جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1587

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
    دلارم امروز گرون شد !!!!!
    حالا همه جا جار می زنن به خاطر رشد بورس بوده
    ومجددا دستور ریزش بورس داده می شود.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4101

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

امروز برای چندین بار....اردر خرید روی 8650 گذاشتم..برای خرید..اما جرات زدن خرید را نکردم...میدانم اشتباه کردم..فردا میتونه نوسان خوبی بده...
      بانگک نوین را هم خوب جایی خریده بودم...آن هم از دست رفت...با حسرت 20%سودی که میتونستم بگیرم را نگاه کردم...
      فیروزه نیز همچنین/:.negaran.:/
      ایراد کارم کجاست؟!:-?~X(

هیچ ایرادی نیست . همه از این شیرین کاریا کردیم و میکنیم و خواهیم کرد . من دیروز سایپا خریدم و دیدم توان عبور از 230 نداره سر به سر فروختم یا فکر میکنم یا یه ضرر جزئی . استرس از ضرر کردن در وجودم به شدت رفته بالا و تحمل زیان ندارم دیگه . هراس و تردید و حالا چی میشه و چه باید کرد و وای این کارم اشتباه بود و کاش اون کارو کرده بودم در ذات این بازار و همه مون هست
      سایپا را امروز بالاتر خریدم همون 230 - 231 . فقط این وسط 16 میلیون کلاه سرم رفت . به قول معروف اصش به این چیزا فکر نکن
      پالایش اش دهن سوزی هم نیست . رو قیمتی که میخواستی بخری اخر وقت شل کرده و کمترش رسیده
      این صندوق ها مالی نیستند دیگه . یه روز در میون حالی به حالی میشن و غیر قابل پیش بینی
      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/03/16, 14:32.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        هیچ ایرادی نیست . همه از این شیرین کاریا کردیم و میکنیم و خواهیم کرد . من دیروز سایپا خریدم و دیدم توان عبور از 230 نداره سر به سر فروختم یا فکر میکنم یا یه ضرر جزئی . استرس از ضرر کردن در وجودم به شدت رفته بالا و تحمل زیان ندارم دیگه . هراس و تردید و حالا چی میشه و چه باید کرد و وای این کارم اشتباه بود و کاش اون کارو کرده بودم در ذات این بازار و همه مون هست
        سایپا را امروز بالاتر خریدم همون 230 - 231 . فقط این وسط 16 میلیون کلاه سرم رفت . به قول معروف اصش به این چیزا فکر نکن
        پالایش اش دهن سوزی هم نیست . رو قیمتی که میخواستی بخری اخر وقت شل کرده و کمترش رسیده
        این صندوق ها مالی نیستند دیگه . یه روز در میون حالی به حالی میشن و غیر قابل پیش بینی
        درود..
        همه ما اشتباه میکنیم...ولی حتی یکبار بهش فکر کردیم؟!..دلیل این اشتباهمون چی بوده؟!..یکبار شده..دلیل خرید و فروش سهم ایکس را بدانیم؟!...ما میدانیم که اشتباه میکنیم..اما آنقدر به اشتباه عادت کردیم..که موجب اعتیاد شده....میدانیم اشتباهمان از کجاست...اما نمی توانیم...این عادت را ترک کرده...و یک عادت خوب جایگزینش کنیم..

اگر دوستان تمایل داشته باشند...یک تاپیک بزنیم..و در مورد اشتباه معاملاتیمون...و راهکاری که میتوانیم ارائه بدیم....آنجا در موردش بحث کنیم...میتونیم به نتیجه خوبی برسیم...
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          فکر میکنم همان اشتباهی که در خساپا کردید در مورد صندوق ها پالایش و دارا یکم مرتکب میشوید.
          به نظر من قرار نیست آش نذری بدهند و کاری میکنند بازار به همین نتیجه شما برسد که اینها آش دهن سوزی نیستند، بعد یهو به خودش بیاید ببیند کل آش را خورده اند و ته دیگ را هم لیس زده اند!
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

در راند فعلی بازار به نظرم شتران قوی ترین روند را میتونه ازرنج های فعلی داشته باشه
            نصف سبد را زدیم بهش امروز ... راه داد فردا تک سهمش میشیم .... صندوق ها هم مشخصه اون جذابیت نوسانات قبل را از دست دادند
            صف خرید بودن کل گروه پالایش و استپ پالایشی یکم مشخصه داستان فعلا ازچه قراره!

