جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
    دوستان اگر اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند.
    بابت این پیامک شناسایی املاک خالی، برای من حتی ملک هایی که در گذشته فروخته ام هم به عنوان خالی و بنام من شناسایی شده. شما با مشکل مشابه برخورد داشتید؟ چه باید کرد؟ درد سر نشه؟
    باید به همان سایت با کد ملی و شماره موبایل خود وارد شده
    قسمت انتهای صفحه مکانهای تحت مالکیت را پیدا کرده و آن موردی که متعلق به شما نیست حذف کنید
    منظر بمانید تا بعدا پیامک تایید بیاید
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
      با برگشت ایندکس دلار به داخل کانال (تضعیف دلار)

کامودیتی ها هفته خوبی در پیش خواهند داشت.

--

دلار تضعیف شد، و نفت و کامودیتی ها رفتند بالا..
      .

1-

ــــــــــــــــــــــــــــ

2
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

نمودار فوق انتشار اوراق مالی اسلامی توسط دولت را به تفکیک ماه های مختلف نشان می دهد.

?اوراق منتشر شده در ماه های آبان و آذر به ترتیب ۷۹۰۵ میلیارد تومان و ۹۷۲۳ میلیارد تومان بوده است که نسبت به شهریور و مهر ماه با کاهش جدی مواجه شده است .

?اوراق سررسید شده در ماه های آبان و آذر به ترتیب ۱۰۱۸۸ میلیارد تومان و ۶۲۳۸ میلیارد تومان بوده است و بخشی اعظم اوراق منتشر شده در ماه های آبان و آذر صرف بازپرداخت اوراق سررسید شده در این ماه ها گردیده است.

?در بودجه سال ۱۴۰۱ در بخش واگذاری های دارایی های مالی حدود ۸۸ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی منتشر خواهد شد که نسبت به ۱۳۲۵۰۰ میلیارد تومان سال ۱۴۰۰ با ۳۴.۵ درصد کاهش پیش بینی شده است.

?کاهش نرخ بهره در هفته های اخير متاثر از کاهش انتشار اوراق مالی اسلامی ، سیاست انبساطی باز خرید اوراق توسط بانک مرکزی و کاهش نرخ بهره بین بانکی بوده است و انتظار می رود نرخ بهره در سال ۱۴۰۱ بدلیل انتشار کم اوراق مالی اسلامی بیشتر کاهش یابد.

نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2212

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

تعداد شرکت هایی که ارزش بازار آنها کمتر از 1000 میلیارد تومان است به عدد بی سابقه 271 شرکت رسیده است.

❇️ این در حالی است که در ابتدای سال 99 تعداد این شرکتها 311 تا بوده و در سقف تاریخی تابستان 99 به حدود 97 شرکت رسیده بودند.

⚠️ این می تواند جذابیت را برای خریدارانی که دنبال سهام با مارکت کمتر هستن بیش از پیش نماید.

کانال تحلیلی پارسیس
          وقتی یک سری مدیران و وعوامل وابسته به حقوقی ها و صندوقها سهام شرکتهای بزرگ را رسما پروژه و حبابی می کنند انتظاری بیش از این نمی توان داشت .

تعدادی از شرکتهای فولادساز و سنگ آهنی و پتروشیمی به دلیل بهره مندی از شانس خرید خوراک ارزان ؛ خصوصا در دوران پاندمی کرونا که قیمت نفت حتی به نزدیکی های صفر رسید سودهای به ظاهر خوبی ساخته اند .
          این اتفاق در آینده نزدیک بعید است تکرار شود .
          بدون شک موجودی قابل توجهی هم متعلق به زمان ارز زیر 15 تومن داشته اند که در دوران ارز بالای 28 تومن عرضه کرده اند . این اتفاق هم به این زودی های تکرار نخواهد شد .
          به علاوه هزینهای سرسام آوری که باید با نرخ ارز جهش یافته انجام بدهند هنوز چندان محسوس نشده.

وقتی ارزش بازار فولاد مبارکه به تنهایی معادل مجموع ارزش بازار بیش از 350 شرکت نسبتا بزرگ و کوچک شده ؛ برخی از این شرکتهای بزرگ تا حد زیادی بالای ارزش جایگزینی هستند ؛
          نرخ جهانی نفت و خصوصا گاز به سرعت در حال افزایش است ؛
          نمی شود چشم پوشی کرد این قماش شرکتها برای خالی کردن تدریجی سر مردمی که به دنبال حاشیه امن در سرمایه گذاری می گردند پروژه نشده اند.
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/01/14, 02:37.

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
            وقتی یک سری مدیران و وعوامل وابسته به حقوقی ها و صندوقها سهام شرکتهای بزرگ را رسما پروژه و حبابی می کنند انتظاری بیش از این نمی توان داشت .

تعدادی از شرکتهای فولادساز و سنگ آهنی و پتروشیمی به دلیل بهره مندی از شانس خرید خوراک ارزان ؛ خصوصا در دوران پاندمی کرونا که قیمت نفت حتی به نزدیکی های صفر رسید سودهای به ظاهر خوبی ساخته اند .
            این اتفاق در آینده نزدیک بعید است تکرار شود .
            بدون شک موجودی قابل توجهی هم متعلق به زمان ارز زیر 15 تومن داشته اند که در دوران ارز بالای 28 تومن عرضه کرده اند . این اتفاق هم به این زودی های تکرار نخواهد شد .
            به علاوه هزینهای سرسام آوری که باید با نرخ ارز جهش یافته انجام بدهند هنوز چندان محسوس نشده.

وقتی ارزش بازار فولاد مبارکه به تنهایی معادل مجموع ارزش بازار بیش از 350 شرکت نسبتا بزرگ و کوچک شده ؛ برخی از این شرکتهای بزرگ تا حد زیادی بالای ارزش جایگزینی هستند ؛
            نرخ جهانی نفت و خصوصا گاز به سرعت در حال افزایش است ؛
            نمی شود چشم پوشی کرد این قماش شرکتها برای خالی کردن تدریجی سر مردمی که به دنبال حاشیه امن در سرمایه گذاری می گردند پروژه نشده اند.
            درود

چند تا از همین شرکتهای کوچک با ارزش بازار زیر هزار میلیارد که پی به ای معقولی در حد 5 و 6 داشته باشند و بتوانند در مجمع نیز تقسیم سود بالا داشته باشند معرفی کن بخریم من یه مقدار نقدینگی دارم. حالا اگر نقد شوندگی پایینی هم داشته باشند اشکال ندارد احتیاط میکنیم در صف خرید یا فروشش گیر نکنیم .ممنونم
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• Mehrsana
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1191

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
              دوستان لطفاً راهنمایی کنید
              این پیامک برای بنده هم اومده
              بعد که میرم توی سایت میبینم اون خونه ای که همین الان درش سکونت داریم هم به عنوان خالی شناسایی شده !!!
              حالا این به کنار ،
              یک خونه کلنگی غیر قابل سکونت داریم که من فقط پول زمینشو پرداخت کردم.
              در قسمت سوالات متداول سایت بالا نوشته بود که
              اگر ملک به خاطر فرسودگی ، غیر قابل سکونت باشه
              این عذر پذیرفته نیست و باید مالیات خالی بودن اون رو پرداخت کنیم.

دوستان چه پیشنهادی دارید ؟

میخوام برم یکی از این کارتون خوابها رو بیارم اونجا باهاش قرارداد اجاره ببندم (مثلاً ماهانه یک ریالِ ایران)
              میترسم شاخ بشه و دیگه نتونم از ملک بیرونش کنم /:.yead.:/
              قبلاً چنین مواردی زیاد دیده شده ، اینجا خوبی به کسی نیومده

سایر اطرافیان که این پیامک رو دریافت کردند گفتند اصلاً جواب ندادیم
              اینها که خواه ناخواه مالیات میگیرند ،
              ولی مردم به دولت اعتماد ندارند که اطلاعات خودشون رو بدند
              اما مشکل اینه که خونه محل سکونت فعلی خودمون هم به عنوان خالی شناسایی شده
              یعنی برای مالیات اون هم کیسه دوختند
              راهش اینه که برای همسر و فرزندان هم قرارداد اجاره بنویسم و کد رهگیری بگیرم براش

این هم سید مظلومان
              الان دارند مقدمه چینی میکنند که کمتر بخورید که (گلاب به روتون) نیاز به دستشویی نباشه
              مطمئن باشید به زودی برای دستشویی هم مالیات وضع میکنند.

من چند سال قبل یه فروشگاه اینترنتی درست کردم که چون مشغله کار اصلی زیاده بی خیالش شدم. توی این فروشگاه، یک درگاه پرداخت واسط از سایت زرین پال هم گرفته بودم. دیروز پیامک دادن که بخاطر درگاه پرداختت برو توی سایت اداره مالیات، اطلاعاتت رو وارد کن!!!
              شما فکر کن از یه درگاه پرداخت واسط که سالی ۵ میلیون هم گردش نداره نگذشتن!

