جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    اینو باید در مورد خودت اجرا کرد نوسان دوزاری که فکر میکنی اگر یک هفته دیگر بازار سبز باشد، سهامدارن در 22 بهمن حماسه می افرینند !!!!! ننگ بر این حقارت که در وجود خودت نهفته و فکر میکنی مابقی سهامداران و ایرانی ها اینقدر فرومایه هستند که برای کم شدن اندکی از زیان نجومیشون ، حماسه ساز برای 4 تا مثبت باشند . شرم بر این همه حقارت

تا دو روز مثبت میشه جوری چاپولی میزنه که برای دو درصد نوسانش دنیا را بهش دادند و گویا حکومت سوئیس و فرانسه جایگزین وضعیت فعلی ایران شده

شرم اور و نفرت انگیز است که کسی در سن و سال تو این چنین لودگی شخصیت ارائه کند . واقعا هم سن یک عددی بیش نیست
    البته اینو در مورد زنده دل بودن بکار میبرند که سن یک عدد است ولی در مورد شما واقعا سن یک عدد است . رفتاری چندش و بچه گانه بی تناسب با سن و سال /:.nono.://:.nono.://:.nono.:/

علی صالحی 5 بهمن ظاهر شد و گفت الان وقت خرید پله ای است و کسس را نترساند . شهامت نداشتی کامنتش را بالا بیاری چون انچه ادعا میکنی کذب محض است و این یه بار تو بزدل حقیر از کامنت بالا اوردن هراس داشتی چون حقیقت را کتمان میکنی

من میارم بالا
    درود و صد درود جناب b4city عزیز
    بی نهایت سپاس ???
    ایشون متاسفانه بی شرمانه با هر حیله و نیرنگی سعی میکنه حقیقت رو وارونه جلوه بده و خودش رو موجه نشون بده ، اما اینبار گیر انسان باشرف و نکته سنجی چون شما افتاد و به بهترین شکل ممکن بی آبرو شد.

نظر

• ali salehi
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 222

در اصل توسط window پست شده است View Post
      اینکه علی صالحی معمولا درست میگفت شکی نیست.اکثرا هم می دانستیم. مثلا در پست زیر در 11فروردین 1400 هم بنده هم کاملا تاییدش کردم
      http://forums.boursy.com/showthread....763#post896763
      و اینکه من نوعی ضرر جبران نشدنی دیدم صرف نظر از نامردی حکومت،برمیگرده به اینکه فکر میکردم حالا که دست بازار رو خوندم میتونم ازش با تحلیل نوسان بگیرم که برعکس شد(غرور)
      ولی الان احساس میکنم نوشته های اساتید محترم، دیگر،مانند طرفداران تیم های فوتبال شده.
      به نظر من هرکس باید در نوشته هاش روی نقطه ضعف خودش و نقطه قوت دیگران تاکید کنه تا هم انگیزه برای نوشتن ، بیشتر بشه و هم در صورت انتقاد از کسی، شخص انتقاد شده با مراجعه قبلی به توجه مثبت کاربران به تواناییهاش،انتقاها را با آغوش باز بپذیرد.
      ببخشید دخالت کردم.
      دوست عزیز پست جنابعالی رو خاطرم هست ، کمتر کسی اون زمان بهش توجه کرد. ممنون که مجدد بهش اشاره کردید?

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

اینو باید در مورد خودت اجرا کرد نوسان دوزاری که فکر میکنی اگر یک هفته دیگر بازار سبز باشد، سهامدارن در 22 بهمن حماسه می افرینند !!!!! ننگ بر این حقارت که در وجود خودت نهفته و فکر میکنی مابقی سهامداران و ایرانی ها اینقدر فرومایه هستند که برای کم شدن اندکی از زیان نجومیشون ، حماسه ساز برای 4 تا مثبت باشند . شرم بر این همه حقارت

تا دو روز مثبت میشه جوری چاپولی میزنه که برای دو درصد نوسانش دنیا را بهش دادند و گویا حکومت سوئیس و فرانسه جایگزین وضعیت فعلی ایران شده

شرم اور و نفرت انگیز است که کسی در سن و سال تو این چنین لودگی شخصیت ارائه کند . واقعا هم سن یک عددی بیش نیست
        البته اینو در مورد زنده دل بودن بکار میبرند که سن یک عدد است ولی در مورد شما واقعا سن یک عدد است . رفتاری چندش و بچه گانه بی تناسب با سن و سال /:.nono.://:.nono.://:.nono.:/

علی صالحی 5 بهمن ظاهر شد و گفت الان وقت خرید پله ای است و کسس را نترساند . شهامت نداشتی کامنتش را بالا بیاری چون انچه ادعا میکنی کذب محض است و این یه بار تو بزدل حقیر از کامنت بالا اوردن هراس داشتی چون حقیقت را کتمان میکنی

من میارم بالا

هنوز کینه ی شتری ات فعال هست و به روز !!

ظاهرا قرص های خوابت را دیر خوردی ...

ساعت ۲ نیمه شب ، حمله به بهرام ...!

صالحی گفت :

۱. گفت پله ی اول را بخر ...

۲. پله ی دوم در
        شاخص ۹۰۰ هزار

۳. پله ی سوم در
        فولاد زیر ۵۰۰ تومان !!

۴. ................

5. ...............

چاره ای نگذاشتی تا واقعیت کاربر غرغرو و نق زن سایت را مستند افشا کنم ...

B4city تو همان کسی هستی که به ایده ی شاخص ۲ میلیونی بنده بارها تاختی ( در شاخص کمتر از ۴۰۰ هزار !)

همان کسی هستی که به واسطه ی پیش بینی بنده در بورس ماندی و سودی درشت به جیب زدی

همان مسلمانی هستی که بقیه را کمونیست صدا زدی ...

به زودی
        مستند سخنان فوق را در کامنت های بعدی اثبات خواهم کرد ...

بنده زبان فحاشی و توهین را هیچ وقت به کار نمی برم چون با مدرک و سند سخن گفته ام ....

این هم
        سوپر پیش بینی کاربر مورد علاقه ی b4city و شرکا ....!!

.

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1585

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

مرداد 99 تاریخ نزول بورس به میلادی
          همون موقع پول حقوقی ها داشت میرفت سمت خرید ارز دیجیتال
          الان که بیت کوین رفته اصلاح حقوقی ها با سود فروش رمز ارزها خرید میزنن

وقتی بورس ایران در مرداد 99 ریخت بیت کوین 10 بوده
          من بعید می دونم پولی که از بورس رفت دیگه برگرده.
          بخشی از پول ها که رفتن توی بازارهای موازی. یعنی با دو تا کلیک ( فروش و انتقال وجه) خارج شدن و وارد ملک و سکه و بانک و .. .شدن. فروش اون دارایی ها به این راحتی نیست و در نتیجه دیگه به بورس بر نمی گردن.
          بخشی هم که رفتن توی رمز ارزها و مزه بازار آزاد دو طرفه ی شبانه روزی رو چشیدن. مگه سفیهن که برگردن توی بازاری که همه ارکان نظام بهش نظر بد دارن و سازمان مربوطه به فعالانش به چشم مجرم نگاه می کنه. یه طرفه هم هست و فقط در روزهای کاری اون هم به مدت سه ساعت و نیم فعاله و هزار تا محدودیت دیگه هم داره.
          البته بنده به صورت کلی آمارهایی که در مورد خروج و ورود پول ارایه می شه رو مخدوش می دونم. چون معتقدم بازار برای خود سازمان و تعدادی کارگزاری و صندوق خاص دو طرفه شده و این باعث می شه فیلترها درست کار نکنن.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

یکی به این بوق چی چندش بگه تو خودت 5 بهمن کدوم گوری بودی ؟ خودت 5 بهمن در تاپیکت 2 تا کامنت حین بازار داشتی که دلاری ها و پتروئی ها را به سخره گرفته بودی و تصویر بردای میکردی و میگفتی لش نوری را یکی جمع کنه . دیدی که جمع شد و 4 تا مثبت هم خورد
            تو خودت 5 بهمن حین بازار چرا نتونستی تشخیص بدی بازار برمیگرده ؟

علی صالحی 5 بهمن گفت الان وقت خرید است . تو کدوم گوری بودی که نتونستی بگی وقت خرید است ؟
            بعد پایان بازار که دیدی حقوقی ها جمع کردند و رنج های بالا در شاخص سازها کشیدند به حرف اومدی

هنوز زود است که بتوانید بهرام را تخریب کنید ...

بسیار زود است ...

شاید روزی که
            نباشم بتوانید ...

عمق iq شما این کامنت مشخص هست :
            تمسخر ایده ی شاخص 2 میلیونی بنده و تعیین سقف 400 هزار تایی

...........................................

کامنت سال 98 از آرشیو تالار منهدم شده ی بورس :

جالبه امضای داور همیشه کنار فحاشی ها و هتاکی های شما بوده و هنوز هست !!

