کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ای کاش خودرویی میخریدی دوست عزیز!چراکه رقصی چنین میانه میدانم آرزوست!
سلام بر فریبرز عزیز خرینگ و زامیاد در سبدم هست و در حد خوب ، به دوستان توصیه می کنم اگر نتوانند خساپا بخرند زامیاد خریداری کنند افزایش از تجدید 133 درصدی داره از خساپا کم نمی یاره. درود، از راهنمایی خوب شما متشکرم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دیروز ما هم سبد را تغییر دادیم فنوال را با سود و شلیا و سخوز را با زیان فروختم هر سه سهم ، سهم های خوبی هستند شلیا با مقاومت 200 تومانی درگیر است اگر با قدرت بشکند جای رشد دارد .
دیروز خیلی بین انتخاب فاراک و وتوشه تعارض داشتم ولی وتوشه رو انتخاب کردم. خرینگ رو هم خریدم تا برای اولین بار خودرویی خرید کرده باشم فنوال و بانک ملت و دی رو هم رصد می کنم . برای همه دوستان سلامتی و سود آرزو می کنم. بازار دیگه ترسی نداره . توکل به حضرت حق
کفرا هم بیش از یک میلیون صف خرید شد
واقغا سهم ارزنده ای هست
کفرا سهمیه که تو این بازار گاوی رشد کمی داشته و با بنیادی خیلی خوبی که داره واقعا بدون ریسک پتانسیل رشد بالایی داره....
تکنیکالی هم چارت خوبی داره و آماده رشد بیشتری هست...
وتوشه امروز خوب حجمی زد احتمال صف خرید هم هست به نظرم در روزهای آینده قفل خواهد شد. شلعاب هم دیروز و امروز خریدار خوبی داشت و خوب حجم خورد قیمتش هم خیلی افت کرده من امروز 200 تا خرید کردم. امید به خدا
وتوشه قفل شد. فردا سنکین تر صف خرید خواهد شد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
در پی اعلام پیغام ناظر بازار و بازگشایی نماد تشکیل شد؛
صف تاریخی در نماد "خساپا "
این نماد در حالی با اعلام پیغام ناظر بازار به حالت مجاز محفوظ درآمده که تا لحظه تهیه این خبر صف خرید بیش از یک میلیارد و 170 میلیون سهمی در نماد "خساپا" تشکیل شده که برای این سهم یک صف خرید تاریخی محسوب می شود.
لحظاتی پیش نماد معاملاتی سایپا پس از آنکه شب گذشته زمان بندی این شرکت خودرو ساز پیرامون افزایش سرمایه زیر مجموعه هایش روی سامانه کدال رفت، با اعلام پیغام ناظر بازار آماده انجام معامله شد.
به گزارش بورس نیوز، این نماد در حالی با اعلام پیغام ناظر بازار به حالت مجاز محفوظ درآمد و با محدودیت دامنه نوسان معاملات خود را از سر گرفت که تا لحظه تهیه این خبر صف خرید بیش از یک میلیارد و 116 میلیون سهمی در نماد "خساپا" تشکیل شده که برای این سهم یک صف تاریخی محسوب می شود
بر اساس این گزارش، شفاف سازی سایپا شامل زمان بندی برنامه افزایش سرمایه شرکت های زیر مجموعه این شرکت خودروساز بود که همگی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها امسال و یا سال آتی اجرایی خواهند شد.
با این اوصاف به نظر می رسد با بازگشایی نماد "خساپا" و گزارش های جدید دو غول خودروساز موج عظیمی برای شکل گیری روند صعودی جدیدی در نماد خودرویی ها به راه افتد تا بر اساس این حرکت پر قدرت این گروه بتواند موتور بورس را که به تازگی گرم شده، برای رشد بیشتر شارژ کند.
نظر