جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

شعر به انسانها یا کاریکاتورها یا تنظز به انسانها آرامش میده

جاشم همینجا کنار ما هست نه تو صندو قچه دوست گرامی من عزیز من ما با هم باید بسازیم از نو

و اما فروش ممنوع شعار من هست تا به ارزش واقعی یک شرکت یا صنعت برسیم .

میتوانی بفروش منتها به اختیار خودت بدون اعتراض. به صف خرید با اختیار خودت

خرید کردن بطریق میانگین گیری بدون رعایت حد ضرر.

جابجایی هم ممنوع با سهم بودن . مدیریت سرمایه
    آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/02, 14:27.

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

خبرخوش سیف:نرخ سود بین‌بانکی بازهم کم می شود/سود بیش از تووم توجیه ندارد 1394/11/13 13.25

رئیس کل بانک مرکزی بر تاکید بر ادامه سیاست کاهش نرخ سود از طریق کاهش سود بین‌بانکی گفت: نرخ سود بانکی باید به ۲ درصد بالاتر از تورم ۱۳ درصدی برسد و رقم بالاتر از آن توجیه ندارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ولی الله سیف در حاشیه جلسه امروز مدیران ارشد بانک مرکزی با معاون اول رئیس جمهور گفت: با توجه به رفع تحریم‌ها،

آقای جهانگیری به تحرک جدی در سیستم بانکی تاکید کردند. در این میان خوشبختانه با اقداماتی در نظام بانکی، آثار تحریم‌ها کاملا کنترل شده بود و سعی کردیم کمترین اثر منفی را به اقتصاد وارد کند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی معاون اول رئیس جمهور تشکر از تلاش‌های همکاران بانکی بود، ادامه داد: برخی برنامه‌‌هایی که بعد از اجرای برجام در حوزه

بانکی مدنظر است و نظام بانکی باید دنبال کند، مورد پیگیری قرار دارند. یکی از این موارد برای ایجاد آرامش در اقتصاد و جهت‌گیری مناسب تولید، یکسان‌سازی نرخ ارز است که فکر می‌کنم در دوره 6 ماهه عملیاتی شود.

این مقام مسئول نرخ سود بانکی را دیگر موضوع جلسه امروز اعلام کرد و گفت: توفیقات خوبی در شش ماه گذشته حاصل شده و با ورود بانک مرکزی به بازار

بین بانکی نرخ سود در این بازار از 29 درصد به دامنه 19 درصد و حتی در مواردی به کمتر از 19 درصد رسیده است. دیروز نرخ متوسط سود در بازار بین بانکی

19.4 درصد بود که دستاورد خیلی مهمی است اما کافی نیست.

سیف افزود: این نرخ این علامت را می‌دهد که نرخ‌های نظام بانکی هم به سمت پایین حرکت می‌کند. نرخ تورم هم‌اکنون به حدود 13 درصد رسیده و پیش‌بینی

می‌کنیم روند نزولی تا اعداد تک رقمی پایدار ادامه یابد. نرخ‌های سود بانکی هم به آن سمت حرکت می‌کند و نرخ قابل قبول برای سود بانکی یک تا 2 درصد بالاتر

از تورم بوده و بالاتر از 2 درصد، نرخ سود بانکی توجیه ندارد.

رئیس شورای پول و اعتبار گفت:به همین دلیل بانک مرکزی از ابزارهای مختلف استفاده می‌کند تا نرخ سود بانکی به آن سمت هدایت شود.

سیف با اشاره به پیشنهاد برخی‌ها مبنی بر کاهش نرخ سود با مصوبه شورای پول و اعتبار، گفت: تجربیات گذشته نشان داده این شیوه هزینه ایجاد می‌کند و

اثرات نامناسبی در سایر بازارها ایجاد خواهد کرد. بانک مرکزی با تجربه‌ای که کسب کرده با ادامه این سیاست‌ها به هدف کاهش نرخ سود و نزدیک شدن آن به نرخ تورم برسد.‎

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

فقط در گفتگوی بورسی هستم .

