جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
    اگه با قیمت ملک درسال ۹۶ مقایسه کنیم میبینیم که اصلاحی نباید داشته باشه دیگه
    به نقل از یکی از دوستان:

قیمت آپارتمان نوساز در یکی از محلات در سال 96 حدود متری 8 میلیون بوده، در حال حاضر در آن منطقه آپارتمان نوساز متری 50 برای فروش گذاشته اند.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      اجرای گره معاملاتی برای رفع نگهداری سهامداران و بررسی پیشنهادات در راستای بهبود نقدشوندگی لغو شد!!!
      فقط اون بخش نگرانی سهامداران /:.negaran.:/
      شاید دعوت به تجمع فردا ساعت ۱۰ جلو مجلس باعث شد فعلا گره معاملاتی اجرا نکنند.

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

مشاور امنیت ملی آمریکا به طور تلویحی لغو تحریم های ایران از سوی آمریکا قبل از اقدام ایران را منتفی ندانست:

سالیوان: آنچه من خواهم گفت این است که ایالات متحده تنها زمانی تحریم های ایران را لغو خواهد کرد که به صورت واضح اطمینان یابد که ایران به طور کامل به تعهدات خود در توافقنامه هسته ای عمل خواهد کرد و تا زمانی که ما به اعتماد کافی دست نیابیم، امتیازی نخواهیم داد.

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2577

در اصل توسط zess پست شده است View Post
          با قیمت امروز دلار،

به عنوان نمونه ارزش دلاری بازار بانک تجارت در حال حاضر بیشتر از 3 برابر سال 96 میباشد.

اگر بازار بخواهد بر این اساس اصلاح کند، شرایط سختی در پیش رو خواهد بود.
          حالا بانک تجارت خوبه. لااقل سود و دارایی قابل توجه دارند و کمتر میشه در معاملات آنها سفته باز کرد.
          بنده صبح در بازگشایی وسدید اشاره ای به رشد شرکتهای ضعیف و سلیقه ای عمل کردن ناظر داشتم.

باید اجازه دهند حباب یک سری سهم های ضعیف تخلیه بشه.
          مثلا امروز شاهد بازگشایی وسدید و غمارگ هستیم.
          وسدید در این مدت بیش از 100 برابر رشد داشته و این رشد فقط در سایه سفته بازی رخ داده.:O...شرکتی که پیوسته زیان عملیاتی میسازد.

غمارگ با تعدیل منفی سنگین و کاهش شدید سود سهم.

ناظر بازار باید اجاره بازگشایی با دامنه باز را میداد.
          آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/04/18, 20:12.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

شرکتهای تولیدکننده سنگ آهن، 7 الی 8 سال رایزنی و پافشاری کردن که عرضه و قیمت سنگ آهن بصورت رقابتی و آزاد در بورس کالا صورت گیرد.
            بخشی از قانون و مصوبه زنجیره فولاد.
            از اوایل پاییز این مصوبه بصورت قانون در بورس کالا اجرایی و لازم الاجرا شده است.
            خب گزارش شرکتهای سنگ آهنی با رشد خوب و افزایش سودآوری همراه بوده است. و افزایش سود آنها را در سال 1400 و سالهای پیش رو را نوید داده است.
            اگر در کشور چنین قانونهایی که به نفع شرکتهای بورسی و سهامداران است، تصویب و عملیاتی شود، نقش بسزایی در حمایت از تولید و افزایش سودآوری شرکتها خواهد داشت.@};-

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

جالبه برای رفع نگرانی سهامداران قانونی که برای رفع نگرانی سهامداران وضع شده بود را قبل از اجرا لغو کردن!!!
              اسم یکسری بی سواد سودجوی فرصت طلب شده مسئول.
              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/04/18, 21:03.

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2440

[ Photo ]
                قاضی‌زاده هاشمی: ۲۰۰ کد حقوقی بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان از بورس خارج کردند

نایب رئیس مجلس:
                ?«طبق تحقیقات صورت گرفته بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان توسط ۲۰۰ کد حقوقی در اوج شاخص بورس از بازار خارج شده است. از اهتمام رئیس دادسرای جرائم اقتصادی و بازپرس پرونده برای تسریع در رسیدگی به تخلفات این پرونده تشکر می‌کنم.»

قالیباف هامونی صحرایی خدابخش بایدمحاکمه شود
                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

بررسی وضعیت اسف بار بورس در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس

آخرین وضعیت بازار سرمایه که با شرایط اسف باری همراه شده فردا با حضور رئیس سازمان بورس در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی می‌ شود.

جلسه مهم سران سه قوه برای بهبود اوضاع بورس هم فردا تشکیل می شود/بورس پرس

تغییرات دامنه نوسان تاوقتی جریان نقدینگی قوی دربازار حضور ندارد شاید اندکی امیدواری برای متعادل شدن را ایجاد کند اما به تنهایی کارایی لازم را نخواهد داشت ...

دولت در روزهای تلخ کرونا و زشت تحریم و البته خوش بازار روی گرده بازار سوار شد و کولی گرفت ...
                  حالا که بازار سرمایه زیربار این فشار کمرش خم شده حاضر نیست کمکی به او کند ...
                  ۱درصد سهم صندوق توسعه ملی که مصوبه قطعی دارد تخصیص نمیدهد
                  17هزار میلیارد تومان مالیات مستقیم از فعالان بازار گرفته باید حداقل به مانند سایر ارکان که بخشی از کارمزد را دادند بخشی از مالیات رابه بازار تزریق کند ...
                  فراموش نمیکنیم ...

هیات مدیره سازمان بورس اعلام کرد: اجرای مصوبه اصلاح دستورالعمل رفع گره معاملاتی هیات مدیره سازمان با احترام به نظر فعالان و به منظور رفع دغدغه های سهامداران متوقف شد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)؛ با توجه به ابراز نگرانی فعالین بازار در خصوص اجرای مصوبه اصلاح دستورالعمل رفع گره معاملاتی؛ هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با احترام به نظر فعالان و به منظور رفع دغدغه های سهامداران اجرای مصوبه مذکور را متوقف کرد
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                    حالا بانک تجارت خوبه. لااقل سود و دارایی قابل توجه دارند و کمتر میشه در معاملات آنها سفته باز کرد.
                    بنده صبح در بازگشایی وسدید اشاره ای به رشد شرکتهای ضعیف و سلیقه ای عمل کردن ناظر داشتم.

باید اجازه دهند حباب یک سری سهم های ضعیف تخلیه بشه.
                    مثلا امروز شاهد بازگشایی وسدید و غمارگ هستیم.
                    وسدید در این مدت بیش از 100 برابر رشد داشته و این رشد فقط در سایه سفته بازی رخ داده.:O...شرکتی که پیوسته زیان عملیاتی میسازد.

غمارگ با تعدیل منفی سنگین و کاهش شدید سود سهم.

ناظر بازار باید اجاره بازگشایی با دامنه باز را میداد.
                    اگه دامنه وسدید رو باز میگذاشتن احتمالا از سقف قیمت تیر ماه گذشته که داشته احتمالا با حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد منفی میتونست رکورد ریزش رو بزنه
                    با قیمت 289 امروز از سه سال قبل 110 برابر شده

نظر

• ع-خاکسار قیری
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 424

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                      هیچوقت هیچ کتابی رو بدون اینکه تورق کرده باشی نخر پارسال یکی از کاربران همین فروم کتابش روجایی تبلیغ کرده بود واز روشهای انحصاری گفته بود که مجبورشدم پستی بخرمش کلا 80هزارتومن دادم تا بازش کردم دیدم یکسری مطالب ابتدایی که تواینترنت ریختن کسی هم نگاش نمیکنه لااقل تو توضیحاتش هم نگفته بود که برای مبتدیاست حالا این کتاب وگذاشتم جلوی چشمم تادرس عبرتی بشه برام
                      ===============================================
                      کتاب جان مورفی کمکی برای بدست آوردن سود بهت نخواهد کرد الفبای تحلیل تکنیکاله که تواینترنت سرچ کنی دردسترس هست مثل این میمونه که کسی راجع به تحلیل بنیادی کتاب تهیه کنه وبخونه دونستن معنی p/eهیچ کمکی برای بدست آوردن سود نمیکنه
                      ===============================================

سلام دوست عزیز لازم دیدم در مورد کتاب خودم بنده چند توضیح بدهم شاید نظرتان تغییر کرد
                      ابتدا عرض کنم که این کتاب حاصل دو دهه مطالعه انواع کتب تحلیل تکنیکال و تجربیات و معامله گری حرفه ای بنده در بازار بورس ایران است
                      موضوع تکنیکها بله شما هر تکنیک و در مورد هر الگویی اطلاعات لازم داشتید در فضای مجازی هست اما مخاطب باید کدامشان را مطالعه کند کدام تکنیک اولویت اول دارد؟
                      مسئله کتاب این هست که بنده از میان صدها کتاب و هزاران اندیکاتور و تکنیکها و الگوها ..........مواردی را انتخاب و تدوین کرده ام که بیشترین کاربرد عملیاتی در بورس ایران را دارد
                      تحلیل با سیستم معاملاتی ایچیموکو را در 4صفحه بسیار مختصر و مفید آموزش داده ام در حالیکه این اندیکاتور بتنهایی دهها کتاب اموزشی دارد
                      اموزش کار با چنگال اندروز نیز همچنین در چند صفحه اموزش داده شده در حالیکه همین کار با این چنگال خودش نیاز به دوره آموزشی دارد و دهها کتاب اختصاصی دارد

اموزش انواع کندلها اموزش انواع الگوهای پراتفاق در نمودارهای بورس ایران اموزش انواع واگرایی ها و بهترین اندیکاتور آن آموزش موجشماری از موجهای بزرگ که بیشتر در بورس خودمان اتفاق میافتد و.........

بعد تکنیکهای اختصاصی و تجربیات خودم نیز در کتاب هست همانند کار با فیبو اصلاحی روندشناسی و پتانسیل سنجی روندهای نزولی و صعودی چگونگی برگشت روندهای صعودی به نزولی و همچنین چگونگی برگشت روند نزولی به صعودی

نحوه تشخیص ورود و خروج سرمایه

تکنیک رفتن به مجامع سود نقدی و ....که در چه صورتی با چه نوع تابلو خوانی برویم یا قبل از ان خارج شویم نحوه ورود به بازار که در چه شرایطی به بازار وارد شویم یا نشویم

صحبتهای اختصاصی در مورد حجم معاملات و.........و نهایتا استراتژی معاملاتی خرید و فروش با بکارگیری تکنیکهای اموزشی کتاب
                      بعد شما کتاب جان مورفی نیز که بنده همینجا به همه علاقمندان به تحلیل تکنیکال پیشنهاد خرید و خواندن ان میدهم نیز سطحی و پیش پا افتاده فرض کردید

یک نکنته عرض کنم که همچنان بهترین تکنیکها در تحلیل تکنیکال همین تحلیل تکنیکال کلاسیک هست نه نوع پیچیده ان و همچنان بهترین پاسخ را از روندشناسی ، و ترسیم خط روند ساده باید گرفت و دنبال تکنیکهای پیچیده نباشید

بعد اینکه این کتاب در سال 98 در همان چند ماه نخست انتشار تمام شد نمیدانم شما چگونه تهیه کرده اید
                      تیراژ کتاب هزار نسخه بوده است که با احتساب حق ناشر و گرفتن انواع مجوزها و کاغذ و cd و ........هر جلد 35هزار تومان قیمت تمام شده ان برای بنده بوده است که همین قیمت نیز پشت جلد درج شده بدون یکریال سود برای بنده!!

200جلد از این هزار جلد برای ناشر بوده است 800جلد نیز بنده برداشتم صرفا برای دوستان و کاربران خودم که سریع هم فروش رفت و تمام شد این کتاب اصلا بین کتابفروشیها توزیع نشده است

تاکنون چند ناشر تقاضای چاپ مجدد داده اند که بنده نپذیرفته ام و قصد ویرایش جدید و چاپ مجدد ان را ندارم انتشار این کتاب صرفا برای این بوده است که تجربیات بنده از بازار بشکل مکتوب بماند

حال این کتاب شما چگونه تهیه کرده اید با قیمت بالاتر بنده در جریان نیستم چون ناشر نیز همان دوسال قبل 200جلد خودش را فروخت و تمام کرد
                      یه چند نکته هم عرض کنم در مورد کتابخوانی و اموزش و..........البته هرکس یه اخلاقی دارد

مثال خودم حاضرم یک کتاب بخرم به قیمت منطقی آن بعد کتاب را هم بخوانم همه دروسش هم تکراری باشد اما فقط یک تکنیک در آن باشد که به بنده کمی کمک کند وصرفا همین کافی هست که تا همیشه ممنون نویسنده آن باشم

یاحاضرم دوره اموزشی باز بروم در همین سن و سال کل دوره را تحمل کنم از دروس تکراری و صرفا یک جمله از مدرس دوره یاد بگیرم برایم کافی است که همیشه از ان دوره بخوبی و نیکی یاد کنم

شما نیز اصلا نیازی نیست که برایتان درس عبرت باشد هزینه برای کتاب که زیان محسوب نمیشود همین الان در همین مبحث این کتاب را اعلام فروش کنید تا ببینید چند نفر خریدار خواهد داشت؟

این شفافسازی لازم بود که در مورد کتاب بنده انجام شود که دوستان بدانند کتاب بنده همان سال 98تمام شده است یک جلد ان هم موجود نیست اگر موجود بود یا چاپ دوم انجام داده بودم همینجا اعلام میکردم ادرس کتابفروشیها میدادم و......

چون بنده قبلا هم شنیده بودم که برخی تهیه کرده اند با قیمت بالا!! در حالیکه 35هزارتومان قیمت داشته با هزینه پیک و پست پیشتاز 55هزارتومان اگر شخصی هم تازگی تهیه کرده حتما به سال انتشار و تیراژ و چاپ اول بودن ان دقت کند شاید کسی بدون اجازه چاپ جدید کرده باشد یا کپی ناقص کرده باشد و کتاب کامل نباشد یا ....... که حتما پیگیری خواهم کرد. موفق باشید
                      ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                      تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
                        سلام دوست عزیز لازم دیدم در مورد کتاب خودم بنده چند توضیح بدهم شاید نظرتان تغییر کرد
                        ابتدا عرض کنم که این کتاب حاصل دو دهه مطالعه انواع کتب تحلیل تکنیکال و تجربیات و معامله گری حرفه ای بنده در بازار بورس ایران است
                        موضوع تکنیکها بله شما هر تکنیک و در مورد هر الگویی اطلاعات لازم داشتید در فضای مجازی هست اما مخاطب باید کدامشان را مطالعه کند کدام تکنیک اولویت اول دارد؟
                        مسئله کتاب این هست که بنده از میان صدها کتاب و هزاران اندیکاتور و تکنیکها و الگوها ..........مواردی را انتخاب و تدوین کرده ام که بیشترین کاربرد عملیاتی در بورس ایران را دارد
                        تحلیل با سیستم معاملاتی ایچیموکو را در 4صفحه بسیار مختصر و مفید آموزش داده ام در حالیکه این اندیکاتور بتنهایی دهها کتاب اموزشی دارد
                        اموزش کار با چنگال اندروز نیز همچنین در چند صفحه اموزش داده شده در حالیکه همین کار با این چنگال خودش نیاز به دوره آموزشی دارد و دهها کتاب اختصاصی دارد

اموزش انواع کندلها اموزش انواع الگوهای پراتفاق در نمودارهای بورس ایران اموزش انواع واگرایی ها و بهترین اندیکاتور آن آموزش موجشماری از موجهای بزرگ که بیشتر در بورس خودمان اتفاق میافتد و.........

بعد تکنیکهای اختصاصی و تجربیات خودم نیز در کتاب هست همانند کار با فیبو اصلاحی روندشناسی و پتانسیل سنجی روندهای نزولی و صعودی چگونگی برگشت روندهای صعودی به نزولی و همچنین چگونگی برگشت روند نزولی به صعودی

نحوه تشخیص ورود و خروج سرمایه

تکنیک رفتن به مجامع سود نقدی و ....که در چه صورتی با چه نوع تابلو خوانی برویم یا قبل از ان خارج شویم نحوه ورود به بازار که در چه شرایطی به بازار وارد شویم یا نشویم

صحبتهای اختصاصی در مورد حجم معاملات و.........و نهایتا استراتژی معاملاتی خرید و فروش با بکارگیری تکنیکهای اموزشی کتاب
                        بعد شما کتاب جان مورفی نیز که بنده همینجا به همه علاقمندان به تحلیل تکنیکال پیشنهاد خرید و خواندن ان میدهم نیز سطحی و پیش پا افتاده فرض کردید

یک نکنته عرض کنم که همچنان بهترین تکنیکها در تحلیل تکنیکال همین تحلیل تکنیکال کلاسیک هست نه نوع پیچیده ان و همچنان بهترین پاسخ را از روندشناسی ، و ترسیم خط روند ساده باید گرفت و دنبال تکنیکهای پیچیده نباشید

بعد اینکه این کتاب در سال 98 در همان چند ماه نخست انتشار تمام شد نمیدانم شما چگونه تهیه کرده اید
                        تیراژ کتاب هزار نسخه بوده است که با احتساب حق ناشر و گرفتن انواع مجوزها و کاغذ و cd و ........هر جلد 35هزار تومان قیمت تمام شده ان برای بنده بوده است که همین قیمت نیز پشت جلد درج شده بدون یکریال سود برای بنده!!

