جــــو بــــازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

    #12766
    پاسخ : جــــو بــــازار

    جناب محمد 66 از گروه فولاد کدام سهم الان برای خرید مناسب هست ؟ مثلا فولاد ارفع چطوره؟

    نظر

    • محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

      #12767
      پاسخ : جــــو بــــازار

      در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      جناب محمد 66 از گروه فولاد کدام سهم الان برای خرید مناسب هست ؟ مثلا فولاد ارفع چطوره؟
      فقط خود فولاد ، گفتم فولاد روش صبر کنی 3 ماهه 50 درصد سود مطمئن میده ، فسرب هم بعید میدونم فرصت خرید بده اما اگر فرصت خرید داد از ارفع خیلی بهتره .

      نظر

      • Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

        #12768
        پاسخ : جــــو بــــازار

        بنظر شما روی این قیمت فاذر مناسب برای خرید به قصد نوسانگیری هست ؟

        نظر

        • محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

          #12769
          پاسخ : جــــو بــــازار

          در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          بنظر شما روی این قیمت فاذر مناسب برای خرید به قصد نوسانگیری هست ؟
          فاذر و فاراک هر دو قیمت بالا دارند ، پیشنهاد به خرید نمیشه .

          نظر

          • memr
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 771

            #12770
            پاسخ : جــــو بــــازار

            شلیا اصلا فروشنده نداره دوستان سنگین وارد بشید که اماده پرواز تا ۳۵۰ شده شلیا ....


            Sent from my iPhone using Tapatalk

            نظر

            • argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

              #12771
              جــــو بــــازار

              در اصل توسط memr پست شده است View Post
              شلیا اصلا فروشنده نداره دوستان سنگین وارد بشید که اماده پرواز تا ۳۵۰ شده شلیا ....


              Sent from my iPhone using Tapatalk
              واقعا
              سهم با پي بر اي ده رو سنگين بخرين
              سهم تو بازار قحط است [emoji869]قحطي سهم اومده [emoji848][emoji848]
              واقعا بعضي ها استحقاق اينو دارن كه تو بورس ضرر كنن
              وخاور شركتي كه به اندازه ١٠٠ تومن زيان انباشته داره يعني وقتي بخري ١٠٠ تومن هم بدهكار ميشي وقتي دارن ١٥٠ ميخرنش اونم صف واسه خريدش بستن [emoji15][emoji15][emoji15]
              يعني اين شركت بايد ٢٥٠ درصد افزايش سرمايه از تجديد بده تا بقيمت ١٥٠ تومن برسه
              بعد واسش صف بستن
              واقعا نوش جان اونا كه دارن اين بي مغزها رو ميچاپن حقشونه اصلا حيف پول كه دسته اين بي مغزا باشه
              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/03/05, 14:39.
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

              نظر

              • milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

                #12772
                پاسخ : جــــو بــــازار

                بعد از سایپا، ذوب آهن و زامیاد و...برای افزایش سرمایه 1200درصدی:
                "شپلی" هم بدون مجوز، زمان مجمع تعیین کرد/ فرار رو به جلو یا امیدواری؟
                پلی اکریل هم مانند شرکت هایی چون سایپا، ذوب آهن و زامیاد و... بدون دریافت مجوز سازمان بورس ، زمان مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی تعیین کرد.

                به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طی هفته های اخیر که موضوع افزایش سرمایه شرکت های بورسی و فرابورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به نقل محافل فعالان بازار تبدیل شده و گمانه زنی ها و زمزمه هایی متعددی در این باره شنیده شده، پلی اکریل هم مانند شرکت هایی چون سایپا، ذوب آهن و زامیاد و... بدون دریافت مجوز سازمان بورس ، زمان مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی تعیین کرد.