منتظر نظر شما دوستان هستم . در غیر اینصورت فقط سهام خودم میچسبم بدون اعتراض

دوستان راجع به مطلب های اینجانب محمد حسین باm . hossein

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

پیاز کیلیوی 3 تومن پرتقال هم کیلویی سه تومن کدام را بخریم ؟؟؟??
          ورنا در تاریخ 6.10 با قیمت 75 تومن بسته شد در حالیکه سایپا 90 تومن قیمت داشت
          امروز ورنا بازگشایی شد سهمی که اکثر سبد ان خساپا است سهمی که هر سال در مجمع سود تقسیم کرده در مقابل سهمی مثل سایپا که یا سود نداده یا سود ریالی تقسیم کرده است
          سایپا با صف خرید دیروز بست به قیمت 1683 حالا متعجبم سایپایی که 87 درصد رشد داشته و با صف خرید نیز کلوز شده وهمان مقدار را به ورنا بدهیم
          چون تمام سبدش سایپا است ارزشی معادل 140 میشود چطور تو وبسایتها مینویسند قیمت بالا باز شد !!!خریدش خطرناکه !!!???
          او البته هنوز ملت برای خرید سایپا 168 تومنی صف صد میلونی تشکیل داده بودند که بست
          ورنا درختیست که هر سال میوه میدهد ولی سایپا میوه ای ندارد ??
          حالا شما بین پیاز و پرتقال کدام را ترجیح میدهید ؟؟؟
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

اين حرفا رو نزنيد من نميدونم سماها چطوري تو بورس كار ميكنيد
            الان سهم ٣٥٠٠ تومني تو بازار داريم اين سهم ميتونه با يك تغيير سرمايه قيمت سهم خودشو به ١٠٠ تومن برسونه ولي تعداد سهام رو ٣٥ برابر كنه
            اينكه ملاك نيست
            در مورد تورم هم مثل اين ميمونه كه من بقالي داشته باشم و اظهارنامه مالياتي بدم كه درامدم ١٠٠ ميليونه بعد مامور ماليات بياد بگه مرد حسابي هر سال ٢٠ درصد تورم داريم پس سال ديگه در امدت ١٢٠ ميليونه اگه بگي سال ديگه٨٠ تومن در اوردم دروغگويي
            واقعا درسته !!!
            از تمام اينا بگذريم هر كالايي تو يكماه دو برابر بشه مطمن باش كه بادش كردن
            ............................
            حالا ميخاد سيب زميني باشه ميخاد سكه باشه يا ميخاد يهام باشه
            .....................

سلام ارگو عزیز دوست گرامی من این خط اخری رو توضیح میدی مخصو صا اخرش رو.
            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/02, 15:56.

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

جو بازار فقط باید مطلب من باشه به اضافه چهار نفر . هیچکس مطلب نزنه همه در تایپیک خودشان . هستید یا نه

چهار نفر هم به انتخاب خودم هست.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

• [*=right]
                  سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲:۰۰

امیر عباس کنی پدر علم تکنیکال ایران

روند صعودی بازار ۳ سال و نیم دیگر ادامه دارد/ پتانسیل رشد شاخص تا ۱۴۴ هزار واحد

عصر بازار- به این دلیل که قدرت اولیه حرکت بازار به سمت بالا بسیار قوی بوده است، روند مثبت شاخص بورس ۳ سال و ۴ ماه تا ۳ سال و ۶ ماه دیگر ادامه دارد. در واقع قدرت اولیه حرکت شاخص تعیین کننده مدت زمان روند شاخص نیز هست که این امر اکنون بیانگر بلند مدت بودن روند مثبت است.

امیرعباس کنی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «عصربازار» با اشاره به اینکه بازار از یک ماه گذشته تغییر جهت داده است، افزود: نقطه تغییر جهت بازار مشهود بود و مشخص بود که

بازار در حال تغییر جهت به سمت روند صعودی است. اما نکته پر اهمیت در این میان شدت و قدرت حرکت رو به بالای شاخص است. همچنین بازار به‌جز شاخص در حجم معاملات هم رشد قابل توجهی داشته و نسبت به قبل از تغییر جهت حجم معاملات 20 برابر شده است.

