کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظر من امروز هر قیمتی باز بشن فروشی هستن/:.winksmiley02.:/
به نظر من نظرتون اشتباست و من رنا رو ١٣٠ خريدم
رنا فقط ساپا داره هم قيمت سايپا هم از روز بسته شدن حساب كنيد الان قيمتش بايد ١٥٠ باشه
چطور سايپا با صف خريد ميليوني بست ولي رنا كه دقيقا مالك همونه صف ميليوني نداشته باشه
به نظر من نظرتون اشتباست و من رنا رو ١٣٠ خريدم
رنا فقط ساپا داره هم قيمت سايپا هم از روز بسته شدن حساب كنيد الان قيمتش بايد ١٥٠ باشه
چطور سايپا با صف خريد ميليوني بست ولي رنا كه دقيقا مالك همونه صف ميليوني نداشته باشه
برای کوتاه مدت بنظرم بشه قیمت بهتر جایگزین کرد.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من امید وارام که دیگه هیچکس مسدود نباشه نتنها من .
ایا یک دوست و از خانه اش بیرون میکنن ؟ شما با ما چه کردی ناظر عزیز که من شما را دوست خودم میدانم.
دوستانمان در مجلس یا هر جای دیگر وقتی خسته هستند شعر هم میگن . شما بهتر از شعر چیز دیگری سراغ دارید.
پس شما هم برو در انجا را ببند. مثل ظلمی که در دوسال تو منفی بازار شرکتها و صنایع بما کردن پایدار نیست .
هیچ دری شکسته نمیشه . ولی شما ناظر عزیز در خانه ی منو شکستی چون قلب من شکستی. هیچ خانه خراب نمیشود . ولی شما ناظر عزیز
من اینجا رو خانه ی خودم میدنم دو روز منو مسدود کردی سقف خانه ی منو خراب بطوری که یا د دانشگاه برام زنده شد.
هیچ ظلمی پایدار نمی ماند . ولی من بازم شعرم میگم باقیشم می بخشم چون یاد گرفتم. ولی باز دوست تان دارم این ذات من هست.
دوست بزرگوار،
شعر، طنز، فکاهی،کاریکاتور ... همه خوبست اما در جای خود .. موضوع تاپیک جو بازار است .. یعنی هرآنجه مربوط به نوسانات و اطلاعات لحظه ای و روزمره بازار باشد .. اینکه جنابعالی یک در میان اعلام کنید فروش ممنوع نه تنها کمکی نمیکند بلکه ممکنست باعث عصبی شدن دیگران هم بشود، پس لطفأ از ارسالهای نامربوط و تکراری خودداری فرمایید.
با تشکــــــر ..
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر