جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3747

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
    دوست عزیز با روند سعی کن دوست باشی ....روند نزولی و تعصب بیجا جز بدبختی و روز بروز اب شدن سرمایه چیزی نداره....تجربه ۲۰ساله من اینو میگه هر بازاری دوسال رشد کرد تا چندین سال میره تو کما.... فعلا یکسالم نشده رفته تو کما....اینم راهنمایی من بشما...حالا برو ازدواج کن با سهام.....
    ما حاضریم سه طلاقه اش کنیم !!از شرش خلاص شیم !!خدا به سر شاهده !!.ولی..از شوخی گذشته ..۳۰ درصدش تو سهام گیره...مابقی نقد و امین یکمه ...هرکاری می کنم منطق این بازار ارز مجازی رو نمیفهمم که چیزی نه ارزش ذاتی داره ..نه کاربردی نه چیز غیرقابل تولید و کمیابی هست ...چرا باید به این شکل قیمت پیدا بکنه ...نمیتونم خودم رو راضی کنم ...وارد خریدفروشش بشم

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

ارزهای مجازی یک سال قبل شاید روندی معقول تر داشتند،

ولی در حال حاضر از حالت طبیعی خارج شده اند و بیشتر به وسیله گفتار درمانی و بدون توجه به مسائل بنیادی، روند آنها کنترل میشه که این رویه برای هر بازاری بسیار خطرناک هست و وابستگی شدید قیمت آنهابه اظهار نظر افراد مختلف، نشان از متزلزل بودن این بازار دارد

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

رئیس کل بانک مرکزی:

شخصاً به روند مذاکرات امیدوارم.

مقاماتی از این بانک به‌طور مستقیم در جریان مذاکرات حضور دارند تا مطمئن شوند که رفع تحریم‌ها،‌ واقعی خواهد بود. ما به‌روش خود، کار راستی‌آزمایی لغو تحریم ها را انجام می‌دهیم.

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ما حاضریم سه طلاقه اش کنیم !!از شرش خلاص شیم !!خدا به سر شاهده !!.ولی..از شوخی گذشته ..۳۰ درصدش تو سهام گیره...مابقی نقد و امین یکمه ...هرکاری می کنم منطق این بازار ارز مجازی رو نمیفهمم که چیزی نه ارزش ذاتی داره ..نه کاربردی نه چیز غیرقابل تولید و کمیابی هست ...چرا باید به این شکل قیمت پیدا بکنه ...نمیتونم خودم رو راضی کنم ...وارد خریدفروشش بشم
          بازیگران بزار اخر بازی برسه همچین داغش کنن و همجا بوق بزنن دویست درصد بالاتر وسوست میکنن بیای بخری....مرداد پارسال بورس یاد بیار چجوری کاری کردن همه برن صف بمونن تو کار گزاری ها کد تشکیل بدن ... الان همه اونها داغدارن...

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

اتروم برید ببینید تو ۳ماه از ۱۵۰۰ شده ۴هزار یعنی بالای صد درصد سود... بیت کوین از ۴۰هزار شده ۵۸هزار یعنی ۵۰درصد سود و...... روند صعودی یعنی این.... اما مافیا نمیخوان مردم عادی اینو بفهمن....مردم عادی باید صبر کنن اخر بازی بیان بخرن ازشون الان زوده....

نظر

• نوروزی نیا
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 426

بفرمایید تحویا بگیرید.....ظاهرا چهارشنبه عرضه اولیه فگستر داریم....!!!!!واقعا اینا عقل دارن......

نظر

• Saba60
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 112

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
                بفرمایید تحویا بگیرید.....ظاهرا چهارشنبه عرضه اولیه فگستر داریم....!!!!!واقعا اینا عقل دارن......
                بنظرم هدفشون بیشتر سنجش عمق فاجعه بازار باشه تا عرضه سهم!
                @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3747

اتروم برید ببینید تو ۳ماه از ۱۵۰۰ شده ۴هزار یعنی بالای صد درصد سود... بیت کوین از ۴۰هزار شده ۵۸هزار یعنی ۵۰درصد سود و...... روند صعودی یعنی این.... اما مافیا نمیخوان مردم عادی اینو بفهمن....مردم عادی باید صبر کنن اخر بازی بیان بخرن ازشون الان زوده....
                  .. شما درست می فرمایید ولی.من شخصا کاری ندارم ..تو ۲۱۰۰۰ هم بیت کوین نخریدم ..تو ۵۰۰۰۰ و ۱۰۰۰۰۰هزارم نمیخرم ..حالا اسمش هرچی باشه دوج ..شورلت .. ...ربطی هم به تعصب و این صحبتا نداره ..کلا نقد هم‌ باشم بازم نمیرم همچی بازاری ....نمیگم ضرر می کنه یا سود ..بعید نیست ازهمین نقطه هم سود رویایی بده ...ولی با سیستم کاری و معاملاتی و فکری من جور در نمیاد ...هرکی جرات ریسکش رو داشت نوش جانش ...

نظر

• وحید خزایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 1260

بیت کوین خطرناک شده ممکنه ماه ها همچین قیمتی رو نبینه

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

اگر میخوای شیطان خودشو نشون بده
                      تمام تصاویری که با ترفند از خودش ساخته رو بزن خرد کن

اینایی که خودشون رو مدیران کانال های تلگرامی میدونن
                      شدن مثل کسیکه پشت در گیر کرده یه دسته کلید دستش گرفته پشت سرهم کلیدها رو امتحان میکنه که قفل باز بشه اما اون کلید ها به قفل نمیخورن

هر روز این مدیران کانال های تلگرامی میان یه ذهنیت یا سرنخ به مدیران بی سواد سازمان میدن
                      مثلا یه یار میان میگن دامنه نوسان منفی بشه منفی 2 و مثبت 6

دوباره ماه بعد میان ایده میدن که دامنه نوسان برگرده به همون حالت سابق

باز دوباره امروز اومده ایده میدن دامنه نوسان بشه مثبت و منفی 4 درصد

همینا زدن بورس رو خراب کردن
                      امثال نیما آزادی ها رفتن تو نمودار تناسب این بازار به اون بازار رو تو کانال هاشون زدن مثلا نسبت شاخص کل به سکه 86 یا مثلا نسبت شاخص کل به بیت کوین وغیرو
                      مسئولین بی سواد بورس هم فهمیدن و تو اوج قیمت با رانت رفتن سهام بورسی شون رو خالی کردن
                      مرداد 99 رفتن بیت کوین خریدن

بودا ختم کلام رو همیشه میگه
                      این است جمله بودا خطاب به کسانیکه ادعای درست کردن چیزی رو داره که اصلا خراب نیست:

بودا میگه:

بقول بودا که میفرماید:
                      آیا میخواهید این جهان را بهبود ببخشید؟
                      فکر نمیکنم چنین کاری میسر باشد
                      این جهان مقدس است با دستکاری بحتم خرابش میکنید
                      جهان خود خویش را اداره میکند

​این چه حرفیست که از عالم بالاست بهشتهرکجا وقت خوشی هست همان جاست بهشت

عمر زاهد همه طی شد به تمنای بهشت
                      او ندانست که در ترک تمناست بهشت

یکی از خواسته های بودا از انسان
                      حرص و طمع رو که کم کنی رنج و محنت زندگی بر تو کمتر حاصل گردد

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2439

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        بورس خودمون سال 99 دست کمی از رمز ارزها نداشت:

یه نمونه اش سهم درباری فرغون:

این افشای الف ها از کجا میامد؟

تاریخچه معاملات ایران فرغون:

به فلش ها داخل عکس توجه کنید

به دلخواه خودشون روز آخر که میخواستن خالی کنن قیمتش 780 تومن بود
                        سلام بنده ام چندین باراین 22درصدبالابازکردن خودروراعرض کردم روزآخروخالی کردن