وی ادامه داد: افزایش حجم معاملات به معنی افزایش افراد وارد شده به بازار است که خرید و فروش سهام را رونق می‌دهد. این امر را می‌توان در معاملات روز گذشته بازار مشاهده کرد.
                به گفته کنی، بازار قطعا روند مثبت را ادامه خواهد داد و به 89 هزار یا 90 هزار واحد رسید. همانطور پیش تر نیز پیش‌بینی کرده بودم و تجربه نشان می‌دهد شاخص بورس به 89 هزار واحد خواهد رسید و کمی بیشتر از این میزان هم می‌شود.
                پدرعلم تکنیکال ایران با بیان اینکه روند مثبت شاخص بورس 3 سال و 4 ماه تا 3 سال و 6 ماه دیگر ادامه دارد، بیان کرد: به دلیل اینکه قدرت اولیه حرکت بازار به سمت بالا بسیار قوی بوده است، مدت زمان روند مثبت هم طولانی خواهد بود. در واقع قدرت اولیه حرکت شاخص تعیین کننده مدت زمان روند شاخص نیز هست.
                این فعال پر سابقه بازار وضعیت بازار را بول مارکت یا گاوی توصیف و اضافه کرد: تا سه سال و نیم آتی روند مثبت ادامه دارد. پس از این اگر شاخص بتواند بین 3 هزار تا 5 هزار واحد بالاتر برود، طی مدتی نوسان دارد. اما خط مقاومت آن روی 89 هزار واحد باقی خواهد ماند. پس از گذشت این مدت شاخص آزاد می‌شود و به سمت 144 هزار واحد حرکت می‌کند. در واقع این ایده‌آل‌ترین حالت آینده بازار است.
                وی در ادامه گفت: اما اگر شاخص به 89 هزار واحد برسد و بالاتر نرود، در یک مدت زمانی 9 ماهه روند نوسانی را خواهد داشت تا زمینه ساز صعود تا 144 هزار واحد را فراهم سازد.
                کنی همچنین به سهام‌داران توصیه کرد: سهام‌داران در روند صعودی بازار به دقت گروه‌های مختلف را رصد کنند و منتظر باشند تا مشاهده کنند کدام گروه در چه زمانی شروع به

افزایش می‌کند. همچنین از احساسات دوری و خرید و فروش بی‌مورد انجام ندهند. به این ترتیب عجله هم در فروش سهام نداشته باشند.

پدرعلم تکنیکال ایران معتقد است: بازار هیچ گاه دیگر به وضعیت کنونی باز نخواهد گشت و تنها راه رشد اقتصادی کشور صنعتی شدن است.
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

ما تا 120 هزارو اینور سال میرویم به امید خدا . با همان شرایط

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                    جو بازار فقط باید مطلب من باشه به اضافه چهار نفر . هیچکس مطلب نزنه همه در تایپیک خودشان . هستید یا نه

چهار نفر هم به انتخاب خودم هست.
                    شما كه مطلبي نداري بگي
                    يعني قصد داري سهم تحليل كني [emoji15][emoji15][emoji15]؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
                    يك نفروشيده كه اونم اگه تو امضا بزني مشكل حل ميشه
                    پي نوشت
                    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

دوست عزیز جواب اولی رو ندادی . میخواهی برم کنار شما شروع کن . البته بدون ادرس زیر نوشته

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

معنی سکوت . اونیکه دوستت داره سکوت میکنه.

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

ساعت 21 شب در خدمت هستم . تک روی ممنوع . همه نوشته ها مطلب ها در قسمت خودش.

بعنوان مثال بانکی ها در قسمت خودش . سرمایه گذاری ها در قسمت خودش . همینطور الی اخر.

هستند بچه هایی که جواب گو باشند .

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

جو بازار در خدمت روند بازار و الگوهای خرید و فروش بدون رعایت حد ضرر . یعنی نقطه حد ضرر نقطه خرید محسوب بشه نه فروش.

اگه یکی از دوستان هم مطالب این دو صفحه رو منظم کنه . سپاسگزارم بی نهایت دوست شما

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

و اما فروش ممنوع شعار من هست تا به ارزش واقعی یک شرکت یا صنعت برسیم .

میتوانی بفروش منتها به اختیار خودت بدون اعتراض. به صف خرید با اختیار خودت

خرید کردن بطریق میانگین گیری بدون رعایت حد ضرر.

جابجایی هم ممنوع با سهم بودن . مدیریت سرمایه .

روانشناسی بازار که دوستان محکم و استوار سر جاهاشون هستند.

بخش خبر هم باز دوستان محکم و استوار سر جاهاشون هستند.

بخش مدیریت سرمایه و هماهنگی با قسمتهای ذکر شده

بابت حد ضرر که انشاءالله همه جستارها یا تاپیک که اعلام هماهنگی کنن با جو بازار.

و چهار نفر بابت جوابگویی عزیزان و نظارت در جستارها موجود در سایت. اعلام امادگی کنن درجو بازار چون من یکنفرم و احتیاج به کمک.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

با صحبتهاي خيلي #مهم رئيس جمهور روحاني كه مستقيم به صورت زنده از شبكه اول صدا سيما پخش شد درباره #قراردادهاي خوب #خودروييها كه به نفع ايران تمام شد صحبت كردن

بنظرم با اين صحبتهاي خوب روحاني فردا خودرويي ها صف خريدن

نظر

در حال کار...
                                X