                به این ترتیب "شپلی" از سهامداران خود دعوت کرده در مجمعی که ساعت 10 روز چهارشنبه 26 اسفند در سالن اجتماعات دفتر شرکت واقع در اصفهان برگزار می شود، حضور داشته باشند تا در مورد افزایش سرمایه از 49.1 به بیش از 638 میلیارد و 288 میلیون تومان و همچنین تغییر سال مالی تصمیم گیری کنند.

                این درحالی است که هیات مدیره "شپلی" بعد از مصوبه 26 بهمن، گزارش توجیهی این تامین مالی سنگین را سه شنبه گذشته به سازمان بورس ارسال کرده تا بررسی های لازم انجام و در صورت تایید ، مجوز قانونی صادر شود.

                براساس این گزارش، در این میان با توجه به افزایش تکرار این رویه ( اعلام زمان برگزاری مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه آن هم قبل از صدور مجوز سازمان بورس) به نظر می رسد برخی شرکت ها با هدف فرار رو به جلو چنین اقدامی را انجام می دهند.

                به این معنی که اگر به هر دلیلی مجوز قانونی را دریافت نکنند، اولا" توپ را در زمین سازمان بورس بیاندازند و عدم تحقق چنین برنامه ایی را توجیه کنند و دوما" غیر مستقیم به سهامداران بگویند اعلام برنامه ها و وعده ها به دلیل عدم صدور مجوز سازمان بورس انجام نشده نه ضعف مدیریت و عدم رعایت تشریفات و مراحل لازم . اما اگر مجوزی هم صادر شود، از عملکرد خود در مجمع دفاع کرده و مدعی احقاق حقوق سهامداران شوند.

                این درحالی است که در گذشته چنین رویه ایی به ندرت مشاهده می شد و مدیران شرکت ها تا قبل از دریافت مجوز سازمان بورس ، زمان مجمع فوق العاده ایی را تعیین نکرده و به سهامداران خود پیش پیش امید کاذب نمی دانند.

                با این اوصاف زمان و تصمیم سازمان بورس مشخص خواهد کرد چنین شرکت هایی تا چه حد به سهامداران امید کاذب یا واقعی می دهند؟
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                نظر

                • ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

                  #12773
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  چالش های صنعت دارو؛ قبل و بعد از تحریم
                  حضور شرکای خارجی باید منوط به انتقال فناوری و تکنولوژی و تلاش در راستای نوسازی صنایع باشد تا به پیشرفت داروسازی کشور کمک کند. در غیر این صورت و با داشتن نگاه صرفا فروش شرکت های داروسازی خارجی به بازار داخلی کشور، شرایط شرکت های داروسازی داخلی با تردید روبه رو خواهد شد.
                  *مهرزاد جهانی- تحلیلگر بازار سرمایه
                  صنعت دارو یکی از صنایعی است که در دوران تحریم آسیبی جدی به آن وارد شده است به طوری که هم راستا با قرار گرفتن شرکت های دارویی در وضعیتی نامطلوب، عموم جامعه هم با پایین آمدن کیفیت محصولات دارویی تولیدی، آن را به شکل ملموسی احساس کردند.

                  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، با وجود اینکه دارو جزو اقلام تحریمی قرار نداشت ولی هیچ یک از کشورها حاضر به تحویل جنس قبل از دریافت ارز نبودند و با توجه به اینکه بانک های ایران در فهرست تحریم قرار گرفتند، امکان خرید مواد اولیه، تجهیزات و فناوری های مورد نیاز در صنعت داروسازی برای شرکت های داروسازی وجود نداشت که این امر منجر به ورود داروهای قاچاق و بدون کیفیت از کشورهایی چون پاکستان و هندوستان و مکزیک شد به طوری که قبل از تحریم ها داروهای وارداتی عمدتا از کشورهای اروپایی و آمریکا تامین می شد. از یک سو در زمان قبل از تحریم‌ها تمام خریدها مدت‌دار و از طریق یوزانس بود اما با وضع تحریم ها و عدم دسترسی بانک های ایرانی به سوئیفت، شرکت های دارویی مجبور به پرداخت نقدی کل بهای مواد اولیه وارداتی در زمان خرید بودند و این امر به سرمایه در گردش شرکت ها لطمه بسیاری وارد کرد.