200جلد از این هزار جلد برای ناشر بوده است 800جلد نیز بنده برداشتم صرفا برای دوستان و کاربران خودم که سریع هم فروش رفت و تمام شد این کتاب اصلا بین کتابفروشیها توزیع نشده است

تاکنون چند ناشر تقاضای چاپ مجدد داده اند که بنده نپذیرفته ام و قصد ویرایش جدید و چاپ مجدد ان را ندارم انتشار این کتاب صرفا برای این بوده است که تجربیات بنده از بازار بشکل مکتوب بماند

حال این کتاب شما چگونه تهیه کرده اید با قیمت بالاتر بنده در جریان نیستم چون ناشر نیز همان دوسال قبل 200جلد خودش را فروخت و تمام کرد
                        یه چند نکته هم عرض کنم در مورد کتابخوانی و اموزش و..........البته هرکس یه اخلاقی دارد

مثال خودم حاضرم یک کتاب بخرم به قیمت منطقی آن بعد کتاب را هم بخوانم همه دروسش هم تکراری باشد اما فقط یک تکنیک در آن باشد که به بنده کمی کمک کند وصرفا همین کافی هست که تا همیشه ممنون نویسنده آن باشم

یاحاضرم دوره اموزشی باز بروم در همین سن و سال کل دوره را تحمل کنم از دروس تکراری و صرفا یک جمله از مدرس دوره یاد بگیرم برایم کافی است که همیشه از ان دوره بخوبی و نیکی یاد کنم

شما نیز اصلا نیازی نیست که برایتان درس عبرت باشد هزینه برای کتاب که زیان محسوب نمیشود همین الان در همین مبحث این کتاب را اعلام فروش کنید تا ببینید چند نفر خریدار خواهد داشت؟

این شفافسازی لازم بود که در مورد کتاب بنده انجام شود که دوستان بدانند کتاب بنده همان سال 98تمام شده است یک جلد ان هم موجود نیست اگر موجود بود یا چاپ دوم انجام داده بودم همینجا اعلام میکردم ادرس کتابفروشیها میدادم و......

چون بنده قبلا هم شنیده بودم که برخی تهیه کرده اند با قیمت بالا!! در حالیکه 35هزارتومان قیمت داشته با هزینه پیک و پست پیشتاز 55هزارتومان اگر شخصی هم تازگی تهیه کرده حتما به سال انتشار و تیراژ و چاپ اول بودن ان دقت کند شاید کسی بدون اجازه چاپ جدید کرده باشد یا کپی ناقص کرده باشد و کتاب کامل نباشد یا ....... که حتما پیگیری خواهم کرد. موفق باشید

سلام شب شما بخیرجناب خاکسار قیری

من اسم نبردم ولی خودتون به این بحث ورود کردید اگه من این کتابو تهیه نکردم از کجا میدونم 112صفحه است؟از شیراز پستی خریدمش

ترجیح میدم دوستان خودشون این کتاب رومطالعه کنن وبعد نتیجه اش رو اینجا بگن که چقدر براشون مفید بوده

بحث من سراین مطلبه که توضیح میدادین که توش الفبای تحلیل تکنیکال روتوضیح دادین همین!

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

برگی از تاریخ

فیلم/ پیش‌بینی وضعیت بازار بورس در سال ۹۹

یش‌بینی وضعیت بازار بورس در سال ۹۹ توسط “مهناز صادقی

واکنش رئیس روابط عمومی سازمان بورس به ادعای رشد ۸ میلیون واحدی شاخص
                          یاسر فلاح در واکنش به ادعای مهناز صادقی کارشناس بورس در برنامه تلویزیونی شب گذشته پایش از شبکه اول سیما مبنی بر پیش بینی شاخص ۸ میلیون واحدی طی ۲.۵ سال آینده در اینستاگرام اعلام کرد: جیب برها به بهشت نمی روند حتی اگر پول جیب‌بری صرف ساخت مدرسه شود! اینجا در بازار سرمایه ایران هم اغواگران و متخلفین که چشم به منابع مالی مردم دارند و از طریق سیگنال فروشی، اغواگری و تبهکاری جیب مردم را می زنند در مصاحبه با هر رسانه‌ای از جمله صدا و سیما نمی توانند عنوان کارشناسی و خبرگی را برای خود بدوزند یا بخرند!

یک کارشناس دیگر با تکیه بر این ادعا به ظنز یا جدی اعلام کرد : کافی است عدد شاخص ۸ میلیون واحدی بر رقم فعلی و حدود ۵۷۰ هزار واحدی تقسیم و در دلار ۱۶ هزار تومانی ضرب شود . در این صورت باید شاهد دلار ۲۲۴ هزار تومانی در ۲.۵ سال آینده باشیم.

آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/18, 22:52.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

درود...
                            تنها چیزی که از خریدش ضرر نکردم...کتاب بوده...
                            تا سه سال پیش...هر سال بالای 30 جلد کتاب میخریدم...شاید هم خیلی هاشون را کامل نخوانده باشم....ولی مطمئن بودم روزی به درد میخورند...حتی خانواده ام هم میتوانند استفاده کنند...
                            متاسفانه دیگر نمیخرم...مگر اینکه مجبور باشم...و نیاز مبرم داشته باشم....چون واقعا گران هست...پارسال فقط 3 جلد کتاب خریدم..
                            برای مثال سال 85/86 فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی آریانپور...9 هزار تومان خریدم....با اینکه نیازی هم نداشتم....اما بعدا خواهرم و برادرم که دانشجو شدند...ازش استفاده کردند...

کتاب تکنیکال جان مورفی را 12 تومان خریدم....امروز دیدم تا 145 هزار تومان هم قیمتش هست...

کلی کتاب از نویسندگان بزرگ نظیر....دیل کارنگی...رابینز...پائلو کوئیلو...کلی کتاب بورسی...رمان....حداقلش 10 برابر شده قیمتش...
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4096

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                              برگی از تاریخ

فیلم/ پیش‌بینی وضعیت بازار بورس در سال ۹۹

یش‌بینی وضعیت بازار بورس در سال ۹۹ توسط “مهناز صادقی

واکنش رئیس روابط عمومی سازمان بورس به ادعای رشد ۸ میلیون واحدی شاخص
                              یاسر فلاح در واکنش به ادعای مهناز صادقی کارشناس بورس در برنامه تلویزیونی شب گذشته پایش از شبکه اول سیما مبنی بر پیش بینی شاخص ۸ میلیون واحدی طی ۲.۵ سال آینده در اینستاگرام اعلام کرد: جیب برها به بهشت نمی روند حتی اگر پول جیب‌بری صرف ساخت مدرسه شود! اینجا در بازار سرمایه ایران هم اغواگران و متخلفین که چشم به منابع مالی مردم دارند و از طریق سیگنال فروشی، اغواگری و تبهکاری جیب مردم را می زنند در مصاحبه با هر رسانه‌ای از جمله صدا و سیما نمی توانند عنوان کارشناسی و خبرگی را برای خود بدوزند یا بخرند!

یک کارشناس دیگر با تکیه بر این ادعا به ظنز یا جدی اعلام کرد : کافی است عدد شاخص ۸ میلیون واحدی بر رقم فعلی و حدود ۵۷۰ هزار واحدی تقسیم و در دلار ۱۶ هزار تومانی ضرب شود . در این صورت باید شاهد دلار ۲۲۴ هزار تومانی در ۲.۵ سال آینده باشیم.

مهناز صادقی کیست؟

آن گونه که در سایت‌های مختلف عنوان شده است مهناز صادقی متولد سال ۱۳۶۰ در یکی از شهرستان‌های کوچک از استان‌های شمال غربی کشور است. وی در ۱۸ سالگی ازدواج کرده و بعد از ازدواج مدرک دیپلم خود را دریافت نموده است. سپس در دانشگاه پیام‌نور شهر محل سکونت خود مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی را اخذ کرده است.

