کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا هم شده مثل تالار بورس بچه بازی .یکی شکلک میذاره یکی میگه جامونده .دو خط تحلیل بلد باشید جاماندن از بازار بی معنیه ولی بلد نیستید. پارسال تو اوج رکود با تعدادی از دوستان همین فروم تو بازار بودیم و سود میکردیم همون موقع که ملت داشتند گریه میکردند و رفته بودند دم سازمان بورس =))
بنده فقط در یک بازار فعال نیستم خدا رو شکر بازارهای دیگر نوسان های خوبی دارند میدهند ولی هرچی که فکر میکنم درسته رو میگم به جو هم کاری ندارم .کسی هم نمیتونه مانع بشه >:) الان هم بازار هم از حالت عقلانیت خارج شده یه بار هم سال 92 وقتی بازار داشت سهام کاغذی شلرد و.. رو میخرید گفتم .
البته کسی تحلیلی نداره ما از تحلیل استقبال میکنیم .
کازینو است دیگر/یه برگه ای است نوشته خودرو یه برگه خاور و.. کلا این برگه چی هست و جه ارزش ذاتی داره مهم نیست!
حدود سه هفته هم با بازار خداحافظی کردم ولی دنبال میکنم همانظور 3 بازار موازی دیگر هم دنبال میکنم .کارم اینه .
زمان میخواد همانطور که قبلا هم زمان به نفع ما بود و تعداد زیادی تحلیلگر نما از صحنه رانده شدند و دیگر در فروم ننوشتند الان هم منتظر میمانیم .
خودروی 1000 تومان هم میتواند بشه زمانیکه محصولات جدید تولید شده است و فروش رفته و به ثبات رسیده است . مدینه فاضله و اوح خودرو 1000 تومان میتونه باشه ولی کی و با چه محصولاتی و اینکه محصولات رو بتونه بفروشه؟
پژو +سیتروین 40 هزار میلیارد تومان چه انتظاری ازخودرو دارید؟ 20 هزار میلیارد دیگه میشه 1000تومان .که اون هم خیلی زیاده و اهل فن متوجه میشوند چه میگم.
خاور رو بازار داره میخره 1800 میلیارد تومان. و با قیمتی مشابه به حباب سال 82
صادرات 6000 هزار . این هم طنز روزگاره . یا اون پایینه یا اون حبابه .
موج سواری رو با تحلیل اشتباه نگیرید موج سواری کنید ولی سود 100 تومانی برای خکاوه توهم محضه .البته ممکنه مغرض باشند و نه متوهم!
این آخرین متن در مورد خودرویی ها مهر ماه 95 میشه وقتی گزارش 6 ماهه هم اومده میشه این پستو مجددا بالا آورد . به شرطی که نگند بازار اطلاع داشت که تعدیل منفیه و بازار برای آینده میخره جمله ای که دوساله میشنویم از بچه ها!
اینجا هم شده مثل تالار بورس بچه بازی .یکی شکلک میذاره یکی میگه جامونده .دو خط تحلیل بلد باشید جاماندن از بازار بی معنیه ولی بلد نیستید. پارسال تو اوج رکود با تعدادی از دوستان همین فروم تو بازار بودیم و سود میکردیم همون موقع که ملت داشتند گریه میکردند و رفته بودند دم سازمان بورس =))
بنده فقط در یک بازار فعال نیستم خدا رو شکر بازارهای دیگر نوسان های خوبی دارند میدهند ولی هرچی که فکر میکنم درسته رو میگم به جو هم کاری ندارم .کسی هم نمیتونه مانع بشه >:) الان هم بازار هم از حالت عقلانیت خارج شده یه بار هم سال 92 وقتی بازار داشت سهام کاغذی شلرد و.. رو میخرید گفتم .
البته کسی تحلیلی نداره ما از تحلیل استقبال میکنیم .
کازینو است دیگر/یه برگه ای است نوشته خودرو یه برگه خاور و.. کلا این برگه چی هست و جه ارزش ذاتی داره مهم نیست!
حدود سه هفته هم با بازار خداحافظی کردم ولی دنبال میکنم همانظور 3 بازار موازی دیگر هم دنبال میکنم .کارم اینه .
زمان میخواد همانطور که قبلا هم زمان به نفع ما بود و تعداد زیادی تحلیلگر نما از صحنه رانده شدند و دیگر در فروم ننوشتند الان هم منتظر میمانیم .
خودروی 1000 تومان هم میتواند بشه زمانیکه محصولات جدید تولید شده است و فروش رفته و به ثبات رسیده است . مدینه فاضله و اوح خودرو 1000 تومان میتونه باشه ولی کی و با چه محصولاتی و اینکه محصولات رو بتونه بفروشه؟
پژو +سیتروین 40 هزار میلیارد تومان چه انتظاری ازخودرو دارید؟ 20 هزار میلیارد دیگه میشه 1000تومان .که اون هم خیلی زیاده و اهل فن متوجه میشوند چه میگم.
خاور رو بازار داره میخره 1800 میلیارد تومان. و با قیمتی مشابه به حباب سال 82
صادرات 6000 هزار . این هم طنز روزگاره . یا اون پایینه یا اون حبابه .
موج سواری رو با تحلیل اشتباه نگیرید موج سواری کنید ولی سود 100 تومانی برای خکاوه توهم محضه .البته ممکنه مغرض باشند و نه متوهم!
این آخرین متن در مورد خودرویی ها مهر ماه 95 میشه وقتی گزارش 6 ماهه هم اومده میشه این پستو مجددا بالا آورد . به شرطی که نگند بازار اطلاع داشت که تعدیل منفیه و بازار برای آینده میخره جمله ای که دوساله میشنویم از بچه ها!
آقا حیدر موج سواری هم کار هر کسی نیست اگر فقط بتوانیم روند موج صعودی گروه پیشتاز را شناسایی کنیم خیلی سود می توان برد همان طور که موج صعودی گروه خودروی خیلی افراد را جا گذشت و همان افرادی که شما میگید که داشتند گریه می کردند باید با زیان خارج بشوند چون نه تحلیل درستی دارند از زمان خرید برای ورود و نه زمان خروج و نه موج سوار خوبی!!!! ما هم فعلا موج سواری می کنیم
اگه دیگران به شعور شما احترام نمیگذارن، خودتون به خودتون احترام بگذارید.
نمونه ای از تبلیغات عوام فریبانه و مشمئز کننده و سخیف کانالهای تلگرامی:::
{ ديديد بعضيا به هر دَرى ميزنن پولدار نميشن؟
حالا يه سرى آدما هستن هر روز پولدارتر میشن یه سری ها هم بدبخت تر
یکی از دوستای خود من که تا چند ماه پیش وضعش زیاد خوب نبود الان هر روز داره پولدارتر میشه. همین چند روزپیش یه ماشین خیلی خوب خرید.
منم کنجکاو شدم که قضیه چیه. رفتم ازش سوال کردم.گفت من فقط عضو این کانال شدم مسیر زندگیم عوض شد .بعد از کلی خواهش و التماس لینک کانال رو در اختیارم گزاشت منم میزارم
اینجا تا دوستان استفاده کنند }
دوستان عزیز، هیچ سیگنالی جذاب تر و هیچ سودی شیرینتر از این نیست که خودتون ، با علم و توان خودتون بدست بیارین.
مقصد بعدی نقدینگی بعد از گروه خودرو گروه فلزات خواهد بود ، از ما گفتن گروه فلزات یک رالی 50 درصدی در پیش دارند .
طرحش ريخته شده
تعرفه واردات رفته بالا
قيمت ميلگرد در بازار رشد انچناني كرده
و نهايتا اخبار ورود ايتاليايي ها و اينا رو هم در هفته هاي اتي خوراك ميكنن
فقط منتظر ريزش خودرويي هستيم
اما باید توجه داشت بعد از اجرای برجام و رفع تحریم ها سرمایه گذارانی در بازار موفق بودند و توان کسب بازدهی مناسب تری را داشتند که علاوه بر نگاه به صورت های مالی توان تحلیل مولفه های کلان
سیاسی، اقتصادی و مدیریتی که می تواند سایر عوامل بنیادین یک شرکت را دگرگون سازد، داشتند و از اتکا صرف به تحلیل های یک بعدی صورتهای مالی یا تکنیکال دوری کردند، تجربه ای که بسیاری از
تحلیلگران بازار های جهانی نیز پیشتر بدان اشاره کرده اند و صرفا اتکا بر صورت های مالی برای سرمایه گذاری را کارآمد نمی دانند. پس بهتر آن است که در بازر پسابرجام و در شرایط جدید برای کسب
بازدهی مناسب تر و عقب نماندن از روند بازار علاوه بر نگاه های بنیادی و تکنیکال با نگاهی مالی - رفتاری به سراغ خرید سهم های مناسب و سرمایه گذاری در بازار باشیم.
به نظرم با کمتر شدن نرخ سود بانکی از اوایل سال جدید بازار مسکن یه رونقی پیدا بکنه......خیلی از کسانی که پولشون بانک بوده دیگه واسشون جذاب نیست و این پول ها بیشترشون راهی بازار مسکن خواهند شد
نظر