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2125

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                برای من هم پیامک امد اصلاجواب ندادم وپاک کردم
                کلا بیخیال باش همش فیلمه
                والا من هم اولش جدی نگرفتم ولی
                با شناختی که من از سید مظلومان پیدا کردم
                رئیسی میخواد کل مملکت رو با مالیات اداره کنه
                نفت اگه فروش نرفت که هیچ
                ولی اگه فروش رفت سهم یمن و لبنان و...
                خلاصه روی درآمد فروش نفت حساب نمیکنه
                حالا اگه مالیات بر درآمد بود هم خوب بود
                مالایات بر دارایی ، یعنی هرچی داری با دولت شریک هستی

به زودی گردش مالی کارت بانکی افراد هم چک میکنند
                هرکس زیاد خرج میکنه باید مالیات بیشتر یا پلکانی بده

دلخوش به این مقدار نباشید ، ما نه تنها دنیای شما را آباد میکنیم...

.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2125

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
                  دوستان اگر اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند.
                  بابت این پیامک شناسایی املاک خالی، برای من حتی ملک هایی که در گذشته فروخته ام هم به عنوان خالی و بنام من شناسایی شده. شما با مشکل مشابه برخورد داشتید؟ چه باید کرد؟ درد سر نشه؟
                  برای من هم پیامک اومد
                  تاکتیک عملیات فریب محسن رضایی در اقتصاد اینه که
                  برای ملکهای سکونت فعلی شما و املاک قبلی پیامک میاد
                  با این کار مالک رو مجبور میکنه برای فرار از مالیات ناحق
                  فوراً به سایت مراجعه کنه و اطلاعات کامل و واقعی خودشو وارد کنه
                  وگرنه هیچ مالکی با زبون خوش و با دست خودش مالیات نمیده

شخص رو تهدید میکنند که همه املاک شما خالی هستند
                  (و لابد مالک توی خیابون میخوابه که همه املاکش خالی هستند)
                  مالک هم از ترس میره مشخصات محل سکونت خودشو درست وارد میکنه

یعنی در این مرحله قبل از بحث مالیات ، بحث شناسایی و خوداظهاری مطرح هست

محسن رضایی داره تاکتیکهای نظامی رو یکی یکی در اقتصاد پیاده میکنه!
                  اونجا که پلیس میره توی خیابون توی بلندگو میگه شما شناسایی شدید
                  خودت با پای خودت بیا بیرون وگرنه شلیک میکنیم
                  اینجا هم دقیقاً همین داستانه !
                  برای همه پیامک میدند ، مردم از ترس شلیک مالیات
                  مجبور میشند برند سایت و خوداظهاری کنند

تز اقتصادی دولت اینه که :
                  همه کس بدهکار مالیاتی است ، مگر اینکه خلافش ثابت شود
                  ~X(
                  و این وظیفه مردم هست که خلافشو ثابت کنند
                  اگر بر اثر سهل انگاری خلافشو ثابت نکنند ، قبض مالیات برای شخص صادر میشه
                  بعد باید کلی دوندگی کنی تا قبض رو باطل کنی

سایر املاک که قبلاً به نام شما بوده
                  همین که کد ملی شما به عنوان مالک در سامانه موجود باشد
                  برای شما پیامک میاد ، برای مالک فعلی و قبلی و... هم پیامک میاد
                  همه اینها برای اینه که مردم خودشون برند اطلاعات بدند
                  وگرنه مشخصه که حداقل یکی از املاک شخص، محل سکونت خودشه
                  ولی میگه همه خالی هستند
                  همچنین برای مالک قبلی و بعدی پیامک میاد
                  بالاخره یکی مالک هست ، مگه میشه همزمان هردو مالک باشند.

من رفتم سایت دیدم فقط اسمم و متراژ ملک درست بود ، بقیه اطلاعات غلط بود
                  همه اینها برای مجبور کردن مردم به خوداظهاری هست.

سید مظلومان به مرگ میگیره که به تب راضی بشه!

اگر هرکس از این پیامکها غلط دریافت کرده فقط یک فوحش 18+ داده باشه
                  طبق آمار رسمی تا حالا 60 میلیون فوحش 18+ نصیب حضرات شده !
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2125

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• SARDAR_S
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 506

دیروز یک کلیپ ازش تو اینستا دیدم رفته بود دیدار اسمشو نبر

داشت از این خزعبلات میگفت که میتونیم اولین اقتصاد دنیا بشیم و جمعیت 150 میلیون بشه همه هم داشتن با توجه کامل حرفاشو گوش میدادند تنها کسیکه خمیازه کشید و از قیافه اش معلوم بود تو دلش داره میگه این داره چرت و پرت میگه سورنا ستاری فرزند شهید ستاری بود

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1589

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                        سلام ارادت.
                        اون داستانو شما مستند دیده اید یا صرفا شنیده است؟ من هم شنیده ام اما داستان فروش استقراضی را مستدل ندیدم کسی در فضای مجازی بولد کرده باشه که خود داستان بسیار مهم است و میتونه موجی از اعتراض بوجود بیاره.
                        مگر این همه بلا و مصیبتی که سر بازار اوردن کسی اعتراض جدی ای کرد؟
                        فوقش اثبات هم بشه یارو می ایسته جلوی خبرنگارها و تکذیب می کنه.

وسط این همه ایین نامه ها و بخشنامه ها و جلسات و نشست ها و برخاست ها نصف خط برای خودشون می نویسن و اجراش می کنن.
                        کی به کیه؟؟

مثلا به این خبر توجه فرمایید که مربوط به چند ماه قبله.

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1589

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          بی دروپیکر ترین و بی برنامه ترین دولت تو این چهل سوال اندی رو شاهد هستیم هر دفعه و هر روز یکی تریبونه تا چند وقت پیش صدبار صد نفر مختلف دولتی و مجلسی صحبت از حذف یا عدم حذف ارز 4200 میزدن
                          اون از رضایی با خبر خوش تو آذر و اون سخنان گهربارش راجع به شاخص
                          این از بنزین صد بار تا الان هی میگن بعد تکذیب
                          اون از وزیر بهداشت دروغگو که گفته بود واکسن ایرانی زده و راست راست می چرخه
                          اون از پست دادن های تخیلی به افراد تخیلی
                          اگه اینابه توافق رسیدن باز یه چند سالی میتونن بیشتر دوام بیارن والا نهایت از ابتدای سال بعد در هر گوشه کشور باید شاهد تظاهرات وسیعی اعم از صنفی و اقتصادی مردم عادی باشیم.
                          نمیدونم چکار هم کردن کلا مردم دیگه به همه چی بی تفاوت شدن و براشون کلا فرقی نمیکنه
                          ولی این رو میدونم زیر این بی تفاوتی ها به شدت شعله خشم پنهانه
                          خیلی حساب شده مردم به خصوص نسل جوان رو مشغول به فحشا و فساد کردن.
                          نسل میانسال دهه شصت هم که قسمت اصلی هرم جمعیتی رو تشکیل می دن هنوز در بدیهیات زندگی موندن و باید صبح و شب کار کنن تا فقط زنده بمونن.
                          برای همین تا سالیان سال بعیده اعتراض جدی ای در کشور اتفاق بیافته.

نظر

• MNB1984
                            عضو فعال
                            • Jan 2020
                            • 376

برای من هم پیامک اومد
                            تاکتیک عملیات فریب محسن رضایی در اقتصاد اینه که
                            برای ملکهای سکونت فعلی شما و املاک قبلی پیامک میاد
                            با این کار مالک رو مجبور میکنه برای فرار از مالیات ناحق
                            فوراً به سایت مراجعه کنه و اطلاعات کامل و واقعی خودشو وارد کنه
                            وگرنه هیچ مالکی با زبون خوش و با دست خودش مالیات نمیده

شخص رو تهدید میکنند که همه املاک شما خالی هستند
                            (و لابد مالک توی خیابون میخوابه که همه املاکش خالی هستند)
                            مالک هم از ترس میره مشخصات محل سکونت خودشو درست وارد میکنه

یعنی در این مرحله قبل از بحث مالیات ، بحث شناسایی و خوداظهاری مطرح هست

محسن رضایی داره تاکتیکهای نظامی رو یکی یکی در اقتصاد پیاده میکنه!
                            اونجا که پلیس میره توی خیابون توی بلندگو میگه شما شناسایی شدید
                            خودت با پای خودت بیا بیرون وگرنه شلیک میکنیم
                            اینجا هم دقیقاً همین داستانه !
                            برای همه پیامک میدند ، مردم از ترس شلیک مالیات
                            مجبور میشند برند سایت و خوداظهاری کنند