صادقی از سال ۱۳۹۶ شروع به فعالیت در بورس کرد و مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان خود دارد. گفته می‌شود که وی هیچ سابقه کاری در نهاد‌های مالی مورد تایید سازمان بورس ندارد و هیچ کدام از گواهینامه‌های فعالیت حرفه‌ای را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نکرده است. وی تنها با اتکا به مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای خود را تحلیلگر و مدرس بازار سرمایه می‌نامد و مدعی است هزاران دانشجو تربیت کرده است، زمانی که سوال شد در کدام موسسه به عنوان مدرس فعالیت کرده است نام آن موسسه را به خاطر نداشت.

نحوه معرفی وی به عموم مردم با یک مصاحبه با روزنامه وطن امروز در ۲۴ اسفند ۹۸ آغاز شد و سپس در فروردین ماه سال بعد و با حضور تلفنی در برنامه پایش و ادعای عجیب شاخص ۸ میلیون واحدی بر سر زبان‌ها افتاد.

و همین باعث شد به عموم مردم معرفی شود و با این مصاحبه به عنوان یک تحلیلگر خبره اعتبار کسب کند. حال این سوال مطرح می‌شود که چرا شخصی که هیچ سابقه قابل اعتنایی در بازار سرمایه ندارد برای مصاحبه به یک برنامه پربیننده اقتصادی و در پربیننده‌ترین ساعت پخش دعوت می‌شود؟ بعد از برنامه پایش این مصاحبه به شدت توسط یک جریان رسانه‌ای خاص مثل مشرق نیوز بازتاب داده می‌شود و به شهرت و اعتبار مهناز صادقی می‌افزاید تا جایی که تابستان ۹۹ به عنوان خبره بازار و کارشناس به مجلس دعوت شد

بسیاری از افرادی که به خاطر نظرات صادقی دچار ضرر و زیان شده‌اند او را متهم می‌کنند که آگاهانه و با هدف فریب مردم این تبلیغات را ساماندهی کرده است.

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                مهناز صادقی کیست؟

آن گونه که در سایت‌های مختلف عنوان شده است مهناز صادقی متولد سال ۱۳۶۰ در یکی از شهرستان‌های کوچک از استان‌های شمال غربی کشور است. وی در ۱۸ سالگی ازدواج کرده و بعد از ازدواج مدرک دیپلم خود را دریافت نموده است. سپس در دانشگاه پیام‌نور شهر محل سکونت خود مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی را اخذ کرده است.

صادقی از سال ۱۳۹۶ شروع به فعالیت در بورس کرد و مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان خود دارد. گفته می‌شود که وی هیچ سابقه کاری در نهاد‌های مالی مورد تایید سازمان بورس ندارد و هیچ کدام از گواهینامه‌های فعالیت حرفه‌ای را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نکرده است. وی تنها با اتکا به مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای خود را تحلیلگر و مدرس بازار سرمایه می‌نامد و مدعی است هزاران دانشجو تربیت کرده است، زمانی که سوال شد در کدام موسسه به عنوان مدرس فعالیت کرده است نام آن موسسه را به خاطر نداشت.

نحوه معرفی وی به عموم مردم با یک مصاحبه با روزنامه وطن امروز در ۲۴ اسفند ۹۸ آغاز شد و سپس در فروردین ماه سال بعد و با حضور تلفنی در برنامه پایش و ادعای عجیب شاخص ۸ میلیون واحدی بر سر زبان‌ها افتاد.

و همین باعث شد به عموم مردم معرفی شود و با این مصاحبه به عنوان یک تحلیلگر خبره اعتبار کسب کند. حال این سوال مطرح می‌شود که چرا شخصی که هیچ سابقه قابل اعتنایی در بازار سرمایه ندارد برای مصاحبه به یک برنامه پربیننده اقتصادی و در پربیننده‌ترین ساعت پخش دعوت می‌شود؟ بعد از برنامه پایش این مصاحبه به شدت توسط یک جریان رسانه‌ای خاص مثل مشرق نیوز بازتاب داده می‌شود و به شهرت و اعتبار مهناز صادقی می‌افزاید تا جایی که تابستان ۹۹ به عنوان خبره بازار و کارشناس به مجلس دعوت شد
                                درود
                                یادش بخیر هر روز یک گروه را انتخاب میکرد لیست میکرد از بالا به پایین .. میزان عقب ماندگی از رشد بازار!! ...
                                یک چند دوبل صفرهم میگذاشت پشت عدد/:.yead.:/
                                یک بارهم دعوت شد ازش رفت مجلس درمورد مشکلات بورس با نمایندگان صحبت کرد!!!/:.negaran.:/

نظر

در حال کار...
                                X