.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

احساس میشه احتمال داره صف سایپا سنگین می‌کنند، خودرو می‌فروشند. باید دید احتمالا بعد از اتمام فاز یک، تصمیم فاز دو چه چیزی هست

نظر

• ali salehi
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 222

قصد نوشتن نداشتم اما شخص معلوم الحالی مجبورم کرد
                دوستان عزیزم من اینجا هیچ ادعایی ندارم ، اگر حرفی زدم هشداری دادم ولله از سر وجدان درد و خیرخواهی بوده ، منم مثل شمام اگر نکات ریزی رو زودتر از شما متوجه شدم حاصل رانت یا نبوغ خاصی نبوده ، فقط کمی تجربه بیشتر باعث شده من به درک بهتری از شرایط بازار برسم ، بعید میدونم کمتر کسی اینجا مثل من از اواخر دهه هفتاد آلوده بورس شده باشه ،
                بگذریم برسیم به بحث اصلی ، بخش زیادی از سوپر حباب بورس تخلیه شده ولی این دلیل نمیشه تصور کنید با پایین اومدن قیمتهای سهام ریسکهای بازار کاهش یافته ، بخشهایی از بازار همچنان حباب دارن و کلیت بورس روند نزولی داره و حالا حالاها میتونه پولهای شمارو ببلعه ، ریزموجهای برگشتی فرصتی واسه نوسانگیری هست
                جدا از بحث سلب اعتمادی که اتفاق افتاده ، مشکل بزرگتر ما تخلیه شناوری بوده که رخ داده ، بازار ما کشش این حجم از تخلیه شناور رو نداشته در کنارش میلیاردها سهم بنجل رو هم به نام عرضه اولیه انداختن به مردم
                الانم گول چند روز سبزی مهندسی شده شاخص رو نخورید از این فرصتها استفاده کنید نوسانتونو بگیرید
                امثال بهرام درک درستی از بورس ندارن ، در واقع اینا هیچی از بورس نمیدونن ، اینا با مغزهای کوچیکشون باید اونقدر ضرر بدن تا بفهمن تخلیه ابرموج صعودی که اتفاق افتاد یه ابرموج بزرگ نزولی خواهد بود
                دولت هر چی میخواد قانون حمایتی تصویب کنه ، تخفیف خوراک و پوشاک مالیات بقیه چیزارو به شرکتها بده ، رضایی و بقیه تارگت صعودی بدن ، این چیزا فایده نداره
                بازار در نهایت واقعیتهای اقتصادی خودشو به همه تحمیل میکنه ، اون واقعیتها چیزی نیست جز اینکه سهام شرکتهای بنجل زیانده ورشکسته به نازلترین قیمت خودشون برسه

خداحافظ همگی

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                  قصد نوشتن نداشتم اما شخص معلوم الحالی مجبورم کرد
                  دوستان عزیزم من اینجا هیچ ادعایی ندارم ، اگر حرفی زدم هشداری دادم ولله از سر وجدان درد و خیرخواهی بوده ، منم مثل شمام اگر نکات ریزی رو زودتر از شما متوجه شدم حاصل رانت یا نبوغ خاصی نبوده ، فقط کمی تجربه بیشتر باعث شده من به درک بهتری از شرایط بازار برسم ، بعید میدونم کمتر کسی اینجا مثل من از اواخر دهه هفتاد آلوده بورس شده باشه ،
                  بگذریم برسیم به بحث اصلی ، بخش زیادی از سوپر حباب بورس تخلیه شده ولی این دلیل نمیشه تصور کنید با پایین اومدن قیمتهای سهام ریسکهای بازار کاهش یافته ، بخشهایی از بازار همچنان حباب دارن و کلیت بورس روند نزولی داره و حالا حالاها میتونه پولهای شمارو ببلعه ، ریزموجهای برگشتی فرصتی واسه نوسانگیری هست
                  جدا از بحث سلب اعتمادی که اتفاق افتاده ، مشکل بزرگتر ما تخلیه شناوری بوده که رخ داده ، بازار ما کشش این حجم از تخلیه شناور رو نداشته در کنارش میلیاردها سهم بنجل رو هم به نام عرضه اولیه انداختن به مردم
                  الانم گول چند روز سبزی مهندسی شده شاخص رو نخورید از این فرصتها استفاده کنید نوسانتونو بگیرید

امثال بهرام درک درستی از بورس ندارن ، در واقع اینا هیچی از بورس نمیدونن ، اینا با مغزهای کوچیکشون