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
              دلارم امروز گرون شد !!!!!
              با نقدینگی فعلی و رو به افزایش، دلار زیر ۲۵ تومن به ضرر اقتصاد و تولید خواهد بود و منجر به خروج ارز از کشور خواهد شد.
              خیلی ها این چند ساله پول های باآورده زیادی به دست آوردن به لطف دولت نوسان ساز و منتظرن تبدیل کنن به ارز ارزان قیمت.
              شایدم دولت عمدی یه مرحله این امکان را برای خودی ها ایجاد کنه

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                در راند فعلی بازار به نظرم شتران قوی ترین روند را میتونه ازرنج های فعلی داشته باشه
                نصف سبد را زدیم بهش امروز ... راه داد فردا تک سهمش میشیم .... صندوق ها هم مشخصه اون جذابیت نوسانات قبل را از دست دادند
                صف خرید بودن کل گروه پالایش و استپ پالایشی یکم مشخصه داستان فعلا ازچه قراره!
                بر چه اساسی؟! /.:blinksmiley.:/
                شپنا علاوه بر چارتی بسیار بهتر از شتران در حال خروج از ابر کومو نزولی هست در حالیکه شتران تازه در حال ورود و درگیر شدن با ابر کوموی ضخیم است
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11250

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  بر چه اساسی؟! /.:blinksmiley.:/
                  شپنا علاوه بر چارتی بسیار بهتر از شتران در حال خروج از ابر کومو نزولی هست در حالیکه شتران تازه در حال ورود و درگیر شدن با ابر کوموی ضخیم است
                  شتران وشپنا پس از افزایش سرمایه 10-20درصد تلورانس قیمتی داشتند ... که این تلورانس الان نزدیک50درصد هست ... و طبیعتا فاصله باید جبران بشه
                  البته نوع معاملات هم مشخص بود امروز تقاضای اصلی پشت شتران خواهد بود
                  آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/03/16, 15:09.

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

رتبه اول خرید ملک در ترکیه به ایرانی‌ها رسید
                    خبرگزاری برنا: درحالی‌ که طی ماه اخیر، خرید ملک در ترکیه توسط اتباع خارجی با کاهش ۹ درصدی مواجه شده، ‌اما آمارهای رسمی منتشرشده از این کشور حاکی است که ایرانی‌ها رکورد تازه‌ای در خرید املاک در ترکیه داشته‌اند.

اخذ اقامت و شهروندی ترکیه با خرید ملک در این کشور، از مهم‌ترین مشوق‌های جذب‌کننده برای سرمایه‌گذاری ایرانی‌ها در بازار مسکن کشور ترکیه است. طبق قوانین جدید، اتباع خارجی با خرید خانه‌ای به ارزش ۲۵۰ هزار دلار و بالاتر می‌توانند شهروندی و تابعیت ترکیه را به دست آورند. از زمان تصویب این قانون، خرید خانه توسط خارجی‌ها رونق زیادی گرفته است.

مطابق آمارهای رسمی، در ۱۱ ماهه سال ۲۰۱۹ شهروندان خارجی ۴۰ هزار و ۶۱۶ ملک در ترکیه خریداری کرده بودند که این تعداد در ۱۱ ماهه امسال با کاهش ۹ درصدی به ۳۶ هزار و ۸۱۹ فقره رسیده است.