فقط مانده ام قوه قضایی چرابرخوردنمی کند

قالیباف صحرایی هامونی خدابخش بایدمحاکمه شوند
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                          سلام بنده ام چندین باراین 22درصدبالابازکردن خودروراعرض کردم روزآخروخالی کردن

فقط مانده ام قوه قضایی چرابرخوردنمی کند

قالیباف صحرایی هامونی خدابخش بایدمحاکمه شوند

چرا قاسم تا وقتی زنده بود نزد این جور آدم ها رو تیربارون کنه؟

نظر

• دفتردار
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 855

اگر به رای مردم نیاز داشته باشن بورس را دوهفته مانده به انتخابات مثبت می کنند. اگر نیازی به رای نداشته باشن تا پایان انتخابات بازار همین است.. سیگنال انتخابات هم است یعنی اگر دوهفته مانده به انتخابات بورس را مثبت کردن یعنی قرار است انتخابات پر شور و گسترده داشته باشیم وما را ببرن در صف رای دادن!!! و اگر بورس تا انتخابات همین جور منفی باشد یعنی آقایون خودشان رئیس جمهور تعیین می کنند وبه رای مردم نیازی ندارن..
                            بهرحال تا دوهفته به انتخابات باید صبر کرد وسیگنال بورس و انتخابات باهم معلوم می شود.

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

درود بر دوستان.

مدتی است در خدمت دوستان کمتر هستم و البته پستهای دوستان را هم عموما نخواندم.

با توجه به اینکه هیچ اتفاق جدیدی! نه در بورس و نه در سایر متغیرهایی که بر بورس اثر میگذارند رخ نداده، این مخلص که نه نیازی به تحلیل جدید احساس کردم...نه حرف جدید....نه اقدام جدید!
                              مدتی است صرفا از هر چند روز یک نگاه کلی به بازار میکنم که البته تغییری هم نداشته و فعلا دورنمایی از تغییر روند معنی دار در آن نمیبینم.

بنابراین این بخش از فعالیت ام در زندگی تقریبا در مرخصی به سر میبره:D

خوب توصیه من به بسیاری از دوستان هم همین است که: به زندگی تان برسید!

والا قرار نیست هر روز هر روز کاری بکنید یا تحلیل روزانه به خودتان و دیگران ارائه بدهید!!!

روندی که دست کم 8 ماه است که در آن به سر میبریم، اگر بخواهد برگردد قاعدتا روند جدیدی شکل میگیرد که حداقل 8 ماه آینده و حتی یکی دو سال آینده را پوشش میدهد. حالا این روزها اگر شما هر هفته هم یکبار به بازار نگاه کنید و از اوج بدشانسی شما روز اول این هفت روز روند برگشته باشد! شما نهایتا یک هفته از آن 8ماه روند صعودی آینده را از دست خواهید داد !!! اشکال نداره! سخت نگیرید! سعی کنید 7ماه و 23 روز باقیمانده از روند صعودی را سود کنید!!! او یک هفته را از دست دادید هم خیلی پشیمان نمیشوید!!!

پس به زندگیتان برسید تا شرایط آن شود که نیاز به تصمیم جدید دارد! وگرنه نگاه کردن نداره که:D

مانا باشید.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1467

همه بازارها بالای دوسال روندشون صعودی بوده و تمام شد...تنها بازاری که هنوز یکسالم روند صعودی نشده ارز دیجیتاله یعنی حداقل یکسال دیگه ادامه داره....این خاصیت بازارهای مالی هستش...دوستان تازه وارد گول نخورید
                                باعرض معذرت من هم سابقه شماروتوبورس دارم

این نسخه ای که شما میپیچی کاملا صحیح است البته درایران

نه برای رمز ارزها که خریداروفروشنده خارجی دارد مواظب باشید وبه دیگران خط ندهید

نظر

در حال کار...
                                X