باید اونقدر ضرر بدن تا بفهمن تخلیه ابرموج صعودی که اتفاق افتاد یه ابرموج بزرگ نزولی خواهد بود
                  دولت هر چی میخواد قانون حمایتی تصویب کنه ، تخفیف خوراک و پوشاک مالیات بقیه چیزارو به شرکتها بده ، رضایی و بقیه تارگت صعودی بدن ، این چیزا فایده نداره
                  بازار در نهایت واقعیتهای اقتصادی خودشو به همه تحمیل میکنه ، اون واقعیتها چیزی نیست جز اینکه سهام شرکتهای بنجل زیانده ورشکسته به نازلترین قیمت خودشون برسه

خداحافظ همگی

مغز چه کسی کوچک هست ؟

فولاد زیر 500 ؟!

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/02/01, 09:32.
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    مغز چه کسی کوچک هست ؟

فولاد زیر 500 ؟!

غول خودرو سازی خاور میانه 100 تومان ؟!!

دنا پلاس می فروشه نیم میلیارد ...

میدانید
                    p/s یعنی چی ؟

عمرا بدونی ...
                    .

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3069

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                      هنوز زود است که بتوانید بهرام را تخریب کنید ...

بسیار زود است ...

شاید روزی که
                      نباشم بتوانید ...

عمق iq شما این کامنت مشخص هست :
                      تمسخر ایده ی شاخص 2 میلیونی بنده و تعیین سقف 400 هزار تایی

کامنت سال 98 از آرشیو تالار منهدم شده ی بورس :

جالبه امضای داور همیشه کنار فحاشی ها و هتاکی های شما بوده و هنوز هست !!
                      روز اولی که جناب بی فور سیتی وارد این سایت شد

اولین نفری بودم که بهش خوش آمد گفتم و ازش به عنوان "تنهاترین سردار باغیرت" یاد کردم

تنها کسی بود که در مقابل یاوه گویی های مهناز و شهناز ایستاد و متاسفانه کلی هم حرف نامربوط شنید.

الان هم با افتخار ازش یاد میکنم و خوشحالم و به خودم میبالم از داشتن همچین دوستانی.

ما را با وطن فروشان حرفی نیست. بهرام چپی یا همون کمونیست خودمون.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        روز اولی که جناب بی فور سیتی وارد این سایت شد

اولین نفری بودم که بهش خوش آمد گفتم و ازش به عنوان "تنهاترین سردار باغیرت" یاد کردم

تنها کسی بود که در مقابل یاوه گویی های مهناز و شهناز ایستاد و متاسفانه کلی هم حرف نامربوط شنید.

الان هم با افتخار ازش یاد میکنم و خوشحالم و به خودم میبالم از داشتن همچین دوستانی.

ما را با وطن فروشان حرفی نیست. بهرام چپی یا همون کمونیست خودمون.

وطن فروش کسی بود که در 28 مرداد 1332 دولت ملی مصدق را با کودتا سرنگون کرد ...

.

نظر

• سهامدارعمده
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1198

خبر عرضه اولیه، بازار رو باعرضه مواجه کرد . ولی کف سهام لیدر رو بستن .
                          امروز دارا و خساپارو دادم رفت .صف باما رو بدن من هم میفروشم.
                          امروز یه پله فولاد مبارکه خرید شد.
                          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

جنابان صالحی وبی فور جان بهران خان
                            دوستان کل کل وتوهین وتخریب نکنید بذارید چهارنفر تحلیل های فروم وتاپیک رو بخونن شاید چیزی گیرشون بیاد
                            مایه آرامش خودمون ودیگران باشیم نه سوهان روح

با تشکر از نظرات سازنده وتحلیلی ذوستان

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1624

سهامی بودن که سال قبل!!ازطرف شرکت بازارگردون براشون معرفی شد.اما تازه از امروز !!!مجوز بازارگردونی دریافت کردن.به نظر میرسه ایندفعه واقعا قصد حمایت از بازار رو دارن.به نظر میرسه این مثبتها فعلا ادامه دار باشه.

نظر

• nasserm
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 564

این خکاوه هم یه چیزیش میشه ها یک شنبه مبنا رو ندادن دیروز 12 میل تو صف خرید دادن ، باز امروز حجم مبنا رو ندادن فک کنم دیروز خودش اول صف بود و دست به دست کرد وگرنه از اون 12 تا ی دیروز ،هر روز 2تا میداد، هم سهم رشد میکرد هم ما دعای خیر براش میکردیم:D

نظر

در حال کار...
                                X