                  شرکت ها به منظور تامین نقدینگی مورد نیاز ناچار به دریافت تسهیلات شدند که نهایتا منجر به افزایش هزینه های مالی این شرکت ها شده است. از
                  سویی دیگر شرکت های دارویی به منظور واردات مواد اولیه مصارف ارزی بالایی دارند و به تغییرات نرخ ارز حساسیت بالایی دارند آسیب جدی هم از تغییرات نرخ ارز در چند سال گذشته دیده اند. در کنار این موارد از توقف و کند شدن طرح های توسعه ای و همچنین نوسازی این صنایع هم می توان به عنوان مانعی در مسیر رشد این صنعت نام برد.
                  تحریم های بین المللی حالا دیگر رفع شده اند و یکی از صنایعی که از رفع این تحریم ها منتفع خواهد شد و به شکوفایی می رسد صنعت داروست. کشور ما با حدود 80 میلیون جمعیت و سرانه بالای مصرف دارو و همچنین وجود بازاری بکر و پر پتانسیل در کشورهای همسایه، مقصد خوبی برای شرکت های داروسازی خارجی محسوب می شود بنابراین شرکت های داروسازی داخلی باید از این فرصت جهت یافتن شرکای خارجی خوب و استفاده از تجربه، مهارت، سرمایه و برندسازی آنها که بازار وسیعی را در اختیار دارند، بهره گیرند و با تولید تحت لیسانس داروهای برند، سطح فروش خود را افزایش داده و برنامه ریزی گسترده ای برای تصاحب بازار های کشورهای همسایه انجام دهند. در حال حاضر واردات دارویی ما بیش از 1 میلیارد دلار در سال است در صورتی که صادرات دارویی ما کمتر از 200 میلیون دلار در سال است. با برنامه ریزی هایی که صورت گرفته در دوران پسا برجام و در طی سه سال صادرات ایران به 500 میلیون دلار در سال خواهد رسید. یکی از بازارهایی که ظرفیت بسیار بالایی برای صادرات دارد کشور عراق است که سالانه حدود 3 میلیارد دلار دارو خریداری می‌کند؛ علاوه بر این در افغانستان، ترکیه، روسیه، اوکراین، لبنان و کشورهای آسیای ‌میانه بازارهای خوبی وجود دارد که حکایت از پتانسیل بالقوه و فرصت های مناسب پیش روی شرکت های دارویی دارد. شرکت های دارویی را در پسابرجام می توان به دو بخش تقسیم کرد. دسته اول شرکت هایی هستند که به تولید داروهای تخصصی می پردازند و علاوه بر این از طرح های توسعه خوبی هم برخوردارند در این گروه نام دو شرکت سینا دارو و داروسازی اسوه مطمئنا جای خواهد داشت این شرکت ها با راه اندازی طرح های توسعه و برقرای ارتباط به منظور تولید داروهای تحت لیسانس و واردات ماشین آلات با فناوری هایتک می توانند سهامداران خود را راضی نگه دارند. همچنین صادر کنندگان محصولات دارویی هم از این شرایط به خوبی منتفع خواهند شد و از بین آن ها می توان به داروسازی تماد اشاره کرد. این شرکت در بخش صادرات نارکوتیک ها می تواند حضور فعالانه ای ایفا کند. دسته دوم شرکت هایی هستند که به تولید داروهای عمومی موسوم به جنرال مشغول هستند. این شرکت ها که آنتی بیوتیک سازها بخش بزرگی از آن را تشکیل می دهند از شرایطی به مانند دیگر صنایع نظیر استفاده از lc و خطوط اعتباری یوزانس بهره خواهند برد و در این گروه شرکت هایی که از هزینه مالی بالایی رنج می برند می توانند شرایط را بهتر رقم بزنند. از این جمله می توان به شرکت هایی نظیر فارابی اشاره کرد. نهایتا بهترین عملکرد در دوران پساتحریم تقویت زیرساخت های تولیدی کشور است و تمام تلاش ها باید در راستای اقتصاد دانش بنیان باشد. حضور شرکای خارجی هم باید منوط به انتقال فناوری و تکنولوژی و تلاش در راستای نوسازی صنایع باشد تا به پیشرفت داروسازی کشور کمک کند. در غیر این صورت و با داشتن نگاه صرفا فروش شرکت های داروسازی خارجی به بازار داخلی کشور، شرایط شرکت های داروسازی داخلی با تردید روبه رو خواهد شد. بنابراین امیدواریم با اتخاذ سیاست هایی درست، سرمایه گذاری مطلوب و منطقی و نهایتا تولید و صادرات بیشتر را شاهد باشیم.
                  سلام

                  نظر

                  • Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

                    #12774
                    پاسخ : جــــو بــــازار

                    نشریه کویتی الجریده گزارش داد
                    پوتین برای تنبیه ایران، فروش اس 300 را متوقف کرد

                    دولت روسیه برای چندمین بار ارسال تجهیزات سیستم دفاع ضد موشکی به ایران را متوقف کرد. روس ها در عهد شکنی و عدم وفای به عهد برای ایرانیان سابقه ای طولانی دارند. تعلیق ارسال سیستم اس 300 به ایران توسط روس ها دیگر ضرب المثلی از عهد شکنی در بین ایرانیان شده است.

                    کد خبر: ۵۷۲۷۹۲
                    تاریخ انتشار:
                    ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷
                    -
                    06 March 2016
                    نشریه کویتی «الجریده» مدعی شده است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دستوری صادر کرده که بر اساس آن ارسال سیستم دفاع ضد موشکی اس سیصد به ایران متوقف شود.

                    به گزارش «تابناک» این نشریه کویتی مدعی شده است که ایران پیش تر به روسیه قول داده بود که تجهیزات پیشرفته نظامی را که از روسیه دریافت می کند در اختیار حزب الله لبنان قرار ندهد؛ اما ایران این به این قول خود پایبند نبوده است و موشک های زمین به هو اس ای 22 را که از روسیه خریداری کرده را در اختیار حزب الله لبنان قرار داده است و ولادیمیر پوتین در واکنش به این نقض عهد ایران ارسال تجهیزات سیستم دفاع ضد موشکی به ایران را متوقف کرده است.

                    یک منبع مطلع به روزنامه الجریده گفته است بعد اینکه مقامات اطلاعاتی رژیم اسرائیل اطلاعات در اختیار گذاشتن تجهیزات پیشرفته روسی از طرف ایران به حزب الله را در اختیار مقامات کرملین گذاشته اند، پوتین دستور تنبیه ایران را صادر کرده است. بنا بر این گزارش این سیستم دفاع موشکی در مناطقی از لبنان که حزب الله در آنجا حضور دارد مستقر شده است.

                    منابع رژیم صهیونیستی معتقدند که این سیستم دفاع موشکی امنیت جنگنده های آنان را که آزادانه در آسمان لبنان پرواز می کنند را به خطر خواهد انداخت. برخی دیگر هم در آوریل سال گذشته گزارش دادند که جنگنده های اسرائیلی به پایگاه دفاعی ضد موشکی حزب الله که مجهز به سیستم اس ای 22 بوده حمله کرده است.

                    الجریده البته به این بسنده نکرده و گزارش داده است که روسیه در مساله سوریه هم با ایران اختلاف نظر پیدا کرده است و ایران گفته است که نیروهایش را از سوریه بیرون بکشد.

                    این نشریه همچنین مدعی شده که مقامات روسیه به ایرانیان گفته اند که در مساله سوریه با ایران اتفاق نظر ندارند و برای پیدا شدن راه حلی سیاسی که بتواند بحران پنج ساله سوریه را به پایان برساند، نیروهای ایرانی باید از سوریه خارج شوند.

