کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز به اطلاع میرسد
بازار هفته آینده با طعم دهه فجر به کام همه شیرین خواهد بود
انشالله در سودهای هفته آینده خودتون جایی و یا درصدی رو برای افراد نیازمند در نظر بگیرید انشالله که این هفته تمام دوستان با سود 25 درصدی تا آخر هفته مسرور و خوشحال بشن
واقعا چه قدر قشنگ میشه که همه ما بخش کوچکی از سود خودمون رو با افراد نیازمند اطراف خودمون تقسیم کنیم
واقعا چه قدر قشنگ میشه که همه ما بخش کوچکی از سود خودمون رو با افراد نیازمند اطراف خودمون تقسیم کنیم
من اگه این هفته 25 درصد سود کردم مرد و مردونه 5 درصدشو میدم به 5 تا فقیر ولی اگه ضرر کردم به جان خودم 5 تا فقیر رو گیر میارم اونقد میزنم نفسشون بالا نیاد
قبوله؟ :D
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
من اگه این هفته 25 درصد سود کردم مرد و مردونه 5 درصدشو میدم به 5 تا فقیر ولی اگه ضرر کردم به جان خودم 5 تا فقیر رو گیر میارم اونقد میزنم نفسشون بالا نیاد
قبوله؟ :D
:D
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
راويان اخبار و ناقلان اثار چنين حكايت و روايت ميكنن كه فطانت بخاطر داستان پولشويي اخير از سمت خود استفا
داده و استاد شاهپور محمدي جانشين ايشان خواهد شد
دو ماه پیش بازار هیچ حرکتی نداشت اما حجم معاملات رسیده بود به 700 میلیون در روز
به هر کی میگفتی دارن بازار رو جمع میکنن میخندید جرات نداشتی بگی این جمع کردن ها بالا داره
العان سهم ها مخصوصا خودرویی های ورشکستمون 100درصد رفتن بالا
حقیقی ها دارن میلیونی از حقوقی ها سهم ها رو خصوصا خودرویی ها رو میخرن به امید اینکه رنو تاس بندازه که خپارس رو بخره یا نه
هر چی به این دوستان حقیقی میگی حتی ار اس ای خودرویی ها توی چارت هفتگی هم اشباع خرید هست میگن چشم نداره ببینه سود میکنیم
یه دوستی نوشته این زیان انباشته خودرویی ها سوری هست (آدم دیگه نمیدونه چی بگه)
بعد بازار دم انتخابات میریزه دوباره حقوقی های جان بر کف میان همین خودرویی های دوبله شده رو که به مردم فروختن به بهانه حمایت از بازار از مردم میخرن کلی هم منت میزارن
بعد دوباره میگن این دفعه رنو باسه خرید خپارس اومده به التماس کردن و...
یه عده میگن اگه این دفعه بازار بریزه دیگه اعتماد از دست میره
نه داداش این دوستانی که بدون تحلیل دارن سهم میخرن اینا در واقع قمار میکنن میدونید که قماربازها 1000 بار هم ببازن بازهم میان نمونش تو این دو سال چند بار مردم باختن اما باز هم...
خدا به خیر کنه مردم نرن مثل صدرا حمله کنن به شرکت های خودرویی
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر