کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در بازاری که بعضی با فروش گاو گوسفند و یا زمین کشاورزی ویا خانه ماشین وطلا امده سرمایه گذاری کرده اند بایدم فولاد فملی شیران تاپیکو کچاد ومعادن کگل وووووشرکتهایی که با توجه به تورم جهانی فلزات و پتروشیمی توانایی شناسایی سودهای بالا را دارند صف فروش بشوند نتیجه همه گیری بورس شده هیجان صف خرید وفروش
همه مشکلات این بازار بخاطر سهامدار خرد نیست . من چندین نفرشون را میشناسم حداقل 20 نفر . گاو و گوسفند نفروختند . پول بی زبونشون را امسال اوردند اینجا از بورس هم چیزی هالیشون نبود . هیچ کدام این افرادی که میگم شامل این حال و روزی که شما تصویر کردید نیستند
همه شون هم بینواها نه فروختند و نه رنج منفی کشیدند و نه در صف فروش رفتند
این مسائل زیر سر سهامدار خرد بینوا و درمانده نیست
اوردرهای 1 عددی با 1 ریال اختلاف در 3 سطر کار کیه ؟ ثپردیس اخر وقت چنین بود . اینها کار گاو و گوسفند فروش و به بورس امده است ؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
همه مشکلات این بازار بخاطر سهامدار خرد نیست . من چندین نفرشون را میشناسم حداقل 20 نفر . گاو و گوسفند نفروختند . پول بی زبونشون را امسال اوردند اینجا از بورس هم چیزی هالیشون نبود . هیچ کدام این افرادی که میگم شامل این حال و روزی که شما تصویر کردید نیستند
همه شون هم بینواها نه فروختند و نه رنج منفی کشیدند و نه در صف فروش رفتند
این مسائل زیر سر سهامدار خرد بینوا و درمانده نیست
اوردرهای 1 عددی با 1 ریال اختلاف در 3 سطر کار کیه ؟ ثپردیس اخر وقت چنین بود . اینها کار گاو و گوسفند فروش و به بورس امده است ؟
ان حقوقی تحریک میکند همان گاو گوسفند فروش تشویق به فروش میشود من خودم بیشتر سبد 2سهم است در این 7 ماه حتی به نصف قیمت هم رسید الان هم سر به سر 7 ماه پیش که قیمت انها در اوج بود قرار دارد و الان درست روی صفر هستم
بنده اگر ریسس سازمان بورس میشدم جدی میگم باور بفرمایید یک کاری میکردم بورس درست بشه و مطمینم جواب میده
تمام کدهای آنلاین زیر 2 سال را میبستم....
همه نشستن پشت سیستم دارن اینتر و اینتر...بخر و بفروش
در اینکه افراد ناشی وارد بازار شدن و هیجان و ترس اونها بازار رو متاثر میکنه بحثی نیست. خودتون میگین رفتگر و روستایی. خب چه انتظاری میشه از اینها داشت؟
اما اینکه مسوولیت سنگین رهبری و دولت و ارکان حکومت که به عموم مردم گفتن بیاین بورس و در طلا و سکه و ارز سرمایه گذاری نکنین چی میشه؟ اونها که میدونستن چه اتفاقی میفته.
پس فقط یه نظریه باقی میمونه: کشوندن پای عوام به بورس و زدن جیب اونها.
روستایی و رفتگر ته تهش میرفتن واسه زن و دخترشون النگو و طلا و سکه میخریدن. بهشون گفتن بورس بهتره بیاین اینجا.
کدوم رهبر و دولت مسوولی چنین جنایتی در حق مظلومترین و بی دفاعترین افراد میکنه؟
چرا همه کاسه کوزه ها سر مردم میشکنه؟
توی مملکتی که بالای 90 درصد اقتصادش دولتیه یه رفتگر و روستایی چیکاره است؟
خودشون میگن 150 نفر بازار رو به گند کشیدن. این 150 نفر بنظر شما رفتگر و روستایی ان؟
هنوز پشت گوشمون مخملی نشده!
؛ این گرگ سالهاست که با گله آشناست ؛
همین!
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
در اینکه افراد ناشی وارد بازار شدن و هیجان و ترس اونها بازار رو متاثر میکنه بحثی نیست. خودتون میگین رفتگر و روستایی. خب چه انتظاری میشه از اینها داشت؟
اما اینکه مسوولیت سنگین رهبری و دولت و ارکان حکومت که به عموم مردم گفتن بیاین بورس و در طلا و سکه و ارز سرمایه گذاری نکنین چی میشه؟ اونها که میدونستن چه اتفاقی میفته.
پس فقط یه نظریه باقی میمونه: کشوندن پای عوام به بورس و زدن جیب اونها.
روستایی و رفتگر ته تهش میرفتن واسه زن و دخترشون النگو و طلا و سکه میخریدن. بهشون گفتن بورس بهتره بیاین اینجا.
کدوم رهبر و دولت مسوولی چنین جنایتی در حق مظلومترین و بی دفاعترین افراد میکنه؟
چرا همه کاسه کوزه ها سر مردم میشکنه؟
توی مملکتی که بالای 90 درصد اقتصادش دولتیه یه رفتگر و روستایی چیکاره است؟
خودشون میگن 150 نفر بازار رو به گند کشیدن. این 150 نفر بنظر شما رفتگر و روستایی ان؟
هنوز پشت گوشمون مخملی نشده!
؛ این گرگ سالهاست که با گله آشناست ؛
همین!
دولت می خواهد بدون تزریق پول بازار خودش برگردد و مردم زیر بازار را بگیرند و بازار با گفتار درمانی و قوانین درمانی حل نمی شودو تمام مشکلات بازار همین است
غبهنوش چه کسی چراغ خاموش10% برد بالا حدود سه برابر .بعد در 2 ساعت خالی کردن روسر مردم(100 میلیارد تومان)، عصر هم غیر قانونی گفتن از فردا 5درصدی باشه .صف فروش بستن حدود 40%پایینتر راه فرار داد.بازار گردان هم عین خیالش نبود.چه کسی اون بالا 100 میلیارد تومان خالی کرد. بله سرمایه گذاری ملی ایران (سهامی عام). یا بیچاره تازه وارد ها
زمگسا و تلیسه و ... اون بالا کی خالی کردوجدانا.بعدش فتاح اومد تلویزیون گفت نقدینگی کمیته امداد رو از بازار تامین کردیم.
شتران وشبندرو شپنا و خوودرویی ها رو وجدانا کی اون بالاها ریخت رو سر مردم.
ثشاهد و بانک دی و غپینو و... کی اون بالا خالی کرد مال کی بود.
حتما مقصر همه ی اینا مردم بیچاره تازه وارد بودن.یه کم شرف هم خوب چیزیه آدم داشته باشه.آدم حرف که میزنه باید از دهنش بیرون بیاد نه از ....
با بی شرمی تمام فونت نوشته هاشون هم بزرگ میکنن انگار مردم کورهستن نمیبینن
مردم بیچاره اگه فروختن باز هم اومدن خریدن .اونایی مقصرن که پولو بردن بیرون از بازارحالا میخواد دولت باشه در سهام بزرگ یا بقیه نهادهای حکومتی در بقیه سهمها.
اگه سهم خوب وبد دارن با هم میسوزن بخاطر نبودن پول کافی در وسط میدون بازی هست مقصرش هم گفتم کیا هستن
حالا اگه این دامنه نوسان رو بازتر میکردن، میومد توی یه محدوده ای که با پول موجود در بازار ، روند بالا و پایین شدن سهام سیر منطقی پیدا کنه و قابل تحلیل بشه.
بعدش پول هم با اعتماد به روندهای منطقی یواش یواش وارد بازار میشد.
خجالت بکشید از والدینتون هنگامی که داشتن شما رو درست میکردن.اینقدر همه کاسه کوزه ها رو تو سر مردم بیچاره تازه وارد نزنید
البته البته هرکس با یه استراتژی مناسب باید در بازار باشه قبول ولی این موضوع هیچ ربطی به اصل مساله که خارج کردن پول از بازار توسط مجموعه ی نهادهای حکومتی هست نداره
مثل این میمونه شب و روز بیان بگن فلان محله امن هست بیاید اینجا زندگی کنین اینجا بهترین محله ی دنیاست اصلا خود بهشته. یه بیچاره هم اعتماد بکنه بیاد اونجا خونه بخره زندگی کنه شب هم باخیال راحت بره بخوابه درها رو هم قفل نکنه .بعد نصف شب بریزن همونایی که گفتن این محله امنه بریزن دست و پاشونو ببندن همه چیزا رو غارت کنن . صبح هم که شد بیان بزنن توی سر همین آدمها بگن غلط کردین درب خونتونو چهار قفله نکردین غلط کردین سگ نگهبان نگرفتین خفه شین حرف نزنین همه ش تقصیر شماهاست وگرنه محله ی خوبی داشتیم.
تف به شرف نداشته ی هر چی آدم بی انصافه.
ببخشیددوستان
فردا به احتمال زیادهم شاخص هم وزن وهم شاخص کل + خواهد بود/:.grlim:./:)
...........................
فردا کف سازی دلار در کانال 26 هزار شروع خواهد شد
..................................
دلار 25900
نظر