                    لازم به ذکر است قرارداد خرید سیستم دفاع ضد موشکی اس 300 از روسیه چندین سال است که بین ایران و روسیه منعقد شده است. در سال 2010 در زمان ریاست جمهوری مدودف در روسیه وی به بهانه قطعنامه شورای امنیت و تحریم فروش سلاح به ایران، فروش این تجهیزات به ایران را به حالت تعلیق در آورد و متعاقبا ایران از روسیه در نهادهای بین المللی شکایت کرد.

                    پس از شکایت ایران، روس های خواستار این شدند که به جای پرداخت اصل پول دریافتی از ایران، سود آن و همچنین جریمه فسخ یک طرفه قرار داد، ایران محصولات روسی بخرد که در همان زمان این درخواست با انتقاد رسانه ها و افکار عمومی ایرانیان مواجه شد.

                    پس از توافق ایران و کشورهای 1+5 و ایران، ولادیمیر پوتین اعلام کرد که روسیه ارسال سیستم اس 300 را به ایران از سر خواهد گرفت و در دیدارهایی که بین مقامات دو کشور انجام شد، ترتیبات و توافقات اجرایی شدن این معامله مورد تایید طرفین قرار گرفت و طرفین از خبرهای خوش در این باره سخن گفتند. اما عملا هیچ اتفاقی نیفتاد و ایران همچنان منتظر دریافت این سیستم دفاعی از سوی شریک نامطمئن خود ماندند.

                    اگر خبر نشریه کویتی درست باشد، باید گفته که برگ زرین دیگری بر پرونده بد گمانی تاریخی ایرانیان بر روس ها افزوده شده است. بد بینی که هیچگاه طرف روسی حتی نیاز احساس نکرده است که برای رفع آن نزد ایرانیان تلاش بکند.

                    پیشینه خبر

                    ایران در دسامبر سال 2005 قراردادی به ارزش 800 میلیون دلار برای فروش 65 سامانه S-300 PMU-1 از سوی روسیه به ایران امضاء نمود و 166 ميليون و 800 هزار دلار به عنوان پيش پرداخت اين قرارداد به روسيه پرداخت كرد؛ قراردادی که عملاً از سال 2007 از انعقادش سخن به میان آمد اما چند سال طول کشید تا رسماً فروشش تایید شد.

                    با این حال تاخیرها در تحویل این سیستم به ایران آنچنان طولانی شد که با صدور قطعنامه سازمان ملل همزمان گشت و دیمیتری مدودیف رئیس‌جمهور روسیه در سال ۲۰۱۰ در راستای اجرای قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت دستوری را صادر کرد که به موجب آن فروش هرگونه موشک و جنگ‌افزارهای دیگری چون تانک‌های جنگی، خودروهای زرهی، ادوات توپخانه‌ای کالیبر بالا، کشتی‌ها و هواپیما و هلیکوپترهای نظامی به ایران ممنوع شده ‌بود.


                    در واکنش به این امر، ایرانی‌ها یک درخواست غرامت ۴ میلیارد دلاری را به دیوان بین‌المللی داوری فرستادند. روس‌ها در تلاش برای صرفنظر کردن ایران از درخواست غرامت، سیستم تور ام-۱ را به جای آن پیشنهاد دادند که گفته شد توسط ایران رد شده‌است. آنتی ۲۵۰۰ نیز پیشنهاد دیگر روسها بود. محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در سفری که به مسکو داشت گفته بود که تهران تمایلی ندارد به جای سامانه اس ٣٠٠ از روسیه سامانه آنتی-٢۵٠٠ دریافت کند.


                    پس از تفاهم لوزان، مقامات روس به دنبال فرصتی برای فروش تجهیزات نظامی به ایران بودند. رسانه‌های غربی گزارش دادند، مقامات روس امیدوارند با برداشته شدن تحریمهای موشکی ایران، ارزش قراردادهای موشکی این دوکشور از 11 میلیارد دلار به 13 میلیارد دلار افزایش یابد و اجرایی شدن پروسه انتقال سامانه اس 300 به ایران در همین راستا انجام شود.متعاقبا دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ممنوعیت تحویل سامانه های موشکی دفاع هوایی اس سیصد به ایران را لغو کرده است.



                    در این همان زمان الهه کولایی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل روسیه در گفت و گویی با «تابناک» این گمانه را مطرح کرد که ممکن است باز هم روسیه در ارسال اس 300 تعلل کند و با کارت ایران در مقابل غرب بازی کند. او در این باره گفت: «روس ها نشان داده اند در تنظیم رابطه خود با غرب به ویژه امریکا از اهرم ایران همواره بهره گرفته اند. بنابراین در این زمینه سایه این رفتار بر تصمیم گیری های موجود افتاده است و نمی توان تصویر روشنی در این زمینه داد. چرا که ما اطلاع دقیق از آن چه در پس پرده سیاست در حال رخ دادن است، نداریم. بنابراین من فکر می کنم پیش از هر چیز باید منتظر پیامدهای رفتاری این دستور باشیم.»

                    پیشتر هم نصرت‌الله تاجيک در یادداشتی در «تابناک»، به نقش روابط گرم روسیه و رژیم صهیونیستی و تاثیر این ارتباط بر روابط ایران و روسیه پرداخت و نوشت با اشاره به تنش میان روسیه و ناتو و بالا گرفتن بحث پیوستن گرجستان به ناتو که خطری برای روسیه محسوب می‌شود، تجهیز ارتش گرجستان توسط رژیم صهیونیستی که برخلاف منافع استراتژیک روسیه است را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آنکه مسکو در اقدامی مقابله جویانه، اس 300 را به ایران واگذار نکند، فروش و ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته به گرجستان را متوقف کرده است؛ تحلیلی که بیش از یک سال بعد توسط نهادهای اطلاعاتی و امنیتی غربی مورد توجه قرار گرفت.

                    نظر

                    • FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

                      #12775
                      پاسخ : جــــو بــــازار

                      در اصل توسط argo پست شده است View Post
                      واقعا
                      سهم با پي بر اي ده رو سنگين بخرين
                      سهم تو بازار قحط است [emoji869]قحطي سهم اومده [emoji848][emoji848]
                      واقعا بعضي ها استحقاق اينو دارن كه تو بورس ضرر كنن
                      وخاور شركتي كه به اندازه ١٠٠ تومن زيان انباشته داره يعني وقتي بخري ١٠٠ تومن هم بدهكار ميشي وقتي دارن ١٥٠ ميخرنش اونم صف واسه خريدش بستن [emoji15][emoji15][emoji15]
                      يعني اين شركت بايد ٢٥٠ درصد افزايش سرمايه از تجديد بده تا بقيمت ١٥٠ تومن برسه
                      بعد واسش صف بستن
                      واقعا نوش جان اونا كه دارن اين بي مغزها رو ميچاپن حقشونه اصلا حيف پول كه دسته اين بي مغزا باشه
                      بانک خاورمیانه که بهترین سود رو داره،کجا زیان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

                      اگر هم منظورت ایران خورودیزل هست که بنظر من زیاد جای نگرانی نداره،البته توصیه به خرید ندارم!
                      ولی بازدهی داره و تو این دولت بهترین سود رو خودرویی ها میدن

                      نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

                      نظر

                      • محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

                        #12776
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        تحرکاتی در گروه سیمان دیده میشه ، فعلا 85000 عدد سرود اضافه کردم ، 196 قیمت مناسبی داره .

                        نظر

                        • لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

                          #12777
                          پاسخ : جــــو بــــازار

                          در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                          بعد از سایپا، ذوب آهن و زامیاد و...برای افزایش سرمایه 1200درصدی:
                          "شپلی" هم بدون مجوز، زمان مجمع تعیین کرد/ فرار رو به جلو یا امیدواری؟
                          پلی اکریل هم مانند شرکت هایی چون سایپا، ذوب آهن و زامیاد و... بدون دریافت مجوز سازمان بورس ، زمان مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی تعیین کرد.

