هموطنت رو ببینی؟میدونی چرا؟؟این خصلت وطن فروشاس!!
نظر