تز اقتصادی دولت اینه که :
                            همه کس بدهکار مالیاتی است ، مگر اینکه خلافش ثابت شود
                            ~X(
                            و این وظیفه مردم هست که خلافشو ثابت کنند
                            اگر بر اثر سهل انگاری خلافشو ثابت نکنند ، قبض مالیات برای شخص صادر میشه
                            بعد باید کلی دوندگی کنی تا قبض رو باطل کنی

سایر املاک که قبلاً به نام شما بوده
                            همین که کد ملی شما به عنوان مالک در سامانه موجود باشد
                            برای شما پیامک میاد ، برای مالک فعلی و قبلی و... هم پیامک میاد
                            همه اینها برای اینه که مردم خودشون برند اطلاعات بدند
                            وگرنه مشخصه که حداقل یکی از املاک شخص، محل سکونت خودشه
                            ولی میگه همه خالی هستند
                            همچنین برای مالک قبلی و بعدی پیامک میاد
                            بالاخره یکی مالک هست ، مگه میشه همزمان هردو مالک باشند.

من رفتم سایت دیدم فقط اسمم و متراژ ملک درست بود ، بقیه اطلاعات غلط بود
                            همه اینها برای مجبور کردن مردم به خوداظهاری هست.

سید مظلومان به مرگ میگیره که به تب راضی بشه!

اگر هرکس از این پیامکها غلط دریافت کرده فقط یک فوحش 18+ داده باشه
                            طبق آمار رسمی تا حالا 60 میلیون فوحش 18+ نصیب حضرات شده !
                            برای من که وارد سامانه شدم نه اقامتگاهی ثبت شده ک نه ملکی به اسمم!!!
                            بنظرم یه چیز فرمالیته باشه چند صباحی دیگر فراموش بشه

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              چند روز کل گروه تلگرامی شده صندوق زیتون مشابه همین داروش است
                              داریوش 1 ماه پیش پذیره نویسی شد بعد 1 ماه خوابیدن پول با منفی 10 درصد 925 تومان بازگشایی شد

دکان باز کردن و با پول شما سهام میخرن و در بالاترین قیمت کد به کد میکنند و ضررش به من و شما میرسه

به قول حسنی معکوس نماد ارزش با مدیریت پدر ادعای تحلیلگر عباد و هلالات و میرزایی حرمزاده به ارزش اسمی بعد از چند سال نرسیده چه انتظاری داری اینها بازدهی داشته باشند
                              با سلام
                              در مورد صندوق ارزش به ظاهر قضیه اکتفا نکنید به جرات میشه گفت شاید ده بیست درصد قضیه این باشه که شما می فرمائید اما بیشترعلت عدم رشد ناو خرید سهم با کد شخصی بعد با قیمت بالا میان با کد صندوق میخرن و خودشون خالی میکنن این میشه که صندوق با این اسامی به اصطلاح مثلا تحلیل گر که من به شخصه هیچ کدومشون رو قبول ندارم وضعیتش میشه این .اون از گنگ خواب دیده که تو ثنوسا گیر کرده تنها جنبه مثبتش خاطره گویی هاش و آهنگ های توی کانالش هس و سرگرم کنندس .اون از میرزایی که نمودار تخیلی وقیمتای فضایی در مورد پالایشگاهی ها میداد .
                              همین جا و تو تالار بورس که بود افراد خیلی بهتری بودن که ادعایی نداشتن
                              والله که من فقط یه لپ تاپ دارم وبه هیچ جا دسترسی ندارم از اینا خیلی عملکردم بهتر بوده تازه اونا رانت دارن و خریدای کدهای خاص تو نمادها رو رو میتونن ببینن یا رصد کنن.
                              کسی که حداقل چهار پنج سال خرید وفروش کرده اصلا احتیاجی به این افرادنداره و میدونه تقریبا کجا بخره و بفروشه .
                              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• کمبوجیه
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 497

معاون وزیر راه:
                                ? پیامک‌هایی که در روزهای اخیر به برخی مالکان ارسال شده آخرین مرحله خوداظهاری است و مربوط به کسانی می‌شود که اطلاعات سکونتی‌شان در سامانه موجود نیست و به همین دلیل خانه خالی تلقی شده‌اند.

? اگر تا پایان ماه جاری نسبت به تعیین وضعیت سکونتی خود در سامانه املاک و اسکان اقدام نکنند به سازمان امور مالیاتی معرفی خواهند شد.
                                @boltann

نظر

در حال کار...
                                X