این در حالی است که طبق این آمار، خرید ملک در ترکیه توسط شهروندان عربستانی ۶۹ درصد، شهروندان لیبی ۴۱ درصد، کویتی‌ها ۳۵ درصد، اردنی‌ها ۳۴ درصد، سوئدی‌ها ۳۱ درصد، آلمانی‌ها ۲۷ درصد و دیگر کشورها نیز بین ۹ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است. عراقی‌ها نیز که در سال‌های گذشته در رتبه اول خرید ملک در ترکیه بودند، خرید آن‌ها امسال ۱۱ درصد کمتر از سال گذشته شده و جای خود را به ایرانی‌ها داده‌اند.
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1587

این همه وقت گذاشتن و جلسه شورای عالی بورس تشکیل دادن نتیجه ش این شده:
                      افزایش دامنه نوسان تصویب شد اما تعیین اندازه و زمان اجراش بر عهده سازمان بورس گذاشته شد!!
                      خب نمی تونستید همین الان توی جلسه این کار رو انجام بدین؟؟
                      حالا این می شه یک اهرم و چماق در دست مدیران میانی سازمان که هر وقت خواستند بازار رو باهاش اذیت کنن.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

برخی نمادها باوجود اینکه مدتها در صف فروش قفل بودند اما افت چندان در این 1ماه نکردند و با یکی دو روز مثبت به قیمت بالاتر از یک ماه قبل میرسه و طبیعیه در اینها فشار عرضه بالاتر باشه.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2097

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

یاد آقای دشواری به خیر...
                          ظاهراً سوءتفاهم شده ...دیشب خلاصه گفتم که اسپم نشه ، الان مجبور شدم شفافسازی کنم

سالهای قبل مردم موقع خونه تکونی عید، وسایل کهنه یا خراب رو میگذاشتند دم در خونه که اگه کسی نیاز داره ببره خودش درستش کنه و استفاده کنه.
                          حتی شخصی رو میشناسم خیلی سال پیش یخچال گذاشتند دم در خونه !!!
                          الان دیگه کسی چیزی دم در نمیذاره ، معمولاً میذارند سایت دیوار می فروشند .

پوست مرغ خب البته میدونید به خاطر تجمع سموم و هرمونهای تزریقی خوردنی نیست چون ضررش بیشتر از منفعتش هست.
                          ولی همه دیده اید که قصابیها و مرغیها و... معمولاً آشغال گوشتها رو میگذاشتند جلوی مغازه که اگه کسی نیاز داره ببره.
                          حالا یکی برای خودش و بچه هاش میبره ، یکی دیگه برای گربه هاش میبره... بالاخره رایگان بود.
                          یا فرضاٌ گوشت رو فیله میکردند ، استوخونش رو میگذاشتند دم در ، طرف میبرد باهاش غذا می پخت مزه گوشت بگیره . مثلاً حلیم.

قصاب و مرغ فروش ، جنس عمده وزنی میخرند ولی در خرده فروشی این ضایعات رو به عنوان پرت و هزینه های کار خودشون حساب میکردند. ولی الان قیمت این پرتها به قدری بالا رفته که دیگه نمیشه رایگان بندازند بره . جدیداً میفروشند.
                          همون طور که میبینید ، در کاغذ بالا نوشته شده :
                          پوست مرغ کیلویی 6000 تومان .
                          بعد زیرش کمرنگ نوشته شده : « رایگان نیست ، لطفاً سوال نفرمایید. باتشکر»

از پارسال دیده میشد ضایعات گوسفندی بسته بندی شده در فروشگاه ها و با همین اسم «ضایعات گوسفندی» فروش میرفت ولی هنوز ضایعات مرغ رایگان بود ، اما امسال این هم پولی شده.

این یعنی خود قصاب و مرغ فروش هم فقیر شده اند و توان بخشش ندارند.
                          حالا یکی برای گربه اش میخره، یکی برای بچه اش ، اون بحث دیگریست

لازم به ذکر هست بنده هرگز مشتری ضایعات نبودم و سگ هم ندارم ولی میخوام بگم حتی اون گربه آزاد که تو خیابون بازار ول میگرده به امید یه چیزی که در مغازه پیدا کنه بخوره ... اون هم تاثیر تحریمها رو روی خودش حس میکنه.

شما جای این قصاب باشید گوسفند کامل رو گذاشتی روی ترازو کیلویی فرضاً 100 هزار تومن خریدی. بعد، 10 کیلو استوخون داشته باشه که پای خودت 1,000,000 تومن تمون شده باشه حاضر هستید اینو مجانی بندازید توی خیابون گربه بخوره یا کسی ببره برای سگ و گربه اش ؟؟؟ یک میلیون هم برای شغل قصابی پول کمی نیست.

منظور من این بود
                          ولی گویا دوستان بد برداشت کردند

ببخشید که طولانی شد و وقت دوستان رو گرفتم
                          آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/03/16, 16:15.
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2097

امروز برای چندین بار....اردر خرید روی 8650 گذاشتم..برای خرید..اما جرات زدن خرید را نکردم...میدانم اشتباه کردم..فردا میتونه نوسان خوبی بده...
                              بانگک نوین را هم خوب جایی خریده بودم...آن هم از دست رفت...با حسرت 20%سودی که میتونستم بگیرم را نگاه کردم...
                              من در چنین مواقعی میگم اشکال نداره « سود نخورده در جهان بسیار است»

اتفاقاً من امروز یه مقدار پالایش فروختم . میخواستم عدد فملی رو رُند کنم /.:biggrinsmiley.:/

ایراد کار اینجاست که آدم چند روز روی یک سهم زوم میکنه تا فرصت مناسب بخره و سود کنه بعد چشم باز میکنه میبینه در این چند روز خیلی فرصتها رو از دست داده

ایراد اینجاست که آدم نمیتونه هر روز روی 600 سهم زوم کنه ، همیشه یه تعداد از فرصتها رو از دست میدیم. همیشه نمیتونیم همه ماهی های همه دریاها رو همزمان تحت نظر بگیریم . ما روزی خودمونو میخوریم و بقیه ماهی ها رو هم به بقیه ماهیگیرها میبخشیم.

به نظرم ایراد کار پالایش اینجاست که دامنش خیلی بزرگه 10%
                              دامنش تا روی غوزک پاش میاد پایین ، خب کسی برای این صف نمی بنده
                              اگه از این دامن کوتاه ها 2% بود (شبیه مینی ژوب) میدیدم که چند نفر براش صف میبندند /:.yead.:/

در ضمن من هم زیاد اشتباه میکنم با این تفاوت که از اشتباهاتم درس نمی گیرم .
                              این آواتار گاو هم به نحوی به همین موضوع اشاره میکنه /:.yead.:/
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

[

ایراد حضرتعالی

صد برابر بدتر ایراد خود من گردن شکسته :D به همراه شاید 90درصد فعالان که معامله گری میخواهند بکنند این است که :

استراتژی نداریم

اصلا دو دل بودن به چه معناست؟ چرا آدم در معامله چه فروش باشه چه خرید باشه..دو دل میشه؟ چون برنامه نداریم دیگه :D

وگرنه اگر من بدونم به چه دلیل دارم میخرم، و به چه دلیل و در چه زمانی باید بفروشم که دیگه دو دل نمیشم! اینا رو نمیدونم که دو دل میشم دیگه

پس تمام درد ما این است: استراتژی

استراتژی یعنی چی؟

خیلی کلی هست تعریف استراتژی. ولی دست کم مفهوم کلی اش رو میدونیم. یعنی نقشه راه! یعنی برنامه داشته باشم که: چه موقع، چکار باید بکنم!

صد البته داخل اش مدیریت سرمایه، که باز داخل اون مدیریت ریسک که باز داخل اون روانشناسی بازار هم هست!

در استراتژی قاعدتا تحلیل هم هست، نقاط ورود و خروج هم هست و ......

داشتن استراتژی = هنر معامله گری

داشتن استراتژی = هم تخصص میخواد، هم تجربه میخواد...و مهم تر از همه وصل هست به روحیات و حالات احساسی و روانی ما! که این کار رو بدتر هم میکنه

به خاطر همین واقعا و بی تعارف:
                                هنر معامله گری = سخت ترین و مشکل ترین کار دنیا! هست

داشتن استراتژی زمان بر هست. در طول زمان نسبتا مدید بدست میاد. با نظم و یادداشت برداری و مطالعه و تمرین و تمرین و تمرین

و اینگونه است که تعداد معدودی هنر معامله گری پیدا میکنند و فقط بعدش هست که: سخت ترین کار راحت دنیا را خواهند داشت!
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X