                          به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طی هفته های اخیر که موضوع افزایش سرمایه شرکت های بورسی و فرابورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به نقل محافل فعالان بازار تبدیل شده و گمانه زنی ها و زمزمه هایی متعددی در این باره شنیده شده، پلی اکریل هم مانند شرکت هایی چون سایپا، ذوب آهن و زامیاد و... بدون دریافت مجوز سازمان بورس ، زمان مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی تعیین کرد.

                          به این ترتیب "شپلی" از سهامداران خود دعوت کرده در مجمعی که ساعت 10 روز چهارشنبه 26 اسفند در سالن اجتماعات دفتر شرکت واقع در اصفهان برگزار می شود، حضور داشته باشند تا در مورد افزایش سرمایه از 49.1 به بیش از 638 میلیارد و 288 میلیون تومان و همچنین تغییر سال مالی تصمیم گیری کنند.

                          این درحالی است که هیات مدیره "شپلی" بعد از مصوبه 26 بهمن، گزارش توجیهی این تامین مالی سنگین را سه شنبه گذشته به سازمان بورس ارسال کرده تا بررسی های لازم انجام و در صورت تایید ، مجوز قانونی صادر شود.

                          براساس این گزارش، در این میان با توجه به افزایش تکرار این رویه ( اعلام زمان برگزاری مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه آن هم قبل از صدور مجوز سازمان بورس) به نظر می رسد برخی شرکت ها با هدف فرار رو به جلو چنین اقدامی را انجام می دهند.

                          به این معنی که اگر به هر دلیلی مجوز قانونی را دریافت نکنند، اولا" توپ را در زمین سازمان بورس بیاندازند و عدم تحقق چنین برنامه ایی را توجیه کنند و دوما" غیر مستقیم به سهامداران بگویند اعلام برنامه ها و وعده ها به دلیل عدم صدور مجوز سازمان بورس انجام نشده نه ضعف مدیریت و عدم رعایت تشریفات و مراحل لازم . اما اگر مجوزی هم صادر شود، از عملکرد خود در مجمع دفاع کرده و مدعی احقاق حقوق سهامداران شوند.

                          این درحالی است که در گذشته چنین رویه ایی به ندرت مشاهده می شد و مدیران شرکت ها تا قبل از دریافت مجوز سازمان بورس ، زمان مجمع فوق العاده ایی را تعیین نکرده و به سهامداران خود پیش پیش امید کاذب نمی دانند.

                          با این اوصاف زمان و تصمیم سازمان بورس مشخص خواهد کرد چنین شرکت هایی تا چه حد به سهامداران امید کاذب یا واقعی می دهند؟
                          بیشترین گین رو همین سهم ها میدن. صحبت جامونده ها رو بریزید دور بهتره. توی بازار صعودی باید گین گرفت مخصوصا اونایی که تجدید میشن و شهریور باید امتحان بدن.;)
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                          نظر

                          • محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

                            #12778
                            پاسخ : جــــو بــــازار

                            سپاها خیلی پر قدرت معامله میشه به نظر میرسه یک رالی حداقل تا 150 تومان در پیش داشته باشه .

                            نظر

                            • علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

                              #12779
                              پاسخ : جــــو بــــازار

                              فاتحه بازار را باید خوند....خپارس 190 تومنی؟؟؟؟؟....قراره چقدر سود بسازه در 5 سال اینده؟
                              واقعا متاسفم

                              نظر

                              • milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

                                #12780
                                پاسخ : جــــو بــــازار

                                در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                                فاتحه بازار را باید خوند....خپارس 190 تومنی؟؟؟؟؟....قراره چقدر سود بسازه در 5 سال اینده؟
                                واقعا متاسفم
                                حقوقی عجب کیفی میکنه تا الان 37 میل فروخته
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                                نظر

                                در حال کار...
                                X