کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من دیگه مطمئن شدم توی ایران خودرو و به دنبالش ایرانخودرو دیزل یک اتفاق مثبتی ،حالا یا دریافت غرامت یا قرارداد خوب اتفاق افتاده
بنظرم خودرویی ها فعلا آروم نمیگیرن و رالی خوبی دارن.
زامیاد و خپارس هم وقتی حقوقی اذیت هاش تموم بشه رشد خوبی میکنن و این روزها فرصت های خرید طلایی هستند
واقعا شوخی نیست وقتی بالاترین مقام اجرایی کشور میاد توی tvمیگه ما برای صنعت خودرو خیلی اهمیت قائلیم!!!!!!
چون هم اشتغال بالایی درست میکند و هم با صادرات 30 درصدی ارز آور می شود!!!!
همونطور که محمود لعنت الله علیه برای پتروشیمی خیلی اهمیت قایل بود. ونمونه هاش رو دیدیم:شبندر ،شراز ...
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
واقعا شوخی نیست وقتی بالاترین مقام اجرایی کشور میاد توی tvمیگه ما برای صنعت خودرو خیلی اهمیت قائلیم!!!!!!
چون هم اشتغال بالایی درست میکند و هم با صادرات 30 درصدی ارز آور می شود!!!!
همونطور که محمود لعنت الله علیه برای پتروشیمی خیلی اهمیت قایل بود. ونمونه هاش رو دیدیم:شبندر ،شراز ...
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا حالا كه ما تو خودرو كرديم سودها چرا /:.wubsmiley.:/
negarminavi ایا شما هم مثل من اینطور فکر میکنید ؟ که نسل جوان 17 تا 30 سال امروز چه پسر چه دختر دارای وخامت احوالی با این اعلائم میباشند اینطور که دارای خشونت و خشم فرو خرده نهفته در خود با میل به هنجار شکنی خطرناک بعلاوه شرم نداشتن از صحبت درباره جرم و تعرض به جان و مال دیگران و یا بروز دادن احساسات بزرگ شده و مصنوعی در بین دوستان
پایگاه خبری بیزنس اینسایدر آمریکا با اشاره به رشد ۲۵ درصدی بورس تهران در ماه ژانویه ۲۵ نوشت:
فقط یک نقطه در دنیا باقی مانده که می توان با سرمایه گذاری در آن جلوی آب رفتن دارایی ها و متحمل شدن زیان های مالی را گرفت و آن بورس تهران است.
اتفاقا همین خبر به خوبی نشون میده که وضعیت بورس تهران چی هست و چه برنامه ای برایش تدارک دیده اند !!
نظر